sam Ryman nie by³ akceptowany przez stary zespó³ i jakoœ go wylansowaliakceptowany przez "stary" zespó³ przynios³o by jakiœ skutek.

wiesz nie ka¿dy jest tego pokroju osob¹ ...Powinna wygryŸÌ j¹ ot tak, dla zasady, dla zagojenia wielkiej rany jak¹ by³o wygryzienie jej przez Justynê
poc o ma zmieniac miejsce pracy ? Ona kocha rajdy i sport ale chce byĂŚ dziennikarka politycznÂą jak Justyna sama tak mĂłwiÂła... wiĂŞc raczej w dobrym miejscu pracuje... A Martyna raczej kawki nie popija...Nie kaÂżdy z mĂŞÂżem w czasie pracy na papieroska wyskakuje jak twoja ukochana JustyÂś...1. jej facet jest producentem w tvn turbo
2. moÂże warto zmieniĂŚ miejsce pracy
3. jeœli s¹ przyjació³kami bêd¹ razem popijaÌ kawke
Nie sÂązde...Niezmiernie mi z tego powodu przykro...

We wszytskim a w prowadznieu serwisu informacyjnego przede wszystkim...W czym, bo chyba nie w prowadzeniu powaÂżnego programu informacyjnego.

odpowiem ci jak michos... to sobie pos³uchaj szczytowania Justyny "Fucktyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy" profesjonalna dziennikarka niepowinna przeciagaÌ samog³osek...... i jak widzê j¹ na ekranie, to prze³¹czam bo nie moge s³uchaÌ jak jêczy
PodejÂżewam ze matka akurat jest rĂłwnie troskliwÂą jak wszystkie "panie z tivi w tym twoja JustyÂś"dzieci widza raz dziennie jak juÂż ÂśpiÂą a na urlopie zajmujÂą siĂŞ mĂŞÂżem soba i firmowym laptopem... a jak chcesz posÂłuchaĂŚ kogoÂś kto jest znudzony serwisem jaki zapodaje to sobie zapodaj WysockÂą albo A*omata...no wÂłaÂśnie, bardzo ciekawy, jakby chciaÂła powiedzieĂŚ "idÂźmy juÂż do ostatniego promptera bo dzieci w domu na kolacje czekajÂą"
Ja tez nie s¹zde by Ÿle wypad³a podczas takiego testu... na pewno nie raz podobne jazdy jej siê zdarza³y... jest bardzo opanowana i da³a by sobie radê...Bardzo œmieszne, Danka bez promptera utopi³aby siê jak cz³owiek panicznie boj¹cy siê wody w brodziku. Proponuje test Lisa- wyrzucamy kartki, wy³¹czamy prompter i prowadzimy z g³owy. Ciekawe czy pope³ni³a chocia¿ jeden tekst bia³ej... Nie s¹dze...

mgr ekonomii jak chcesz wiedziec o ile nie wyÂżej ja tam nie wiemwyksztaÂłcenie mgr prezenter

mogli bo w tvp jak i innych stacjach panuje koteria... znali WarakomskÂą to mogli wszystko a i pretekst siĂŞ znalazÂł...wygryzÂł" z WiadomoÂści Ziemiec, Adamczyk i Wysocka- co za szuje Jak mogli
(ludzie Kwiatkowskiego - teraz nawet to brzmi dumnie wolaÂła bym to niÂż byĂŚ czÂłowiekiem Warakomskiej)
masz racje bez komentarza :?Film, jakiÂś program nagrywany do "puszki". Bez komentarza...
nie bardzo rozumiem czym jÂą niby obraziÂłam ??? nie rzuca siĂŞ ???? kaÂżdy ci powie Âże tak a Âże jak po dragach ? co w tym obraÂźliwego ????Z Âłaski swojej nie obraÂżaj Justyny, bo ja o Anicie nie mĂłwiĂŞ jeszcze per Helga, mimo, Âże mam wielkÂą ochotĂŞ.
Nie wiem i nie twierdzê ze wiem... Poprsotu stwierzdi³am ze nikt jej nie kaza³ machaÌ ³bem...Tym zdaniem pogr¹¿y³aœ siê do koùca. Widzê, ¿e doskonale wiesz, jak pracuje siê w mediach
aha wiesz co ? Justyna Anita Danka piĂŞknie czytajÂą bo maja piĂŞkne radiowe gÂłosy i dobrÂą dykcjĂŞ a nie dla tego ze wierzgajÂą caÂłym ciaÂłem... idÂąc tym tropem kaÂżdego radiowego dziennikaÂża powinniÂśmy podziwiaĂŚ jak robi fikoÂłki pajacyki czy inne ĂŚwiczenia gimnastyczne poprawiajÂące oddychanie przeponÂą czy teÂż dykcjĂŞ...ZresztÂą niewazne pewnie masz racjĂŞ ale skoro tak a nie inaczej siĂŞ zachowuje to powinna zostaĂŚ w radiu skoro tam moÂże lepiej wyraziĂŚ siebie machajÂąc gÂłowÂą na wszytskie strony jak Dorota Gawryluk czy Jola Pienkowska (btw nad wszytkim moÂżna porpracowaĂŚ jak Kammmel za bardzo mrugaÂł to mu kazali powieki spinaczami przypinaĂŚ - pomogÂło...)WIesz dlaczego Bo Âżeby przeczytaĂŚ gÂłupi serwis informacyjny tak ÂżebyÂś go zrozumiaÂła, ÂżebyÂś czytajÂąc miaÂła odpowiedniÂą intonacjĂŞ pracujesz caÂłym ciaÂłem- to jest sekret
nie wylewam powiedziaÂłam tylko ze nie jest dla mnie chodzÂącym sexem...Chodzi o wylewane przez ciebie na JustynĂŞ pomyje na forum. gazeta.pl
a co ma do tego chronologia ??? Najpierw jej sÂłuchaÂłam w radiu Zet i badzo lubiÂłam potem zrobiÂła z siebie pajaca w zcsie WTC.... i nie oglÂądaÂłam jej zaczĂŞÂłam oglÂądac magazyn 24 h chyba jakieÂś 2 miechy przed jej przejsciem do FucktĂłw i mi siĂŞ spodobaÂła ...11 wrzeÂśnia byÂł miesiÂąc po uruchomieniu kanaÂłu- magazyn 24 godziny pojawiÂł siĂŞ sporo po tym wydarzeniu. CoÂś zaczynasz siĂŞ mieszaĂŚ...
Nie to wielkie wyró¿nienie...Przebywanie w towarzystwie Dody oœmiesza

BRAVO masz rzecywiscie z kogo brac przykÂład... :? Hiena dziennikarstwa...DziĂŞki, podnosisz mi samoocenĂŞ. Swego czasu takie same sÂłowa sÂłyszaÂł pod swoim adresem Mariusz Ziomecki. I co? Zyje dalej i ma siĂŞ Âświetnie.
BRAVOCzy chcesz przez to powiedzieĂŚ Âże stara ekipa FaktĂłw toleruje obecnych prowadzcych. JakoÂś rzadko bywa juÂżTomek Sianecki, a keidyÂśvywaÂł codziennie i Pochanke wspominaÂła w wywiadach Âże nie wyobraÂża sobie FAKTĂW bez sÂłowa koĂączÂącego Tomka Sianeckiego. Kiedy dziÂśbardzo czĂŞsto tak siĂŞdzieje. TO JEST TA DEZAPROBATA?

W tym wypadku rz¹dzi Smoktunowicz... totalne bezguscie...W ogóle to odra¿a mnie troche ostatni styl Pochanke. Ubiera jakies koronki i ró¿owe golfiki. To program informacyjny
Tak Justynko zrĂłb coÂś bo ta nieprofesjonalna Anita nam program poÂłozy.... a jeszcze damy ci do pomocy A*tomata... bedie sooper program. NauczyÂła siĂŞ jak byĂŚ spokojnÂą prezenterkÂą A moÂże w koĂącu ulegÂła proÂśbom, lamentom zarzÂądu: Justynko ratuj nasz program
Dla mnie Pochanke to kobieta kÂłamliwa, obÂłudna i w dodatku ma niezmierzony tupet.

A co do k³amliwosci sie zgadzam ejst ob³ódna... Jak chcesz wiedzieÌ Kubs czemu to sobie poczytaj Sukces z nia.... Ta siê kryguje jak to ona siê ba³a faktów itp... Jak by ja tam normalnie wypychali na si³ê....
Pewnie lepiej by³o przyjsÌ na gotowe...Pochanke nie chcia³a prowadziÌ Faktów nie chc¹c œci¹gaÌ na siebie niechêci reporterów i widzów- to chyba normalne zachowanie i normalny mechanizm obronny. Poza tym wiadomo by³o, ¿e predzej czy póŸniej pojawi siê o 19.
buhahahaha rzeczywiscie uÂśmiaÂłam siĂŞ very funny...JuÂż pisaÂłem, kanonizujcie za Âżycia jako mĂŞczĂŞnnice Ale swojÂą drogÂą to niezwykÂły fenomen z Anity- taka mÂłoda i taka zdolna i tak jej nie lubiÂą- buhaha
Nie lubi¹ jej bo pokazuje ¿e bed¹Ì m³odsza od niech jest od nich lepsza...a sk¹d wiesz ze wszyscy ???? mo¿e tylko Gollum Jêdrzejowska ???
ZresztÂą ci ktĂłrzy jÂą zgnojili niekoniecznie muzsa jej personalnie nie lubiĂŚ...
Jak koteri¹ i nepotyzmem mo¿na odebrac prace m³odej i œwietnie siê zapowiadaj¹cej dziennikarce...Zgadzam sie w 100%. Justyna to najlepszy przyk³ad jak ciê¿k¹ i wytrwa³¹ prac¹ mo¿na osi¹gn¹Ì coœ. A droga do celu w jej przypadku na pewno nie by³a prosta.
Btw... Nie nienawidze Justyny ceniĂŞ jej profesjonalizm bo nikt lepiej od niej nie prowadzi wywiadĂłw itp...ale niepopieram koterii i nepotyzmu