Justyna Pochanke

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: pochanke - fan »

kiedy kolejny wieczĂłr wyborczy ?
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

pochanke - fan pisze:kiedy kolejny wieczĂłr wyborczy ?
W nastĂŞpnÂą niedzielĂŞ. Takich rzeczy nie wiedzieĂŚ :?
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

nie mam programu :wink: , kto pyta nie b³¹dzi :D

p.s, zerkam na program w necie i nie widze ... by w niedziele byÂł na tvn, Âże w nastĂŞpnÂą to wiem ... ale czy w tÂą ?? ... debaty tez nie bedzie?, rozmĂłw teÂż ? kurcze ... cos dÂługo do nastepnej niedzieli :/
Ostatnio zmieniony sobota 15 paź 2005, 01:08 przez pochanke - fan, łącznie zmieniany 1 raz.
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

pochanke - fan pisze:nie mam programu :wink: , kto pyta nie b³¹dzi :D

p.s, zerkam na program w necie i nie widze ... by w niedziele byÂł na tvn, Âże w nastĂŞpnÂą to wiem ... ale czy w tÂą ??
PrzecieÂż piszĂŞ wyraÂźnie Âże w nastĂŞpnÂą. Po co w tÂą. CaÂły czas dudniÂą o II turze wyborĂłw a Ty nie wiesz kiedy ona jest?
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

rany wyluzuj ... zÂłego sÂłowa uÂżylem i juÂż. eh ... :/

wypadaÂłoby jeszcze by przed wyborami kandydaci sie spotkali w tvn-ie, wiec pytam czy to nastapi ...
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Tak, w czwartek o 22:15. Ale co to ma u licha do Justyny Pochanke? Jest temat o wyborach i tam pytaj o takie rzeczy.
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

jeÂśli pytam w tym dziale to jednoznaczne jest Âże interesuje mnie debata z JustynÂą jako prowadzÂącÂą :!: a nie z kimÂś innym :!:
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

kamrat pisze:Nie bĂŞdzie juÂż badziewnych capsĂłw :D
Dlaczego?? Co siĂŞ staÂło? :cry:
terraX
Bywalec
Bywalec

Post autor: terraX »

Bo pod kamratem ktoÂś napisaÂł krytykĂŞ, Âże capsy beznadziejne, czy coÂś takiego.Chyba o to chodzi. Ale capsy powinny byĂŚ tu dalej wrzucane. :wink:
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

terraX pisze:Bo pod kamratem ktoÂś napisaÂł krytykĂŞ, Âże capsy beznadziejne, czy coÂś takiego.Chyba o to chodzi. Ale capsy powinny byĂŚ tu dalej wrzucane. :wink:
Mnie siĂŞ wydaje Âże to nie byÂła krytyka capsĂłw kamrata. JeÂśli siĂŞ mylĂŞ to nakazujĂŞ kamuii wyjaÂśnienie co dokÂładniej nie pasuje jej w tych capsach?? :? :? :? :evil:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

ehhh nigdy bym nie pomyÂślaÂła Âże bĂŞdĂŞ musiaÂła to objaÂśniaĂŚ fanom StysÂławy... :?
S¹dzi³am ze fani Styœki s¹ równie bystrzy jak i ona sama :evil2: no có¿ bez z³oœliwoœci ale rozwali³y mnie powy¿sze posty i obra¿enie Kamrata ( bo chyba siê obrazi³)
Mnie siĂŞ wydaje Âże to nie byÂła krytyka capsĂłw kamrata.
:brawo: choĂŚ jeden zrozumiaÂł....!!!
Ja od siebie powiem tyle... nie chodzi³o mi wcale o capsy Kamrata (by³y bardzo ³adne) nazwa³am tak swój caps a czemu ??? no có¿ odsy³am zainteresowanych do w¹tku Anity Werer albo te¿ do waszego ulubionego watku tylko stronê wczeœniej...
JeÂśli ktoÂś jest na tyle inteligentny zeby obraÂżaĂŚ innych niech teÂż zrozumie ukrytÂą aluzjĂŞ... (trudne sÂłowo) i ironiĂŞ ( jeszcze trudniejsze sÂłowo) :evil2:

mam nadzieje ze jednak uda siĂŞ wam rozwiÂązaĂŚ tajemnice badziewnego capsa :)

btw... z reguÂły nie lubiĂŞ jak mi siĂŞ coÂś nakazuje ale odpowiem ze wzglĂŞdu na Kamrata bo opacznie to zrozumiaÂł i pewnie byÂło mu przykro a sama wiem jak bym siĂŞ w takiej sytuacji poczuÂła ;)
Android <3
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

W magazynie prĂłba odpowiedzi na pytanie: czy Polsce grozi ptasia grupa? Minister rolnictwa wydaÂł nakaz zamykania drobiu w kurnikach. Poza tym podsumowanie kolejnego dnia kampanii prezydenckiej.

GoœÌmi Justyny Pochanke bêd¹ m.in. Czes³aw Bielecki, prof. Waldemar Dziak i prof. Edward Hali¿ak.

za http://www.tvn24.pl

To juÂż niedÂługo. No i mamy znĂłw pewnie 3 dni z JustynÂą w Magazynie, pewnie potem w piÂątek debata a w niedzielĂŞ juÂż 3 WieczĂłr Wyborczy.
Oj ciĂŞÂżki tydzieĂą dla Justyny...ciĂŞÂżki. No bo po emocjach niedzielnych wyborĂłw w poniedziaÂłek pewnie w Faktach bĂŞdzie. :wink:

No a sam Magazyn...có¿...czarny ¿akiet...piêkny makija¿. Jak dla mnie dzisiaj wygl¹da³a i zachowywa³a siê bardzo "drapie¿nie" .
Dzisiaj naprawdĂŞ wyglÂądaÂła piĂŞknie - jakÂże inaczej niÂż w Faktach i nieszczĂŞsnym Wieczorze Wyborczym sprzed 8 dni :)

Wielkie Brawa dla Justyny za dzisiejszy Magazyn !!

jak ktoÂś ma capsy to baaaaaardzo proszĂŞ, Âżeby tutaj je rzuciÂł :P
ZIMA
Awatar użytkownika
mikasur
Bywalec
Bywalec

Post autor: mikasur »

Z niecierpliwoscia czekam na Pochanke w kolejnej debacie prezydenckiej :!: PĂłki co, zauwaÂżyÂłam, ze jej zdjĂŞcie jest w aktualnym TeleTygodniu w zwiÂązku z premierÂą "Olivera Twista".
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

No i mamy po raz drugi w tym tygodniu - pewnie przed ostatni - JustynĂŞ w Magazynie. Znowu :evil: czarny kubraczek (gdzie siĂŞ podziaÂło to piĂŞkne zÂłoto ?? ) ale jakby mniej wisiorkĂłw dziÂś ubraÂła :lol:

A co do merytoryki i rozmów w Magazynie. No wiêc jak zwykle. Rozmowy z Panem Marcinkiewiczem, z Panem Dyrektorem Szpitala w Warszawie oraz po przerwie z dwoma niepe³nosprawnymi pos³ami szybki, sprawne, Justyna potrafi³a wyci¹gn¹Ì od ka¿dego to co chcia³a :lol: :D :wink: :!:

ZresztÂą przecieÂż Ona to potrafi najlepiej ?? :lol: bo jeÂżeli nie Justyna Pochanke to kto ?? ?? ??
ZIMA
terraX
Bywalec
Bywalec

Post autor: terraX »

TVN_FAN pisze:bo jeÂżeli nie Justyna Pochanke to kto
Pewnie Anita Werner ;)
ODPOWIEDZ