Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

}{ypnosea pisze:
stajlus pisze: wiem o tym dobrze :D nigdy nie zaszkodzi powtĂłrzyĂŚ jeszcze raz :P
MĂŞscy szowiniÂści :twisted: MoÂże zaproponujcie komu naleÂży, by serwisy Agata prowadziÂła w wresji stand up on stage? :twisted:
iieeee tam on stage :D on table :tanczy: dancing on table by Agata - only on tvn24 :lol:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Drodzy PaĂąstwo! :lol2:
Nade wszystko proponujê powœci¹gn¹Ì emocje :lol2:
Przyk³ad idzie z góry, wobec tego postarajmy siê o niewzruszone komentarze i kamienn¹ twarz :lol2: Agatta to zaiste nies³ychanie piêkna, inteligentna i zgrabna kobieta, ale nie dajmy siê, tylko przez wzgl¹d na taki stan rzeczy, ponieœÌ emocjom :lol2:
}{ypnosea pisze:
obie¿yœwiat pisze:..o pewnego czasu zauwa¿y³em ¿e od Agatki bije lekki ch³ód w nasz¹ stronê :rozglada:
Nie sÂądzisz, Âże warto byÂłoby zastanowiĂŚ siĂŞ, dlaczego tak jest :> :D
CzyÂżbyÂś zakÂładaÂła, Âże Agatta moÂże nas nie lubiĂŚ? :D Nawet gdyby tak byÂło, to sÂądzĂŞ, iÂż ona zdaje sobie sprawĂŞ z tego, Âże nie tylko my oglÂądamy jÂą w Tvn24, a takÂże z pewnoÂściÂą zerkajÂą znajomi, rodzina, czy w koĂącu caÂłkiem neutralna widownia dopiero co wyrabiajÂąca sobie opiniĂŞ na jej temat :D No do nich to juÂż wypadaÂłoby skierowaĂŚ coÂś wiĂŞcej aniÂżeli minĂŞ, ktĂłra moÂże sugerowaĂŚ i przy odrobinie dobrej woli i wysiÂłku nakierowaĂŚ, Âże to chyba (!!!) jest uÂśmiech :o :)
marcinkowsky pisze:Al -ty i nietowarzyskoœÌ -b³agam -nawet tak nie myœl :lol2: !! Usprawiedliwiony jesteœ jak przez najlepszych rodziców :lol2: !! S³uchaj , gdybym ja znalaz³ siê w podobnej sytuacji , wzi¹³bym telewizor pod pachê i zamkn¹³ siê w s¹siednim pokoju :lol2: !!
DokÂładnie to zrobiÂłem :o :lol:
marcinkowsky pisze:
Alchemik pisze:To, Âże piĂŞkna, to oczywiÂście nikt mi potwierdzaĂŚ nie musi :D Nawet zostaÂłem przez stryja posÂądzony o zdradĂŞ Âżony :lol2: A poszÂło o mojÂą koncentracjĂŞ na obrazie i przekazie pÂłynÂących z telewizora :lol2:
Co tam stryj -gorzej jakby Âżona to zobaczyÂła :lol2: !! A nie przybĂŞdzie nam czasami jeszcze jednego fana :lol2: ??
Z ÂżonÂą juÂż jestem przecieÂż w tej kwestii dogadany :) Ona, moÂże nie poÂświĂŞca tyle czasu, ale teÂż ceni i lubi AgattĂŞ :aniol: Nie ma to jak rodzinna pasja :) ZaÂś stryj... on kiedyÂś byÂł fanem BogumiÂły Wander :hahaha: WdaÂł siĂŞ bratanek w stryja :lol: Do czego pijĂŞ? :D Wuj zdecydowanie gustuje w blondynkach :lol:
stajlus pisze:
BĂŞdĂŞ zÂłoÂśliwy i postawiĂŞ na to ostatnie :> Panowie technicy przez ten weekend stawali na gÂłowie, aby byĂŚ jak najczĂŞÂściej jak najbliÂżej Agaty :evil:
¿a³ujê, ¿e nie zapisa³em zdjêcia - moglibyœmy na niego donieœÌ :devil:
A moÂże to zwykÂły zbieg okolicznoÂści? :D Nie przesÂądzajmy od razu o zÂłoÂśliwoÂści :D Ale fakt faktem, Âże Agatta na brak zainteresowania i brak pomocnych dÂłoni nie mogÂła narzekaĂŚ :lol2:
marcinkowsky pisze:Agatka jest bardzo ekspresywna i bardzo duÂżo moÂżna wyczytaĂŚ z jej gestĂłw i mimiki :lol2: !!
Masz racjĂŞ :lol2: Podczas przygotowaĂą do serwisu rĂłwnieÂż :lol2: Te ujĂŞcia sÂą wspaniaÂłe :lol2:
not that kind pisze:
''Agatko-rozweselacz'' pilnie poszukiwany :uwaga: !!
Dla znalazcĂłw , bÂądÂź wynalazcĂłw przewidziane wysokie nagrody :) !!
Co w formie nagrody? :D Pilnie potrzebujê gotówki :devil: Mogê podj¹Ì siê tego wyzwania :lol2:
ÂŻartujĂŞ ;) Prywatnie jestem jeszcze bardziej sztywna niÂż Agata w serwisach :lol2: Ale w sumie to mogÂłoby byĂŚ rozwiÂązanie :o: Gdyby zobaczyÂła mnie, to pomyÂślaÂłaby moÂże: ''dwie takie sztywne na raz to przesada :devil: i moÂże sama ''daÂłaby'' trochĂŞ na luz :lol:
notko?!!! :o Ty ''sztywna''? :o Agatta ''sztywna''?!! :o O ile za pierwszÂą gÂłowy nie dam, choĂŚ wiary teÂż, to za drugÂą Âżyciem rĂŞczĂŞ, Âże ostatnim odpowiednim okreÂśleniem dla ''powaÂżnej'' Agatty byÂłoby powyÂższe! :nie: WidziaÂłbym to raczej w kategoriach ''poukÂładana'' i ''stonowana" :lol2:
ZaÂś wracajÂąc do rozweselaczy... i ja znam pewien niezawodny sposĂłb :lol2: Ale bez jakiejkolwiek moÂżliwoÂści interakcji ani rusz :/ WiĂŞc przychylam siĂŞ do pomysÂłu marcinkowsky'ego, aÂżeby przyozdobiĂŚ jednÂą z kamer zdjĂŞciem, ktĂłre rozjaÂśni pochmurne oblicze Agatty :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Alchemik pisze:Drodzy PaĂąstwo! :lol2:
Nade wszystko proponujê powœci¹gn¹Ì emocje :lol2:
Przyk³ad idzie z góry, wobec tego postarajmy siê o niewzruszone komentarze i kamienn¹ twarz :lol2: Agatta to zaiste nies³ychanie piêkna, inteligentna i zgrabna kobieta, ale nie dajmy siê, tylko przez wzgl¹d na taki stan rzeczy, ponieœÌ emocjom :lol2:
Al -cholero -co ty pleciesz :shock: ?? ÂŻadnego powÂściÂągania -w Âżadnej dziedzinie -mam juÂż po dziurki w nosie tego wszĂŞdobylskiego powÂściÂągania :evil: !! Niech kaÂżdy pisze , co mu Âślina na jĂŞzyk przyniesie :tanczy: !! Macie mojÂą dyspensĂŞ i moje bÂłogosÂławieĂąstwo :lol2: !! Tym bardziej , Âże pomysÂły macie bombowe :lol2: !!
Alchemik pisze:
}{ypnosea pisze:
obie¿yœwiat pisze:..o pewnego czasu zauwa¿y³em ¿e od Agatki bije lekki ch³ód w nasz¹ stronê :rozglada:
Nie sÂądzisz, Âże warto byÂłoby zastanowiĂŚ siĂŞ, dlaczego tak jest :> :D
CzyÂżbyÂś zakÂładaÂła, Âże Agatta moÂże nas nie lubiĂŚ? :D Nawet gdyby tak byÂło, to sÂądzĂŞ, iÂż ona zdaje sobie sprawĂŞ z tego, Âże nie tylko my oglÂądamy jÂą w Tvn24, a takÂże z pewnoÂściÂą zerkajÂą znajomi, rodzina, czy w koĂącu caÂłkiem neutralna widownia dopiero co wyrabiajÂąca sobie opiniĂŞ na jej temat :D No do nich to juÂż wypadaÂłoby skierowaĂŚ coÂś wiĂŞcej aniÂżeli minĂŞ, ktĂłra moÂże sugerowaĂŚ i przy odrobinie dobrej woli i wysiÂłku nakierowaĂŚ, Âże to chyba (!!!) jest uÂśmiech :o :)
Lubi nas czy nie -to nie ma znaczenia :lol2: !! I tak mamy t¹.... tê :red: wolnoœÌ , ¿e to my zadecydujemy , kiedy siê rozstaniemy -jeœli siê kiedykolwiek rozstaniemy :lol2: !!
Alchemik pisze:Z ÂżonÂą juÂż jestem przecieÂż w tej kwestii dogadany :) Ona, moÂże nie poÂświĂŞca tyle czasu, ale teÂż ceni i lubi AgattĂŞ :aniol: Nie ma to jak rodzinna pasja :) ZaÂś stryj... on kiedyÂś byÂł fanem BogumiÂły Wander :hahaha: WdaÂł siĂŞ bratanek w stryja :lol: Do czego pijĂŞ? :D Wuj zdecydowanie gustuje w blondynkach :lol:
I du¿o duuuu¿o starszych... :xx: Nie tylko to , ¿e gustuje w blondynkach Was ró¿ni :devil: !! no i ¿eby by³o na tym œwiecie wiêcej takich wyrozumia³ych kobiet jak twoja ¿ona :aniol: !!
Alchemik pisze:
stajlus pisze:
BĂŞdĂŞ zÂłoÂśliwy i postawiĂŞ na to ostatnie :> Panowie technicy przez ten weekend stawali na gÂłowie, aby byĂŚ jak najczĂŞÂściej jak najbliÂżej Agaty :evil:
¿a³ujê, ¿e nie zapisa³em zdjêcia - moglibyœmy na niego donieœÌ :devil:
A moÂże to zwykÂły zbieg okolicznoÂści? :D Nie przesÂądzajmy od razu o zÂłoÂśliwoÂści :D Ale fakt faktem, Âże Agatta na brak zainteresowania i brak pomocnych dÂłoni nie mogÂła narzekaĂŚ :lol2:
MyÂślicie , Âże broili :> ?? A ja myÂślaÂłem , Âże winnym celu tam sÂą :lol2: ?? Mniejsza z tym -ja bym byÂł anioÂłem i niczego bym nie uszkadzaÂł :lol2: !!
Alchemik pisze:
marcinkowsky pisze:Agatka jest bardzo ekspresywna i bardzo duÂżo moÂżna wyczytaĂŚ z jej gestĂłw i mimiki :lol2: !!
Masz racjĂŞ :lol2: Podczas przygotowaĂą do serwisu rĂłwnieÂż :lol2: Te ujĂŞcia sÂą wspaniaÂłe :lol2:
Serwis nie tylko powinien byÌ w takiej formie jak proponuje stajlus , ale te¿ na telewizorze powinien byÌ podgl¹d na to , co w trakcie materia³ów dzieje siê w studio :lol2: !! Bo to chyba jedyna okazja by móc zobaczyÌ eksponat jakim jest uœmiech Agatki :rozglada:
not that kind pisze:
Co w formie nagrody? :D Pilnie potrzebujê gotówki :devil: Mogê podj¹Ì siê tego wyzwania :lol2:
ÂŻartujĂŞ ;) Prywatnie jestem jeszcze bardziej sztywna niÂż Agata w serwisach :lol2: Ale w sumie to mogÂłoby byĂŚ rozwiÂązanie :o: Gdyby zobaczyÂła mnie, to pomyÂślaÂłaby moÂże: ''dwie takie sztywne na raz to przesada :devil: i moÂże sama ''daÂłaby'' trochĂŞ na luz :lol:
Bardzo oryginalny pomysÂł na rozluÂźnienie :lol2: !! Ale pÂłacĂŞ dopiero po wykonaniu zadania :lol2: !! I jeszcze musisz mi udowodniĂŚ , Âże to twoja zasÂługa :lol2: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: king_kocur »

Bardzo oryginalny pomysÂł na rozluÂźnienie :lol2: !! Ale pÂłacĂŞ dopiero po wykonaniu zadania :lol2: !! I jeszcze musisz mi udowodniĂŚ , Âże to twoja zasÂługa :lol2: !!
MoÂże by tak odszukaĂŚ szewczyka Felka, ktĂłry potrafi szyĂŚ ''trzewiki szczĂŞÂścia'' i nigdy nie traci przy tym dobrego humoru? :) MoÂże znĂłw zdoÂła rozweseliĂŚ tym razem naszÂą ksiĂŞÂżniczkĂŞ? :D

Agata powaÂżna :>
Owszem :]

Obrazek

Obrazek

Ale nie zupeÂłnie :D

Obrazek

Obrazek

Nie przesadzajmy z KrĂłlowÂą ÂŚniegu ;)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Kubek - nieod³¹czny element wyposa¿enia? :lol2:

Obrazek

Mo¿e w nim napój ch³odz¹cy i st¹d niektórzy wyczuwaj¹ ch³ód w relacjach z Agat¹? :lol:

KrĂłlowa ÂŚniegu :lol:

Obrazek

Dwa razy w tygodniu za stoÂłem prezenterskim to stanowczo za maÂło :ban:

Obrazek

Nawiasem mĂłwiÂąc... Âżal, iÂżwczoraj Agata nie zaÂłoÂżyÂła ciemnego Âżakietu :/ Czy mogĂŞ juÂż przypuszczaĂŚ, Âże dziaÂła przeciwko mnie? :lol2:

PS. KtĂłryÂś z Was (chyba wybaczycie, Âże nie pamiĂŞtam ktĂłry? :lol2: ) pisaÂł o tym, iÂż nie widziaÂł sobotniego podsumowania dnia? :D
A zdjĂŞcia tradycyjnie na mojej stronie :D
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

marcinkowsky pisze:
not that kind pisze:
Myœla³am, ¿e mnie zbesztacie, a tu takie mi³e przyjêcie pomys³u? :lol2: Ojej :o Chyba muszê zacz¹Ì myœleÌ nad tym, jak zacz¹Ì go wdra¿aÌ w ¿ycie? :lol: A szybkoœÌ myœlenia zale¿y od prêdkoœci podbijania stawki... :devil:
king_kocur pisze:MoÂże by tak odszukaĂŚ szewczyka Felka, ktĂłry potrafi szyĂŚ ''trzewiki szczĂŞÂścia'' i nigdy nie traci przy tym dobrego humoru? :) MoÂże znĂłw zdoÂła rozweseliĂŚ tym razem naszÂą ksiĂŞÂżniczkĂŞ? :D
Po co szukaĂŚ tak daleko :lol2: Wystarczy poprosiĂŚ Jarka albo KubĂŞ :lol: Im udaÂło siĂŞ wywoÂłaĂŚ takÂą :arrow: :lol2: AgatkĂŞ :devil:
:D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:Myœla³am, ¿e mnie zbesztacie, a tu takie mi³e przyjêcie pomys³u? :lol2: Ojej :o Chyba muszê zacz¹Ì myœleÌ nad tym, jak zacz¹Ì go wdra¿aÌ w ¿ycie? :lol: A szybkoœÌ myœlenia zale¿y od prêdkoœci podbijania stawki... :devil:
nie ma sprawy notka -jak wywoÂłasz na twarzy Agatki zapÂłacĂŞ kaÂżdÂą sumĂŞ :lol2: !! ÂŻyczĂŞ ci, Âżeby nie byÂła to walka jak Don Kiszota :lol2: !!
A czemu miaÂłbym siĂŞ obraziĂŚ :lol2: ?? Agatka jest jeszcze spiĂŞta , a skoro twoim zdaniem to jest sztywniactwo , to nie mogĂŞ ci tego zabroniĂŚ :lol2: !!

king_kocur pisze:MoÂże by tak odszukaĂŚ szewczyka Felka, ktĂłry potrafi szyĂŚ ''trzewiki szczĂŞÂścia'' i nigdy nie traci przy tym dobrego humoru? :) MoÂże znĂłw zdoÂła rozweseliĂŚ tym razem naszÂą ksiĂŞÂżniczkĂŞ? :D
Nie sÂądziÂłem , Âże tak zaangaÂżuje siĂŞ w akcjĂŞ ''rozweselanie'' :lol2: ?? Coraz ciekawsze pomysÂły -ale po pomyÂśle kocura zaczynam sÂądziĂŚ , Âże chyba tylko czary i magia sÂą w stanie nam pomĂłc :shock: ?? !!
Agata powaÂżna :>
Owszem :]

Ale nie zupeÂłnie :D

Nie przesadzajmy z KrĂłlowÂą ÂŚniegu ;)
PrzecieÂż to tylko jedna z subiektywnych opinii -ja wcale tak nie uwaÂżam :lol2: !!

Kubek - nieod³¹czny element wyposa¿enia? :lol2:
Mo¿e w nim napój ch³odz¹cy i st¹d niektórzy wyczuwaj¹ ch³ód w relacjach z Agat¹? :lol:
stajlusa trzeba by wysÂłaĂŚ do MBC , Âżeby dolaÂł czegoÂś procentowego do tego napoju :devil: !!

Nawiasem mĂłwiÂąc... Âżal, iÂżwczoraj Agata nie zaÂłoÂżyÂła ciemnego Âżakietu :/ Czy mogĂŞ juÂż przypuszczaĂŚ, Âże dziaÂła przeciwko mnie? :lol2:
Nawiasem mówi¹c , to zrobi³eœ piêkne capsy :lol2: !! Powiem ci -nie przejmuj siê :lol2: !! Ona nam wszystkim chyba robi na z³oœÌ :devil: !!
PS. KtĂłryÂś z Was (chyba wybaczycie, Âże nie pamiĂŞtam ktĂłry? :lol2: ) pisaÂł o tym, iÂż nie widziaÂł sobotniego podsumowania dnia? :D
to Al :jupi: !! To Al nie oglÂądaÂł :devil: !! OOOO to na pewno siĂŞ ucieszy :jupi: !! DziĂŞki :lol2: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Jak tu piĂŞknie, cudnie, bosko :jupi:
marcinkowsky pisze:Al -cholero -co ty pleciesz :shock: ?? ÂŻadnego powÂściÂągania -w Âżadnej dziedzinie -mam juÂż po dziurki w nosie tego wszĂŞdobylskiego powÂściÂągania :evil: !! Niech kaÂżdy pisze , co mu Âślina na jĂŞzyk przyniesie :tanczy: !! Macie mojÂą dyspensĂŞ i moje bÂłogosÂławieĂąstwo :lol2: !! Tym bardziej , Âże pomysÂły macie bombowe :lol2: !!
Po pierwsze, jak Ty siĂŞ do mnie zwracasz :> SkÂładam wniosek formalny o odrobinĂŞ szacunku :ban: :devil: P drugie... masz racjĂŞ :lol2: Kto jak kto, ale my mamy do tego, by do wcielanej w Âżycie powÂściÂągliwoÂści, ÂżywiĂŚ uczucia skrajnie negatywne :x
marcinkowsky pisze:
king_kocur pisze:PS. KtĂłryÂś z Was (chyba wybaczycie, Âże nie pamiĂŞtam ktĂłry? :lol2: ) pisaÂł o tym, iÂż nie widziaÂł sobotniego podsumowania dnia? :D
to Al :jupi: !! To Al nie oglÂądaÂł :devil: !! OOOO to na pewno siĂŞ ucieszy :jupi: !! DziĂŞki :lol2: !!
Nie kpij, bo nie znasz ani dnia, ani godziny... :lol2: To znaczy godzinê mo¿esz znaÌ, ale dnia... zreszt¹ dzieù te¿, ale i Ciebie mo¿e to nieszczêœcie kiedyœ dosiêgn¹Ì :] Nie ¿yczê ci tego, tylko uœwiadamiam, ¿e wyroki losu nikogo nie omijaj¹ :lol2:
Na szczĂŞÂście, w Âżyciu spotykamy bardzo uczynnych ludzi, dziĂŞki ktĂłrym z losem Âłatwiej siĂŞ pogodziĂŚ :lol2: Wielkie dziĂŞki za to podsumowanie :)
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Alchemik pisze:Jak tu piĂŞknie, cudnie, bosko :jupi:
..masz na myÂśli ten capsowy multimedialny raj :?: :lol2:
..raj na ziemi :jupi:
..ludzie -serdeczne dzia :* za sÂłodzenie tych jesiennych chwil :lol2:
..to nic Âże zazwyczaj pochmurnÂą AgatkÂą - jej spojrzenie i tak zawsze jÂą zdradza jest najradoÂśniejsze na Âświecie :lol2:
..a to ponuractwo momentami to tylko taka poza :lol2:
not that kind pisze:MyÂślaÂłam, Âże mnie zbesztacie, a tu takie miÂłe przyjĂŞcie pomysÂłu? :lol2:
..ja ciĂŞ notka teÂż nie zbesztam :lol2:
..tylko sprĂłbujĂŞ polemizowaĂŚ :lol2:
..i Agatki 'bycie' na wizji okreÂślĂŞ jako powÂściÂągliwe i oficjalne :lol2:
..wersja: bez spoufalania :lol2:
Alchemik pisze:
marcinkowsky pisze:Al -cholero -co ty pleciesz :shock: ?? ÂŻadnego powÂściÂągania -w Âżadnej dziedzinie -mam juÂż po dziurki w nosie tego wszĂŞdobylskiego powÂściÂągania :evil: !! Niech kaÂżdy pisze , co mu Âślina na jĂŞzyk przyniesie :tanczy: !! Macie mojÂą dyspensĂŞ i moje bÂłogosÂławieĂąstwo :lol2: !! Tym bardziej , Âże pomysÂły macie bombowe :lol2: !!
Po pierwsze, jak Ty siĂŞ do mnie zwracasz :> SkÂładam wniosek formalny o odrobinĂŞ szacunku :ban: :devil: P drugie... masz racjĂŞ :lol2: Kto jak kto, ale my mamy do tego, by do wcielanej w Âżycie powÂściÂągliwoÂści, ÂżywiĂŚ uczucia skrajnie negatywne :x
..dobrze Âże przynajmniej wiemy Âże Agatka nie jest taka powÂściÂągliwa na jakÂą wyglÂąda :lol2:
..i za jakÂą chce uchodziĂŚ :lol2:
Alchemik pisze:
marcinkowsky pisze:to Al :jupi: !! To Al nie oglÂądaÂł :devil: !! OOOO to na pewno siĂŞ ucieszy :jupi: !! DziĂŞki :lol2: !!
Nie kpij, bo nie znasz ani dnia, ani godziny... :lol2: To znaczy godzinê mo¿esz znaÌ, ale dnia... zreszt¹ dzieù te¿, ale i Ciebie mo¿e to nieszczêœcie kiedyœ dosiêgn¹Ì :] Nie ¿yczê ci tego, tylko uœwiadamiam, ¿e wyroki losu nikogo nie omijaj¹ :lol2:
Na szczĂŞÂście, w Âżyciu spotykamy bardzo uczynnych ludzi, dziĂŞki ktĂłrym z losem Âłatwiej siĂŞ pogodziĂŚ :lol2: Wielkie dziĂŞki za to podsumowanie :)
..juÂż tak sobie nie zÂłoÂżeczcie i nie szydÂźcie z 'uÂłomnoÂści' :lol2:
..ja sobie uÂświadomiÂłem bardzo waÂżnÂą rzecz :lol2:
..mianowicie Âże w raportach do tej pory Agatka w raportach rozmawiaÂła z ekspertami w danych dziedzinach i radziÂła sobie Âświetnie :brawa:
..zawsze zorientowana ze sporÂą wiedzÂą na dany temat :D
..kiedy by³o trzeba potrafi³a wejœÌ kulturalnie w s³owo i naprowadziÌ na tok dyskusji 8)
..a prĂłbowaliÂście sobie wyobraziĂŚ AgatkĂŞ w rozmowie z politykiem :?: :lol2:
..kiedy sobie przypomnĂŞ jej 'przygodĂŞ' z KwaÂśniewskim to zaczynam ostrzyĂŚ sobie zĂŞby na takÂą wÂłaÂśnie rozmowĂŞ :lol2:

..ale pĂłki co nie ma Agatki wcale :?: ;(
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

obieÂżyÂświat pisze: ..ja sobie uÂświadomiÂłem bardzo waÂżnÂą rzecz :lol2:
..mianowicie Âże w raportach do tej pory Agatka w raportach rozmawiaÂła z ekspertami w danych dziedzinach i radziÂła sobie Âświetnie :brawa:
..kiedy by³o trzeba potrafi³a wejœÌ kulturalnie w s³owo i naprowadziÌ na tok dyskusji 8)
..kiedy sobie przypomnĂŞ jej 'przygodĂŞ' z KwaÂśniewskim to zaczynam ostrzyĂŚ sobie zĂŞby na takÂą wÂłaÂśnie rozmowĂŞ :lol2:

Nie wiem nic o ¿adnej przygodzie z Kwaœniewskim {oby to nie by³o to, o czym myœlê :devil: :hyh: } ale mam wra¿enie, ¿e Agata jak na dziennikarkê TVN24 jest stanowczo zbyt uprzejma :D Pozwala goœciom na d³ugie wypowiedzi, które mo¿naby jednym stwierdzeniem w odpowiednim momencie uci¹Ì :D
Nie mówiê, ¿e nie robi tego wcale, owszem robi i bardzo dobrze, ale na prysz³oœÌ radzê czêœciej ''pilnowaÌ'' wywodów rozmówców :D Szczególnie jeœli przyjdzie jej rozmawiaÌ z jakimœ zadufanym politykiem, któremu wydaje siê, ¿e jest alf¹ i omeg¹ i pozjada³ wszystkie rozumy, a do tego jest œwiêcie przeonany o tym, ¿e klasyfikuje siê do formacji ''nadcz³owieczej'' :]
Z takimi trzeba ostro, bez umoÂżliwiania im gÂłoszenia monologĂłw :]

A na rozluŸnienie s¹ dobre hasz czy marycha, ale przedtem BetaDrin - krople do oczu, ¿eby w nikt nie kapn¹³ siê, ¿e coœ siê bra³o :lol:
epsztajnek
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

A na rozluŸnienie s¹ dobre hasz czy marycha, ale przedtem BetaDrin - krople do oczu, ¿eby w nikt nie kapn¹³ siê, ¿e coœ siê bra³o :lol:
Jako konserwatysta mam ca³kowite odmienne zdanie na temat za¿ywania "zió³ek" ;) o których mówisz , ale co do kropli do oczu .... Agata i bez kropli ma cudownie wielkie ga³y, w które mo¿na bezczynnie gapiÌ siê godzinami , ale je¿eli mog¹ byÌ jeszcze wiêksze, to czemu nie ? :aniol: :aniol: :aniol:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

}{ypnosea pisze:
obieÂżyÂświat pisze: ..ja sobie uÂświadomiÂłem bardzo waÂżnÂą rzecz :lol2:

Nie wiem nic o ¿adnej przygodzie z Kwaœniewskim {oby to nie by³o to, o czym myœlê :devil: :hyh: } ale mam wra¿enie, ¿e Agata jak na dziennikarkê TVN24 jest stanowczo zbyt uprzejma :D Pozwala goœciom na d³ugie wypowiedzi, które mo¿naby jednym stwierdzeniem w odpowiednim momencie uci¹Ì :D
Nie mówiê, ¿e nie robi tego wcale, owszem robi i bardzo dobrze, ale na prysz³oœÌ radzê czêœciej ''pilnowaÌ'' wywodów rozmówców :D Szczególnie jeœli przyjdzie jej rozmawiaÌ z jakimœ zadufanym politykiem, któremu wydaje siê, ¿e jest alf¹ i omeg¹ i pozjada³ wszystkie rozumy, a do tego jest œwiêcie przeonany o tym, ¿e klasyfikuje siê do formacji ''nadcz³owieczej'' :]
Z takimi trzeba ostro, bez umoÂżliwiania im gÂłoszenia monologĂłw :]
WnioskujĂŞ, Âże rzeczywiÂście nie sÂłyszaÂłaÂś ''kaliskiej eskapady'' i kolejnej odsÂłony dziennikarskiej Agatty :lol2: MoÂżna rzec, iÂż wyszÂła z niej bestia, jeÂśli za ofiarĂŞ medialnych hien uznaĂŚ pijaczynĂŞ KwaÂśniewskiego :lol2:
Co zaÂś siĂŞ tyczy studyjnych rozmĂłw Agatty, to jestem tego samego zdania, co obi :D ChwalĂŞ za dotychczasowe (choĂŚ jednÂą tylko widziaÂłem... z akcentem na widziaÂłem :lol: ) i pokÂładam nadziejĂŞ na dalszy rozwĂłj kariery, Âże oprĂłcz reportaÂży, korespondencji dziennikarsko-prezenterskich, bĂŞdzie nam prezentowaĂŚ jeszcze szerszÂą wiedzĂŞ, odnoszÂąc siĂŞ do jeszcze szerszego tÂła :)
}{ypnosea pisze:A na rozluŸnienie s¹ dobre hasz czy marycha, ale przedtem BetaDrin - krople do oczu, ¿eby w nikt nie kapn¹³ siê, ¿e coœ siê bra³o :lol:
BetaDrin? :o Odradzam! :evil: StosowaÂłem wprawdzie jako Âśrodek zapobiegawczy w innym celu, ale tak samo wyÂżera oczy :lol2: ProponujĂŞ (jeÂśli juÂż trzeba :lol2: ) jako Âśrodek zapobiegawczy stosowaĂŚ Vizin :lol: To nie byÂła reklama :lol2:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Alchemik pisze:
}{ypnosea pisze:A na rozluŸnienie s¹ dobre hasz czy marycha, ale przedtem BetaDrin - krople do oczu, ¿eby w nikt nie kapn¹³ siê, ¿e coœ siê bra³o :lol:
BetaDrin? :o Odradzam! :evil: StosowaÂłem wprawdzie jako Âśrodek zapobiegawczy w innym celu, ale tak samo wyÂżera oczy :lol2: ProponujĂŞ (jeÂśli juÂż trzeba :lol2: ) jako Âśrodek zapobiegawczy stosowaĂŚ Vizin :lol: To nie byÂła reklama :lol2:
}{ypnosea siêgnê³aby ju¿ po œrodki ostatniej szansy, kiedy jeszcze nie wiemy, czy inn¹ drog¹ nie da³oby siê rozweseliÌ i ogólnie wp³yn¹Ì na rozluŸnienie Agaty :stop: :devil:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:}{ypnosea siêgnê³aby ju¿ po œrodki ostatniej szansy, kiedy jeszcze nie wiemy, czy inn¹ drog¹ nie da³oby siê rozweseliÌ i ogólnie wp³yn¹Ì na rozluŸnienie Agaty :stop: :devil:
Ja ten sposĂłb znam i piszĂŞ o nim od dawna :D
BĂŞdĂŞ teÂż powtarzaÂł jak zdrowaÂśki w pacierzu, Âże tym sposobem sÂą czĂŞstsze dyÂżury w studio, co zaowocuje bez wÂątpienia finalnym caÂłkowitym ''oswojeniem'' siĂŞ ze studyjnÂą kamerÂą, studyjnym otoczeniem i wiĂŞkszÂą... i bardziej niÂż dotychczas skupionÂą widowniÂą 8)
Jestem tego bardziej pewien niÂż czegokolwiek innego, co ma zwiÂązek z Tvn24 :lol2:

Nie mam jednakÂże w 100 procentach skutecznego ''przepisu'' na uÂśmiech :neutral:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:Po pierwsze, jak Ty siĂŞ do mnie zwracasz :> SkÂładam wniosek formalny o odrobinĂŞ szacunku :ban: :devil: P drugie... masz racjĂŞ :lol2: Kto jak kto, ale my mamy do tego, by do wcielanej w Âżycie powÂściÂągliwoÂści, ÂżywiĂŚ uczucia skrajnie negatywne :x
Uczê siê od moich rodziców , którzy s¹ dla mnie niew¹tpliwym autorytetem :devil: !! Nic mi jednak nie wiadomo na temat tego , czy wpajali mi zasadê , ¿e powœci¹gliwoœÌ pop³aca :mhm: ?? Mo¿e to by³o wtedy , kiedy podczas ich wyk³adu mia³em s³uchawki w uszach :devil: ?? No ale od was wiem , ¿e od powœci¹gliwoœci trzeba stroniÌ jak od ognia :devil: !!

Alchemik pisze: Nie kpij, bo nie znasz ani dnia, ani godziny... :lol2: To znaczy godzinê mo¿esz znaÌ, ale dnia... zreszt¹ dzieù te¿, ale i Ciebie mo¿e to nieszczêœcie kiedyœ dosiêgn¹Ì :] Nie ¿yczê ci tego, tylko uœwiadamiam, ¿e wyroki losu nikogo nie omijaj¹ :lol2:
Ojjhhjj chyba jednak ciĂŞ potwornie wkurzyÂłem tym stwierdzeniem -wybaczysz mi :P ?? Wybaczysz :P ?? Ja Âźle nie chciaÂłem :aniol: !! Mam tylko czasami takie niekontrolowane napady zÂłoÂśliwoÂści :hmm: !! ale z nimi walczĂŞ :) !!
Alchemik pisze:Nie mam jednakÂże w 100 procentach skutecznego ''przepisu'' na uÂśmiech :neutral:
No przecieÂż ja mam :lol2: !! A jego imiĂŞ zaczyna siĂŞ na literĂŞ "T'' jak Tomek :lol: !!
Alchemik pisze:
not that kind pisze:}{ypnosea siêgnê³aby ju¿ po œrodki ostatniej szansy, kiedy jeszcze nie wiemy, czy inn¹ drog¹ nie da³oby siê rozweseliÌ i ogólnie wp³yn¹Ì na rozluŸnienie Agaty :stop: :devil:
Ja ten sposĂłb znam i piszĂŞ o nim od dawna :D
BĂŞdĂŞ teÂż powtarzaÂł jak zdrowaÂśki w pacierzu, Âże tym sposobem sÂą czĂŞstsze dyÂżury w studio, co zaowocuje bez wÂątpienia finalnym caÂłkowitym ''oswojeniem'' siĂŞ ze studyjnÂą kamerÂą, studyjnym otoczeniem i wiĂŞkszÂą... i bardziej niÂż dotychczas skupionÂą widowniÂą 8)
Jestem tego bardziej pewien niÂż czegokolwiek innego, co ma zwiÂązek z Tvn24 :lol2:
¯adnych œrodków dopinguj¹cych :nie: !! Ja ju¿ teraz nie mogê nad¹¿yÌ za wspania³oœci¹ Agatki , a co dopiero by by³o , gdyby by³a na dopingu :lol2: ??
not that kind
Bywalec
Bywalec

Niespodzianka :D
OglÂądam sobie serwis po 16-stej, nagle A. JĂŞdrzejowska zapowiada konferencjĂŞ prokuratury wojskowej z Poznania :D OglÂądam sobie i sÂłucham :D WidzĂŞ mikrofon z kostkÂą Tvn24 :D WidzĂŞ dÂłoĂą :D Stwierdzam, Âże kobieca :D Ale nie poznajĂŞ, jakiej kobiety :D Nagle sÂłyszĂŞ gÂłos, ktĂłry jednoznacznie wskazuje na to, Âże dÂłoĂą naleÂżaÂła do Agaty :lol2:
ZadawaÂła kilka, trzy, cztery pytania, a pan prokurator mile siĂŞ do Agaty uÂśmiechaÂł :D
ODPOWIEDZ