Justyna Pochanke
Moderator: Łukasz
oki
a wiĂŞc tu nieco zmodyfikowana moja odpowiedz do Kubsa
moÂże on wklei swojÂą
skad mozesz wiedzieĂŚ ? aÂż tak dokÂładnie ÂśledziÂłeÂś dokonania Danki ????
2. nie wiem czy wiesz ale na forum panuje taka rodzinna przyjacielsko atmosfera i ja np bym siê nie cieszy³a jak ktoœ by ci na forum gazet pojecha³... ale có¿...
no có¿ by³o by fajnie ale chyba jednak do koùca masz na to zadatki vide... powyrzsza wypowiedz...
A tak poza tym... to pomimo tego ze dla mnie lepszymi od Justyny sa Danka czy Anita to trzymam za niÂą kciuki i Âżycze jej wygrania telekamery... Poniewaz uwaÂżam iÂż w gronie nominowanych jest najlepsza i naleÂży jej siĂŞ to
No to jak Kubs wklei to co napisaÂł to i ja wklejĂŞ swojÂą odpowiedz

bo sama to powiedziaÂła !!! chyba jednak nie Âśledzisz jej dokonaĂą tak dokÂładnie...Poza tym, skÂąd wiesz, Âże Justyna pali
1. nie mówi³am ze nie jest profesjonalna... ;/ uwa¿am ze jest... ale przeci¹ga samog³oski i pieje... ¯adnego Toma nie znam i ma³o mnie on obchodzi w zwi¹zku ztym znam za to Justyne i uwa¿am ze powinna siê tego oduczyÌ...Profesjonalna jest i nie mozesz jej tego odmówiÌ, a potwierdzi³a to chocia¿by w dzisiejszym wydaniu. POza tym nie przypominam sobie przeci¹gania samog³osek, a nawet jesli coœ takiego mia³o miejsce- có¿, ka¿dy ma swój styl mówienia. Podoba ci siê jak cedzi przez zeby Tom BRokaw z NBC
spĂŞdza z niÂą wieczory- jesli w danym dniu nie prowadzi Magazynu o 21.
taaaa jest w domu ko³o 21.00 wtedy dziecko ju¿ dawno œpi a wolne ma 2 dni w tyg... ja nie twierdze ze jest z³¹ matk¹ ale na pewno nie ma dla Zuzi tyle czasu ile by mog³a...
Zdania na ten temat s¹ podzielone i œmiem przypuszczaÌ, ¿e nie by³oby tak ró¿owo.
skad mozesz wiedzieĂŚ ? aÂż tak dokÂładnie ÂśledziÂłeÂś dokonania Danki ????
Owszem odmĂłwiĂŞ... to marna korespondentka i jak oststnio pokazaÂła szefowa... doszÂła do wszytskiego dziĂŞki znajomosciom... Poza tym niby do kurwy nĂŞdzy co jest teraz??? jest uczciwie i nie politycznie ??? Zapewniam cie Âże ta koteeryjna suka teÂż upolitycznia tivi tylko w 2 stronĂŞ...
Nooo, tym mnie zabiÂłaÂś. Tak, ludzie Kwiatkowskiego to brzmi dumnie. Co z tego Âże skompromitowani i upychajÂą ich po zakamarkach tvp bo wyladowaliby na bruku, ale co z tego. Brunatny Robert byÂł dobry, dbaÂł o wiarygodoÂśc programĂłw informacyjnych, nie byÂło przekrĂŞtĂłw i przemilczeĂą. Gratuluje Warakomskiej moÂżna nie lubiĂŚ, ale profesjonalizmu jej nie odmĂłwisz.
Pozostawie to bez komentzrza bo mam nadzieje ze sam dojedziesz do tego iz twoja wypowiedz jest bez sensu...W Polsce posiadania narkotykĂłw jest nie dozwolone,a ty oskarÂżasz jÂą o branie
A podaj linka chĂŞtnie odpowiemI nie tylko ÂŁadnie ktoÂś po tobie pojechaÂł
2. nie wiem czy wiesz ale na forum panuje taka rodzinna przyjacielsko atmosfera i ja np bym siê nie cieszy³a jak ktoœ by ci na forum gazet pojecha³... ale có¿...
Kamuii, chyba zaczne cie ceniĂŚ za obietywizm. To nie spotykane tu
no có¿ by³o by fajnie ale chyba jednak do koùca masz na to zadatki vide... powyrzsza wypowiedz...
abstrachuj¹c od powodów które wed³óg mnie nie mia³y na celu jedynie materialnych korzysci a uœwiadomienie czegoœ polakom to by³o to ochydne... pomyœl jak czu³a siê jego rodzina... i znajomi...Do by³a lekcja dla Polaków, ¿e mo¿e nie warto œlepo popieraÌ Amerykanów.
sam sobie przeczysz sam mówi³eœ ze nie chcia³a na siebie sci¹gac niechêci widzów... za³atwi³a to za ni¹ Anita i ona spokojnie sobie mog³a zasi¹sÌ... na tronie fucktów...przysz³a na gotowe, bo program istnieje od 7 lat, ma siê dobrze, wiêc co, mia³¹ stworzyÌ swoj¹ wizjê nowych faktów
aha a Anitka to kretynka bez studiĂłw itd... tylko Justyna ma odpowiednie wyksztaÂłecenie... widac niewiele wiesz o Anicie... to jest dopiero Âśmieszne...Nie prĂłbuj mnie przekonywaĂŚ, Âże Anita jest lepsza od Justyny, bo to Âśmieszne. MyÂślĂŞ, Âże jak Anita prowadzi to wiĂŞcej mĂŞÂżczyzn siada przed telewizorami. Justyna to taka osoba dla wyksztaÂłconego targetu.
owszem jest dziennikarka i to bardzo dobrÂą... a skÂąd wiesz ze nie zmontowaÂła ? teÂż byÂła reporterkÂą...Anita nie jest dziennikarkÂą Ona jest prezenterkÂą, w porywach moÂżna jÂą nazwaĂŚ prowadzÂącÂą. Czy ona zmontowaÂła chociaÂż jeden news Od poczÂątku do koĂąca- zdjĂŞcia, napisanie offa, montaÂż. NIE
za to Justyna ze swojimi ciosami gÂłowa jest nieskazitelna...Anitka ma jakiÂś dziwny tik- mruga oczami i brew jej drga- odraÂżajÂące. Nie mogÂłem siĂŞ dzis skupiĂŚ na oglÂądaniu poopÂłudniowych faktĂłw...
A tak poza tym... to pomimo tego ze dla mnie lepszymi od Justyny sa Danka czy Anita to trzymam za niÂą kciuki i Âżycze jej wygrania telekamery... Poniewaz uwaÂżam iÂż w gronie nominowanych jest najlepsza i naleÂży jej siĂŞ to
No to jak Kubs wklei to co napisaÂł to i ja wklejĂŞ swojÂą odpowiedz

Android <3
Dzieki ÂŁukasz za odblokowanie tematu
I doklejam mojÂą odpowiedÂż:
kamuii napisaÂł:
bo sama to powiedziaÂła !!! chyba jednak nie Âśledzisz jej dokonaĂą tak dokÂładnie...
Droga Kamuii, nie jestem maniakiem w typie *** i nie wklejam do specjalnego zeszytu kaÂżdego artykuÂłu o Justynie. Ona jest dla mnie jedynie wzorem jako dziennikarka. Sam jestem dziennikarzem i ceniĂŞ jej warsztat. Fakt, nie wiedziaÂłem Âże pali ale nie wydaje mi siĂŞ, Âże to Âświadczy o mnie Âźle.
Cytat:
ale przeciÂąga samogÂłoski i pieje... ÂŻadnego Toma nie znam i maÂło mnie on obchodzi w zwiÂązku ztym znam za to Justyne i uwaÂżam ze powinna siĂŞ tego oduczyĂŚ...
Oj, nie wiem czy bĂŞdzie to takie proste. Ale powaÂżnie mĂłwiÂąc, to jakoÂś bardzo to nie bije po oczach i nie zwrĂłciÂłem na to jakiejÂś specjalnej uwagi. JuÂż bardziej denerwje mnie drgajÂąca brew u Anity.
Cytat:
ja nie twierdze ze jest z³¹ matk¹ ale na pewno nie ma dla Zuzi tyle czasu ile by mog³a...
Wielu rodzicĂłw w tej chwili ma z tym problem, maÂło ktĂłry z nich ma duÂżo czasu dla swoich dzieci.
Cytat:
1.Widzisz w czyms siĂŞ zgadzamy...
Bardzo mi miÂło, poszukajmmy wiĂŞcej takich spraw
Cytat:
2.A*tomat nie ma mĂŞza bo Kajdanowicz nie jest gejem chyba ze o JĂŞdrzejowskiej mĂłwisz
PisaÂłem o JĂŞdrzejowskiej
Cytat:
Owszem odmĂłwiĂŞ... to marna korespondentka i jak oststnio pokazaÂła szefowa... doszÂła do wszytskiego dziĂŞki znajomosciom... Poza tym niby do kurwy nĂŞdzy co jest teraz??? jest uczciwie i nie politycznie ??? Zapewniam cie Âże ta koteeryjna suka teÂż upolitycznia tivi tylko w 2 stronĂŞ...
PoÂżyjemy, zobaczymy. Nie zauwaÂżyÂłaÂś, Âże w WiadomoÂściach powiaÂło ÂświeÂżym powietrzem?? Nowa scenografia- lepsza od poprzedniej, nowa oprawa graficzna- wiele lepsza od poprzedniej, nowe twarze- nooo, bĂŞdÂą z nich ludzie. Nawet dziÂś w WiadomoÂściach byÂł materiaÂł o kÂłopotach Leszka Millera po tym jak powiedziaÂł za duÂżo- caÂłkiem obietywny jak na wiadomoÂści news. A skÂąd wiesz, albo dlaczego Ci siĂŞ wydaje Âże Warakomska przewali w drugÂą stronĂŞ??
Cytat:
A podaj linka chĂŞtnie odpowiem
Bardzo chĂŞtnie go odnajdĂŞ i przyslĂŞ Ci
Cytat:
mam nadzieje, zĂŞ mĂłwisz o forum tvn.tivi.pl- jeÂśli chodzi o rodzinnÂą atmosfere- racja, ale to nie oznacza, Âże mamy sobie nawzajem przytakiwaĂŚ. Gazeta.pl jest nieprzyjemnym forum.
Cytat:
abstrachuj¹c od powodów które wed³óg mnie nie mia³y na celu jedynie materialnych korzysci a uœwiadomienie czegoœ polakom to by³o to ochydne... pomyœl jak czu³a siê jego rodzina... i znajomi...
Zgadzam siê, mogli wybraÌ mnie drastyczne zdjêcie, ale cel sam w sobie by³ s³uszny. Ziomecki powiedzia³, ¿e od tego momentu w Polakach narodzi³a siê œwiadomoœÌ ¿e to naprawde jest wojna i ona naprawdê siê dzieje.
Cytat:
sam sobie przeczysz sam mĂłwiÂłeÂś ze nie chciaÂła na siebie sciÂągac niechĂŞci widzĂłw... zaÂłatwiÂła to za niÂą Anita i ona spokojnie sobie mogÂła zasiÂąsĂŚ... na tronie fucktĂłw...
ChodziÂło mi o program jako taki- nie o zaÂłagodzenie sytuacji tylko o tworzenie czegoÂś od podstaw. Ale nie uwaÂżam, Âże Anita byÂła posÂłana na poÂżarcie. wielu reporterĂłw jÂą bardzo lubiÂło.
Cytat:
aha a Anitka to kretynka bez studiĂłw itd...
A kim jest z wyksztaÂłcenia Tak jak Danka H. mgr prezenter
Cytat:
widac niewiele wiesz o Anicie... to jest dopiero Âśmieszne...
NIe ujmuje mi to ani troche.
Cytat:
owszem jest dziennikarka i to bardzo dobrÂą... a skÂąd wiesz ze nie zmontowaÂła ? teÂż byÂła reporterkÂą...
A kiedy ona tÂą reporterkÂą byÂła i czym siĂŞ zajmowaÂła jako reporterka Bo ciekawi mnie czy jeÂżeli ktoÂś kazaÂły o 9 rano przygotowaĂŚ news na 19 to czy zdoÂłaÂła by
Cytat:
za to Justyna ze swojimi ciosami gÂłowa jest nieskazitelna...
Hmm, kolejne okreÂślenie: krĂŞci Âłbem jak po dragach, ciosa gÂłowÂą. A wiesz, brakuje mi jej ruchĂłw gÂłowÂą, one byÂły bardzo jej, zresztÂą spĂłjrz na Macieja Mazura na stand- upach- krĂŞci Âłbem na prawo i lewo. A Sobieniowski podnosÂący sie i opadajÂący Dlaczego wszyscy majÂą byc tacy sami...
Cytat:
Kiedy Anita dostawaÂła Wiktora bardzo siĂŞ cieszyÂłem bo naprawdĂŞ na niego zasÂłuÂżyÂła... A Justyna mam nadzieje, zĂŞ dostanie Telkekamere, bo jej siĂŞ ona poprostu naleÂży.

kamuii napisaÂł:
bo sama to powiedziaÂła !!! chyba jednak nie Âśledzisz jej dokonaĂą tak dokÂładnie...
Droga Kamuii, nie jestem maniakiem w typie *** i nie wklejam do specjalnego zeszytu kaÂżdego artykuÂłu o Justynie. Ona jest dla mnie jedynie wzorem jako dziennikarka. Sam jestem dziennikarzem i ceniĂŞ jej warsztat. Fakt, nie wiedziaÂłem Âże pali ale nie wydaje mi siĂŞ, Âże to Âświadczy o mnie Âźle.
Cytat:
ale przeciÂąga samogÂłoski i pieje... ÂŻadnego Toma nie znam i maÂło mnie on obchodzi w zwiÂązku ztym znam za to Justyne i uwaÂżam ze powinna siĂŞ tego oduczyĂŚ...
Oj, nie wiem czy bĂŞdzie to takie proste. Ale powaÂżnie mĂłwiÂąc, to jakoÂś bardzo to nie bije po oczach i nie zwrĂłciÂłem na to jakiejÂś specjalnej uwagi. JuÂż bardziej denerwje mnie drgajÂąca brew u Anity.
Cytat:
ja nie twierdze ze jest z³¹ matk¹ ale na pewno nie ma dla Zuzi tyle czasu ile by mog³a...
Wielu rodzicĂłw w tej chwili ma z tym problem, maÂło ktĂłry z nich ma duÂżo czasu dla swoich dzieci.
Cytat:
1.Widzisz w czyms siĂŞ zgadzamy...
Cytat:
2.A*tomat nie ma mĂŞza bo Kajdanowicz nie jest gejem chyba ze o JĂŞdrzejowskiej mĂłwisz
PisaÂłem o JĂŞdrzejowskiej
Cytat:
PoÂżyjemy, zobaczymy. Nie zauwaÂżyÂłaÂś, Âże w WiadomoÂściach powiaÂło ÂświeÂżym powietrzem?? Nowa scenografia- lepsza od poprzedniej, nowa oprawa graficzna- wiele lepsza od poprzedniej, nowe twarze- nooo, bĂŞdÂą z nich ludzie. Nawet dziÂś w WiadomoÂściach byÂł materiaÂł o kÂłopotach Leszka Millera po tym jak powiedziaÂł za duÂżo- caÂłkiem obietywny jak na wiadomoÂści news. A skÂąd wiesz, albo dlaczego Ci siĂŞ wydaje Âże Warakomska przewali w drugÂą stronĂŞ??
Cytat:
A podaj linka chĂŞtnie odpowiem
Bardzo chĂŞtnie go odnajdĂŞ i przyslĂŞ Ci
Cytat:
mam nadzieje, zĂŞ mĂłwisz o forum tvn.tivi.pl- jeÂśli chodzi o rodzinnÂą atmosfere- racja, ale to nie oznacza, Âże mamy sobie nawzajem przytakiwaĂŚ. Gazeta.pl jest nieprzyjemnym forum.
Cytat:
abstrachuj¹c od powodów które wed³óg mnie nie mia³y na celu jedynie materialnych korzysci a uœwiadomienie czegoœ polakom to by³o to ochydne... pomyœl jak czu³a siê jego rodzina... i znajomi...
Zgadzam siê, mogli wybraÌ mnie drastyczne zdjêcie, ale cel sam w sobie by³ s³uszny. Ziomecki powiedzia³, ¿e od tego momentu w Polakach narodzi³a siê œwiadomoœÌ ¿e to naprawde jest wojna i ona naprawdê siê dzieje.
Cytat:
sam sobie przeczysz sam mĂłwiÂłeÂś ze nie chciaÂła na siebie sciÂągac niechĂŞci widzĂłw... zaÂłatwiÂła to za niÂą Anita i ona spokojnie sobie mogÂła zasiÂąsĂŚ... na tronie fucktĂłw...
ChodziÂło mi o program jako taki- nie o zaÂłagodzenie sytuacji tylko o tworzenie czegoÂś od podstaw. Ale nie uwaÂżam, Âże Anita byÂła posÂłana na poÂżarcie. wielu reporterĂłw jÂą bardzo lubiÂło.
Cytat:
aha a Anitka to kretynka bez studiĂłw itd...
A kim jest z wyksztaÂłcenia Tak jak Danka H. mgr prezenter
Cytat:
widac niewiele wiesz o Anicie... to jest dopiero Âśmieszne...
NIe ujmuje mi to ani troche.
Cytat:
owszem jest dziennikarka i to bardzo dobrÂą... a skÂąd wiesz ze nie zmontowaÂła ? teÂż byÂła reporterkÂą...
A kiedy ona tÂą reporterkÂą byÂła i czym siĂŞ zajmowaÂła jako reporterka Bo ciekawi mnie czy jeÂżeli ktoÂś kazaÂły o 9 rano przygotowaĂŚ news na 19 to czy zdoÂłaÂła by
Cytat:
za to Justyna ze swojimi ciosami gÂłowa jest nieskazitelna...
Hmm, kolejne okreÂślenie: krĂŞci Âłbem jak po dragach, ciosa gÂłowÂą. A wiesz, brakuje mi jej ruchĂłw gÂłowÂą, one byÂły bardzo jej, zresztÂą spĂłjrz na Macieja Mazura na stand- upach- krĂŞci Âłbem na prawo i lewo. A Sobieniowski podnosÂący sie i opadajÂący Dlaczego wszyscy majÂą byc tacy sami...
Cytat:
Kiedy Anita dostawaÂła Wiktora bardzo siĂŞ cieszyÂłem bo naprawdĂŞ na niego zasÂłuÂżyÂła... A Justyna mam nadzieje, zĂŞ dostanie Telkekamere, bo jej siĂŞ ona poprostu naleÂży.
MAKEPOVERTYHISTORY
fajnie a prasowym czy telewizyjnym ?????Sam jestem dziennikarzem i ceniĂŞ jej warsztat. Fakt, nie wiedziaÂłem Âże pali ale nie wydaje mi siĂŞ, Âże to Âświadczy o mnie Âźle.
Nie nie œwiadczy Ÿle ale sam zak³¹da³es ¿e piszemy to a nie wiemy na pewno wiêc ciê uswiadomiliœmy i¿ sama Justyna mówi³a i¿ wiele papierosów wypali³a by sob¹ Adasia zaineteresowac
to siê sródszpanom przys³óchaj... zaraz po zjeŸdzie kamerowym...Ale powa¿nie mówi¹c, to jakoœ bardzo to nie bije po oczach i nie zwróci³em na to jakiejœ specjalnej uwagi. Ju¿ bardziej denerwje mnie drgaj¹ca brew u Anity.
no có¿ spróbujmy
a co ma do rzeczy scenorafia ??? plany powstawa³y zanim swoje ³apska wpierdoli³a tam warakosmka... a poza tym to co widzê (czasem jak w³¹zce wiadomosci) napawa mnie przerazeniem... owszem mozê s¹ bardziej kontrowersyjne tematy ale ca³y zespó³ ulega zrównaniu poziomem intelektualnym do Wysockiej i obserwujemy przerost formy nad tresci¹... £adne opakowanie i tyle...
Nie zauwaÂżyÂłaÂś, Âże w WiadomoÂściach powiaÂło ÂświeÂżym powietrzem?? Nowa scenografia- lepsza od poprzedniej, nowa oprawa graficzna- wiele lepsza od poprzedniej,
bo caÂły zarzÂąd Dworakowy... robi z tvp 2 telewizjĂŞ katolickÂą msze programy katolickie i inne... typowa prawicĂłwka...A skÂąd wiesz, albo dlaczego Ci siĂŞ wydaje Âże Warakomska przewali w drugÂą stronĂŞ??
MiaÂłam na myÂśi personal... tu jest miÂło... wiĂŞc nie uwÂżaÂłam za przyjemnie Âże cieszysz siĂŞ Âże ktoÂś mi pojechaÂł na forum gazety... ktĂłre jest chamske...ja bym sie nie cieszyÂła... ;/mam nadzieje, zĂŞ mĂłwisz o forum tvn.tivi.pl- jeÂśli chodzi o rodzinnÂą atmosfere- racja, ale to nie oznacza, Âże mamy sobie nawzajem przytakiwaĂŚ. Gazeta.pl jest nieprzyjemnym forum.
inne zdjĂŞcie i inny czas...Zgadzam siĂŞ, mogli wybraĂŚ mnie drastyczne zdjĂŞcie,
chodzi o widzĂłw nie o reporterĂłw.... Ale nie uwaÂżam, Âże Anita byÂła posÂłana na poÂżarcie. wielu reporterĂłw jÂą bardzo lubiÂło.
HOLECKA JEST MGR - EKONOMII a ANITA SKOĂCZYÂŁA FILMOZNASTWO.... uwaÂżasz ze tylko zdiennikarz po studiach dziennikarskich jest coÂś wart ??? sory bardzo ale ja np cenie Olejnik a ona jest po zootechniece...A kim jest z wyksztaÂłcenia Tak jak Danka H. mgr prezenter
o to juÂż michosa musisz zapytaĂŚ ja jej w tedy nie znaÂłam ale reporterkÂą byÂła... jest zresztÂą i byÂła nadala bardzo ceniona... jest mistrzyniÂą mĂłwienia z gÂłowy wiĂŞc na pewno daÂła by sobiĂŞ radĂŞ...
nie maj¹ byÌ tacy sami ale ty siê brwi Anity czepiasz i stêkania Danki... Mówisz ze ci brakuje ciosów Pochanke.... czemu ? ona je dalej uskutecznia... Nie wiesz o czym gadasz... mi np bardzo brakuje ciep³ego g³osu Danki i jej uœmiechu ale ja w odró¿nieu do ciebie juz jej raczej nie zobacze...Hmm, kolejne okreœlenie: krêci ³bem jak po dragach, ciosa g³ow¹. A wiesz, brakuje mi jej ruchów g³ow¹, one by³y bardzo jej, zreszt¹ spójrz na Macieja Mazura na stand- upach- krêci ³bem na prawo i lewo. A Sobieniowski podnos¹cy sie i opadaj¹cy Dlaczego wszyscy maj¹ byc tacy sami...
to dobrze ze pomimo iÂż nie lubimy wzajemnie swoich faworytek to stoimy ponad podziaÂłamiKiedy Anita dostawaÂła Wiktora bardzo siĂŞ cieszyÂłem bo naprawdĂŞ na niego zasÂłuÂżyÂła... A Justyna mam nadzieje, zĂŞ dostanie Telkekamere, bo jej siĂŞ ona poprostu naleÂży.
Android <3
Nie interesuj siĂŞkamuii pisze: fajnie a prasowym czy telewizyjnym ?????

Hehe, wzbogaciÂłaÂś mojÂą wiedzĂŞ o JPwiele papierosĂłw wypaliÂła by sobÂą Adasia zaineteresowac

Kamuii, nie zawsze mówi, dziœ np. nie powiedzia³a, zreszt¹ przez ca³e wydanie mia³a jakiœ problem ze skoordynowaniem siê z czerwon¹ lampk¹- gada³a do innej kameryto siê sródszpanom przys³óchaj... zaraz po zjeŸdzie kamerowym...

Kamuii, ale wiesz, ¿e wiêkszoœÌ osób ogl¹daj¹cych dzienniki nie rozumie co siê do nich mówi, wiêc nadal uwazaj¹ Wiadomoœci jako program który jest najbardziej wiarygodny, mimo, ¿e k³ami¹ jak leci. W latach 80. by³o takie powiedzenie: "DTV ³¿e jak ³ga³"a co ma do rzeczy scenorafia ??? (...) przerost formy nad tresci¹... £adne opakowanie i tyle...

Warakomska na Âłapyplany powstawaÂły zanim swoje Âłapska wpierdoliÂła tam warakosmka...

Prowadzi³a dziœ wiadomoœci... Jezu, jaka ta babka jest zaspana- SUSE£ca³y zespó³ ulega zrównaniu poziomem intelektualnym do Wysockiej

Zawsze to lepszy zarzÂąd niÂż Kwiatkowski.... Szkoda tylko, Âże zdjĂŞli Rower BÂłaÂżeja... Ale musieli, bo nie ma juÂż SÂławka ZieliĂąskiego i nie ma kto robiĂŚ castingĂłw w swoim gabinecie dla mÂłodych prezenterĂłwbo caÂły zarzÂąd Dworakowy...

Ne nazwaÂłbym tego aÂż tak ostro.. ÂŻyjemy w kraju w ktĂłrym ponad 90% spoÂłeczeĂąstwa przyznaje siĂŞ do wyznawania katolicyzmu. Poza tym niech publiczna do cholery w koĂącu zacznie realizowaĂŚ swojÂą MISJErobi z tvp 2 telewizjĂŞ katolickÂą msze programy katolickie i inne... typowa prawicĂłwka...

No dobra, sorry Kamuiija bym sie nie cieszyÂła... ;/

inne zdjĂŞcie tak, inny czas- w Âżadnym wypadkuinne zdjĂŞcie i inny czas...
Ale bĂŞdÂąc wydawcÂą programu najpierw pracuje z reporterami a potem widzowie oceniajÂą jej pracĂŞ. JeÂśli chce mieĂŚ dobre wspomnienia z pracy po caÂłym dniu to dobry ukÂład z reporterami jest waÂżnychodzi o widzĂłw nie o reporterĂłw...
BROĂ BOÂŻEuwaÂżasz ze tylko zdiennikarz po studiach dziennikarskich jest coÂś wart ???

Wole nie, bo znĂłw usÂłyszĂŞ, Âże takich bluzgĂłw to on nie sÂłyszaÂł...o to juÂż michosa musisz zapytaĂŚ
Brygida Grysiak teÂż umie nawijaĂŚ i 15 minut z gÂłowy (Marsz ÂŻywych w OÂświĂŞcimiu)jest mistrzyniÂą mĂłwienia z gÂłowy
Ale sÂą juÂż bardziej subtelniejsze. A jak machaÂła gÂłowÂą to byÂło to Âświetne, podkreÂślaÂła tym wagĂŞ informacji.ona je dalej uskutecznia...
Co dzieje siê z Dank¹mi np bardzo brakuje ciep³ego g³osu Danki i jej uœmiechu ale ja w odró¿nieu do ciebie juz jej raczej nie zobacze...

To jest cecha porozumienia i uszanowania swoich wyborĂłwto dobrze ze pomimo iÂż nie lubimy wzajemnie swoich faworytek to stoimy ponad podziaÂłami

MAKEPOVERTYHISTORY
to moÂże nawet i dobrzeNie interesuj siĂŞ W tvn24 mnie nie zobaczysz

patrz i s³uchaj uwa¿nie na pewno nied³ógo us³yszyzsKamuii, nie zawsze mówi, dziœ np. nie powiedzia³a, zreszt¹ przez ca³e wydanie mia³a jakiœ problem ze skoordynowaniem siê z czerwon¹ lampk¹- gada³a do innej kamery Ale znów pe³en profesjonalizm- nawet siê nie zaj¹knê³a obracaj¹c do w³aœciwej

Oczywisice ale i wiele osób przyzwyczai³o siê do ogladnia starej obsady "waramosci" i dzisiaj ogl¹dalnoœÌ spada...Kamuii, ale wiesz, ¿e wiêkszoœÌ osób ogl¹daj¹cych dzienniki nie rozumie co siê do nich mówi, wiêc nadal uwazaj¹ Wiadomoœci jako program który jest najbardziej wiarygodny, mimo, ¿e k³ami¹ jak leci.
Widzisz i tu siê zgadzamy mo¿na to spokojnie przypi¹Ì do Waramosci dzisiaj...spokojnie mo¿na to przypi¹Ì do Wiadomoœci w tej chwili. Ale idzie ku dobremu. Jednak nic siê nie zmieni jesli nie zmieni¹ siê ludzie. Starego betonu nie skruszysz... Zreszt¹ jak zdarza mi siê ogladaÌ wiadomoœci i widzê na ty³ówce ¿e wydawca jest Kozak to wszystko, jak dla mnie, powraca do punktu wyjœcia czyli- jest jak dawniej.

Co do ruszania starego betonu to ty zdaje siê widzisz tylko czerwony kolor w wiadomoœciach... (ludzie brunatnego Roberta itp...) Oni mówili co kaza³ rz¹d a Fuckty mówia co ka¿e Walter... co za ró¿nica ? (przypomnê ci Charków) A tak na marginesie to Warakomska to nie stary beton ??? zdaje siê nie jest ju¿ 1 m³odoœci... A zmiany i nowe nie zawsze znaczy lepsze (A*tomat, Wysocka itp...)
³apy i miot³ê....Warakomska na ³apy
a moze mnie oswiecisz jaka to ró¿nica ??? dalej koterie nepotyzm i tyle... tylko w inna stronê skrêciliZawsze to lepszy zarz¹d ni¿ Kwiatkowski....

i co z tego ze to katolicy ? ja teÂż jestem katoliczka ale nie muszĂŞ caÂły czas mszy i programĂłw katolickich oglÂądaĂŚ jak ktos chce to do kaÂżdej kablĂłwki wpierdalajÂą teraz TRWAM...Ne nazwaÂłbym tego aÂż tak ostro.. ÂŻyjemy w kraju w ktĂłrym ponad 90% spoÂłeczeĂąstwa przyznaje siĂŞ do wyznawania katolicyzmu. Poza tym niech publiczna do cholery w koĂącu zacznie realizowaĂŚ swojÂą MISJE
Poza tym o jakiej ty misji mówisz ??? kiedyœ byla tivi edukacyjna i inne programy a wczoraj np wyczyta³am ze TVP przygotowuje nowy 1 w histori reality show... To jest ta misja ??? Ostatnio jakiœ program prowadzi³y Doda z Mandaryn¹... có¿ jakie misjonarki taka misja...
owszem Waldek zgin¹³ w Sobotê te zdjêcia z odpowiednim komentarzem mog³y siê ukazaÌ np w Poniedzia³ek a ju¿ na pewno nie na ok³adce...inny czas- w ¿adnym wypadku
oczywiscie ale to widzowie mogli by wylewaĂŚ na niÂą pomyje bo nie jest Lisem...Ale bĂŞdÂąc wydawcÂą programu najpierw pracuje z reporterami a potem widzowie oceniajÂą jej pracĂŞ. JeÂśli chce mieĂŚ dobre wspomnienia z pracy po caÂłym dniu to dobry ukÂład z reporterami jest waÂżny
No w³¹snie to nie czpeiaj siê Holeckiej i Anity ...mgr Prezenter...Najlepsi dziennikarze s¹ po innym kierunku ni¿ dziennikarstwo
btw Justyna skoĂączyÂła np. dziennikarstwo i to na Sorbonie...
jak nie obrazisz przy tym niepotrzebnie Anitki to odpowieWole nie, bo znĂłw usÂłyszĂŞ, Âże takich bluzgĂłw to on nie sÂłyszaÂł...

ahapodkreÂślaÂła tym wagĂŞ informacji.

[/quote]
Android <3
Hahaha, có¿ za subtelna uszczypliwoœÌkamuii pisze: patrz i s³uchaj uwa¿nie na pewno nied³ógo us³yszyzsa widzisz nawet Justynie zdarzaj¹ siê wpadki i nieprzewidziane zdarzenia... btw ona ogólnie ma problemy z koordynacj¹
![]()

Có¿, pozostaje mi siê tylko cieszyÌ, liczê, ¿e wkrótce ogladalnoœÌ Faktów na sta³e przewy¿szy ogl¹dalnoœÌ Wiadomoœci. Jest jeszcze inny powód coraz ni¿szej ogl¹dalnoœci WiadomoœciOczywisice ale i wiele osób przyzwyczai³o siê do ogladnia starej obsady "waramosci" i dzisiaj ogl¹dalnoœÌ spada...

JakiÂś przykÂładAle tak samo do FucktĂłw teÂż wiele rzeczy przemilczeli...

Cholera, ja nie chce w WiadomoÂściach widzieĂŚ zadnego koloru: ani czerwonego, ani zielonego, ani czarnego ani nawet pomaraĂączowegoCo do ruszania starego betonu to ty zdaje siĂŞ widzisz tylko czerwony kolor w wiadomoÂściach... (ludzie brunatnego Roberta itp...)

DopĂłki byÂł Lis czĂŞsto zdarzaÂło siĂŞ, Âże dziaÂło siĂŞ inaczej. Teraz nie sÂądzĂŞ, Âże ukazaÂłby siĂŞ np. materiaÂł o "problemie goleni prawej".Oni mĂłwili co kazaÂł rzÂąd a Fuckty mĂłwia co kaÂże Walter...
Ró¿nica jest i to znaczna :idea: Zreszt¹ nie wiem czy wiesz jaka zmowa milczenia panowa³a we wszystkich mediach nt. Charkowa. Ka¿dy siê ba³, ba³ siê tak¿e Walter, który zabra³ Miros³awowi Rogalskiemu "surówkê" i schowa³ j¹ do szejfu. I wcale siê nie dziwie- demokracja w Polsce jest jaka jest, a ca³kowicie rozumiem obawê Waltera Seniora. Sam jest cz³owiekem prezydenta, KRRiTV te¿ ma okreœlony kolor i pochodzenie. Wyemotowanie tego materia³u mog³o spowodowaÌ, ze nie dostanie koncesji albo dostanie j¹ okrojon¹. Ale wyemitowali i zrobili œwietn¹ rzecz, bo nigdy nie dowiedzielibyœmy siê o tym, gdyby lawiny nie wywo³a³ Lis i Fakty. Szkoda tylko, ¿ê trwa³o to tyle dni...co za ró¿nica ? (przypomnê ci Charków)
Nie aÂż taki beton jak Kozak czy Grad- red ladyA tak na marginesie to Warakomska to nie stary beton ??? zdaje siĂŞ nie jest juÂż 1 mÂłodoÂści...

W tej sytuacji ktĂłra byÂła mogÂą oznaczaĂŚ tylko lepsze. PozostajÂą wÂątpliwoÂści czy te zmiany bĂŞdÂą wystarczajÂące i czy przetrwajÂą dÂłuÂżej niÂż.... do nastĂŞpnych wyborĂłw.A zmiany i nowe nie zawsze znaczy lepsze
Kobieta pracuj¹ca ¿adnej pracy siê nie boi³apy i miot³ê....

Taka, ¿e ten obecny jeszcze nic nie spierdoli³ w pokazowy sposób. Jest nieruchawy jak prezes, ale nie oczekujmy ¿e w tak du¿ej instytucji jak TVp zmiany przeprowadzi siê od zaraz... Ale czasu pozosta³o im coraz mniej, a narazie nic spektakularnego siê nie sta³o. Aha, nie s³ychaÌ jeszcze o ¿adnej aferze z nowym zarz¹dem w roli g³ówneja moze mnie oswiecisz jaka to ró¿nica ???

A Balcerowicz musi odejœÌ- Kamuii, zmieù p³ytê bo nie mogê ju¿ czytaÌ, ¿e wszêdzie gdzie coœ nie idzie po naszej myœli to koteria i nepotyzm. Warakomska chyba jeszcze nie zatrudni³a do prowadzenia wiadomoœci kogoœ ze swojej rodziny.dalej koterie nepotyzm i tyle... tylko w inna stronê skrêcili
Ale nie przesadzaj, przecie¿ nie jest tak, ze w³¹czasz TVP i widzisz ¿e ludzie siê modl¹. Mi osobiœcie nie przeszkadza to ¿e jest msza o 7 ranow niedzielei co z tego ze to katolicy ? ja te¿ jestem katoliczka ale nie muszê ca³y czas mszy i programów katolickich ogl¹daÌ jak ktos chce to do ka¿dej kablówki wpierdalaj¹ teraz TRWAM...

Tej, ktĂłrej siĂŞ nie realizuje albo realizuje siĂŞ jÂą o 1 w nocy- GNIOOJEPoza tym o jakiej ty misji mĂłwisz ???

Bez komentarza... BĂŞdÂą jakieÂś popegieerowskie zadupie wyciÂągaĂŚ z doÂła- BUHAHAkiedyÂś byla tivi edukacyjna i inne programy a wczoraj np wyczytaÂłam ze TVP przygotowuje nowy 1 w histori reality show...

Kamuii, podpisuje siê pod tym obiema rêkamiOstatnio jakiœ program prowadzi³y Doda z Mandaryn¹... có¿ jakie misjonarki taka misja...
¯eby na nikogo nie wylewaÌ pomyjów trzeba by³o daÌ osobê ca³kowicie dla wielu osób now¹- œwie¿¹ twarz która nie bêdzie siê negatywnie kojarzy³a. Dali Anitêoczywiscie ale to widzowie mogli by wylewaÌ na ni¹ pomyje bo nie jest Lisem...

¯eby regu³a by³a regu³¹ musi potwierdziÌ j¹ wyj¹tek.No w³¹snie to nie czpeiaj siê Holeckiej i Anity ...mgr Prezenter...
btw Justyna skoĂączyÂła np. dziennikarstwo i to na Sorbonie...
Tak, ale JustynĂŞ moÂżna obraÂżaĂŚjak nie obrazisz przy tym niepotrzebnie Anitki to odpowiemnie odpowiada
![]()

MAKEPOVERTYHISTORY
-
- Fan Forum
- Kontakt:
kubs a co Ty wiesz o Barbarze gGad - WoÂżniak i Grzegorzu Kozaku? OdpowiedÂź jest prosta - nic. Ba, nawet im do piĂŞt nie dorastasz. Podopno nowy zarzÂąd pozbyÂł siĂŞ skompromitowanych dziennikarzy - dlaczego wiĂŞc nie zwolnili Grad WoÂźniak i Kozaka? MaÂło tego - dlaczego Kozak wrĂłciÂł z Moskwy, znowu dostaÂł posadĂŞ wydawcy WiadomoÂści i juÂż dwa razy prowadziÂł program publicystyczny dotyczÂący wyborĂłw na Wschodzie? Nie dostrzegasz tutaj jakiÂś sprzecznoÂści? A moÂże wiesz, czmeu Kozak zostaÂł korespondentem w Moskiwe? Podejrzewam, Âże nie. Dlatego teÂż radzĂŞ - albo uzupeÂłnij swoje powaÂżne brakiw kwestaich dostczÂących polskich mediĂłw, albo siĂŞ nie odzywaj, bo siĂŞ kompromitujesz i nawet nie wiesz jak bardzo.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Drogi Doktorze, ÂżebyÂś zbyt dobrze siĂŞ nie czuÂł odpowiem Ci
Grzegorz Kozak - rĂłwnieÂż dÂługoletni pracownik IAR, byÂł prowadzÂącym, korespondentem, ostatnio wydawcÂą- to mnie przeraÂża
Trzeba by³o go gdzieœ upchn¹Ì
Aha, to zaszczytna placówka :idea: Ka¿dy reporter marzy ¿eby dostaÌ posadê na plkacówce u naszych przyjació³ na Wschodzie
Tak, zdecydowanie to prestiÂżowa placĂłwka (HAHAHA!)

Barbara Grad- WoŸniak- partyjny beton, pracowa³a jeszcze w Dzienniku Telewizyjnym. W 1988 roku Jacek Snopkiewicz zaliczy³ j¹ w swoim rankingu do 3!!! ligi dziennikarzy (Ÿród³o: "Telewizja naga" Jacek Snopkiewicz Aleksandra Jakubowska, Wydawnictwo ALFA, Warszawa 1991, str. 255). Komunistka z krwi i koœci, co wiêcej, nawet nie próbuj¹ca tego ukryÌ. Wredny babsztyl (zdanie pewnego wspó³pracownika, który obecnie z ni¹ pracuje). Tomasz Lis w ksi¹¿ce "Nie tylko Fakty" wspomina³ j¹ jako czerwon¹ ¿mijê- w dniu jej przywrócenia do pracy (pocz¹tek lat 90.) przysz³a ubrana ca³a na czerwono: szpilki, rajtki, ¿akiet, kapelusz. Mi tyle wystarczy. Wydawc¹ najlepszym te¿ raczej nie jest- na pewno nie splami³a siê bezstronnoœci¹.doktorfaustus1 pisze:kubs a co Ty wiesz o Barbarze gGad - Wo¿niak i Grzegorzu Kozaku?
Grzegorz Kozak - rĂłwnieÂż dÂługoletni pracownik IAR, byÂł prowadzÂącym, korespondentem, ostatnio wydawcÂą- to mnie przeraÂża
jakÂże mylna ta odpowiedÂźOdpowiedÂź jest prosta - nic.
Pozostawie bez komentarza, w sumie takim osobom bym raczej nie chciaÂł dorastaĂŚ do...Ba, nawet im do piĂŞt nie dorastasz.
Podobno.... Ale starego betonu siĂŞ nie skruszy. Ale spokojnie, jeszcze chwila i oni znajdÂą siĂŞ na bruku, bo w koĂącu nie bĂŞdÂą potrzebni sÂłuÂżebne gryzipiĂłrki.Podopno nowy zarzÂąd pozbyÂł siĂŞ skompromitowanych dziennikarzy
Ne jestem prezesem Dworakiem ani WarakomskÂą, zwalnianie ich nie leÂży w moich kompetencjach.dlaczego wiĂŞc nie zwolnili Grad WoÂźniak i Kozaka?
Bo siĂŞ skompromitowaÂł. Gdy dziaÂła siĂŞ tragedia w BiesÂłanie nie chciaÂło mu siĂŞ ruszyĂŚ swojego grubego tyÂłka z Moskwy i w czasie gdy Bater relacjonowaÂł live on siedziaÂł na tle zastawki z widokiem Kremla i komentowaÂł- wielki dziennikarz, zasÂłuÂżony dla stacjidlaczego Kozak wrĂłciÂł z Moskwy

Bo gdzieœ trzeba by³o go upchn¹Ì- mo¿e i tu by³y jakieœ zalecenia z góry, ¿e Pana Kozaka zostawiamyMa³o tego - , znowu dosta³ posadê wydawcy Wiadomoœci i ju¿ dwa razy prowadzi³ program publicystyczny dotycz¹cy wyborów na Wschodzie?
Dostrzegam, wielk¹, po Bies³anie powinien wylecieÌ na zbity ryj. Ale nieeee, Grzesiu naszym przyjacielem jest, wiêc znajdziemy mu ciep³¹ posadkê, tym razem w Polsce. Nowe wiadomoœci, nowe otwarcie-BUHAHA- skoro ludzie Ci sami to tak jakby nic siê nie zmieni³o.Nie dostrzegasz tutaj jakiœ sprzecznoœci?
Bo zna rosyjskiA moÂże wiesz, czmeu Kozak zostaÂł korespondentem w Moskiwe?

DziĂŞkuje za radĂŞ, nie mam potrzeby uzupeÂłniaĂŚ mojej wiedzy, poniewaÂż jest napewno wiĂŞksza od twojej. I wÂłaÂśnie potwornie siĂŞ skompromitowaÂłeÂś w moim oczach, doktorze. Czasem milczenie jest zÂłotem...Dlatego teÂż radzĂŞ - albo uzupeÂłnij swoje powaÂżne brakiw kwestaich dostczÂących polskich mediĂłw, albo siĂŞ nie odzywaj, bo siĂŞ kompromitujesz i nawet nie wiesz jak bardzo.
MAKEPOVERTYHISTORY
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Nie martw siĂŞ - nie jesteÂś w stanie popsuĂŚ mi humoru.
Nie wiem, jakim dziennikarzem by³a Barbara Grad WoŸniak za czasów Dziennika TV, ale jak na razie tylko jej materia³y widzia³me w CNN. WidaÌ nie s¹ z³e, no ale Ty wiesz lepiej. Wcalê nie dziwiê siê, ¿e ubra³a siê wówczas na czerwono - zrobi³bym tak samo - wszak wylceia³a za mê¿a, a nie zdolnoœci, czy tez ich brak. Có¿ - taki kraj. Nie wiem jakim by³a wydawc¹, ale obecnie szefuje dzia³owi zagranicznemu Wiadomosci i idzie jej to bardzo dobrze - ma³o tego odpowiada tak¿e za program Œwiat w regionalnej Trójce. Pisa³em o niej w dziale Telewizja i nie chce mi siê powtarzaÌ. No ale s³owa Tomka L. s¹ œwiêtê - ponumerujcie wiêc zdania w tej ksi¹¿ce, a na pewno bêdzie ³¹twiej cytowaÌ.
W sprawie Grzegorza Kozaka - widzê, ¿e nawet nie wiesz dlaczego zosta³ korpespondentem w Moskiwe - otóz po ci¹g³ych k³ótniach ze S³awiùskim (dawny szef Wiadomoœci) - zosta³ zwolniony z TAI. Jednak postanowi³ nie poddawaÌ siê - wystarowa³ w konkursie na korpesondenta (te posady obasadzane s¹ z konkursów) - podpisa³ umowê z TVP i wyjecha³. Do Bies³anu nie pojecha³ z bardzo w¹znych powodów rodzinnych - najpierw musia³ wróciÌ do Warszwawy, potem nie móg³ ju¿ dostaÌ wizy i zgody na wyjazd od w³adz rosyjskich - i tylko z tego powdu siedzia³ w Moskwie. No ale Ty wiesz lepiej, mo¿esz sobie bezkarnie o lekcewa¿¹cy stosunek do pracy, kpiny z widzów etc. Ale prawdziwych powódów ju¿ nie znasz - zreszt¹ nawet one by Ciê nie przekona³y. Gdybœ mia³ racje, ¿e odwo³ano go z Moskwy za karê, to na pewno nie dosta³by nagrody, jak¹ jest redagowanie Wiadomoœci. Wraz z now¹ ods³on¹ wróci³ i zosta³ wydawc¹ - Grzywaczewski chcia³ usun¹Ì Pieùkowsk¹ i widaÌ uda³o mu siê to, wiêc nie mia³by wiêkszych k³opotów z Kozakiem, a Bies³an by³by idealn¹ wymówk¹. Ale widaÌ nie mog³ tak¹ wymówk¹ byÌ.
Twoje argumenty o Moskwie jako ma³o wa¿nej placówce s¹ œmieszne - cóz widaÌ ze nie masz pojêcia o œwiecie. Ok wiêc zamknijmy placówki etc. Przecie¿ Rosja to nic nie znacz¹cy kraj, a jej przywdócy s¹ silni jak jacyœ przywódcy plemienni - takie wnioski mo¿na wyci¹gn¹Ì z Twojej wypowiedzi.
PS Kozak nigdy nie byÂł pracownikiem IAR - chyba nie wiesz o czym piszesz.
Nie wiem, jakim dziennikarzem by³a Barbara Grad WoŸniak za czasów Dziennika TV, ale jak na razie tylko jej materia³y widzia³me w CNN. WidaÌ nie s¹ z³e, no ale Ty wiesz lepiej. Wcalê nie dziwiê siê, ¿e ubra³a siê wówczas na czerwono - zrobi³bym tak samo - wszak wylceia³a za mê¿a, a nie zdolnoœci, czy tez ich brak. Có¿ - taki kraj. Nie wiem jakim by³a wydawc¹, ale obecnie szefuje dzia³owi zagranicznemu Wiadomosci i idzie jej to bardzo dobrze - ma³o tego odpowiada tak¿e za program Œwiat w regionalnej Trójce. Pisa³em o niej w dziale Telewizja i nie chce mi siê powtarzaÌ. No ale s³owa Tomka L. s¹ œwiêtê - ponumerujcie wiêc zdania w tej ksi¹¿ce, a na pewno bêdzie ³¹twiej cytowaÌ.
W sprawie Grzegorza Kozaka - widzê, ¿e nawet nie wiesz dlaczego zosta³ korpespondentem w Moskiwe - otóz po ci¹g³ych k³ótniach ze S³awiùskim (dawny szef Wiadomoœci) - zosta³ zwolniony z TAI. Jednak postanowi³ nie poddawaÌ siê - wystarowa³ w konkursie na korpesondenta (te posady obasadzane s¹ z konkursów) - podpisa³ umowê z TVP i wyjecha³. Do Bies³anu nie pojecha³ z bardzo w¹znych powodów rodzinnych - najpierw musia³ wróciÌ do Warszwawy, potem nie móg³ ju¿ dostaÌ wizy i zgody na wyjazd od w³adz rosyjskich - i tylko z tego powdu siedzia³ w Moskwie. No ale Ty wiesz lepiej, mo¿esz sobie bezkarnie o lekcewa¿¹cy stosunek do pracy, kpiny z widzów etc. Ale prawdziwych powódów ju¿ nie znasz - zreszt¹ nawet one by Ciê nie przekona³y. Gdybœ mia³ racje, ¿e odwo³ano go z Moskwy za karê, to na pewno nie dosta³by nagrody, jak¹ jest redagowanie Wiadomoœci. Wraz z now¹ ods³on¹ wróci³ i zosta³ wydawc¹ - Grzywaczewski chcia³ usun¹Ì Pieùkowsk¹ i widaÌ uda³o mu siê to, wiêc nie mia³by wiêkszych k³opotów z Kozakiem, a Bies³an by³by idealn¹ wymówk¹. Ale widaÌ nie mog³ tak¹ wymówk¹ byÌ.
Twoje argumenty o Moskwie jako ma³o wa¿nej placówce s¹ œmieszne - cóz widaÌ ze nie masz pojêcia o œwiecie. Ok wiêc zamknijmy placówki etc. Przecie¿ Rosja to nic nie znacz¹cy kraj, a jej przywdócy s¹ silni jak jacyœ przywódcy plemienni - takie wnioski mo¿na wyci¹gn¹Ì z Twojej wypowiedzi.
PS Kozak nigdy nie byÂł pracownikiem IAR - chyba nie wiesz o czym piszesz.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Dobrze Kubs mĂłwi! Zgadzam siĂŞ caÂłkowicie. Z tym postem o KraÂśko w innym temacie teÂż. Ale piszÂąc o tej babie zapomnialeÂś o tym wspaniaÂłym temacie: http://www.forum.tvn.tivi.pl/viewtopic.php?t=475

Doktorze, twoje argumenty co do Barbary Grad- WoÂźniak mnie kompletnie nie przekonujÂą. Nie bĂŞdĂŞ siĂŞ rozpisywaÂł bo nie ma sensu. WidzĂŞ, Âże gdy zaczyna brakowaĂŚ Ci argumentĂłw zaczynasz byĂŚ cyniczny- moÂże to dobry sposĂłb :idea: Dla mnie ta osoba to czerwona Âżmija i tyle.
O Grzegorzu Kozaku te¿ nie bêde wiele pisa³. NIe t³umaczy go nic- bycie dziennikarzem to misja i by³o wiel przypadków gdy dziennikarz nie patrz¹c na sytuacjê jecha³. ¯ona Marcina Firleja by³a przeciewna jegop wyjazdowi najpierw do Kuwejtu, potem do Iraku. On te¿ nie mia³ wizy do Iraku i jakoœ siê przez pustyniê przedosta³. Kozaka nic nie t³umaczy. Ale rozwali³eœ mnie tekstem, ze on wróci³ do Polski a potem nie chcieli go wpuœciÌ do Osetii- to jest brak profesjonalizmu. Ale có¿, w TVP mamy z tym do czynienia na codzieù.
Co do placówki w Moskiwe, nie przekonuj mnie, ¿e jest to bardzo wa¿ny oœrodek. Nie w tych czasach. Pewnie jakieœ 20 lat temu ka¿dy chcia³ znaleŸÌ siê na placówce u naszego wschodniego brata. Ale teraz
Rosja to raczej nie najwaÂżniejszy partner dla Polski-> dla mnie to placĂłwka drugiej kategorii.
DziĂŞki ÂŁukasz za poparcie. Doktorowi- obiektywizmu
O Grzegorzu Kozaku te¿ nie bêde wiele pisa³. NIe t³umaczy go nic- bycie dziennikarzem to misja i by³o wiel przypadków gdy dziennikarz nie patrz¹c na sytuacjê jecha³. ¯ona Marcina Firleja by³a przeciewna jegop wyjazdowi najpierw do Kuwejtu, potem do Iraku. On te¿ nie mia³ wizy do Iraku i jakoœ siê przez pustyniê przedosta³. Kozaka nic nie t³umaczy. Ale rozwali³eœ mnie tekstem, ze on wróci³ do Polski a potem nie chcieli go wpuœciÌ do Osetii- to jest brak profesjonalizmu. Ale có¿, w TVP mamy z tym do czynienia na codzieù.
Co do placówki w Moskiwe, nie przekonuj mnie, ¿e jest to bardzo wa¿ny oœrodek. Nie w tych czasach. Pewnie jakieœ 20 lat temu ka¿dy chcia³ znaleŸÌ siê na placówce u naszego wschodniego brata. Ale teraz

DziĂŞki ÂŁukasz za poparcie. Doktorowi- obiektywizmu

MAKEPOVERTYHISTORY
Czy nie uwaÂżacie, Âże oststnio Justyna Pochanke jest rzadko we Faktach?
Na przykÂład Kajdanowicz czy Rymanowski prowadzÂą na zmianĂŞ przez caÂły tydzieĂą - przynajmniej tak w ostatnim czasie byÂło
a justyna Pochanke prowadziÂła w tym tygodniu no ale nie aÂż caÂły tydzieĂą
[...] juÂż dzis Fakty prowadziÂł Kajdanowicz a jej nie byÂło
Na przykÂład Kajdanowicz czy Rymanowski prowadzÂą na zmianĂŞ przez caÂły tydzieĂą - przynajmniej tak w ostatnim czasie byÂło
a justyna Pochanke prowadziÂła w tym tygodniu no ale nie aÂż caÂły tydzieĂą
[...] juÂż dzis Fakty prowadziÂł Kajdanowicz a jej nie byÂło
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA