Krzysztof Górlicki

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

No to ÂżebyÂś siĂŞ jeszcze dobudziÂła lepiej :D !! :arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

WidzĂŞ, Âże ktoÂś tu testuje sobie capsiki by byĂŚ przygotowanym na godzinĂŞ zero czyli 17.10 :D
No to ÂżebyÂś siĂŞ jeszcze dobudziÂła lepiej
Dobudzi³am siê i to ca³kiem dobrze tu¿ po 7, najpierw mi³y widok w Poranku, a potem jakiœ tajemniczy domofon, który mnie postawi³ na równe nogi. Niestety to nie by³ Krzystof, prawdopodbnie œmieciarze zadzwonili do mnie, bo chcieli siê dostaÌ do kub³ów na œmieci.
maxxx

WidzĂŞ, Âże ktoÂś tu testuje sobie capsiki by byĂŚ przygotowanym na godzinĂŞ zero czyli 17.10
W³aœnie wybra³em sobie taki obiekt ¿ebym móg³ siê spokojnie zaj¹Ì dogrywaniem spraw technicznych bez zag³êbiania siê w szczegó³y epicentryczne capsa :D
Dobudzi³am siê i to ca³kiem dobrze tu¿ po 7, najpierw mi³y widok w Poranku, a potem jakiœ tajemniczy domofon, który mnie postawi³ na równe nogi. Niestety to nie by³ Krzystof, prawdopodbnie œmieciarze zadzwonili do mnie, bo chcieli siê dostaÌ do kub³ów na œmieci.
Biedni i im nie otwar³aœ :D :hmm: U nas to s¹ takie cwaniaki,¿e im œmietnik trzeba wyj¹Ì na ulice :spiewa: Nied³ugo trzeba bedzie ³adowaÌ na œmieciarkê :spiewa:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

maxxx pisze: Biedni i im nie otwarÂłaÂś :D
E tam otwarÂł im ktos inny. Oni dzwoniÂą do wszystkich.
U nas to s¹ takie cwaniaki,¿e im œmietnik trzeba wyj¹Ì na ulice :spiewa: Nied³ugo trzeba bedzie ³adowaÌ na œmieciarkê :spiewa:
No u mnie sami sobie biorÂą, ale robiÂą przy tym tyle haÂłasu i zamieszania, Âże obudziliby z grobu nawet zmarÂłego.
No to piĂŞknie doszÂło do tego, Âże w wÂątku Krzycha piszemy o smieciarzach i umarlakach. :hmm:
maxxx

Nika pisze:E tam otwarÂł im ktos inny. Oni dzwoniÂą do wszystkich.
'..ÂŻeby inteligent kapke dÂłuÂżej nie pospaÂł ..' :lol2:
No to piĂŞknie doszÂło do tego, Âże w wÂątku Krzycha piszemy o smieciarzach i umarlakach.
Czasami trzeba porozmawiaĂŚ o Âżyciu i Âśmierci :D

DziÂś ma fioletowy 'zwis mĂŞski ozdobny' :spiewa: :arrow:

Obrazek Obrazek

P.S Z tym dÂługopisem ma podobnie do Joasi :tanczy:
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

Przepraszam do ktĂłrej kamery mam mĂłwiĂŚ :D

Super dziÂś poranek TVN24 i nowe zwyczaje :lol:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

maxxx pisze:Z tym dÂługopisem ma podobnie do Joasi
Oo dÂługopis w Âłapce, od czasu NET24 go nie widziaÂłam u KrzyÂśka.

Co to by³a dziœ za akcja z tym krzes³em w Poranku?! Najpierw Jarek cos powiedzia³, ¿e Krzysztof zdemolowa³ pó³ studia, a po jakiejs pó³ godzinie, Krzysiek doszed³ do kamery jak Jarek robi³ przegl¹d prasy chyba i powiedzia³ coœ, ze to nie on z³ama³ krzes³o. Ale chyba nie by³ za bardzo content, bo coœ Jarek skwitowa³ zdziwiony, ¿e nie by³o go pare dni, a tu jakies nowe obyczaje zapanowa³y, i chyba pi³ do tego, ¿e Krzysiek z³y na niego. Nie widzia³am miny Krzysztofa jak to gada³, bo by³am odwrócona, ale on chyba by³ wkuty, ¿e zrobili z niego demolition man.
WidziaÂł to ktoÂś ?
Kreska
Początkujący
Początkujący

Post autor: Kreska »

Hmmm, wychodzi na to, Âże trafiÂłam na jakieÂś zaiweszenie broni, bo jak ja oglÂądaÂłam, byÂło fajnie i sympatycznie.
aroldinio
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: aroldinio »

Moim zdaniem Krzysiek nie tylko powinien prowadziĂŚ serwisy informacyjne ale takÂże jakiÂś wÂłasny program poniewaÂż sobie chÂłopak radzi 8) 8)
Kreska
Początkujący
Początkujący

Post autor: Kreska »

CzemuÂś byÂł dzisiaj nieco zakrĂŞcony i rozkojarzony. MoÂże nadal przeÂżywa sÂłowa Jarka :D
Dorotka969
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Dorotka969 »

ehhsio.. co tu taka cisza>???? tyle si? w Poranku dzieje :D heh chyba tylko ja wstaj? tak wcze?nie - bo musz? i podziwiam ukochany duecik :D
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Wtorkowy Poranek :arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Doszly mnie sluchy, ze Krzysio dzis swietuje swoje 31. urodzinki :jupi:

To czego by tu zyczyc :D Na pewno dalszych sukcesow w zyciu zawodowym jak i prywatnym :szalony: Zeby sprawial wiele radosci fanom i rozwijal swoje zeglarskie pasje :tanczy: No i w ogole :lol2:

Obrazek
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Dobrze, ze dzis Krzysia nie obciazali porannym dyzurem :aniol:
Arczi zlozyl zyczenia, ja tylko dodam tradycyjne - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! :tanczy: :brawa:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Dolaczam sie rowniez do powyzszych zyczen. :D Dodam jeszcze, ze zycze Krzysiowi mnostwo radosci i usmiechow na co dzien nie tylko w pracy, ale rowniez poza nia. No i przede wszystkim spelnienia tego , co sobie Pan redaktor najskryciej wymarzyl. :D
Obrazek
ODPOWIEDZ