Justyna Pochanke

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

MakAleks
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: MakAleks »

Tak i jeszcze "e" - ktoÂś z konkurencyjnej stacji. :twisted:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Pochanke – w treÂści G jak gremlin
Rymanowski – w treÂści K jak karzeÂł
Kajdanowicz – w treÂści P jak palant
PawÂłowski – w treÂści Z jak ... jego oszczĂŞdzĂŞ, przecieÂż jest Âśmiertelnie chory

Dochód z sms-ów bêd¹ mogli przeznaczyÌ na cele charytatywne, np. przeka¿¹ Fundacjom Nie jesteœ sam i Porozumienie bez Barier :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

z Porozumieniem Bez Barier lepiej sie teraz nie wychylac bo moÂżna trafiĂŚ przed obliczĂŞ wielce szanownego Romana G. i jego giermkĂłw z Komisji :arrow:
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

Masz racjĂŞ Kwiatek. Szkoda, Âże nie ma Anity, ale przecieÂż mogli wywaliĂŚ Kajdanowicza, a Werner zostawiĂŚ w weekendy. Ale przecieÂż to nie wina Pochanke!!!!!
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Doktorku przed chwil¹ napisa³eœ jedn¹ z najg³upszych rzeczy jak¹ przeczyta³em w twoim poœcie. To, ze nie ma Anitki jest g³ównie win¹ pochanke a kajdanowicz jest tam dziêki znajomoœciom.(odsy³am do moich postów, blacka i kamuii i wielu innych internautów a w szczególnoœci do logicznego myœlenia i to myœlenia bez podzia³ów na swoje sympatie) Nie chce mi siê tego ponownie t³umaczyÌ. Widzê,¿e tylko black i kamuii mnie popieraj¹ i rozumiej¹ to tak jak jest naprwde.
Jeszcze na koniec polecam arciwalny artykuÂł w "WM" gdzie pisali, Âże pochanke zamiast Werner.

Zauwa¿y³em, te¿ ¿e jest tu wielu przeciwników Lisa bo wiêkszoœÌ uwa¿a ¿e pochanke jest lepsza od lisa co jest dla mnie totaln¹ kpin¹.

Popatrzcie teÂż na ogĂłlnÂą sytuacjĂŞ Anitki w tej stacji i zobaczcie, Âże nie tylko z faktĂłw zostaÂła odsuniĂŞta. DyÂżurĂłw i programĂłw ma coraz mniej a czasami pracuje tylko 3 razy w tygodniu.
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

Nie prawda. Anita ma ostatnio zazwyczaj dyÂżury o Poranku pon-wt i Fakty czw-pi a czasami rozmowy o 9 czy 18.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

wow no rzeczywiÂście napewno ANita jest pod wraÂżeniem swojego nowego grafiku....

Ja myÂślĂŞ Âże to jest wina KrĂłlowej JustyÂś i Kajdanowicza... On to tam fucktycznie musi miec chody bo nie wiem jak inaczej mĂłgÂł anite zastÂąpiĂŚ
Android <3
Przemek
Bywalec
Bywalec

Post autor: Przemek »

dziwi mnie jedno czemu nie mam mojego posta?????
Żartowałem.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Âładny emblemat :) KalczyĂąska fajna babka ;)
Android <3
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

kwiatek pisze:dziwi mnie jedno czemu nie mam mojego posta?????
Bo by³ napisany jak¹œ gigantyczn¹ czcionk¹.
Przemek
Bywalec
Bywalec

i nie wrĂłci juÂż ??? a to dlatego poniewaz chciaÂłem wyraziĂŚ swoje oburzenie !!!!!
Żartowałem.
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Wszyscy chcÂą coÂś wyraziĂŚ. I wszyscy chcÂą Âżeby ich wypowiedÂź zostaÂła zauwaÂżona. JakbyÂśmy tak zaczĂŞli pisaĂŚ coraz to wiĂŞkszymi czcionkami to w koĂącu wszyscy pisaliby w ten sposĂłb, Âżeby byĂŚ rĂłwnie widocznymi. :D
Przemek
Bywalec
Bywalec

obiecuje ze nie bede juz pisal calych postĂłw WIELKIMI LITERAMI
Ostatnio zmieniony piątek 24 wrz 2004, 13:36 przez Przemek, łącznie zmieniany 1 raz.
Żartowałem.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

i nie wrĂłci juÂż ??? a to dlatego poniewaz chciaÂłem wyraziĂŚ swoje oburzenie !!!!!
a to napisz jeszcze raz :) tylko mniejszÂą czcionkÂą bo ciekawa jestem co ciĂŞ tak oburzyÂło :)
Android <3
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

[quote="kamuii"] Âładny emblemat :) [/quote]

JAKI EMBLEMAT?
ODPOWIEDZ