Krzysztof Górlicki

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Mi siĂŞ wydaje, Âże w wieczornych serwisach moÂżemy dziÂś zobaczyĂŚ Krzysia,
bo Kacper jest dziÂś w Dniu na Âżywo :)
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Dziœ Krzysiek zacz¹³ dy¿urowanie w Poranki :D
Ubrany byÂł w czerwony krawat i niebieskÂą marynarke :tanczy:
Razem z AnitÂą prowadziÂł pasmo- taki powrĂłt do korzeni :P
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

...No i na koniec dzisiejszej porannej porcji "dokumentacji" coÂś dla koleÂżanki Niki , Âżeby szybciej wrĂłciÂła do zdrowia :)
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

epsztajnek pisze:...No i na koniec dzisiejszej porannej porcji "dokumentacji" coÂś dla koleÂżanki Niki , Âżeby szybciej wrĂłciÂła do zdrowia :)]
Porcja przepyszna! :D A jakie ³adne pierwsze ujêcie, no po takich k¹skach to nawet pozsta³oœci po chrypce mijaj¹ jak rêk¹ odj¹³. Tzw. krzychoterapia :D
arczi
Fan Forum
Fan Forum

DziÂś Krzysztof znĂłw w dobrym humorku :tanczy:

Obrazek Obrazek
epsztajnek

Na drugim planie humor dopisuje mimo wczesnych godzin :lol2:
Obrazek Obrazek
Camilo
Guru
Guru

A przed 6.00 to Krzysztof GĂłrlicki i Marcin LeÂśkiewicz (drugi plan) nie mogli siĂŞ powstrzymaĂŚ ze Âśmiechu, bo Jarek KuÂźniar miaÂł dylemat - ''pokazaĂŚ okÂładkĂŞ ''SE'' czy teÂż nie?'' :)
Nika
Fan Forum
Fan Forum

ÂŁadne ujĂŞcia epsztajnku, takiego Krzysia wesoÂłka lubimy najbardziej! :D
kamilo pisze: A przed 6.00 to Krzysztof GĂłrlicki i Marcin LeÂśkiewicz (drugi plan) nie mogli siĂŞ powstrzymaĂŚ ze Âśmiechu, bo Jarek KuÂźniar miaÂł dylemat - ''pokazaĂŚ okÂładkĂŞ ''SE'' czy teÂż nie?''
TeÂż to widziaÂłam, kupa Âśmiechu, ale nie tylko oni mieli dylemat z tÂą okÂładkÂą, to samo byÂło w DDTVN w PrzeglÂądzie Prasy z Janem WrĂłblem. :D SE daÂł czadu z ta okÂładkÂą, jakby nie wystarczyÂło daĂŚ tego w Âśrodku, a moÂże oni specjalnie tak sprowokowali, Âżeby wywoÂłaĂŚ burzĂŞ dylematĂłw i salwĂŞ Âśmiechu w Porankowym przeglÂądzie prasy. :lol:
Camilo
Guru
Guru

ÂŻaÂłujĂŞ, Âże ostatniego nie mam zbytnio czasu na oglÂądanie ''PorankĂłw'', a w nich m.in. Krzysztofa, bo niestety wychodzĂŞ teraz z domu parĂŞ minut nieraz przed 5.45, takÂże przewaÂżnie jest tak, Âże program siĂŞ jeszcze nie rozkrĂŞci i to co naciekawsze mnie ominie :?
DziÂś i tak siĂŞ cieszĂŞ, Âże mogÂłem oglÂądaĂŚ ''Poranek'' aÂż do 6.15 :)

PS. Krzysztof ma juÂż ponad 500 postĂłw! :D
epsztajnek

Dzisiaj krawat "pokutny" ;)
Obrazek Obrazek
Camilo
Guru
Guru

DziÂś Krzysztof byÂł w bardzo dobrym humorze :)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Ch³opaki jak zwykle piêkne capsy! :D I czego na nich az tak nie widaÌ, ale Krzyœ mia³ dziœ krawat (sorry za wyra¿enie) oczojebny! Mi niestety osobiœcie takie tonacje no i (GOD DAMN IT!) fiolet nie podchodz¹. Ale w tym wszystkim i tak uwa¿am, ¿e nale¿¹ siê Krzyœkowi gratulacje za odwagê w dobieraniu i ubieraniu na wizji tak krzykliwych kolorków, bo zapewne wia³o by nud¹ gdyby ubiera³ zawsze i wszêdzie jeden stonowany, grzeczny rodzaj krawata! Tak¿e dziœ pochwa³a i nagana w jednym, niczym Wash&Go. :D
Camilo
Guru
Guru

Krzysztof chyba przej¹³ siê Twoj¹ uwag¹, Nika, bo dziœ ma md³y czerwony :)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Ostatnio zmieniony niedziela 09 gru 2007, 08:39 przez Camilo, łącznie zmieniany 1 raz.
arczi
Fan Forum
Fan Forum

kamilo pisze:Krzysztof chyba przej¹³ siê Twoj¹ uwag¹, Nika, bo dziœ ma md³y czerwony :)
Nika ma siÂły sprawcze :D A poza tym, moÂże Krzysztof oglÂądaÂł wczoraj Fakty i materiaÂł o czerwonych krawatach :P UsÂłyszaÂł, Âże czerwony pokazuje, Âże ma siĂŞ do czynienia z osobÂą silnÂą i twardÂą i pozazdroÂściÂł posÂłom :lol2:
Ciekawe, czy dziÂś w Poranku Gosiu tez bĂŞdzie miaÂł czerwony :rozglada:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

kamilo pisze: Krzysztof (...) dziÂś ma mdÂły czerwony
ZamieĂąmy przymiotnik mdÂły na stonowany, brzmi bardziej pozytywnie! :D Aczkolwiek barwa sama w sobie rozpalajÂąca!
arczi pisze: Nika ma siÂły sprawcze :D
ChÂłopaki za bardzo mnie przeceniacie! :D
arczi pisze:A poza tym, moÂże Krzysztof oglÂądaÂł wczoraj Fakty i materiaÂł o czerwonych krawatach :P
Heheh, dokÂładnie to samo sobie pomyÂślaÂłam jak zobaczyÂłam Krzysia w tym piĂŞknym czerwoniutkim krawacie od rana. :D
arczi pisze: UsÂłyszaÂł, Âże czerwony pokazuje, Âże ma siĂŞ do czynienia z osobÂą silnÂą i twardÂą i pozazdroÂściÂł posÂłom :lol2:
On nie musiaÂłby tego sÂłuchaĂŚ, KrzyÂś sam w sobie jest na tyle twardy i silny, Âże podÂświadomie wybiera takie barwy ubioru. I tego posÂłowie wspierajÂący siĂŞ w takich sprawach spindoctorami mogÂą mu pozazdroÂściĂŚ! :D
arczi pisze:Ciekawe, czy dziÂś w Poranku Gosiu tez bĂŞdzie miaÂł czerwony :rozglada:
Co autor (arczi) miaÂł w powyÂższej myÂśli na myÂśli? :D
(jaki Gosiu??)
ODPOWIEDZ