No wÂłaÂśnie :] !! ChociaÂż ten na poÂżegnanie :mhm: ??!! Mina Agatki podobna jest troszkĂŞ do uÂśmiechniĂŞtej :> ?? :mhm:
Nika pisze:O Agata przywiozÂła ekipie TVN24 rogaliki, ciekawe czy wypieki wÂłasne, bÂądÂż rodzinne czy teÂż kupne?! Niezaleznie od tego i tak miÂło z jej strony, Âże wszystkim zrobiÂła takÂą niespodziankĂŞ.
Ale nie samymi kolegami redakcyjnymi dziennikarka Âżyje , wiĂŞc powinna pomyÂśleĂŚ teÂż o fanach :ban: !! W kontekÂście tego , co napisaÂł king_kocur (''ZjadÂłbym od niej nawet 400 ton trucizny

'') zaczynam siĂŞ zastanawiaĂŚ z jakim nadzieniem byÂły te rogaliki , ktĂłre przywiozÂła Agatka

??!! wiĂŞc niekoniecznie chodzi mi to , Âże chciaÂłbym otrzymaĂŚ od Agatki takiego rogalika

!! UÂśmiech ...... zabĂłjczy uÂśmiech wystarczy na poczÂątek

!!
A póŸniej zobaczymy , co dalej

!!
king_kocur pisze:A ja to nawet lubiĂŞ, kiedy Agata jest powaÂżna

Jak powiedzia³ kiedyœ wielki pisarz Hubert Selby Jr: "Pisarz nie ma prawa istnieÌ w swojej pracy. Nie mam prawa narzucaÌ siê, wciskaÌ miêdzy postaci, które tworzê, a czytelników... na artyœcie spoczywa odpowiedzialnoœÌ, nakaz przekraczania cz³owieczego ego". Ja jestem tego samego zdania i popieram takie zachowanie Agaty, kiedy oddziela siê od w³asnego "ja" podczas serwisów, tak aby na wizji istnia³y tylko dŸwiêk, obraz i... energia. No dobrze... lubiê te¿, gdy Agata okazuje emocje przy omawianiu poszczególnych newsów

Ale najbardziej lubiĂŞ, gdy ma kamiennÂą twarz

No i wolĂŞ, gdy wtedy ma na sobie ciemny Âżakiet
Po mnie teÂż ciarki przechodzÂą , kiedy Agatka w ten sposĂłb patrzy z telewizora na mnie
Ale nade wszystko podoba mi siĂŞ u niej i w jej wykonaniu coÂś takiego , co siĂŞ zwie RADOÂŚĂ

!! Kiedy w k¹cikach oczu robi¹ jej siê takie s³odkie bruzdki :szalony: !! A wyraz twarzy przypomina niegrzeczn¹ , planuj¹c¹ jak¹œ psotê dziewczynkê

!!
Nie mam niestety w podorĂŞdziu takiego capsa :/ !! Ciekawe czemu :mhm: ??!! :> :>
Ale byÂłoby jeszcze milej gdyby nie byÂła aÂż taka powaÂżna wczoraj.
No , no proszê :] !! ¯e my faceci ¿¹damy by Agatka mizdrzy³a siê do nas ...... co ja piszê , o czym ja marzê

?? ....... Âżeby chociaÂż uÂśmiechnĂŞÂła siĂŞ do nas , to nic dziwnego , ale nawet dziewczynom brakuje na twarzy Agatki uÂśmiechu :uwaga: !!