Justyna Pochanke
Moderator: Łukasz
-
- Fanatyk :)
Nika, to ja jeszcze jestem w stanie czymÂś ciebie zaskoczyĂŚNika pisze:Epsztajnku to ÂżeÂś mnie zaskoczyÂł z tym wysypem capsĂłw w wÂątku Justyny!I to jeszcze takie Âładne ujĂŞcia, szczegĂłlnie te dwa ostatnie! Na rĂłzowÂą marynarĂŞ siĂŞ nie zaÂłapaÂłam, ale wyglÂąda w niej wybornie z tego co widzĂŞ!

ZaskoczyÂłeÂś, bo u StyÂśki chyba CiĂŞ jeszcze z takim wysypem capsĂłw nie spotkaÂłam! I jeszcze tak Âładnie jÂą nazwaÂłeÂś "pani prezesowa", do niej fajnie pasuje to okreÂślenie!epsztajnek pisze:Nika, to ja jeszcze jestem w stanie czymÂś ciebie zaskoczyĂŚ![]()
![]()

Jak Âładnie ÂżeÂś to nazwaÂł, "filozofia capsowania"!epsztajnek pisze:MyÂślaÂłem, Âże juÂż dawno rozgryzÂłaÂś mojÂą filozofiĂŞ "capsowania" :rozglada:

A tymczasem dziÂś pani prezesowa w M24, oj chyba bĂŞdzie siĂŞ dziaÂło, bo dziÂś gorrrÂący dzieĂą od rana w Sejmie!
-
CzyÂżbyÂś byÂła moim wyrzutem sumienia ?ZaskoczyÂłeÂś, bo u StyÂśki chyba CiĂŞ jeszcze z takim wysypem capsĂłw nie spotkaÂłam!

A okreÂślenie "pani prezesowa" - kaÂżda sympatia musi byĂŚ okraszona odrobinkÂą zÂłoÂśliwoÂści :devil:
-
Znowu? :? Tych powtĂłrek byÂło juÂż tysiÂąc...
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
-