Justyna Pochanke

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

Anonymus pisze:Czy nie uwaÂżacie, Âże oststnio Justyna Pochanke jest rzadko we Faktach?
TAK choÌ chyba nie zauwa¿y³eœ¿e w weekendy Nigdy nie by³o Rymana czy Pochanke. Tylko w okresie gyd Kajdanowicz by³ na urlopie ("macierzyùskim!').
A tak to generalnie Pochanke i Ryman, z czego zgadzam sie ¿e Ryman ma zawsze od pon-pi¹tku, zaœ Pochanke czêsto slbo pon-œr albo czwartek i pi¹tek. Rzadko, przynajmnej w ostatni okresie mia³a by by³a równo pon-pi¹tek. Ale có¿. M¹¿ szefem, a Justysia mo¿e potrzebuje te¿ wiêcej ¿ycia rodzinnego i na nie obecnie stawia. A Nagrody te¿ pewenie jakichœ oczekuje. To mUsi wypocz¹Ì.

marcin_pabianice pisze:ChĂŞtnie zamiast Kajdanowicza widziaÂłbym AnitĂŞ Werner :twisted:

Ja teÂż. przynajmniej co 2 tyg. na zmiane z Kajdanowiczem. albo i PatrycjÂą Redo. Albo w ogĂłle Patrycja Redo i Anita Werner na zmiane co tydzieĂą. Tak jak to byÂło kiedyÂś.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
Anonymus
Bywalec
Bywalec

Post autor: Anonymus »

ale mi siĂŞ tak zdaje, Âże najczĂŞsciej jest Kajdanowicz i Rymanowski
Kubs ty piszesz, Âże Kajdanowicz w weekendy
wiesz ale on prowadzi w tygodniu czasami od Pn-Pt
nie tylko w same weekendy
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
Kajetan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Kajetan »

Kajdanowicz jeszcze nigdy nie prowadzi³ FAKTÓw od poniedzia³ku do piatku Anonymusie! Owsze, raz mo¿e by³ 3 razy w tygodniu (czytaj: pi±tek -niedziela), ale nie zdarzy³o siê jeszcze (naszczê¶cie), aby prowadzi³ FAKTY przez ca³y tydzieñ. Od poniedzia³ku do pi±tku te¿ mo¿emy go zobaczyæ w Faktach, ale jako dziennikarza.
Jak juÂż ktos wspomniaÂł wczeÂśniej to wÂłaÂśnie Justyna Pochanke z Bogdanem Rymanowskim pracujÂą na zmianĂŞ, Kajdanowicz tylko w weekendy :wink:

Warto wspomnieæ jeszcze o tym, ¿e Grzegorza Kajdanowicza, podobnie jak Annê Jêdrzejowsk± mieli¶my ogl±daæ w popo³udniowym wydaniu FAKTÓw. Bogu dziêki ich jeszcze tam nie ogl±damy :lol:
Ostatnio zmieniony niedziela 05 gru 2004, 14:14 przez Kajetan, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.tvnfakty.pl - wszystkie fakty o TVN

BrzydUla - poniedziałek-piątek, godz. 17:55
(tvn) programowo najlepsza
Przemek
Bywalec
Bywalec

Post autor: Przemek »

kaseta89 pisze:Kajdanwoicz jeszcze nigdy nie prowadzi³ FAKTÓw od poniedzia³ku do piatku!
ProwadziÂł, prowadziÂł, raz miaÂł 7 dniowy dyÂżur, ale prowadziÂł. ByÂło to wtedy, gdy w lecie 2004 Anita i Ryman mieli urlopy, wtedy zadbiutowaÂł w Faktach o 19 i prowadziÂł je rĂłwno caÂły tydzieĂą.

PóŸniej prowadzi³ "Fakty" sporadycznie, raczej w weekendy, podobno mia³ byÌ tylko przejœciowo, ale zosta³ na stale i ogl¹damy go co weekend o 19 w "Faktach".

EDIT!!!

Grzegorz Kajdanowicz zadebiutowaÂł jako prowadzÂący serwisy informacyjne na TVN24 25 maja 2004.

Jako prowadzÂący Fakty wystÂąpiÂł poraz pierwszy 4. 06. 2004 w wydaniu wieczornym
Żartowałem.
Kajetan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

kwiatek pisze: ProwadziÂł, prowadziÂł, raz miaÂł 7 dniowy dyÂżur, ale prowadziÂł. ByÂło to wtedy, gdy w lecie 2004 Anita i Ryman mieli urlopy, wtedy zadbiutowaÂł w Faktach o 19 i prowadziÂł je rĂłwno caÂły tydzieĂą.
A no chyba, ¿e tak. Chodzi³o mi jednak o to, ¿e w tych "nowych" FAKTACH nie by³o go 5 razy w ci¹gu ca³ego tygodnia. Nie pamiêtam aby by³ w wakacje, bo przyznajê, ¿e w wakacje o 19:00 wybiera³em powtórki "M jak mi³oœÌ" na "Dwójce". Chyba dobrze robi³em. Jak dla mnie ogl¹danie Faktów w Kajdanowiczem to ¿adna przyjemnoœÌ :twisted:

Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kubs »

Kajdan ma przypisane weekendy, w tygodniu jest reporterem. Jest zasada: w tygodniu jest dwĂłch prowadzÂący: Pochanke i Ryman. W tygodniu w ktĂłrym POchanke prowadzi Fakty- Ryman ma magazyn o 21 na TVN24 i na odwrĂłt. OczywiÂście nie jest to sztywna zasada, bo czasem magazyn prowadzi Marciniak. Nie zauwaÂżyÂłem, Âżeby Justyna ostatnoi pojawiaÂła siĂŞ rzadziej- jest od poniedziaÂłku do piÂątku.
MAKEPOVERTYHISTORY
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Ludzie jakie wy bzdury piszecie :!: :!: :!: Kajdanopwicz nigdy nie prowadziÂł faktĂłw 7 razy pod rzÂąd :!: :!: :!: Wtedy kiedy ryman czy Anitka mieli urlopy to albo Âśp. Marcin je prowadziÂł lub ryman byÂł przez caÂły tydzieĂą a w weekedny od sierpnia byÂł kajdanowicz. Aha i jeszzce Anitka byÂła 1 raz przez caÂły tydzieĂą czyli od pn.py i byÂło to tydzieĂą przed jej ostatnim weekendem w faktach :!: :!: :!:
Kajdanowicz raz prowadziÂł fakty 3 razy a w reszte tygodni w weekendy. :!: :!: :!:
Wtedy jeszzce fakty oglÂądaÂłem i wiem na prewno Âże tak byÂło a wy wykazujecie swojÂą niewiedzÂą :!: :!: :!:
Chyba musieliÂście byĂŚ na wakacjach :!: :!: :!: :?:

Tylko prosze mi nie mĂłwiĂŚ, Âże nie mam racji bo wtedy fakty jeszzcze oglÂądaÂłem zawsze bez wyjÂątku :!: :!: :!:
Kajetan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

michos pisze:Ludzie jakie wy bzdury piszecie :!: :!: :!: Kajdanopwicz nigdy nie prowadziÂł faktĂłw 7 razy pod rzÂąd :!: :!: :!: Wtedy kiedy ryman czy Anitka mieli urlopy to albo Âśp. Marcin je prowadziÂł lub ryman byÂł przez caÂły tydzieĂą a w weekedny od sierpnia byÂł kajdanowicz. Aha i jeszzce Anitka byÂła 1 raz przez caÂły tydzieĂą czyli od pn.py i byÂło to tydzieĂą przed jej ostatnim weekendem w faktach :!: :!: :!:
Kajdanowicz raz prowadziÂł fakty 3 razy a w reszte tygodni w weekendy. :!: :!: :!:
Wtedy jeszzce fakty oglÂądaÂłem i wiem na prewno Âże tak byÂło a wy wykazujecie swojÂą niewiedzÂą :!: :!: :!:
Chyba musieliÂście byĂŚ na wakacjach :!: :!: :!: :?:
Czyli ktoœ miesza. Te¿ nie chcia³o mi siê wierzyÌ aby Kajdan siedzia³ w Faktach siedem dni z rzêdu :roll: Faktów w wakacje nie ogl¹da³em (a jak ju¿ ogl¹da³em, to bardzo rzadko) - na Dwójce wybiera³em jak ju¿ wczeœniej wspomnia³em "M jak mi³oœÌ" :lol:

Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kubs »

Anonymus pisze:ale mi siĂŞ tak zdaje, Âże najczĂŞsciej jest Kajdanowicz i Rymanowski
Kubs ty piszesz, Âże Kajdanowicz w weekendy
wiesz ale on prowadzi w tygodniu czasami od Pn-Pt
nie tylko w same weekendy
JuÂż wiemy kto miesza. 8)
MAKEPOVERTYHISTORY
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Hahaha, có¿ za subtelna uszczypliwoœÌ
có¿ jak poczytazs wiêcej moich postów to bedziesz wiedzia³ ze to plus sarkazm to moja specjalnoœÌ :)
Justyna doskonale umie wybrn¹Ì z ka¿dej wpadki i umie przyznaÌ siê do pope³nionego b³êdu
tak jak i Anitka :) ona teÂż miaÂła kilka wpadek z ktĂłrych wyszÂła rewelacyjnie oststnio w poranku caÂły czas soÂś siĂŞ psuÂło a ona jak zawsze profesjonalnie prowadziÂła :)
Có¿, pozostaje mi siê tylko cieszyÌ, liczê, ¿e wkrótce ogladalnoœÌ Faktów na sta³e przewy¿szy ogl¹dalnoœÌ Wiadomoœci.
mnie to w soomie wali najlepiej jak bedzie jakiÂś 4 serwsi ktĂłry bĂŞdzie moÂżna na prawdĂŞ z chĂŞciÂą oglÂądac.
Cieszê siê ze Waramosciom leci ogl¹dalnoœÌ bo nieznosze Warakomskiej Wysockiej i innych... Poza tym wywali³a moj¹ ulubion¹ dziennikarke i to w chamski sposób...Ma³o tego warakomska jest osob¹ fa³szyw¹ zak³aman¹ i opentan¹ ¿¹dz¹ zemsty...
Z koleji te¿ cieszê siê ze ogl¹dalnoœÌ fucktów spada szczególnie kiedy jest A*tomat...
A Lisowi tez powinno siĂŞ dostaĂŚ za koteryjne zagrywki czyli obsadzenie Smoktunowicz w Wydarzeniach i wywalenie Gawryluk... Dobrze ze choc zamieniÂł GugaÂłe na kutynĂŞ :)
19:30 byÂła godzinÂą ÂświĂŞta. SpĂłjrz na strukturĂŞ wiekowÂą widzĂłw FaktĂłw i WiadomoÂści. Starsi ludzie oglÂądajÂą WiadomoÂści, Fakty majÂą mÂłodÂą i wyksztaÂłconÂą widowniĂŞ.
zgadzam siĂŞ ale jeÂśli chodzi o wiek... ale co uwaÂżasz ze Waramosci oglÂądajÂą tylko debile ???? bez przesady ja np. studiuje czyli wyksztaÂłcona jestem i oglÂądaÂłam Waramosci rĂłwnie chĂŞtnie jak Fuckty...
Ciebie, ale dla mnie tzw. "œwiêt¹" por¹ jest 19, o 19:30 nie prze³¹czam na Wiadomoœci
dla mnie nie waÂżna jest pora tylko prowadzÂący jak jest Wysocka nie oglÂądam o 19.30 jak Kajdanowicz nie oglÂądam o 19.00... zaczynam swojÂą zdiennÂą prasĂłwkĂŞ telewizyjna od 18.30 i mam ciÂąg do 21.30 (Olejnik,PrzeÂświetlenie)
JakiÂś przykÂład
np sÂławny CharkĂłw... poza tym sprawa Pedofila dziennkiarza... nie poÂświĂŞcili temu wiele "Uwagi"... :)
nie prowadze dokÂładnych obserwacji z zapiskami ale czĂŞsto zdarzaÂło siĂŞ ze zcegoÂś waÂżnego nie byÂło a potem podaÂły to waramoÂści... ogĂłlnie w Waramosciach jest wiĂŞcej newsĂłw...
ani zielonego, ani czarnego ani nawet pomaraĂączowego
a stary beton jaki ma kolor ?????
ZresztÂą nie wiem czy wiesz jaka zmowa milczenia panowaÂła we wszystkich mediach nt. Charkowa
i uwaÂżasz ze to jest wymĂłwka ??? Nikt nie mĂłwi to milczmy i my ? nie na tym polega Âżetelne przekazywanie informacji...
wywo³a³ Lis i Fakty. Szkoda tylko, ¿ê trwa³o to tyle dni...
i tu nale¿¹ sie brava Leesowi :)
W tej sytuacji ktĂłra byÂła mogÂą oznaczaĂŚ tylko lepsze.
jak narazie to na lepsze zmieniÂły siĂŞ tylko belki z nazwiskami i oprawa graficzno-muzyczna... Dobrzy dziennikarze poszli siĂŞ pasaĂŚ a przyzsli nowi i powiaÂło amatorszczyznÂą...
Kobieta pracujÂąca Âżadnej pracy siĂŞ nie boi
tak zsczególnie pracuj¹ca pod latarni¹... poza tym nie wiem czy wiesz ale jej g³ównym hobby jest pakowanie walizek wiêc niech moze siê zatrudni w Hipermarkecie...
Taka, Âże ten obecny jeszcze nic nie spierdoliÂł w pokazowy sposĂłb
tak ale warakosmka juÂż nad tym pracuje... jak to mĂłwiÂł nasz byÂły premier do innego byÂłego premiera "co by tu jeszcze spierdoliĂŚ..."
Aha, nie s³ychaÌ jeszcze o ¿adnej aferze z nowym zarz¹dem w roli g³ównej
moÂże nieuwaÂżnie sÂłuchasz...
Warakomska chyba jeszcze nie zatrudniÂła do prowadzenia wiadomoÂści kogoÂś ze swojej rodziny.
a przepraszam tylko koteria... wielce to chwalebne... (Wysocka i Maja Krygowska) chociaÂżby...
7 ranow niedziele ÂśpiĂŞ wtedy.
mnie tez nie ale z wywaidu z kretynem Grzywaczewskim w press jasno wynikaÂło ze to tylko poczÂątek...
Kamuii, podpisuje siê pod tym obiema rêkami I gratulluje trafnego stwierdzenia. Swoj¹ drog¹ to ciekawe, ¿ê Doda i Mandaryna prowadzi³y wspólnie program
dzieki :) to byÂło coÂś na temat gwiazd w polsce...
Tak, ale JustynĂŞ moÂżna obraÂżaĂŚ
a kto powiedziaÂł ze moÂżna ???
Co do Grad Wozniak to zgadzam siĂŞ Âże to typowy partyjny beton... ale nie bede siĂŞ wypowiadaĂŚ na temat jej warsztatu dziennikarskiego bo jest mi on zupeÂłnie nieznany i obojĂŞtny :)
Kozak natomiast pokazaÂł swĂłj kunsz dziennikarski :? podczas BiesÂłanu... :(
btw... Faustus wiedzia³am ze siê chêtnie do³¹czysz do dyskusji :)
Do BiesÂłanu nie pojechaÂł z bardzo wÂąznych powodĂłw rodzinnych -
nie wiedziaÂłam ale wtakim razie skompromitowaÂło siĂŞ tvp bo powinni wysÂłac kogoÂś innego...
ChĂŞtnie zamiast Kajdanowicza widziaÂłbym AnitĂŞ Werner
nie tylko ty ... :cry:
Kajdanowicz jeszcze nigdy nie prowadzi³ FAKTÓw od poniedzia³ku do piatku
jeszcze by tego brakowaÂło...
Android <3
tobi
Zbanowany
Zbanowany

kamuii pisze: Poza tym wywaliÂła mojÂą ulubionÂą dziennikarke i to w chamski sposĂłb....
To jak mi Lisa sprzed roku. Te z wtedy newiedziaÂłem co oglÂądaĂŚ i pozostaÂłem przy serwisach TVN24. dopĂłki nie pojawiÂł siĂŞ A*utomat.

kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

no w³asnie lipa nie wiadomo za co siê wzi¹œc wiêc trzeba selekcjonowaÌ ;) w weekendy nie ogl¹dam Fucktów w tyg. Wydarzeù a Wiadomosci tylko z Durczokiem no i teraz z Gawryluk :)
Android <3
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Ja nie ogl¹dam Wiadomoœci z Durczokiem bo mimo wszystko nie moge sie do Niego wci¹¿ przekonac. Fackty tylko z Pochanke ale i to rzadko. Z Rymanem dopóki nie zasne, a zdarza³o siê to czêsto wiec przesta³em. A Wiadomoœci tylko z Ziemcem czy Adamczykiem. Az Wysock¹ wyrywkowo ¿eby sprawdziÌ czego siê nauczy³a. a co jeszcze u Niej kuleje.

zadra
Bywalec
Bywalec

pochanke - homofobka?

Post autor: zadra »

a oglÂądaliÂście wczoraj "Fakty"?
byÂł materiaÂł o ustawie legalizujÂącej jednopÂłciowe zwiazki partnerskie. Jak zwykle w "Faktach" TVN- stronniczy i bardzo nieprzychylny gejom i lesbijkom :(

daje sie teÂż zauwazyĂŚ, Âże Pochanke w takich sytuacjach jest szczegĂłlnie stonnicza i ironiczna. Czy to prawda, Âże powodem jej homofobii jest fakt, Âże byÂły mÂąz zostawiÂł jÂą dla faceta?
i czy jednak jako profesjonalistka (mam nadzieje) nie powinna swoich fobii zostawiÌ w domu, albo w o ogóle sie z tym zmierzyÌ i swoja traumê przepracowaÌ i nie projektowac jej na ca³a spo³ewczoœÌ? :?:
jak myslicie? :D
mac
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: mac »

A zostawil jÂą dla faceta? :shock:
ODPOWIEDZ