Moderator: Łukasz
Byleby nie skonczyl jak Keith Richards z Rolling Stones, który spadl z palemki na ktorej fikal i sobie chyba noge zlamal, i musieli chlopacy odwolywac zaplanowane koncerty!arczi pisze:Więc oprócz widoku Krzycha za stołem czy w sejmie, może kiedyś zobaczylibyśmy go zwisającego na powyższej palmie
Oj poruszylas dosc drazliwy temat, bo z jednej strony troche Cie rozumiem, ze wlasnie tak postrzegasz te "przyziemne" relacje, bo tez czasem ma ich dosc i wolalabym jakies bardziej ciekawsze tematy tak jak te zza granicy, ale z drugiej strony to Polacy wlasnie oczekuja takich zwyczajnych spraw ludzkich, czy chociazby tych praktycznych z zakorkowanych ulic. Niestety mnogosci relacji ze strajkujacych szpitali nie bede bronic :stop: , bo ich jest na potege i zdecydowanie za wiele, i wiem po sobie, ze sama mam dosc i czasem po prostu wylaczam tv jak widze kolejna relacje spod szpitala. :/konsta pisze:Krzysiek jako reporter zajmujący się na przykład sprawami polskich dróg czy innym tematem np. szpitali ostatnio bardzo modnym, relacjonując spod jakiegoś szpitala właśnie czy jakiejś warszawskiej czy innej drogi w zimnie, deszczu i często śniegu to NIE. Nie życzę mu bycia takim reporterem. Ostatnio często miał tak Michał Cholewiński i żal mi go było, że świetny dziennikarz (ale nie tylko on) stoi na mrozie i relacjonuje takie głupoty.
Nie ma co dramatyzować wg mnie,czapkę i szalik mogą ubrać bez problemukonsta pisze:ale nie zmienia to faktu, że szkoda mi czasem tych bidaków władających obcymi językami (pewnie większość tylko zna angielski) ale nie wszyscy, pokończyli studia i stoją na drodze
Moze zaduma nad swietami, albo poranne zawieszenie z niewyspania, ewentualnie jak sugerujesz "ciche dni" :spiewa:kamilo pisze:Nie wiem czy coś się wydarzyło do 7.30, ale Panowie, gdy mają nawet chwilę przed serwisem - się do siebie nie odzywają
Przecietny czlowiek to moglby uciec gdzie pieprz rosnie jakby zobaczyl kamere i mikrofon, a co dopiero sklecic porzadnie z pare zdan na jakby sie zdawalo banalne tematy.maxxx pisze:Przecietny człowiek z ulicy wzięty powiedziałby cos w stylu 'No korek jest i dużo aut'
To byl Krzysztof, Krzysztof! :jupi:Kreska pisze:A który z nich, jeśli wolno spytać?
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 9 gości