epsztajnek pisze:A mo¿e Agata tak siê odurzy³a Warszaw¹, ¿e Poznaù jej chwilowo przesta³ smakowaÌNachmurzona. co?? Czy¿by Poznaù nie przyj¹³ Agatki z otwartymi ramionami :uhh:
:devil:

Miejmy nadziejĂŞ , Âże to przejÂściowe

Moderator: Łukasz
epsztajnek pisze:A mo¿e Agata tak siê odurzy³a Warszaw¹, ¿e Poznaù jej chwilowo przesta³ smakowaÌNachmurzona. co?? Czy¿by Poznaù nie przyj¹³ Agatki z otwartymi ramionami :uhh:
To zaleÂży, jakie masz poglÂądy polityczneobieÂżyÂświat pisze:..a o czym dokÂładnie opowiadaÂła :>
..czyÂżby o czymÂś przykrym :mhm:
..a pewnie Âże chcemynot that kind pisze:Prezent, jakby ktoÂś jeszcze chciaÂł![]()
..a juÂż zaczynaÂłem tĂŞskniĂŚ a Twoimi empetrĂłjeczkaminot that kind pisze:To zaleÂży, jakie masz poglÂądy polityczneI czy one decydujÂą o dobrym lub zÂłym nastroju
MoÂżna relacji posÂłuchaĂŚ
Nawet nie zd¹¿y³em sp³on¹Ì w atmosferzeobie¿yœwiat pisze:..a pewnie ¿e chcemynot that kind pisze:Prezent, jakby ktoœ jeszcze chcia³![]()
![]()
..dokopaÂłaÂś marcinkowskiemu tak Âże pewnie na ksiĂŞÂżyc doleci![]()
Bardzo mi przykro obi , i¿ nie mog³eœ braÌ w tym wydarzeniu udzia³u na bie¿¹coobie¿yœwiat pisze:..a ju¿ zaczyna³em têskniÌ a Twoimi empetrójeczkaminot that kind pisze:To zale¿y, jakie masz pogl¹dy polityczneI czy one decyduj¹ o dobrym lub z³ym nastroju
MoÂżna relacji posÂłuchaĂŚ:jupi:
..dziĂŞki Âże zjawiasz siĂŞ w takim momencie ratujÂącym mĂłj podÂły nastrĂłj :*
..a wiĂŞc moÂżna przypuszczaĂŚ Âże w ten a nie inny nastĂłj wprowadziÂł AgatkĂŞ temat relacji![]()
..oby
..no w³aœnie czujê jak ci przykro z mojego powodumarcinkowsky pisze: Bardzo mi przykro obi , i¿ nie mog³eœ braÌ w tym wydarzeniu udzia³u na bie¿¹co!! Ale to by³a jazda
Po prawie dwĂłch tygodniach znĂłw mĂłc ujrzeĂŚ AgatkĂŞ PoznaniankĂŞ bez ogrĂłdek :tanczy: No ale ciesz siĂŞ , Âże mamy notkĂŞ to sobie moÂżesz prĂłbowaĂŚ wytworzyĂŚ ten nastrĂłj
!!
Uuuuu :spiewa: Tu mi wygl¹da na to, ¿e z Agatk¹ raczej na pewno coœ niedobrego siê dzia³o :spiewa: Obym siê myli³a :rydzyk:marcinkowsky pisze:epsztajnek pisze:A mo¿e Agata tak siê odurzy³a Warszaw¹, ¿e Poznaù jej chwilowo przesta³ smakowaÌNachmurzona. co?? Czy¿by Poznaù nie przyj¹³ Agatki z otwartymi ramionami :uhh:
stawiam raczej na mojÂą opcjĂŞ :uhh: ChoĂŚ nie wykluczam , Âże Warszawa wydaÂła siĂŞ Agatce takim ogromnym krĂłlestwem , ktĂłre pokochaÂła , iÂż teraz uznaÂła , Âże PoznaĂą to taka prowincja , ktĂłra nawet na jej uÂśmiech nie zasÂługuje
??
Miejmy nadziejĂŞ , Âże to przejÂściowe!!
..có¿ za zaborczoœÌFunckyrella pisze:Uuuuu :spiewa: Tu mi wygl¹da na to, ¿e z Agatk¹ raczej na pewno coœ niedobrego siê dzia³o :spiewa: Obym siê myli³a :rydzyk:A ostatnio czêsto siê mylê :devil:
Tak sobie myÂślĂŞ...... moÂże rodzina, znajomi, ktoÂś jeszcze bliÂższy, kaÂżdy z osobna, bÂądÂź wszyscy naraz powiedzieli: wiĂŞcej razy na tak dÂługo nie pozwolimy Ci nas opuÂściĂŚ i basta! :ban:![]()
MoÂże nawet kazali wybieraĂŚ: albo my, albo oni!![]()
..no nie wiem - trudno mi jednak mimo wszystko wywnioskowaĂŚ to co TyNo, a tak poza tym, to nie mogÂłam oprzeĂŚ siĂŞ wraÂżeniu, Âże Agata dzisiaj czuÂła (i to byÂło po niej widaĂŚ i w jej relacji sÂłychaĂŚ), Âże reporterowanie, to w porĂłwnaniu z prezenterowaniem to buÂłka z masÂłem :spiewa:
A na transparentach powitalnych sta³o: ''Witaj w domu, z którego nigdy nie pozwolimy Ci ju¿ odejœÌ!''?Funckyrella pisze:Uuuuu :spiewa: Tu mi wygl¹da na to, ¿e z Agatk¹ raczej na pewno coœ niedobrego siê dzia³o :spiewa: Obym siê myli³a :rydzyk:marcinkowsky pisze:epsztajnek pisze:A mo¿e Agata tak siê odurzy³a Warszaw¹, ¿e Poznaù jej chwilowo przesta³ smakowaÌNachmurzona. co?? Czy¿by Poznaù nie przyj¹³ Agatki z otwartymi ramionami :uhh:
stawiam raczej na mojÂą opcjĂŞ :uhh: ChoĂŚ nie wykluczam , Âże Warszawa wydaÂła siĂŞ Agatce takim ogromnym krĂłlestwem , ktĂłre pokochaÂła , iÂż teraz uznaÂła , Âże PoznaĂą to taka prowincja , ktĂłra nawet na jej uÂśmiech nie zasÂługuje
??
Miejmy nadziejĂŞ , Âże to przejÂściowe!!
A ostatnio czĂŞsto siĂŞ mylĂŞ :devil:
Tak sobie myÂślĂŞ...... moÂże rodzina, znajomi, ktoÂś jeszcze bliÂższy, kaÂżdy z osobna, bÂądÂź wszyscy naraz powiedzieli: wiĂŞcej razy na tak dÂługo nie pozwolimy Ci nas opuÂściĂŚ i basta! :ban:![]()
MoÂże nawet kazali wybieraĂŚ: albo my, albo oni!![]()
PowrĂłt do korzeniNo, a tak poza tym, to nie mogÂłam oprzeĂŚ siĂŞ wraÂżeniu, Âże Agata dzisiaj czuÂła (i to byÂło po niej widaĂŚ i w jej relacji sÂłychaĂŚ), Âże reporterowanie, to w porĂłwnaniu z prezenterowaniem to buÂłka z masÂłem :spiewa:
..bombaAlchemik pisze:A na transparentach powitalnych sta³o: ''Witaj w domu, z którego nigdy nie pozwolimy Ci ju¿ odejœÌ!''?![]()
Och, zaborczoœÌ, to zbyt ma³o powiedziane o takiej postawie :>
Pan BĂłg wszak przykazaÂł siĂŞ dzieliĂŚA im wiĂŞcej zda siĂŞ, tym wiĂŞksza nagroda czeka w niebie
Niech w koĂącu, jeÂśli jest taka potrzeba, wszystkie zaborcze umysÂły to zrozumiejÂą!
![]()
..kto jak kto ale Ty masz powody do ogromnej radoÂści z tego powoduBlack Jack '62 pisze:Agatka znowu w Poznaniu :jupi: Cudownie :jupi:
..a czemu akurat dzisiajBlack Jack '62 pisze:Ale dziÂś wiĂŞcej nic o niej nie napiszĂŞ :nie:
ZaraziÂłem siĂŞ od niej jej ''powÂściÂągliwoÂściÂą'' :]
Bo siĂŞ dzisiaj dowiedziaÂłem, Âże nic nam o sobie nie powie :]obieÂżyÂświat pisze:..a czemu akurat dzisiajBlack Jack '62 pisze:ZaraziÂłem siĂŞ od niej jej ''powÂściÂągliwoÂściÂą'' :]![]()
![]()
..przecieÂż wiadomo Âże nie od dzis Agatka jest bardzo powÂściÂągliwa :spiewa:
Tak zrozumiaÂłem :devil:obieÂżyÂświat pisze:..odpisaÂła Ci Âże nic nam ze swojego Âżyciorysu nie zdradzi![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 11 gości