..widzisz - nie zd¹¿y³em ci podziêkowaÌ poprzednim razemepsztajnek pisze:Myœlê , ¿e jednak macha³a do panów techników. Pos³uchajcie - wyraŸnie mowi , ¿e ma cicho w s³uchawce. Spodoba³o jej siê widocznie, jak panowie jej s³uchawkê poprawiali i chce jeszcze razNie k³ócicie siê o to, do kogo macha³a?![]()
http://www.sendspace.com/file/k9ewrb

.tak siĂŞ spieszyÂłem Âżeby nie przegapiĂŚ ani sekundy raportu :szalony:
..ale teraz dziĂŞki

..niesamowite to byÂło :szalony: :brawa:

..mam wraÂżenie Âże za kaÂżdym razem poznajemy nowÂą AgatkĂŞ :tanczy:I jak zwykle raportem zdetronizowaÂła poprzedni serwis!! Ale nieee.... nie byÂło Âżadnych niekontrolowanych gestĂłw i zdarzeĂą
!! W sumie to trochĂŞ szkoda
!! Ale w koĂącu nie mozna caÂłe Âżycie siĂŞ hahaĂŚ :devil: !! PorzÂądne lekcje historii i konstytucji teÂż trzeba odbyĂŚ :brawa: !! Jak Wam siĂŞ podobaÂła rozmowa z konstytucjonalistami -bo mi bardzo i caÂły czas jestem pod wraÂżeniem :brawa: !!
..do tej pory zazwyczaj zajmowaÂła siĂŞ sprawami mniejszej wagi a teraz jakÂą wielkÂą te sprawy majÂą rangĂŞ :o
..a ona niewzruszona jakby w sprawach takich konfliktĂłw konstytucyjnych siedziaÂła od lat :o
..dlaczego tak póŸno zg³oszono siê po Agatkê do Warszawy

..niech mi to ktoÂś wytÂłumaczy

..i jeszcze jedno - to samo co wczoraj :]
..po co ten bluebox :>

..dobra

..¿eby nie koùczyÌ posta w tak pochmurnej atmosferze jeszcze napiszê krótko o ³¹czeniu z Paw³em

..miÂło sobie pogawĂŞdzili o dzisiejszych uroczystoÂściach i paradach w Warszawie

..oni caÂły czas siĂŞ lubiÂą

..nie to co fani - ci ktĂłrzy od nas odeszli :spiewa:
..a miaÂłem nie koĂączyĂŚ pesymistycznie :?
..a tu jeszcze trzeba napisaĂŚ o notorycznym i chyba z premedytacjÂą wymierzonym ciosie - braku uÂśmiechu :ban: