Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

epsztajnek pisze:
Nie k³ócicie siê o to, do kogo macha³a?
MyÂślĂŞ , Âże jednak machaÂła do panĂłw technikĂłw. PosÂłuchajcie - wyraÂźnie mowi , Âże ma cicho w sÂłuchawce. SpodobaÂło jej siĂŞ widocznie, jak panowie jej sÂłuchawkĂŞ poprawiali i chce jeszcze raz :evil:
http://www.sendspace.com/file/k9ewrb
..widzisz - nie zd¹¿y³em ci podziêkowaÌ poprzednim razem :lol2:
.tak siĂŞ spieszyÂłem Âżeby nie przegapiĂŚ ani sekundy raportu :szalony:
..ale teraz dziĂŞki :)

..niesamowite to byÂło :szalony: :brawa: :lol:
I jak zwykle raportem zdetronizowaÂła poprzedni serwis :lol2: !! Ale nieee.... nie byÂło Âżadnych niekontrolowanych gestĂłw i zdarzeĂą :lol2: !! W sumie to trochĂŞ szkoda :lol2: !! Ale w koĂącu nie mozna caÂłe Âżycie siĂŞ hahaĂŚ :devil: !! PorzÂądne lekcje historii i konstytucji teÂż trzeba odbyĂŚ :brawa: !! Jak Wam siĂŞ podobaÂła rozmowa z konstytucjonalistami -bo mi bardzo i caÂły czas jestem pod wraÂżeniem :brawa: !!
..mam wraÂżenie Âże za kaÂżdym razem poznajemy nowÂą AgatkĂŞ :tanczy:
..do tej pory zazwyczaj zajmowaÂła siĂŞ sprawami mniejszej wagi a teraz jakÂą wielkÂą te sprawy majÂą rangĂŞ :o
..a ona niewzruszona jakby w sprawach takich konfliktĂłw konstytucyjnych siedziaÂła od lat :o
..dlaczego tak póŸno zg³oszono siê po Agatkê do Warszawy :?: :o
..niech mi to ktoÂś wytÂłumaczy :lol2:

..i jeszcze jedno - to samo co wczoraj :]
..po co ten bluebox :> :x

..dobra :D
..¿eby nie koùczyÌ posta w tak pochmurnej atmosferze jeszcze napiszê krótko o ³¹czeniu z Paw³em :lol2:
..miÂło sobie pogawĂŞdzili o dzisiejszych uroczystoÂściach i paradach w Warszawie :lol2:
..oni caÂły czas siĂŞ lubiÂą :)
..nie to co fani - ci ktĂłrzy od nas odeszli :spiewa:

..a miaÂłem nie koĂączyĂŚ pesymistycznie :?
..a tu jeszcze trzeba napisaĂŚ o notorycznym i chyba z premedytacjÂą wymierzonym ciosie - braku uÂśmiechu :ban:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Motyw z machaniem rĂŞkÂą byÂł przedni, Âże teÂż udaÂło mi sie akurat na to zaÂłapaĂŚ! :D
Ale to jest nic, bo ju¿ chcia³am najechac na Agatê, ¿e jest strasznie powa¿na i a¿ nudna ju¿ w tym swoim nieemocjonalnym podejœciu do wiadomoœci, gdy nagle pojawi³ siê temat poznaùskich imienin ul.Œw. Marcina, i dos³ownie jakby kto ró¿d¿k¹ odczarowa³ j¹, na twarzy pojawi³ sie delikatny uœmieszek i iskierki w oczkach! :D
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

ÂŚwieÂże capsy - komu, komu? Bo idĂŞ do domu! :lol2:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Jak ja nie cierpiĂŞ tej pory spotkaĂą z AgattÂą :twisted:
Za póŸno jak dla mnie - w domu od dzieciùstwa tak mia³em, ¿e gdy zbli¿a³a siê pora kolacji w domu mia³em... i mam nadal full goœci :twisted: Nie, ¿ebym by³ nietowarzyski :lol2: Chyba mnie ju¿ trochê znacie? :lol2: Chodzi o to, ¿e z dzsiejszych serwisów dociera³o do mnie... bo ja wiem... nawet nie co dziesi¹te s³owo :twisted:
A ja tak chciaÂłem Agatty posÂłuchaĂŚ :) SzczegĂłlnie w raporcie :) Z wyrazĂłw twarzy wnioskowaÂłem... :devil: Âże rozmowa jest szalenie treÂściwa, strony nie do koĂąca sÂą zgodne, co do omawianych treÂści, a Agatta bardzo dociekliwa :D Mam racjĂŞ - prawda? :lol2:

To, Âże piĂŞkna, to oczywiÂście nikt mi potwierdzaĂŚ nie musi :D Nawet zostaÂłem przez stryja posÂądzony o zdradĂŞ Âżony :lol2: A poszÂło o mojÂą koncentracjĂŞ na obrazie i przekazie pÂłynÂących z telewizora :lol2:
MyÂślĂŞ , Âże jednak machaÂła do panĂłw technikĂłw. PosÂłuchajcie - wyraÂźnie mowi , Âże ma cicho w sÂłuchawce. SpodobaÂło jej siĂŞ widocznie, jak panowie jej sÂłuchawkĂŞ poprawiali i chce jeszcze raz :evil:
http://www.sendspace.com/file/k9ewrb
epsztajnek - bardzo ci dziêkujê za filmik :) Zaraz poka¿ê na forum... rodzinnym :hahaha: Ja odnozê wra¿enie, ¿e po studio po prostu lataj¹ muchy atakuj¹ce Agattê, a ona siê przed nimi broni :lol2:
sybicowi dziĂŞkujĂŞ za capsy :)
Ale nie sÂądzicie, Âże w studio powinno byĂŚ nieco przytÂłumione ÂświatÂło? :lol2:

[ Dodano: Nie Lis 11, 2007 8:55 pm ]
O :o I jeszcze na Twoje notka rĂŞce skÂładam serdeczne dziĂŞki :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..jak tu raÂźnie z takÂą iloÂściÂą capsĂłw :lol2: :tanczy:
Nika pisze:Ale to jest nic, bo ju¿ chcia³am najechac na Agatê, ¿e jest strasznie powa¿na i a¿ nudna ju¿ w tym swoim nieemocjonalnym podejœciu do wiadomoœci, gdy nagle pojawi³ siê temat poznaùskich imienin ul.Œw. Marcina, i dos³ownie jakby kto ró¿d¿k¹ odczarowa³ j¹, na twarzy pojawi³ sie delikatny uœmieszek i iskierki w oczkach! :D
..ale to jak na mĂłj gust stanowczo za maÂło :]
..i stanowczo jak na omawianie rodzinnego tematu za maÂło entuzjazmu :]
..w ogĂłle brak jakiegokolwiek entuzjazmu :neutral:
..to mi siĂŞ coraz mniej podoba :nie:

..i nic z tego zachowania Agatki nie rozumiem :roll:
..w serwisie po 22. teÂż ani krzty uÂśmiechu :uhh:
..w dodatku na poczÂątku siadÂła prompter :hmm:
..ale póŸniej sz³o ju¿ jak po maœle i czemu nie by³o uœmiechu :?: :uhh:
Za póŸno jak dla mnie - w domu od dzieciùstwa tak mia³em, ¿e gdy zbli¿a³a siê pora kolacji w domu mia³em... i mam nadal full goœci :twisted: Nie, ¿ebym by³ nietowarzyski :lol2:
..Al - moÂże twoi goÂście nie sÂą tacy piĂŞkni jak Agatka ale pewnie choĂŚ trochĂŞ siĂŞ uÂśmiechajÂą ;)
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

PamiĂŞtacie, jak czekaliÂśmy na AgatĂŞ w zeszÂły weekend ?
Tak sobie teraz myÂślĂŞ, Âże jej dyÂżur prezenterski zostaÂł z premedytacjÂą przesuniĂŞty o tydzieĂą, aby
1) pracownicy warszawscy "za friko" posmakowali marciĂąskich rogali
2) Agata mogÂła z radoÂściÂą w oczach przez caÂły wieczĂłr opowiadaĂŚ o poznaĂąskich "marcinaliach"
czyli wszystkie strony zadowolone...
wszystkie - oprĂłcz nas...
Dla nas ani rogali, ani uÂśmiechu....
No ale za dzisiejszy poczÂątek dyÂżuru jestem w stanie Agacie wybaczyĂŚ brak uÂśmiechu :)
"... jak siĂŞ masz, kochanie, jak siĂŞ masz.... " ;)
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

epsztajnek pisze:PamiĂŞtacie, jak czekaliÂśmy na AgatĂŞ w zeszÂły weekend ?
Tak sobie teraz myÂślĂŞ, Âże jej dyÂżur prezenterski zostaÂł z premedytacjÂą przesuniĂŞty o tydzieĂą, aby
1) pracownicy warszawscy "za friko" posmakowali marciĂąskich rogali
2) Agata mogÂła z radoÂściÂą w oczach przez caÂły wieczĂłr opowiadaĂŚ o poznaĂąskich "marcinaliach"
..masz racjĂŞ :lol2:
..widocznie juÂż poznali Âże Agatka to bardzo serdeczna dziewczyna i to wykorzystali :lol2:
..no i serdeczna jak dla kogo :]
epsztajnek pisze:czyli wszystkie strony zadowolone...
wszystkie - oprĂłcz nas...
Dla nas ani rogali, ani uÂśmiechu....
No ale za dzisiejszy poczÂątek dyÂżuru jestem w stanie Agacie wybaczyĂŚ brak uÂśmiechu :)
"... jak siĂŞ masz, kochanie, jak siĂŞ masz.... " ;)
,,ile byÂło serwisĂłw :>
..cztery wejÂścia :]
..no ja nie wiem co siĂŞ takiego zÂłego musiaÂło staĂŚ na linii my - Agatka Âże ani razu podczas tych 4 okazji siĂŞ do nas nie uÂśmiechnĂŞÂła :uhh:
..podsumowanie dnia to byÂła jedna wielka powaga :neutral:

..nie wiem co siĂŞ dzieje :roll:
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

Po prostu ma... za przeproszeniem - ''g³êboko w powa¿aniu'' Was i Wasze proœby o uœmiechy z jej strony :tanczy: woli byÌ oziêb³a jak Królowa Œniegu :P SprawdŸcie, czy w nie macie w oku od³amka szk³a? :lol2: A jeœli macie to tak jak Kay gorzko zap³aczcie, od³amek z oka wypadnie i siê uwolnicie :lol:

Wczoraj narzekaÂłam na sobotnich zgredo-goÂści, a co mam napisaĂŚ o wczorajszym raporcie :hmm: Tyle tylko, Âże podziwiam AgatĂŞ za wiedzĂŞ, ktĂłrÂą zaprezentowaÂła w towarzystwie takich ekspertĂłw od konstytucyjnego prawa :brawa:
I, Âże nie wybuchnĂŞÂła Âśmiechem na widok fryzury Dr. Ryszarda Piotrowskiego :hahaha:
Respekt 8) za machanie do... nie wiadomo kogo :hahaha: :brawa:

Ona jest niesamowita :* Uwielbiam jÂą :P
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

}{ypnosea pisze:Po prostu ma... za przeproszeniem - ''g³êboko w powa¿aniu'' Was i Wasze proœby o uœmiechy z jej strony :tanczy: woli byÌ oziêb³a jak Królowa Œniegu :P SprawdŸcie, czy w nie macie w oku od³amka szk³a? :lol2: A jeœli macie to tak jak Kay gorzko zap³aczcie, od³amek z oka wypadnie i siê uwolnicie :lol:
..niezÂła teoria :D
..ale odÂłamka raczej nie mam bo niedawno robiÂłem obowiÂązkowe badania w tym wzroku i nic niepokojÂącego pani okulistka nie stwierdziÂła :devil:
..ale fakt - w jednym muszĂŞ ci przyznaĂŚ racjĂŞ ;)
..o pewnego czasu zauwa¿y³em ¿e od Agatki bije lekki ch³ód w nasz¹ stronê :rozglada:
..co wiĂŞcej doszedÂłem do wniosku Âże ona troszczy siĂŞ o wszystkich tylko nie o swoich fanĂłw :uhh:

..kolegom z pracy przywozi rogaliki..dla DÂżastiny postaraÂła siĂŞ o to by PaweÂł nadaÂł specjalnego live'a :)

..a my nawet zwykÂłego..niezwykÂłego uÂśmiechu otrzymaĂŚ nie moÂżemy ;(
I, Âże nie wybuchnĂŞÂła Âśmiechem na widok fryzury Dr. Ryszarda Piotrowskiego :hahaha:
..widocznie nie jest taka niedobra jak ty ;)
..widzĂŞ Âże ci ktĂłrzy nie sÂą fanami majÂą lÂżejsze Âżycie :mhm:
Respekt 8) za machanie do... nie wiadomo kogo :hahaha: :brawa:
..przyznaj siĂŞ - ty zamĂłwiÂłaÂś to machanie :devil:
Ona jest niesamowita :* Uwielbiam jÂą :P
..nie tylko ty AgatkĂŞ uwielbiasz :lol2:
..no i fakt - jest niesamowita :lol2:

..ale czy warto siê dla niej spóŸniaÌ na..autobus :?: :rozglada: :hmm:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Alchemik pisze:Jak ja nie cierpiĂŞ tej pory spotkaĂą z AgattÂą :twisted:
Za póŸno jak dla mnie - w domu od dzieciùstwa tak mia³em, ¿e gdy zbli¿a³a siê pora kolacji w domu mia³em... i mam nadal full goœci :twisted: Nie, ¿ebym by³ nietowarzyski :lol2: Chyba mnie ju¿ trochê znacie? :lol2: Chodzi o to, ¿e z dzsiejszych serwisów dociera³o do mnie... bo ja wiem... nawet nie co dziesi¹te s³owo :twisted:
Al -ty i nietowarzyskoœÌ -b³agam -nawet tak nie myœl :lol2: !! Usprawiedliwiony jesteœ jak przez najlepszych rodziców :lol2: !! S³uchaj , gdybym ja znalaz³ siê w podobnej sytuacji , wzi¹³bym telewizor pod pachê i zamkn¹³ siê w s¹siednim pokoju :lol2: !!
A ja tak chciaÂłem Agatty posÂłuchaĂŚ :) SzczegĂłlnie w raporcie :) Z wyrazĂłw twarzy wnioskowaÂłem... :devil: Âże rozmowa jest szalenie treÂściwa, strony nie do koĂąca sÂą zgodne, co do omawianych treÂści, a Agatta bardzo dociekliwa :D Mam racjĂŞ - prawda? :lol2:
A masz , a masz racjĂŞ -oczywiÂście Âże masz :lol2: !! Agatka jest bardzo ekspresywna i bardzo duÂżo moÂżna wyczytaĂŚ z jej gestĂłw i mimiki :lol2: !!
To, Âże piĂŞkna, to oczywiÂście nikt mi potwierdzaĂŚ nie musi :D Nawet zostaÂłem przez stryja posÂądzony o zdradĂŞ Âżony :lol2: A poszÂło o mojÂą koncentracjĂŞ na obrazie i przekazie pÂłynÂących z telewizora :lol2:
Co tam stryj -gorzej jakby Âżona to zobaczyÂła :lol2: !! A nie przybĂŞdzie nam czasami jeszcze jednego fana :lol2: ??
obieÂżyÂświat pisze:
}{ypnosea pisze:Po prostu ma... za przeproszeniem - ''g³êboko w powa¿aniu'' Was i Wasze proœby o uœmiechy z jej strony :tanczy: woli byÌ oziêb³a jak Królowa Œniegu :P SprawdŸcie, czy w nie macie w oku od³amka szk³a? :lol2: A jeœli macie to tak jak Kay gorzko zap³aczcie, od³amek z oka wypadnie i siê uwolnicie :lol:
..niezÂła teoria :D
..ale odÂłamka raczej nie mam bo niedawno robiÂłem obowiÂązkowe badania w tym wzroku i nic niepokojÂącego pani okulistka nie stwierdziÂła :devil:
..ale fakt - w jednym muszĂŞ ci przyznaĂŚ racjĂŞ ;)
..o pewnego czasu zauwa¿y³em ¿e od Agatki bije lekki ch³ód w nasz¹ stronê :rozglada:
..co wiĂŞcej doszedÂłem do wniosku Âże ona troszczy siĂŞ o wszystkich tylko nie o swoich fanĂłw :uhh:
No có¿ -w przyrodzie zdarzaj¹ siê wyrodne matki , wyrodni ojcowie , dziadkowie , itp. , to czemu mia³yby siê nie przytrafiaÌ wyrodne 'idolki'' :devil: ?? Co do kawa³ka szk³a , to mnie bardziej ni¿ w oku k³uje na sercu ni¿ w oku :lol2: !! A najmocniej ból doskwiera , kiedy widzê wci¹¿ nachmurzone oblicze Agatki ;( !!
Nie wiem , kurczê -mo¿e poprosiÌ kogoœ , ¿eby naklei³ Agatce w okolicach promptera zdjêcie jej ukochanego :evil: ?? !! Albo niech chocia¿ na ka¿de po¿egnanie zjawi siê Jarek K. z ca³¹ œwit¹ , to mo¿e wymusz¹ na Agatce chêÌ minimaln¹ chêÌ do uœmiechniêcia siê w stronê widzów :evil: ?? !!
obieÂżyÂświat pisze:
}{ypnosea pisze:Ona jest niesamowita :* Uwielbiam jÂą :P
..nie tylko ty AgatkĂŞ uwielbiasz :lol2:
..no i fakt - jest niesamowita :lol2:

..ale czy warto siê dla niej spóŸniaÌ na..autobus :?: :rozglada: :hmm:
mimo tego , Âże Agatka jest niesamowita pod kaÂżdym wzglĂŞdem , to nie warto siĂŞ naraÂżaĂŚ na nieprzyjemnoÂści poprzez ''zasiedzenie'' na forum :devil: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

ÂŁadny tyÂł... :xx: Âładne tylne ujĂŞcie :lol2:
Obrazek
Obrazek

intensywne przygotowania :lol2:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

znĂłw towarzystwo :D
Obrazek
Obrazek

reszta
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

wczoraj przed 22g¹ facet intensywnie majstrowa³ pod biurkiem :devil: na pocz¹tku serwisu zaci¹³ siê prompter :devil: si³a wy¿sza, przypadek, pech, czy ludzka z³oœliwoœÌ?
:devil: ale jak na takie efekty jak z pierwszego serwisu to niech zÂłoÂśliwi pracujÂą - uÂśmiaĂŚ siĂŞ moÂżna :hahaha:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

ÂŁadny tyÂł... :xx:
No, nie tylko tyÂł[....] , caÂła figurka boska, o czym zresztÂą wiemy od dawna :tanczy:
:hmm:
W niedzielĂŞ i do tego w ÂświĂŞto ( to paĂąstwowe, jak paĂąstwowe - ale Âśw. Marcina :!: )
zrezygnowaÂła z eleganckiej spĂłdniczki na rzecz dÂżinsĂłw .... :mhm:
ZaintrygowaÂł mnie 7 caps od gĂłry - co ona tam sobie poprawia :xx:
wczoraj przed 22g¹ facet intensywnie majstrowa³ pod biurkiem :devil: na pocz¹tku serwisu zaci¹³ siê prompter :devil: si³a wy¿sza, przypadek, pech, czy ludzka z³oœliwoœÌ?
BĂŞdĂŞ zÂłoÂśliwy i postawiĂŞ na to ostatnie :> Panowie technicy przez ten weekend stawali na gÂłowie, aby byĂŚ jak najczĂŞÂściej jak najbliÂżej Agaty :evil:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

''Agatko-rozweselacz'' pilnie poszukiwany :uwaga: !!
Dla znalazcĂłw , bÂądÂź wynalazcĂłw przewidziane wysokie nagrody :) !!
Co w formie nagrody? :D Pilnie potrzebujê gotówki :devil: Mogê podj¹Ì siê tego wyzwania :lol2:
ÂŻartujĂŞ ;) Prywatnie jestem jeszcze bardziej sztywna niÂż Agata w serwisach :lol2: Ale w sumie to mogÂłoby byĂŚ rozwiÂązanie :o: Gdyby zobaczyÂła mnie, to pomyÂślaÂłaby moÂże: ''dwie takie sztywne na raz to przesada :devil: i moÂże sama ''daÂłaby'' trochĂŞ na luz :lol:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

:tanczy: znam pewnien niezawodny sposĂłb na rozweselenie kobiety - naleÂży jÂą upiĂŚ :hahaha:
epsztajnek pisze:
No, nie tylko tyÂł[....] , caÂła figurka boska, o czym zresztÂą wiemy od dawna :tanczy:
wiem o tym dobrze :D nigdy nie zaszkodzi powtĂłrzyĂŚ jeszcze raz :P
BĂŞdĂŞ zÂłoÂśliwy i postawiĂŞ na to ostatnie :> Panowie technicy przez ten weekend stawali na gÂłowie, aby byĂŚ jak najczĂŞÂściej jak najbliÂżej Agaty :evil:
¿a³ujê, ¿e nie zapisa³em zdjêcia - moglibyœmy na niego donieœÌ :devil:
Prywatnie jestem jeszcze bardziej sztywna niÂż Agata w serwisach :lol2:
ja wiem, czy Agata jest tak mocno sztywna :mhm: niiiiieee ;) myslĂŞ, Âże jeszcze potrzebuje trochĂŞ wiĂŞcej praktyki - nie od razu Rzym zbudowano 8) chociaÂż gdyby budowali w takim tempiej jak Agata buduje swĂłj warsztat, to wybudowaliby Rzym wczeÂśniej :tanczy:
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

obie¿yœwiat pisze:..o pewnego czasu zauwa¿y³em ¿e od Agatki bije lekki ch³ód w nasz¹ stronê :rozglada:
Nie sÂądzisz, Âże warto byÂłoby zastanowiĂŚ siĂŞ, dlaczego tak jest :> :D
stajlus pisze::tanczy: znam pewnien niezawodny sposĂłb na rozweselenie kobiety - naleÂży jÂą upiĂŚ :hahaha:
epsztajnek pisze:
wiem o tym dobrze :D nigdy nie zaszkodzi powtĂłrzyĂŚ jeszcze raz :P
MĂŞscy szowiniÂści :twisted: MoÂże zaproponujcie komu naleÂży, by serwisy Agata prowadziÂła w wresji stand up on stage? :twisted:
ODPOWIEDZ