Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

To bĂŞdzie miaÂła fige z makiem a nie rogale :nie:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

arczi pisze:
poszedÂł bym ale jestem trochĂŞ wstydliwy MoÂże Arczi -On coÂś ostatnio koresponduje z JoasiÂą
W³aœnie- mia³em was na bie¿¹co informowaÌ :rozglada: Joasia mi nic nie odpisa³a :nie:
WiĂŞc chyba nie mam co interweniowaĂŚ, bo Joasia nie widzi sensu rozmowy ze mnÂą ;(
PocieszajÂące jest to Âże nie kocha Ciebie tak samo jak nas :spiewa: :devil: przynajmniej kolegĂłw nie stracisz :aniol:
To bĂŞdzie miaÂła fige z makiem a nie rogale :nie:
Pewnie i to zeÂżrÂą :rozglada:
maxxx

adam pisze:PocieszajÂące jest to Âże nie kocha Ciebie tak samo jak nas przynajmniej kolegĂłw nie stracisz
Inaczej stan¹³by przed wyborem My albo Ona :devil: A tak ma luz,nie bedzie mia³ wyrzutów-same korzyœci :devil:
Pewnie i to zeÂżrÂą
Same pudeÂłka po smakoÂłykach zostanom :spiewa: ÂŻeby przypominaÂły :spiewa:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Inaczej stan¹³by przed wyborem My albo Ona :devil: A tak ma luz,nie bedzie mia³ wyrzutów-same korzyœci :devil:
Ciekawe kogo by wybraÂł :mhm:
Same pudeÂłka po smakoÂłykach zostanom :spiewa: ÂŻeby przypominaÂły :spiewa:
pewnie zostawiom to pudeÂłko na biurku Joasi Âżeby jej jeszcze bardziej przykro byÂło :spiewa:
MoÂże to kara kolegĂłw Joasi za to Âże nie koresponduje ze swoimi fanami :mhm:
maxxx

adam pisze:Ciekawe kogo by wybraÂł
Powiedz Ty mi gdzie mu bĂŞdzie lepiej jak tu :devil: :spiewa: Poza tym tutaj ma dobre warunki,dach nad gÂłowÂą ,net 8)
pewnie zostawiom to pudeÂłko na biurku Joasi Âżeby jej jeszcze bardziej przykro byÂło
MoÂże to kara kolegĂłw Joasi za to Âże nie koresponduje ze swoimi fanami
Strasznie ciĂŞÂżkie pytania zadajesz :cicho: Ale w to ,Âże prĂŞdzej koledzy Joasi nas zrozumiejom niÂż Ona jestem skÂłonny uwierzyĂŚ :rozglada: :rozglada:

A powiedz Ty mi czy oglÂądasz wogĂłle PzP czy gardzisz tym programem :D ?
adam
Fan Forum
Fan Forum

Powiedz Ty mi gdzie mu bĂŞdzie lepiej jak tu :devil: :spiewa: Poza tym tutaj ma dobre warunki,dach nad gÂłowÂą ,net 8)
Nawet jakby wybraÂł JoasiĂŞ to i tak by do nas wrĂłciÂł bo by siĂŞ pewnie okazaÂło ze Joasia nie jest taka wspaniaÂła a my jesteÂśmy fajniejsi :devil:
zrozumiejom
a moÂże nawet i nie rozumiom :devil:
A powiedz Ty mi czy oglÂądasz wogĂłle PzP czy gardzisz tym programem :D ?
Nie ogl¹dam bo póŸniej wracam :hmm: Ale i tak PZP jest trochê nudne -wola³em Joasiê na reporterce bo zawsze siê coœ dzia³o ;( i by³o co komentowaÌ :cicho:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

adam pisze::D Ciekawe czy Joanna siê za³apa³a ma jednego? :mhm:A mo¿e kaza³a ch³opakom zjeœÌ na antenie ¿eby Joasi by³o przykro :mhm: Mo¿e Agatka nie lubi Joasi :mhm:
£o matko to ci dopiero teoria spiskowa! :uhh: Ale tekst, ¿e to kara dla Asi od Agaty, ¿e nie koresponduje z fanami to ju¿ wogóle gratka. :devil: Przecie¿ one mog³yby sobie rêce podaÌ w tej kwestii, pomyœlcie czemu Black znikn¹³ ...
maxxx

Nika pisze:ÂŁo matko to ci dopiero teoria spiskowa! Ale tekst, Âże to kara dla Asi od Agaty, Âże nie koresponduje z fanami to juÂż wogĂłle gratka
Brakowa³o tu tego trochê ,chyba sie zgodzisz :tanczy: Co bedzie tylko Asie obci¹¿a³,lepiej podzieliÌ odpowiedzialnoœÌ :D
Przecie¿ one mog³yby sobie rêce podaÌ w tej kwestii, pomyœlcie czemu Black znikn¹³ ...
Czyli to sÂą takie siostrzyczki :shock: :spiewa:
adam pisze:Nawet jakby wybraÂł JoasiĂŞ to i tak by do nas wrĂłciÂł bo by siĂŞ pewnie okazaÂło ze Joasia nie jest taka wspaniaÂła a my jesteÂśmy fajniejsi
To co puszczamy go na doÂświadczenie :spiewa: :D

Ale i tak PZP jest trochĂŞ nudne -wolaÂłem JoasiĂŞ na reporterce bo zawsze siĂŞ coÂś dziaÂło
:hmm: Ejj bo Joasi bĂŞdzie przykro,Âże tak mĂłwisz o Jej programie nad ktĂłrym codziennie pracuje ;(
Inna sprawa,Âże masz racjĂŞ z tym reporterowaniem :(
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Przecie¿ one mog³yby sobie rêce podaÌ w tej kwestii, pomyœlcie czemu Black znikn¹³ ..
Black dostaÂł odpowiedÂź - spadaj puchatku.
A Joasia nie odpisuje wogĂłle, pozostawiajÂąc w ten sposĂłb jednak odrobinĂŞ nadziei :spiewa:
W sumie nie wiadomo ,co gorsze :>
Nika
Fan Forum
Fan Forum

epsztajnek pisze:
Przecie¿ one mog³yby sobie rêce podaÌ w tej kwestii, pomyœlcie czemu Black znikn¹³ ..
Black dostaÂł odpowiedÂź - spadaj puchatku.:>
MoÂże i dostaÂł, ale nie takÂą jakiej oczekiwaÂł.
Puchatku? :uhh:
maxxx

Najlepiej nic nie pisaÌ,nieœmia³oœÌ chyba mniej denerwuje jak nieodpisanie :lol2:
Taka jest moja wersja :spiewa:
epsztajnek

MoÂże i dostaÂł, ale nie takÂą jakiej oczekiwaÂł.
WÂłaÂśnie o tym napisaÂłem :!:
Po myÂślniku nie uÂżyÂłem cudzysÂłowiu - bo oczywiÂście nie byÂł to cytat z odpowiedzi Agaty
( dos³own¹ odpowiedŸ Agaty zna tylko i wy³¹cznie Black :cicho: )
Puchatku? :uhh:
ChciaÂłem tylko przekazaĂŚ ( nie ukrywam, Âże z odrobinÂą zÂłoÂśliwoÂści ) sens odpowiedzi Agaty ;)
Nika
Fan Forum
Fan Forum

:lol: :lol: :lol: Widzicie ten Âśmiech. Tak to ja ÂśmiejĂŞ siĂŞ sama z siebie. Jestem jeszcze chyba niedzisiejsza. Z wypowiedzi epsztajnka :"Black dostaÂł odpowiedÂź - spadaj puchatku" zrozumiaÂłam, Âże Black dostaÂł odpowiedÂż, a spadaj puchatku byÂło skierowane do mnie :lol:
maxxx

JeÂśli chcesz to moÂżesz zostaĂŚ Puchatkiem :lol2:
Dobrze,Âże juÂż wszystko wyjaÂśnione :D
epsztajnek

a spadaj puchatku byÂło skierowane do mnie :lol:
:hahaha: :hahaha: :hahaha:
Nika, nigdy w Âżyciu :)
No, mam wielkÂą nadziejĂŞ , Âże nigdy z twoich ust nie padnie na tym forum wypowiedÂź, ktĂłra by mnie zmusiÂła do takiej odpowiedzi :lol2:
ODPOWIEDZ