Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
Pocieszaj¹ce jest to ¿e nie kocha Ciebie tak samo jak nas :spiewa: :devil: przynajmniej kolegów nie stracisz :aniol:arczi pisze:W³aœnie- mia³em was na bie¿¹co informowaÌ :rozglada: Joasia mi nic nie odpisa³a :nie:poszed³ bym ale jestem trochê wstydliwy Mo¿e Arczi -On coœ ostatnio koresponduje z Joasi¹
WiĂŞc chyba nie mam co interweniowaĂŚ, bo Joasia nie widzi sensu rozmowy ze mnÂą
Pewnie i to zeÂżrÂą :rozglada:To bĂŞdzie miaÂła fige z makiem a nie rogale :nie:
Inaczej stan¹³by przed wyborem My albo Ona :devil: A tak ma luz,nie bedzie mia³ wyrzutów-same korzyœci :devil:adam pisze:Pocieszaj¹ce jest to ¿e nie kocha Ciebie tak samo jak nas przynajmniej kolegów nie stracisz
Same pudeÂłka po smakoÂłykach zostanom :spiewa: ÂŻeby przypominaÂły :spiewa:Pewnie i to zeÂżrÂą
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Ciekawe kogo by wybra³ :mhm:Inaczej stan¹³by przed wyborem My albo Ona :devil: A tak ma luz,nie bedzie mia³ wyrzutów-same korzyœci :devil:
pewnie zostawiom to pudeÂłko na biurku Joasi Âżeby jej jeszcze bardziej przykro byÂło :spiewa:Same pudeÂłka po smakoÂłykach zostanom :spiewa: ÂŻeby przypominaÂły :spiewa:
MoÂże to kara kolegĂłw Joasi za to Âże nie koresponduje ze swoimi fanami :mhm:
Powiedz Ty mi gdzie mu bĂŞdzie lepiej jak tu :devil: :spiewa: Poza tym tutaj ma dobre warunki,dach nad gÂłowÂą ,netadam pisze:Ciekawe kogo by wybraÂł

Strasznie ciĂŞÂżkie pytania zadajesz :cicho: Ale w to ,Âże prĂŞdzej koledzy Joasi nas zrozumiejom niÂż Ona jestem skÂłonny uwierzyĂŚ :rozglada: :rozglada:pewnie zostawiom to pudeÂłko na biurku Joasi Âżeby jej jeszcze bardziej przykro byÂło
MoÂże to kara kolegĂłw Joasi za to Âże nie koresponduje ze swoimi fanami
A powiedz Ty mi czy oglÂądasz wogĂłle PzP czy gardzisz tym programem

Nawet jakby wybraÂł JoasiĂŞ to i tak by do nas wrĂłciÂł bo by siĂŞ pewnie okazaÂło ze Joasia nie jest taka wspaniaÂła a my jesteÂśmy fajniejsi :devil:Powiedz Ty mi gdzie mu bĂŞdzie lepiej jak tu :devil: :spiewa: Poza tym tutaj ma dobre warunki,dach nad gÂłowÂą ,net![]()
a moÂże nawet i nie rozumiom :devil:zrozumiejom
Nie ogl¹dam bo póŸniej wracam :hmm: Ale i tak PZP jest trochê nudne -wola³em Joasiê na reporterce bo zawsze siê coœ dzia³oA powiedz Ty mi czy ogl¹dasz wogóle PzP czy gardzisz tym programem?

£o matko to ci dopiero teoria spiskowa! :uhh: Ale tekst, ¿e to kara dla Asi od Agaty, ¿e nie koresponduje z fanami to ju¿ wogóle gratka. :devil: Przecie¿ one mog³yby sobie rêce podaÌ w tej kwestii, pomyœlcie czemu Black znikn¹³ ...adam pisze:Ciekawe czy Joanna siê za³apa³a ma jednego? :mhm:A mo¿e kaza³a ch³opakom zjeœÌ na antenie ¿eby Joasi by³o przykro :mhm: Mo¿e Agatka nie lubi Joasi :mhm:
Brakowa³o tu tego trochê ,chyba sie zgodzisz :tanczy: Co bedzie tylko Asie obci¹¿a³,lepiej podzieliÌ odpowiedzialnoœÌNika pisze:£o matko to ci dopiero teoria spiskowa! Ale tekst, ¿e to kara dla Asi od Agaty, ¿e nie koresponduje z fanami to ju¿ wogóle gratka

Czyli to s¹ takie siostrzyczkiPrzecie¿ one mog³yby sobie rêce podaÌ w tej kwestii, pomyœlcie czemu Black znikn¹³ ...

To co puszczamy go na doÂświadczenie :spiewa:adam pisze:Nawet jakby wybraÂł JoasiĂŞ to i tak by do nas wrĂłciÂł bo by siĂŞ pewnie okazaÂło ze Joasia nie jest taka wspaniaÂła a my jesteÂśmy fajniejsi

:hmm: Ejj bo Joasi bĂŞdzie przykro,Âże tak mĂłwisz o Jej programie nad ktĂłrym codziennie pracujeAle i tak PZP jest trochĂŞ nudne -wolaÂłem JoasiĂŞ na reporterce bo zawsze siĂŞ coÂś dziaÂło

Inna sprawa,Âże masz racjĂŞ z tym reporterowaniem

-
- Fanatyk :)
-
WÂłaÂśnie o tym napisaÂłemMoÂże i dostaÂł, ale nie takÂą jakiej oczekiwaÂł.

Po myÂślniku nie uÂżyÂłem cudzysÂłowiu - bo oczywiÂście nie byÂł to cytat z odpowiedzi Agaty
( dos³own¹ odpowiedŸ Agaty zna tylko i wy³¹cznie Black :cicho: )
ChciaÂłem tylko przekazaĂŚ ( nie ukrywam, Âże z odrobinÂą zÂłoÂśliwoÂści ) sens odpowiedzi AgatyPuchatku? :uhh:

-