nie podobaÂł mi siĂŞ w dzisiejszych FAKTACH materiaÂł o propozycji zagrania Blaira w terminatorze 4 ...

Moderator: Łukasz
Ciekawosktapochanke - fan pisze:nie podobaÂł mi siĂŞ w dzisiejszych FAKTACH materiaÂł o propozycji zagrania Blaira w terminatorze 4 ...... komu taka informacja jest potrzebna ? :mhm: :?
OdrzucaÌ ca³kowicie takie osoby i ich twórczoœÌ?Wœród organizatorów SF2006 myœlê,¿e jest wielu homofobów,ale to nie powód,¿eby Elton John nie zagra³..nie da siê podwa¿yÌ,¿e napisa³ sporo swego czasu hitów i jest piosenkarzem.salladyn pisze: Osoba która jest homofobem jak sama nazwa wskazuje ma fobiê na punkcie homoseksualizmu. Taka osoba odrzuca ca³kowicie takie osoby i ich twórczoœÌ równie¿ podwa¿a. Justyna tego nie robi. Mo¿e ma taki pogl¹d ¿e homoseksualizm to nie jest coœ normalnego ale to jej prawo.
Kraków ma siê dobrze pomimo w³adzy jak¹ sprawuje nad nim Majchrowski.aveo pisze:..Wspó³czucia temu miastu..¯yczê mu,¿eby mieli jak najbardziej kompetentn¹ w³adzê,bo tam jest w³aœnie to miejsce...'Piwnica pod Baranami'.....![]()
a ja dalej nic nie wymyslĂŞ :mhm: ... mi siĂŞ podobaÂło i juÂżpawell pisze:JuÂż pisze tego newsa ponad godzinĂŞ, ale napisaĂŚ nie mogĂŞ. :devil:![]()
Zgadzam siĂŞ w zupeÂłnoÂści, dzisiejsze Fakty Âświetne, i tez cieszy mnie to, Âże nie byÂło materiaÂłu o wojnach, ja zazwyczaj w trakcie takich relacji wyskakujĂŞ do wc.pochanke - fan pisze:
a ja dalej nic nie wymyslê :mhm: ... mi siê podoba³o i ju¿... a z tym ¿e nie pokazali nic o wojnach, no i dobrze, mam ju¿ doœÌ tego tematu !!, w ka¿dym serwisie o tym tr¹bi¹ naokr¹g³o, niedobrze sie robi :?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości