Moderator: Łukasz
JeÂżeli sie nie mylĂŞ, to Katarzyna Werner juÂż tydzieĂą temu po raz drugi miaÂła dyÂżury w weekend. Jak zwykle szÂło jej dobrze, ale byÂła Âźle ubrana - miaÂła takÂą czarnÂą marynarkĂŞ ze zÂłotywmi bardzo duÂżymi wzorkami. Moim zdaniem swoim strojem rozpraszaÂła widzĂłw. Ale to tylko taka maÂła dygresja.michal pisze:Werner tylko w pierwszy weekend nowego studia poprowadziÂła wczeÂśniejsze peÂłne wydania. Ale wtedy Warakomska myÂślaÂła jeszcze, Âże z Wysockiej bĂŞdzie wielka gwiazda. Teraz juÂż przesuniĂŞte gdzie jej miejsce, choĂŚ wg mnie nie powinno jej byĂŚ wcale.
Komisja nie wy³apa³a niczego. Jedynie Na³êcz w ka¿dym wywiadzie radiowym, telewizyjnym i przede wszytkim w Gazecie Wyborczej porusza³ tê sprawê. (Mo¿e sama Pieùkowska siê mu poskar¿y³a?). Ca³¹ win¹ obarczy³ R. Kwiatkowskiemu, któremu zarzuci³, ¿e powoli odsuwa Pieùkowsk¹ z Wiadomoœci. Powodem mia³a byÌ rzekoma zemsta za jej wywiady w RAdiowej Trójce. Oczywiœcie miêdzy panami dosz³o do sporu i burzliwej polemiki. Nieoczekiwanie sprawa zosta³a rozwi¹zana w inny sposób - pod koniec swoich rz¹dów S³awiùski szykowa³ siê do przebudowy programu. Z wydaù g³ónych usun¹³ Jeneralskiego oraz Holeck¹, Durczok by³ cztery razy w tygodniu (od poniedzia³ku do czwartku), Pieùkowska trzy razy (pozosta³e dni). PóŸniej S³awiùski wylecia³ a jego miejsce zajê³a Lena Bretes, która mia³a zupe³nie inn¹ wizjê programu i do g³ównego wydania wróci³a Holecka. Jeneralski by³ wydawc¹ oraz prezenterem wydaù wieczornych. Przez pewien czas prowadzi³ na zmianê Forum, ale nie radzi³ sobie z politykami i ostatecznie straci³ tê funkcjê.michal pisze:S³awiùski w ogóle mówi³, ¿e aby nikogo nie faworyzowaÌ to da³ Holeckiej niedzielê. Niby z jakiej racji Pieùkowska mia³a mieÌ jako jedyna 3. By³o to rozs¹dne. Jolka z kolei siê zaczê³a ¿aliÌ w "¯nG", no i teraz po odejœciu z TVP równie¿ coœ wspomia³a o jej inwigilacji i karze dla niej tzn. zabraniem niedzieli. Co tam wy³apano w komisji, bo nie wiem...
nie zapminaj teÂż o mszach i innych programa ch katolickich ktĂłre na pewno pojawiÂą siĂŞ w niezliczonej iloÂści...WÂśrĂłd nowych programĂłw ma pojawiĂŚ siĂŞ jeszcze jeden publicystyczny, oraz wiĂŞksza oferta dla dzieci i mÂłodzieÂży. Wspominali takÂże o nowych pasmach z dokumentem.
ale kto werner czy wysocka ?????Werner tylko w pierwszy weekend nowego studia poprowadziÂła wczeÂśniejsze peÂłne wydania. Ale wtedy Warakomska myÂślaÂła jeszcze, Âże z Wysockiej bĂŞdzie wielka gwiazda. Teraz juÂż przesuniĂŞte gdzie jej miejsce, choĂŚ wg mnie nie powinno jej byĂŚ wcale.Ale wtedy Warakomska myÂślaÂła jeszcze, Âże z Wysockiej bĂŞdzie wielka gwiazda. Teraz juÂż przesuniĂŞte gdzie jej miejsce, choĂŚ wg mnie nie powinno jej byĂŚ wcale.
te¿ tak uwa¿am nie przepadam za ni¹ ale uwa¿am ze jest profesjonalna i nadawa³a by siê do g³ownego... ma w sobie jak¹œ tak¹ z³oœliwoœÌ i zacietrzewienie jak Jola Justyna czy Gawryluk... a to siê waramosciom przydaJak na razie ogranicza siê chyba do fleszów (np Katarzyna Werner prowadzi czasami wydania w weekendy, ale s¹dzê, ¿e ju¿ nied³ugo powinna awansowaÌ. Za rok do g³ónego wydania!
ja jakoÂś nie widze Âżeby caÂła reszta miaÂła jakiÂś niesmak z tego powodu... :?A AgatĂŞ DzikowskÂą obecnie lubiĂŞ najbardziej z nowej ekipy. Dobrze wypada i przede wszystkim nie ma uczucia niesmaku, Âże kogoÂś wygryzÂła.
To a¿ Na³êcz interweniowa³ w sprawie obady wiadomosci ? z jakiej okazji ? nie pamiêtam tej szopkiNo ale pan Na³êcz zacz¹³ wszytko wyjaœniaÌ publicznie.
Dla mnie to po odejsciu CzubĂłwny rĂłznica pomiĂŞdzy Waramosciami a PanoramÂą jest jak pomiĂŞdzy dawnymi Informacjami a Dziennikiem na tv 4 .... sÂłabi prowadzÂący (wyjÂątek Racewicz) sÂłabe studio nieciekawe materiaÂły itp...bo Panorama i Wiadomosci to wsumie to samo, po co jedna stacja robi dwa razy to samo, jeden lepszy to nie lepiej?
to ona ju¿ tam codziennie siedzi ? cholera czy jak ? Mo¿e niech prowadzi ca³o dzienne maratony ³¹cznie z Fucktami codziennie... Nied³ugo bêdê siê ba³a otworzyÌ te¿ inne programy w obawie przed Jêdrzejowsk¹...Michosie. Pewnie cieszysz sie ¿e A* utomatka Jêdrzejowska zawêdrowa³a te¿na weekend.
Âładne prawda ?najÂładniejsze zdjĂŞcie Danki jakie kiedykolwiek widziaÂłem
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 2 gości