wÂłoch pisze:Justyna prowadzi wydanie popoÂłudniowe.

Moderator: Łukasz
Jeju...Kamillll, Âże teÂż teraz nie ma w szkole przedmiotu : czytanie tekstu ze zrozumieniem :hmm::: Kamil pisze:Co mam przez to rozumieĂŚ? Ja tam nie jestem zadowolony chociaÂż oglÂądam NW bo Justyny prĂŞdko nie zobaczĂŞ.
Muszisz TVN_FANie zaktualizowaĂŚ sobie listĂŞ widzĂłw NW. :grozi:
tak - zgadza siê M24 to zdecydowanie mniejsza ogl¹dalnoœÌ - choÌ ta dla Justyny nie jest najwa¿niejsza, Ona ma i tak swoje grono fanówemi pisze:no tak, ale jak Styœka bêdzie prowadzic magazyn o 17.30 to wi¹ze sie to, niestety z mniejsz¹ widowni¹. Wiekszosc ludzi o tej porze wraca dopiero z pracy. Mnie w sumie tez to nie jest na reke gdyz zazwyczaj o tej porze sie ucze...hehe. Mimo tego bede sie starac ogladac![]()
i ten popoÂłodniowy i ten o 21:D az do kolejnej "wizyty" Justyny w Faktach
TVN_FAN pisze:Jeju...Kamillll, Âże teÂż teraz nie ma w szkole przedmiotu : czytanie tekstu ze zrozumieniem :hmm:
Raczej niektĂłrzy dylematu i tak mogli nie mieĂŚ poprostu w soboty sÂą powtĂłrki wszystkich odcinkĂłw "Na WspĂłlnej" z tygodnia wiĂŞc moÂżna byÂło ze spokojem oglÂądaĂŚ StyÂśkĂŞ w magazynie.TVN_FAN pisze:Skoro jesteÂś fanem i "Na WspĂłlnej" oraz oczywiÂście Justyny to do tej pory miaÂłeÂś dylemat..Na WspĂłlnej czy M24teraz tego dylematu miaÂł nie bĂŞdziesz (przynajmniej narazie
) a to, ¿e ze szkod¹ na osobê Justyny...có¿...takie ¿ycie :aniol:
Haha... i kto tu czyta ze zrozumieniemTVN_FAN pisze:Jeju...Kamillll, Âże teÂż teraz nie ma w szkole przedmiotu : czytanie tekstu ze zrozumieniem :hmm:
Skoro jesteÂś fanem i "Na WspĂłlnej" oraz oczywiÂście Justyny to do tej pory miaÂłeÂś dylemat..Na WspĂłlnej czy M24teraz tego dylematu miaÂł nie bĂŞdziesz (przynajmniej narazie
) a to, ¿e ze szkod¹ na osobê Justyny...có¿...takie ¿ycie :aniol:
Có¿...moja wina..ale widocznie nie czytam dok³adnie forum:: Kamil pisze: Haha... i kto tu czyta ze zrozumieniemTu na forum ju¿ kilka razy powtarza³em (w tym w¹tku chyba te¿) ¿e nie mam dostêpu do TVN24. Wiêc dlatego w³aœnie prêdko Justyny nie zobaczê. Teraz wszystko jasne?
Pewnie napiszesz ¿e nie ja jestem najwa¿niejszy bo s¹ te¿ inni widzowie (maj¹cy TVN24) ale jako cichy fan Justyny mogê apelowaÌ o to by stawia³a na szersz¹ publiczonœÌ i czêœciej siê przed ni¹ pokazywa³a (oczywiœcie z umiarem).
TVN_FAN pisze:[[ Dodano: Wto Mar 14, 2006 9:26 pm ]
FANI JUSTYNY POCHANKE POBUDKA !! Czy to, ze nie ma jej na wizji znaczy, Âże nie ma oczym pisaĂŚ ?? czy tylko ten wÂątek odzywa jak Justyna Fakty prowadzi ?? !! ?? !!
Co jest!!
Jak nie ma o czym pisaÌ to niestety tak jest... :/kamuii pisze:Kurde ale¿ ten w¹tek spad³ na dó³ :/
NareÂście bedziekamuii pisze:(...)Heheh Kajdan wÂłasnie zapowiedziaÂł Justyne na jutro :jupi::D
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Google [Bot] i 18 gości