A ten wywiad byÂł w faktach Nie miaÂłem moÂżliwoÂści oglÂądania faktĂłw ale nawet jak to i tak tego programu od kilku tygodni nie oglÂądam(moÂże kilka razy oglÂądaÂłem)
Wywiad Justyny dotyczyÂł tylko debaty w USA i sprawy polskiej, a nie Rosji czy teÂż Orlenu? jak u Olejnik.
Justyna oczywiÂście wspaniale prowadziÂła Fakty w tym tygodniu!!
Co do palenia to inni te¿ pal¹ nie tylko ona, za du¿o osób tam pali w TVN24 (i Lis te¿) i mi siê to wcale nie podoba, w takim œrodowisku trudniej wyjœÌ z na³ogu
OczywiÂście z drugim zdaniem siĂŞ nie zgadzam.
Ja nie znoszê kobiet które pal¹ i zawsze od takich uciekam i od razu takie kobiety sa u mine na przegranej pozycji. Taka kobieta œmierdzi, jest przepalona a wygl¹da z dnia na dzieù coraz gorzej. Jeszce ta wypowiedŸ dla gali o tym, ze musia³a wypaliÌ z pieczyùskim du¿o papierosów aby coœ miêdzy nimi zaiskrzy³o. Ludzie którzy pal¹ uwa¿am za ludzi s³abych(styl amerykaùski) którzy nie potrafi¹ radziÌ sobie z problemami. Dlatego te¿ ceniê Anitê jeszcze bardziej wiedz¹c ¿e ine pali a nawet nie zna tego smaku(tak jak ja) tej trucizny. Kobieta nie ska¿ona papierosami ma w sobie pewn¹ czystoœÌ i brak jakiegokolwiek ska¿enia.
Lis nie jest naÂłogowym palaczem i pali chyba tylko sporadycznie(pamiĂŞtam dla gali mĂłwiÂł, Âże nie pali)http://gala.onet.pl/0,1122437,wywiady.html
PrzecieÂż teraz taki sportowiec jest. MIecugow kopci choĂŚ gdzieÂś siĂŞ zarzekaÂł, Âże juÂż nie pali.
Olejnik-pali i to duÂżo
uwa¿am ze fajnie prowadzi³¹ wywiad choÌ wyglada³a strasznie ale olejnikowa te¿ wiêc looz
wogole fuckty nie byÂły najgorsze teÂż ale strasznie draÂżni mnie jej intonacja (faktyyyyyyy) ja pierdole czy nie sÂłyszy siĂŞ czy jak ???? to samo robiÂła tylko w mnijszym stopniu Anitka ale tylko we front szpanach
a co do papierosĂłw to co to za szowinizm ze facet z papierosem mniej razi niÂż kobieta ? papieros jak papieros kaÂżdemu szkodzi tak samo i wyglÂąda gÂłupio w ustach dziecka to jest ÂżaÂłosne a dorosÂły jak pali to jest takim samym gÂłupkiem niezaleznie od pÂłci
a co do justyĂŚ to nie tylko chyba fajeczki z pieczyĂąskim paliÂła zeby fuckty dostaĂŚ
Co do palenia przez Justynê to mi siê to nie podoba jak wspomina³em, ale ceniê j¹ za jej styl i doskona³e dziennikarstwo. Gdybym zna³ j¹ osobiscie z pewnoœci¹ namawia³bym j¹, by rzuci³a ten okropny na³óg. Cieszê siê, ¿e Anita nie pali, bo te¿ j¹ lubiê Z pal¹cych jest jeszcze Katarzyna Kolenda - Zaleska, by³a z papierosem na zdj z Lisem i Sianeckim po zawieszeniu Tomka w lutym.
Ja tam JustynĂŞ Pochanke uwielbiam. Prawdziwa gwiazda, dodatkowo inteligentna, z poczuciem humoru, i - pomimo wieku ciut wiĂŞkszego niÂż np. Anita Werner czy Anna KalczyĂąska - nadal urzekajÂąco piĂŞkna. :-)
BTW: KtoÂś pamiĂŞta, jakie byÂło jej drugie nazwisko, jeszcze za czasĂłw "Zetki"? Nigdy nie mogÂłem tego zrozumieĂŚ, "Justyna Pochanke-Herencarz", czy jakoÂś tak?
A cholera wie - pisaÂłem, Âże nie mogÂłem przez kilka dobrych lat zrozumieĂŚ ;p Ale zaraz sprawdzĂŞ na Google.com
SwojÂą drogÂą - wie ktoÂś, czemu zmieniÂła nazwisko? RozwĂłd, czy po prostu podwĂłjne nazwiska sÂą jednak niemedialne? ;>
No przecie¿ siê rozwiod³a i ma nowego mê¿a. Nie u¿ywa³a wiêc ju¿ tego nazwiska. A pierwszy m¹¿ Pochanke by³ jakimœ stomatologiem i w³aœnie nie wiem co, ale cos kontrowersyjnego na forum gazeta.pl pisali. Chyba orientacjê seksualn¹ zmieni³... No, ale to niesprawdzone.