Justyna Pochanke

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Ale juÂż bez takich wyzwisk i kulturalnie, bo znowu zablokujĂŞ. I przypomnijcie sobie regulamin: polemizujemy i obalamy opiniĂŞ, a nie obraÂżamy autora posta.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

oki :) a wiĂŞc tu nieco zmodyfikowana moja odpowiedz do Kubsa :) moÂże on wklei swojÂą :)
Poza tym, skÂąd wiesz, Âże Justyna pali
bo sama to powiedziaÂła !!! chyba jednak nie Âśledzisz jej dokonaĂą tak dokÂładnie...
Profesjonalna jest i nie mozesz jej tego odmówiÌ, a potwierdzi³a to chocia¿by w dzisiejszym wydaniu. POza tym nie przypominam sobie przeci¹gania samog³osek, a nawet jesli coœ takiego mia³o miejsce- có¿, ka¿dy ma swój styl mówienia. Podoba ci siê jak cedzi przez zeby Tom BRokaw z NBC
1. nie mĂłwiÂłam ze nie jest profesjonalna... ;/ uwaÂżam ze jest... ale przeciÂąga samogÂłoski i pieje... ÂŻadnego Toma nie znam i maÂło mnie on obchodzi w zwiÂązku ztym znam za to Justyne i uwaÂżam ze powinna siĂŞ tego oduczyĂŚ...
spĂŞdza z niÂą wieczory- jesli w danym dniu nie prowadzi Magazynu o 21.
taaaa jest w domu ko³o 21.00 wtedy dziecko ju¿ dawno œpi a wolne ma 2 dni w tyg... ja nie twierdze ze jest z³¹ matk¹ ale na pewno nie ma dla Zuzi tyle czasu ile by mog³a...
Zdania na ten temat s¹ podzielone i œmiem przypuszczaÌ, ¿e nie by³oby tak ró¿owo.

skad mozesz wiedzieĂŚ ? aÂż tak dokÂładnie ÂśledziÂłeÂś dokonania Danki ????

Nooo, tym mnie zabiÂłaÂś. Tak, ludzie Kwiatkowskiego to brzmi dumnie. Co z tego Âże skompromitowani i upychajÂą ich po zakamarkach tvp bo wyladowaliby na bruku, ale co z tego. Brunatny Robert byÂł dobry, dbaÂł o wiarygodoÂśc programĂłw informacyjnych, nie byÂło przekrĂŞtĂłw i przemilczeĂą. Gratuluje Warakomskiej moÂżna nie lubiĂŚ, ale profesjonalizmu jej nie odmĂłwisz.
Owszem odmĂłwiĂŞ... to marna korespondentka i jak oststnio pokazaÂła szefowa... doszÂła do wszytskiego dziĂŞki znajomosciom... Poza tym niby do kurwy nĂŞdzy co jest teraz??? jest uczciwie i nie politycznie ??? Zapewniam cie Âże ta koteeryjna suka teÂż upolitycznia tivi tylko w 2 stronĂŞ...
W Polsce posiadania narkotykĂłw jest nie dozwolone,a ty oskarÂżasz jÂą o branie
Pozostawie to bez komentzrza bo mam nadzieje ze sam dojedziesz do tego iz twoja wypowiedz jest bez sensu...
I nie tylko ÂŁadnie ktoÂś po tobie pojechaÂł
A podaj linka chĂŞtnie odpowiem
2. nie wiem czy wiesz ale na forum panuje taka rodzinna przyjacielsko atmosfera i ja np bym siê nie cieszy³a jak ktoœ by ci na forum gazet pojecha³... ale có¿...
Kamuii, chyba zaczne cie ceniĂŚ za obietywizm. To nie spotykane tu

no có¿ by³o by fajnie ale chyba jednak do koùca masz na to zadatki vide... powyrzsza wypowiedz...
Do byÂła lekcja dla PolakĂłw, Âże moÂże nie warto Âślepo popieraĂŚ AmerykanĂłw.
abstrachuj¹c od powodów które wed³óg mnie nie mia³y na celu jedynie materialnych korzysci a uœwiadomienie czegoœ polakom to by³o to ochydne... pomyœl jak czu³a siê jego rodzina... i znajomi...
przysz³a na gotowe, bo program istnieje od 7 lat, ma siê dobrze, wiêc co, mia³¹ stworzyÌ swoj¹ wizjê nowych faktów
sam sobie przeczysz sam mĂłwiÂłeÂś ze nie chciaÂła na siebie sciÂągac niechĂŞci widzĂłw... zaÂłatwiÂła to za niÂą Anita i ona spokojnie sobie mogÂła zasiÂąsĂŚ... na tronie fucktĂłw...
Nie prĂłbuj mnie przekonywaĂŚ, Âże Anita jest lepsza od Justyny, bo to Âśmieszne. MyÂślĂŞ, Âże jak Anita prowadzi to wiĂŞcej mĂŞÂżczyzn siada przed telewizorami. Justyna to taka osoba dla wyksztaÂłconego targetu.
aha a Anitka to kretynka bez studiĂłw itd... tylko Justyna ma odpowiednie wyksztaÂłecenie... widac niewiele wiesz o Anicie... to jest dopiero Âśmieszne...
Anita nie jest dziennikarkÂą Ona jest prezenterkÂą, w porywach moÂżna jÂą nazwaĂŚ prowadzÂącÂą. Czy ona zmontowaÂła chociaÂż jeden news Od poczÂątku do koĂąca- zdjĂŞcia, napisanie offa, montaÂż. NIE
owszem jest dziennikarka i to bardzo dobrÂą... a skÂąd wiesz ze nie zmontowaÂła ? teÂż byÂła reporterkÂą...
Anitka ma jakiÂś dziwny tik- mruga oczami i brew jej drga- odraÂżajÂące. Nie mogÂłem siĂŞ dzis skupiĂŚ na oglÂądaniu poopÂłudniowych faktĂłw...
za to Justyna ze swojimi ciosami gÂłowa jest nieskazitelna...

A tak poza tym... to pomimo tego ze dla mnie lepszymi od Justyny sa Danka czy Anita to trzymam za niÂą kciuki i Âżycze jej wygrania telekamery... Poniewaz uwaÂżam iÂż w gronie nominowanych jest najlepsza i naleÂży jej siĂŞ to

No to jak Kubs wklei to co napisaÂł to i ja wklejĂŞ swojÂą odpowiedz :)
Android <3
Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kubs »

Dzieki ÂŁukasz za odblokowanie tematu 8) I doklejam mojÂą odpowiedÂż:

kamuii napisaÂł:
bo sama to powiedziaÂła !!! chyba jednak nie Âśledzisz jej dokonaĂą tak dokÂładnie...

Droga Kamuii, nie jestem maniakiem w typie *** i nie wklejam do specjalnego zeszytu kaÂżdego artykuÂłu o Justynie. Ona jest dla mnie jedynie wzorem jako dziennikarka. Sam jestem dziennikarzem i ceniĂŞ jej warsztat. Fakt, nie wiedziaÂłem Âże pali ale nie wydaje mi siĂŞ, Âże to Âświadczy o mnie Âźle.

Cytat:
ale przeciÂąga samogÂłoski i pieje... ÂŻadnego Toma nie znam i maÂło mnie on obchodzi w zwiÂązku ztym znam za to Justyne i uwaÂżam ze powinna siĂŞ tego oduczyĂŚ...

Oj, nie wiem czy bĂŞdzie to takie proste. Ale powaÂżnie mĂłwiÂąc, to jakoÂś bardzo to nie bije po oczach i nie zwrĂłciÂłem na to jakiejÂś specjalnej uwagi. JuÂż bardziej denerwje mnie drgajÂąca brew u Anity.

Cytat:
ja nie twierdze ze jest z³¹ matk¹ ale na pewno nie ma dla Zuzi tyle czasu ile by mog³a...

Wielu rodzicĂłw w tej chwili ma z tym problem, maÂło ktĂłry z nich ma duÂżo czasu dla swoich dzieci.

Cytat:
1.Widzisz w czyms siĂŞ zgadzamy...

Bardzo mi miÂło, poszukajmmy wiĂŞcej takich spraw

Cytat:
2.A*tomat nie ma mĂŞza bo Kajdanowicz nie jest gejem chyba ze o JĂŞdrzejowskiej mĂłwisz

PisaÂłem o JĂŞdrzejowskiej

Cytat:
Owszem odmĂłwiĂŞ... to marna korespondentka i jak oststnio pokazaÂła szefowa... doszÂła do wszytskiego dziĂŞki znajomosciom... Poza tym niby do kurwy nĂŞdzy co jest teraz??? jest uczciwie i nie politycznie ??? Zapewniam cie Âże ta koteeryjna suka teÂż upolitycznia tivi tylko w 2 stronĂŞ...

PoÂżyjemy, zobaczymy. Nie zauwaÂżyÂłaÂś, Âże w WiadomoÂściach powiaÂło ÂświeÂżym powietrzem?? Nowa scenografia- lepsza od poprzedniej, nowa oprawa graficzna- wiele lepsza od poprzedniej, nowe twarze- nooo, bĂŞdÂą z nich ludzie. Nawet dziÂś w WiadomoÂściach byÂł materiaÂł o kÂłopotach Leszka Millera po tym jak powiedziaÂł za duÂżo- caÂłkiem obietywny jak na wiadomoÂści news. A skÂąd wiesz, albo dlaczego Ci siĂŞ wydaje Âże Warakomska przewali w drugÂą stronĂŞ??

Cytat:
A podaj linka chĂŞtnie odpowiem

Bardzo chĂŞtnie go odnajdĂŞ i przyslĂŞ Ci

Cytat:
2. nie wiem czy wiesz ale na forum panuje taka rodzinna przyjacielsko atmosfera i ja np bym siê nie cieszy³a jak ktoœ by ci na forum gazet pojecha³... ale có¿...

mam nadzieje, zĂŞ mĂłwisz o forum tvn.tivi.pl- jeÂśli chodzi o rodzinnÂą atmosfere- racja, ale to nie oznacza, Âże mamy sobie nawzajem przytakiwaĂŚ. Gazeta.pl jest nieprzyjemnym forum.

Cytat:
abstrachuj¹c od powodów które wed³óg mnie nie mia³y na celu jedynie materialnych korzysci a uœwiadomienie czegoœ polakom to by³o to ochydne... pomyœl jak czu³a siê jego rodzina... i znajomi...

Zgadzam siê, mogli wybraÌ mnie drastyczne zdjêcie, ale cel sam w sobie by³ s³uszny. Ziomecki powiedzia³, ¿e od tego momentu w Polakach narodzi³a siê œwiadomoœÌ ¿e to naprawde jest wojna i ona naprawdê siê dzieje.

Cytat:
sam sobie przeczysz sam mĂłwiÂłeÂś ze nie chciaÂła na siebie sciÂągac niechĂŞci widzĂłw... zaÂłatwiÂła to za niÂą Anita i ona spokojnie sobie mogÂła zasiÂąsĂŚ... na tronie fucktĂłw...

ChodziÂło mi o program jako taki- nie o zaÂłagodzenie sytuacji tylko o tworzenie czegoÂś od podstaw. Ale nie uwaÂżam, Âże Anita byÂła posÂłana na poÂżarcie. wielu reporterĂłw jÂą bardzo lubiÂło.

Cytat:
aha a Anitka to kretynka bez studiĂłw itd...

A kim jest z wyksztaÂłcenia Tak jak Danka H. mgr prezenter

Cytat:
widac niewiele wiesz o Anicie... to jest dopiero Âśmieszne...

NIe ujmuje mi to ani troche.

Cytat:
owszem jest dziennikarka i to bardzo dobrÂą... a skÂąd wiesz ze nie zmontowaÂła ? teÂż byÂła reporterkÂą...

A kiedy ona tÂą reporterkÂą byÂła i czym siĂŞ zajmowaÂła jako reporterka Bo ciekawi mnie czy jeÂżeli ktoÂś kazaÂły o 9 rano przygotowaĂŚ news na 19 to czy zdoÂłaÂła by

Cytat:
za to Justyna ze swojimi ciosami gÂłowa jest nieskazitelna...

Hmm, kolejne okreÂślenie: krĂŞci Âłbem jak po dragach, ciosa gÂłowÂą. A wiesz, brakuje mi jej ruchĂłw gÂłowÂą, one byÂły bardzo jej, zresztÂą spĂłjrz na Macieja Mazura na stand- upach- krĂŞci Âłbem na prawo i lewo. A Sobieniowski podnosÂący sie i opadajÂący Dlaczego wszyscy majÂą byc tacy sami...

Cytat:
A tak poza tym... to pomimo tego ze dla mnie lepszymi od Justyny sa Danka czy Anita to trzymam za niÂą kciuki i Âżycze jej wygrania telekamery... Poniewaz uwaÂżam iÂż w gronie nominowanych jest najlepsza i naleÂży jej siĂŞ to

Kiedy Anita dostawaÂła Wiktora bardzo siĂŞ cieszyÂłem bo naprawdĂŞ na niego zasÂłuÂżyÂła... A Justyna mam nadzieje, zĂŞ dostanie Telkekamere, bo jej siĂŞ ona poprostu naleÂży.
MAKEPOVERTYHISTORY
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Sam jestem dziennikarzem i ceniĂŞ jej warsztat. Fakt, nie wiedziaÂłem Âże pali ale nie wydaje mi siĂŞ, Âże to Âświadczy o mnie Âźle.
fajnie a prasowym czy telewizyjnym ?????
Nie nie œwiadczy Ÿle ale sam zak³¹da³es ¿e piszemy to a nie wiemy na pewno wiêc ciê uswiadomiliœmy i¿ sama Justyna mówi³a i¿ wiele papierosów wypali³a by sob¹ Adasia zaineteresowac
Ale powaÂżnie mĂłwiÂąc, to jakoÂś bardzo to nie bije po oczach i nie zwrĂłciÂłem na to jakiejÂś specjalnej uwagi. JuÂż bardziej denerwje mnie drgajÂąca brew u Anity.
to siê sródszpanom przys³óchaj... zaraz po zjeŸdzie kamerowym...

Bardzo mi miÂło, poszukajmmy wiĂŞcej takich spraw

no có¿ spróbujmy

Nie zauwaÂżyÂłaÂś, Âże w WiadomoÂściach powiaÂło ÂświeÂżym powietrzem?? Nowa scenografia- lepsza od poprzedniej, nowa oprawa graficzna- wiele lepsza od poprzedniej,
a co ma do rzeczy scenorafia ??? plany powstawa³y zanim swoje ³apska wpierdoli³a tam warakosmka... a poza tym to co widzê (czasem jak w³¹zce wiadomosci) napawa mnie przerazeniem... owszem mozê s¹ bardziej kontrowersyjne tematy ale ca³y zespó³ ulega zrównaniu poziomem intelektualnym do Wysockiej i obserwujemy przerost formy nad tresci¹... £adne opakowanie i tyle...
A skÂąd wiesz, albo dlaczego Ci siĂŞ wydaje Âże Warakomska przewali w drugÂą stronĂŞ??
bo caÂły zarzÂąd Dworakowy... robi z tvp 2 telewizjĂŞ katolickÂą msze programy katolickie i inne... typowa prawicĂłwka...
mam nadzieje, zĂŞ mĂłwisz o forum tvn.tivi.pl- jeÂśli chodzi o rodzinnÂą atmosfere- racja, ale to nie oznacza, Âże mamy sobie nawzajem przytakiwaĂŚ. Gazeta.pl jest nieprzyjemnym forum.
MiaÂłam na myÂśi personal... tu jest miÂło... wiĂŞc nie uwÂżaÂłam za przyjemnie Âże cieszysz siĂŞ Âże ktoÂś mi pojechaÂł na forum gazety... ktĂłre jest chamske...ja bym sie nie cieszyÂła... ;/
Zgadzam siĂŞ, mogli wybraĂŚ mnie drastyczne zdjĂŞcie,
inne zdjĂŞcie i inny czas...
. Ale nie uwaÂżam, Âże Anita byÂła posÂłana na poÂżarcie. wielu reporterĂłw jÂą bardzo lubiÂło.
chodzi o widzĂłw nie o reporterĂłw...
A kim jest z wyksztaÂłcenia Tak jak Danka H. mgr prezenter
HOLECKA JEST MGR - EKONOMII a ANITA SKOÑCZY£A FILMOZNASTWO.... uwa¿asz ze tylko zdiennikarz po studiach dziennikarskich jest co¶ wart ??? sory bardzo ale ja np cenie Olejnik a ona jest po zootechniece...

A kiedy ona tÂą reporterkÂą byÂła i czym siĂŞ zajmowaÂła jako reporterka Bo ciekawi mnie czy jeÂżeli ktoÂś kazaÂły o 9 rano przygotowaĂŚ news na 19 to czy zdoÂłaÂła by

o to juÂż michosa musisz zapytaĂŚ ja jej w tedy nie znaÂłam ale reporterkÂą byÂła... jest zresztÂą i byÂła nadala bardzo ceniona... jest mistrzyniÂą mĂłwienia z gÂłowy wiĂŞc na pewno daÂła by sobiĂŞ radĂŞ...
Hmm, kolejne okreÂślenie: krĂŞci Âłbem jak po dragach, ciosa gÂłowÂą. A wiesz, brakuje mi jej ruchĂłw gÂłowÂą, one byÂły bardzo jej, zresztÂą spĂłjrz na Macieja Mazura na stand- upach- krĂŞci Âłbem na prawo i lewo. A Sobieniowski podnosÂący sie i opadajÂący Dlaczego wszyscy majÂą byc tacy sami...
nie maj¹ byÌ tacy sami ale ty siê brwi Anity czepiasz i stêkania Danki... Mówisz ze ci brakuje ciosów Pochanke.... czemu ? ona je dalej uskutecznia... Nie wiesz o czym gadasz... mi np bardzo brakuje ciep³ego g³osu Danki i jej uœmiechu ale ja w odró¿nieu do ciebie juz jej raczej nie zobacze...
Kiedy Anita dostawaÂła Wiktora bardzo siĂŞ cieszyÂłem bo naprawdĂŞ na niego zasÂłuÂżyÂła... A Justyna mam nadzieje, zĂŞ dostanie Telkekamere, bo jej siĂŞ ona poprostu naleÂży.
to dobrze ze pomimo iÂż nie lubimy wzajemnie swoich faworytek to stoimy ponad podziaÂłami
Android <3
Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

kamuii pisze: fajnie a prasowym czy telewizyjnym ?????
Nie interesuj siĂŞ 8) W tvn24 mnie nie zobaczysz :P
wiele papierosĂłw wypaliÂła by sobÂą Adasia zaineteresowac
Hehe, wzbogaciÂłaÂś mojÂą wiedzĂŞ o JP 8) Ciekawe jakie pali?? Te cienkie czy te co ja (nie pisze, bo zaraz ktoÂś wyskoczy ze reklamuje)
to siê sródszpanom przys³óchaj... zaraz po zjeŸdzie kamerowym...
Kamuii, nie zawsze mĂłwi, dziÂś np. nie powiedziaÂła, zresztÂą przez caÂłe wydanie miaÂła jakiÂś problem ze skoordynowaniem siĂŞ z czerwonÂą lampkÂą- gadaÂła do innej kamery 8) Ale znĂłw peÂłen profesjonalizm- nawet siĂŞ nie zajÂąknĂŞÂła obracajÂąc do wÂłaÂściwej :D
a co ma do rzeczy scenorafia ??? (...) przerost formy nad tresciÂą... ÂŁadne opakowanie i tyle...
Kamuii, ale wiesz, ¿e wiêkszoœÌ osób ogl¹daj¹cych dzienniki nie rozumie co siê do nich mówi, wiêc nadal uwazaj¹ Wiadomoœci jako program który jest najbardziej wiarygodny, mimo, ¿e k³ami¹ jak leci. W latach 80. by³o takie powiedzenie: "DTV ³¿e jak ³ga³" :arrow: spokojnie mo¿na to przypi¹Ì do Wiadomoœci w tej chwili. Ale idzie ku dobremu. Jednak nic siê nie zmieni jesli nie zmieni¹ siê ludzie. Starego betonu nie skruszysz... Zreszt¹ jak zdarza mi siê ogladaÌ wiadomoœci i widzê na ty³ówce ¿e wydawca jest Kozak to wszystko, jak dla mnie, powraca do punktu wyjœcia czyli- jest jak dawniej.
plany powstawaÂły zanim swoje Âłapska wpierdoliÂła tam warakosmka...
Warakomska na Âłapy :?: Kamuii, to kobieta, delikatniej o jej rÂączkach... ktĂłre mogÂą zostaĂŚ przyciĂŞte przez drzwi np. :twisted:
ca³y zespó³ ulega zrównaniu poziomem intelektualnym do Wysockiej
Prowadzi³a dziœ wiadomoœci... Jezu, jaka ta babka jest zaspana- SUSE£ :!: :!: Kobieta wygl¹da tak jakby jej m¹¿ nie zaspakaja³ jak nale¿y :twisted:
bo caÂły zarzÂąd Dworakowy...
Zawsze to lepszy zarzÂąd niÂż Kwiatkowski.... Szkoda tylko, Âże zdjĂŞli Rower BÂłaÂżeja... Ale musieli, bo nie ma juÂż SÂławka ZieliĂąskiego i nie ma kto robiĂŚ castingĂłw w swoim gabinecie dla mÂłodych prezenterĂłw 8)
robi z tvp 2 telewizjĂŞ katolickÂą msze programy katolickie i inne... typowa prawicĂłwka...
Ne nazwaÂłbym tego aÂż tak ostro.. ÂŻyjemy w kraju w ktĂłrym ponad 90% spoÂłeczeĂąstwa przyznaje siĂŞ do wyznawania katolicyzmu. Poza tym niech publiczna do cholery w koĂącu zacznie realizowaĂŚ swojÂą MISJE :!: :!:
ja bym sie nie cieszyÂła... ;/
No dobra, sorry Kamuii 8) WiĂŞmcej nie bemde :wink:

inne zdjĂŞcie i inny czas...
inne zdjĂŞcie tak, inny czas- w Âżadnym wypadku
chodzi o widzĂłw nie o reporterĂłw...
Ale bĂŞdÂąc wydawcÂą programu najpierw pracuje z reporterami a potem widzowie oceniajÂą jej pracĂŞ. JeÂśli chce mieĂŚ dobre wspomnienia z pracy po caÂłym dniu to dobry ukÂład z reporterami jest waÂżny
uwaÂżasz ze tylko zdiennikarz po studiach dziennikarskich jest coÂś wart ???
BROÑ BO¯E :!: :!: :!: Najlepsi dziennikarze s± po innym kierunku ni¿ dziennikarstwo :!: Ka¿dy dziennikarz siê specjalizuje w czym¶, wiêc idealnie jest gdy ma inne wykszta³cenie ni¿ dziennikarskie. Zreszt± wiele osób, nawet Kajdanowicz który jest po dziennikarsrtwie podkre¶laj±, ze je¶li chcesz byæ dziennikarzem, nie id¿ na dziennikarstwo. Bo ¿eby nim byæ trzeba mieæ w sobie to co¶, a nie papierek ,¿e skoñczy³o siê ten kierunek.
o to juÂż michosa musisz zapytaĂŚ
Wole nie, bo znĂłw usÂłyszĂŞ, Âże takich bluzgĂłw to on nie sÂłyszaÂł...
jest mistrzyniÂą mĂłwienia z gÂłowy
Brygida Grysiak teÂż umie nawijaĂŚ i 15 minut z gÂłowy (Marsz ÂŻywych w OÂświĂŞcimiu)
ona je dalej uskutecznia...
Ale sÂą juÂż bardziej subtelniejsze. A jak machaÂła gÂłowÂą to byÂło to Âświetne, podkreÂślaÂła tym wagĂŞ informacji.
mi np bardzo brakuje ciep³ego g³osu Danki i jej uœmiechu ale ja w odró¿nieu do ciebie juz jej raczej nie zobacze...
Co dzieje siĂŞ z DankÂą :?: :?: Nie ma szans na powrĂłt :?:
to dobrze ze pomimo iÂż nie lubimy wzajemnie swoich faworytek to stoimy ponad podziaÂłami
To jest cecha porozumienia i uszanowania swoich wyborĂłw :D
MAKEPOVERTYHISTORY
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Nie interesuj siĂŞ W tvn24 mnie nie zobaczysz
to moÂże nawet i dobrze :)
Kamuii, nie zawsze mĂłwi, dziÂś np. nie powiedziaÂła, zresztÂą przez caÂłe wydanie miaÂła jakiÂś problem ze skoordynowaniem siĂŞ z czerwonÂą lampkÂą- gadaÂła do innej kamery Ale znĂłw peÂłen profesjonalizm- nawet siĂŞ nie zajÂąknĂŞÂła obracajÂąc do wÂłaÂściwej
patrz i s³uchaj uwa¿nie na pewno nied³ógo us³yszyzs :) a widzisz nawet Justynie zdarzaj¹ siê wpadki i nieprzewidziane zdarzenia... btw ona ogólnie ma problemy z koordynacj¹ :)
Kamuii, ale wiesz, ¿e wiêkszoœÌ osób ogl¹daj¹cych dzienniki nie rozumie co siê do nich mówi, wiêc nadal uwazaj¹ Wiadomoœci jako program który jest najbardziej wiarygodny, mimo, ¿e k³ami¹ jak leci.
Oczywisice ale i wiele osób przyzwyczai³o siê do ogladnia starej obsady "waramosci" i dzisiaj ogl¹dalnoœÌ spada...
spokojnie mo¿na to przypi¹Ì do Wiadomoœci w tej chwili. Ale idzie ku dobremu. Jednak nic siê nie zmieni jesli nie zmieni¹ siê ludzie. Starego betonu nie skruszysz... Zreszt¹ jak zdarza mi siê ogladaÌ wiadomoœci i widzê na ty³ówce ¿e wydawca jest Kozak to wszystko, jak dla mnie, powraca do punktu wyjœcia czyli- jest jak dawniej.
Widzisz i tu siê zgadzamy mo¿na to spokojnie przypi¹Ì do Waramosci dzisiaj... :) Ale tak samo do Fucktów te¿ wiele rzeczy przemilczeli...
Co do ruszania starego betonu to ty zdaje siê widzisz tylko czerwony kolor w wiadomoœciach... (ludzie brunatnego Roberta itp...) Oni mówili co kaza³ rz¹d a Fuckty mówia co ka¿e Walter... co za ró¿nica ? (przypomnê ci Charków) A tak na marginesie to Warakomska to nie stary beton ??? zdaje siê nie jest ju¿ 1 m³odoœci... A zmiany i nowe nie zawsze znaczy lepsze (A*tomat, Wysocka itp...)
Warakomska na Âłapy
³apy i miot³ê....
Zawsze to lepszy zarzÂąd niÂż Kwiatkowski....
a moze mnie oswiecisz jaka to ró¿nica ??? dalej koterie nepotyzm i tyle... tylko w inna stronê skrêcili :)
Ne nazwaÂłbym tego aÂż tak ostro.. ÂŻyjemy w kraju w ktĂłrym ponad 90% spoÂłeczeĂąstwa przyznaje siĂŞ do wyznawania katolicyzmu. Poza tym niech publiczna do cholery w koĂącu zacznie realizowaĂŚ swojÂą MISJE
i co z tego ze to katolicy ? ja teÂż jestem katoliczka ale nie muszĂŞ caÂły czas mszy i programĂłw katolickich oglÂądaĂŚ jak ktos chce to do kaÂżdej kablĂłwki wpierdalajÂą teraz TRWAM...
Poza tym o jakiej ty misji mówisz ??? kiedyœ byla tivi edukacyjna i inne programy a wczoraj np wyczyta³am ze TVP przygotowuje nowy 1 w histori reality show... To jest ta misja ??? Ostatnio jakiœ program prowadzi³y Doda z Mandaryn¹... có¿ jakie misjonarki taka misja...
inny czas- w Âżadnym wypadku
owszem Waldek zgin¹³ w Sobotê te zdjêcia z odpowiednim komentarzem mog³y siê ukazaÌ np w Poniedzia³ek a ju¿ na pewno nie na ok³adce...
Ale bĂŞdÂąc wydawcÂą programu najpierw pracuje z reporterami a potem widzowie oceniajÂą jej pracĂŞ. JeÂśli chce mieĂŚ dobre wspomnienia z pracy po caÂłym dniu to dobry ukÂład z reporterami jest waÂżny
oczywiscie ale to widzowie mogli by wylewaĂŚ na niÂą pomyje bo nie jest Lisem...
Najlepsi dziennikarze sÂą po innym kierunku niÂż dziennikarstwo
No w³¹snie to nie czpeiaj siê Holeckiej i Anity ...mgr Prezenter...
btw Justyna skoĂączyÂła np. dziennikarstwo i to na Sorbonie...
Wole nie, bo znĂłw usÂłyszĂŞ, Âże takich bluzgĂłw to on nie sÂłyszaÂł...
jak nie obrazisz przy tym niepotrzebnie Anitki to odpowie :) mnie odpowiada :)
podkreÂślaÂła tym wagĂŞ informacji.
aha 8)

[/quote]
Android <3
Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

kamuii pisze: patrz i s³uchaj uwa¿nie na pewno nied³ógo us³yszyzs :) a widzisz nawet Justynie zdarzaj¹ siê wpadki i nieprzewidziane zdarzenia... btw ona ogólnie ma problemy z koordynacj¹ :)
Hahaha, có¿ za subtelna uszczypliwoœÌ 8) 8) Czêsto jej siê to nie zdarza, a myliÌ siê jest rzecz¹ ludzk¹. Wa¿ne jak wychodzi siê z tego- Justyna doskonale umie wybrn¹Ì z ka¿dej wpadki i umie przyznaÌ siê do pope³nionego b³êdu 8)
Oczywisice ale i wiele osób przyzwyczai³o siê do ogladnia starej obsady "waramosci" i dzisiaj ogl¹dalnoœÌ spada...
Có¿, pozostaje mi siê tylko cieszyÌ, liczê, ¿e wkrótce ogladalnoœÌ Faktów na sta³e przewy¿szy ogl¹dalnoœÌ Wiadomoœci. Jest jeszcze inny powód coraz ni¿szej ogl¹dalnoœci Wiadomoœci :arrow: Jak bardzo brutalnie by to nie zabrzmia³o powoli zaczyna wymieraÌ pokolenie dla którego godzina 19:30 by³a godzin¹ œwiêta. Spójrz na strukturê wiekow¹ widzów Faktów i Wiadomoœci. Starsi ludzie ogl¹daj¹ Wiadomoœci, Fakty maj¹ m³od¹ i wykszta³con¹ widowniê. Te proporcje bêd¹ przez ca³y czas siê zmieniaÌ na korzyœÌ Faktów. NIe wiem jak dla Ciebie, ale dla mnie tzw. "œwiêt¹" por¹ jest 19, o 19:30 nie prze³¹czam na Wiadomoœci :idea: NOoo, czasem mi siê zdarza jak dzieje siê coœ wa¿nego ale tylko po to ¿eby zobaczeÌ co jest w headach i jaki kit wkrêc¹ tym razem.
Ale tak samo do FucktĂłw teÂż wiele rzeczy przemilczeli...
JakiÂś przykÂład :?: :?:
Co do ruszania starego betonu to ty zdaje siĂŞ widzisz tylko czerwony kolor w wiadomoÂściach... (ludzie brunatnego Roberta itp...)
Cholera, ja nie chce w WiadomoÂściach widzieĂŚ zadnego koloru: ani czerwonego, ani zielonego, ani czarnego ani nawet pomaraĂączowego :!:
Oni mĂłwili co kazaÂł rzÂąd a Fuckty mĂłwia co kaÂże Walter...
DopĂłki byÂł Lis czĂŞsto zdarzaÂło siĂŞ, Âże dziaÂło siĂŞ inaczej. Teraz nie sÂądzĂŞ, Âże ukazaÂłby siĂŞ np. materiaÂł o "problemie goleni prawej".
co za ró¿nica ? (przypomnê ci Charków)
Ró¿nica jest i to znaczna :idea: Zreszt¹ nie wiem czy wiesz jaka zmowa milczenia panowa³a we wszystkich mediach nt. Charkowa. Ka¿dy siê ba³, ba³ siê tak¿e Walter, który zabra³ Miros³awowi Rogalskiemu "surówkê" i schowa³ j¹ do szejfu. I wcale siê nie dziwie- demokracja w Polsce jest jaka jest, a ca³kowicie rozumiem obawê Waltera Seniora. Sam jest cz³owiekem prezydenta, KRRiTV te¿ ma okreœlony kolor i pochodzenie. Wyemotowanie tego materia³u mog³o spowodowaÌ, ze nie dostanie koncesji albo dostanie j¹ okrojon¹. Ale wyemitowali i zrobili œwietn¹ rzecz, bo nigdy nie dowiedzielibyœmy siê o tym, gdyby lawiny nie wywo³a³ Lis i Fakty. Szkoda tylko, ¿ê trwa³o to tyle dni...
A tak na marginesie to Warakomska to nie stary beton ??? zdaje siĂŞ nie jest juÂż 1 mÂłodoÂści...
Nie aÂż taki beton jak Kozak czy Grad- red lady 8) ByÂła wiele lat w USA, wiĂŞc nie zbetoniaÂła i nie skompomitowaÂła siĂŞ tak jak inni. Warakomska ma mĂłj kredyt zaufania, nie skreÂślam jej od razu. Zobaczymy za trzy miesiÂące.
A zmiany i nowe nie zawsze znaczy lepsze
W tej sytuacji ktĂłra byÂła mogÂą oznaczaĂŚ tylko lepsze. PozostajÂą wÂątpliwoÂści czy te zmiany bĂŞdÂą wystarczajÂące i czy przetrwajÂą dÂłuÂżej niÂż.... do nastĂŞpnych wyborĂłw.
³apy i miot³ê....
Kobieta pracujÂąca Âżadnej pracy siĂŞ nie boi 8)
a moze mnie oswiecisz jaka to ró¿nica ???
Taka, ¿e ten obecny jeszcze nic nie spierdoli³ w pokazowy sposób. Jest nieruchawy jak prezes, ale nie oczekujmy ¿e w tak du¿ej instytucji jak TVp zmiany przeprowadzi siê od zaraz... Ale czasu pozosta³o im coraz mniej, a narazie nic spektakularnego siê nie sta³o. Aha, nie s³ychaÌ jeszcze o ¿adnej aferze z nowym zarz¹dem w roli g³ównej 8)

dalej koterie nepotyzm i tyle... tylko w inna stronĂŞ skrĂŞcili :)
A Balcerowicz musi odejœÌ- Kamuii, zmieù p³ytê bo nie mogê ju¿ czytaÌ, ¿e wszêdzie gdzie coœ nie idzie po naszej myœli to koteria i nepotyzm. Warakomska chyba jeszcze nie zatrudni³a do prowadzenia wiadomoœci kogoœ ze swojej rodziny.
i co z tego ze to katolicy ? ja teÂż jestem katoliczka ale nie muszĂŞ caÂły czas mszy i programĂłw katolickich oglÂądaĂŚ jak ktos chce to do kaÂżdej kablĂłwki wpierdalajÂą teraz TRWAM...
Ale nie przesadzaj, przecie¿ nie jest tak, ze w³¹czasz TVP i widzisz ¿e ludzie siê modl¹. Mi osobiœcie nie przeszkadza to ¿e jest msza o 7 ranow niedziele :arrow: œpiê wtedy.
Poza tym o jakiej ty misji mĂłwisz ???
Tej, ktĂłrej siĂŞ nie realizuje albo realizuje siĂŞ jÂą o 1 w nocy- GNIOOJE :!: :!:
kiedyÂś byla tivi edukacyjna i inne programy a wczoraj np wyczytaÂłam ze TVP przygotowuje nowy 1 w histori reality show...
Bez komentarza... BĂŞdÂą jakieÂś popegieerowskie zadupie wyciÂągaĂŚ z doÂła- BUHAHA :!: ÂŚmiechu warte :D Ale jestem spokojny- spierdolÂą to napewno :twisted:
Ostatnio jakiœ program prowadzi³y Doda z Mandaryn¹... có¿ jakie misjonarki taka misja...
Kamuii, podpisuje siê pod tym obiema rêkami :wink: I gratulluje trafnego stwierdzenia. Swoj¹ drog¹ to ciekawe, ¿ê Doda i Mandaryna prowadzi³y wspólnie program :idea:
oczywiscie ale to widzowie mogli by wylewaĂŚ na niÂą pomyje bo nie jest Lisem...
¯eby na nikogo nie wylewaÌ pomyjów trzeba by³o daÌ osobê ca³kowicie dla wielu osób now¹- œwie¿¹ twarz która nie bêdzie siê negatywnie kojarzy³a. Dali Anitê :arrow: co¿, potraktowali j¹ jako miêso armatnie :twisted:
No w³¹snie to nie czpeiaj siê Holeckiej i Anity ...mgr Prezenter...
btw Justyna skoĂączyÂła np. dziennikarstwo i to na Sorbonie...
¯eby regu³a by³a regu³¹ musi potwierdziÌ j¹ wyj¹tek.
jak nie obrazisz przy tym niepotrzebnie Anitki to odpowie :) mnie odpowiada :)
Tak, ale JustynĂŞ moÂżna obraÂżaĂŚ :?: :!:
MAKEPOVERTYHISTORY
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

kubs a co Ty wiesz o Barbarze gGad - WoÂżniak i Grzegorzu Kozaku? OdpowiedÂź jest prosta - nic. Ba, nawet im do piĂŞt nie dorastasz. Podopno nowy zarzÂąd pozbyÂł siĂŞ skompromitowanych dziennikarzy - dlaczego wiĂŞc nie zwolnili Grad WoÂźniak i Kozaka? MaÂło tego - dlaczego Kozak wrĂłciÂł z Moskwy, znowu dostaÂł posadĂŞ wydawcy WiadomoÂści i juÂż dwa razy prowadziÂł program publicystyczny dotyczÂący wyborĂłw na Wschodzie? Nie dostrzegasz tutaj jakiÂś sprzecznoÂści? A moÂże wiesz, czmeu Kozak zostaÂł korespondentem w Moskiwe? Podejrzewam, Âże nie. Dlatego teÂż radzĂŞ - albo uzupeÂłnij swoje powaÂżne brakiw kwestaich dostczÂących polskich mediĂłw, albo siĂŞ nie odzywaj, bo siĂŞ kompromitujesz i nawet nie wiesz jak bardzo.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

Drogi Doktorze, ÂżebyÂś zbyt dobrze siĂŞ nie czuÂł odpowiem Ci :arrow:

doktorfaustus1 pisze:kubs a co Ty wiesz o Barbarze gGad - WoÂżniak i Grzegorzu Kozaku?
Barbara Grad- WoŸniak- partyjny beton, pracowa³a jeszcze w Dzienniku Telewizyjnym. W 1988 roku Jacek Snopkiewicz zaliczy³ j¹ w swoim rankingu do 3!!! ligi dziennikarzy (Ÿród³o: "Telewizja naga" Jacek Snopkiewicz Aleksandra Jakubowska, Wydawnictwo ALFA, Warszawa 1991, str. 255). Komunistka z krwi i koœci, co wiêcej, nawet nie próbuj¹ca tego ukryÌ. Wredny babsztyl (zdanie pewnego wspó³pracownika, który obecnie z ni¹ pracuje). Tomasz Lis w ksi¹¿ce "Nie tylko Fakty" wspomina³ j¹ jako czerwon¹ ¿mijê- w dniu jej przywrócenia do pracy (pocz¹tek lat 90.) przysz³a ubrana ca³a na czerwono: szpilki, rajtki, ¿akiet, kapelusz. Mi tyle wystarczy. Wydawc¹ najlepszym te¿ raczej nie jest- na pewno nie splami³a siê bezstronnoœci¹.

Grzegorz Kozak - rĂłwnieÂż dÂługoletni pracownik IAR, byÂł prowadzÂącym, korespondentem, ostatnio wydawcÂą- to mnie przeraÂża
OdpowiedÂź jest prosta - nic.
jakÂże mylna ta odpowiedÂź
Ba, nawet im do piĂŞt nie dorastasz.
Pozostawie bez komentarza, w sumie takim osobom bym raczej nie chciaÂł dorastaĂŚ do...
Podopno nowy zarzÂąd pozbyÂł siĂŞ skompromitowanych dziennikarzy
Podobno.... Ale starego betonu siĂŞ nie skruszy. Ale spokojnie, jeszcze chwila i oni znajdÂą siĂŞ na bruku, bo w koĂącu nie bĂŞdÂą potrzebni sÂłuÂżebne gryzipiĂłrki.
dlaczego wiĂŞc nie zwolnili Grad WoÂźniak i Kozaka?
Ne jestem prezesem Dworakiem ani WarakomskÂą, zwalnianie ich nie leÂży w moich kompetencjach.
dlaczego Kozak wrĂłciÂł z Moskwy
Bo siĂŞ skompromitowaÂł. Gdy dziaÂła siĂŞ tragedia w BiesÂłanie nie chciaÂło mu siĂŞ ruszyĂŚ swojego grubego tyÂłka z Moskwy i w czasie gdy Bater relacjonowaÂł live on siedziaÂł na tle zastawki z widokiem Kremla i komentowaÂł- wielki dziennikarz, zasÂłuÂżony dla stacji :twisted: :twisted:

MaÂło tego - , znowu dostaÂł posadĂŞ wydawcy WiadomoÂści i juÂż dwa razy prowadziÂł program publicystyczny dotyczÂący wyborĂłw na Wschodzie?
Bo gdzieœ trzeba by³o go upchn¹Ì- mo¿e i tu by³y jakieœ zalecenia z góry, ¿e Pana Kozaka zostawiamy
Nie dostrzegasz tutaj jakiÂś sprzecznoÂści?
Dostrzegam, wielk¹, po Bies³anie powinien wylecieÌ na zbity ryj. Ale nieeee, Grzesiu naszym przyjacielem jest, wiêc znajdziemy mu ciep³¹ posadkê, tym razem w Polsce. Nowe wiadomoœci, nowe otwarcie-BUHAHA- skoro ludzie Ci sami to tak jakby nic siê nie zmieni³o.
A moÂże wiesz, czmeu Kozak zostaÂł korespondentem w Moskiwe?
Bo zna rosyjski :?: Trzeba by³o go gdzieœ upchn¹Ì :?: Aha, to zaszczytna placówka :idea: Ka¿dy reporter marzy ¿eby dostaÌ posadê na plkacówce u naszych przyjació³ na Wschodzie :!: Tak, zdecydowanie to presti¿owa placówka (HAHAHA!)
Dlatego teÂż radzĂŞ - albo uzupeÂłnij swoje powaÂżne brakiw kwestaich dostczÂących polskich mediĂłw, albo siĂŞ nie odzywaj, bo siĂŞ kompromitujesz i nawet nie wiesz jak bardzo.
DziĂŞkuje za radĂŞ, nie mam potrzeby uzupeÂłniaĂŚ mojej wiedzy, poniewaÂż jest napewno wiĂŞksza od twojej. I wÂłaÂśnie potwornie siĂŞ skompromitowaÂłeÂś w moim oczach, doktorze. Czasem milczenie jest zÂłotem...
MAKEPOVERTYHISTORY
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

Nie martw siĂŞ - nie jesteÂś w stanie popsuĂŚ mi humoru.
Nie wiem, jakim dziennikarzem by³a Barbara Grad WoŸniak za czasów Dziennika TV, ale jak na razie tylko jej materia³y widzia³me w CNN. WidaÌ nie s¹ z³e, no ale Ty wiesz lepiej. Wcalê nie dziwiê siê, ¿e ubra³a siê wówczas na czerwono - zrobi³bym tak samo - wszak wylceia³a za mê¿a, a nie zdolnoœci, czy tez ich brak. Có¿ - taki kraj. Nie wiem jakim by³a wydawc¹, ale obecnie szefuje dzia³owi zagranicznemu Wiadomosci i idzie jej to bardzo dobrze - ma³o tego odpowiada tak¿e za program Œwiat w regionalnej Trójce. Pisa³em o niej w dziale Telewizja i nie chce mi siê powtarzaÌ. No ale s³owa Tomka L. s¹ œwiêtê - ponumerujcie wiêc zdania w tej ksi¹¿ce, a na pewno bêdzie ³¹twiej cytowaÌ.

W sprawie Grzegorza Kozaka - widzê, ¿e nawet nie wiesz dlaczego zosta³ korpespondentem w Moskiwe - otóz po ci¹g³ych k³ótniach ze S³awiùskim (dawny szef Wiadomoœci) - zosta³ zwolniony z TAI. Jednak postanowi³ nie poddawaÌ siê - wystarowa³ w konkursie na korpesondenta (te posady obasadzane s¹ z konkursów) - podpisa³ umowê z TVP i wyjecha³. Do Bies³anu nie pojecha³ z bardzo w¹znych powodów rodzinnych - najpierw musia³ wróciÌ do Warszwawy, potem nie móg³ ju¿ dostaÌ wizy i zgody na wyjazd od w³adz rosyjskich - i tylko z tego powdu siedzia³ w Moskwie. No ale Ty wiesz lepiej, mo¿esz sobie bezkarnie o lekcewa¿¹cy stosunek do pracy, kpiny z widzów etc. Ale prawdziwych powódów ju¿ nie znasz - zreszt¹ nawet one by Ciê nie przekona³y. Gdybœ mia³ racje, ¿e odwo³ano go z Moskwy za karê, to na pewno nie dosta³by nagrody, jak¹ jest redagowanie Wiadomoœci. Wraz z now¹ ods³on¹ wróci³ i zosta³ wydawc¹ - Grzywaczewski chcia³ usun¹Ì Pieùkowsk¹ i widaÌ uda³o mu siê to, wiêc nie mia³by wiêkszych k³opotów z Kozakiem, a Bies³an by³by idealn¹ wymówk¹. Ale widaÌ nie mog³ tak¹ wymówk¹ byÌ.

Twoje argumenty o Moskwie jako ma³o wa¿nej placówce s¹ œmieszne - cóz widaÌ ze nie masz pojêcia o œwiecie. Ok wiêc zamknijmy placówki etc. Przecie¿ Rosja to nic nie znacz¹cy kraj, a jej przywdócy s¹ silni jak jacyœ przywódcy plemienni - takie wnioski mo¿na wyci¹gn¹Ì z Twojej wypowiedzi.

PS Kozak nigdy nie byÂł pracownikiem IAR - chyba nie wiesz o czym piszesz.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Dobrze Kubs mĂłwi! Zgadzam siĂŞ caÂłkowicie. Z tym postem o KraÂśko w innym temacie teÂż. Ale piszÂąc o tej babie zapomnialeÂś o tym wspaniaÂłym temacie: http://www.forum.tvn.tivi.pl/viewtopic.php?t=475 :D :D :D
Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

Doktorze, twoje argumenty co do Barbary Grad- WoÂźniak mnie kompletnie nie przekonujÂą. Nie bĂŞdĂŞ siĂŞ rozpisywaÂł bo nie ma sensu. WidzĂŞ, Âże gdy zaczyna brakowaĂŚ Ci argumentĂłw zaczynasz byĂŚ cyniczny- moÂże to dobry sposĂłb :idea: Dla mnie ta osoba to czerwona Âżmija i tyle.

O Grzegorzu Kozaku te¿ nie bêde wiele pisa³. NIe t³umaczy go nic- bycie dziennikarzem to misja i by³o wiel przypadków gdy dziennikarz nie patrz¹c na sytuacjê jecha³. ¯ona Marcina Firleja by³a przeciewna jegop wyjazdowi najpierw do Kuwejtu, potem do Iraku. On te¿ nie mia³ wizy do Iraku i jakoœ siê przez pustyniê przedosta³. Kozaka nic nie t³umaczy. Ale rozwali³eœ mnie tekstem, ze on wróci³ do Polski a potem nie chcieli go wpuœciÌ do Osetii- to jest brak profesjonalizmu. Ale có¿, w TVP mamy z tym do czynienia na codzieù.

Co do placówki w Moskiwe, nie przekonuj mnie, ¿e jest to bardzo wa¿ny oœrodek. Nie w tych czasach. Pewnie jakieœ 20 lat temu ka¿dy chcia³ znaleŸÌ siê na placówce u naszego wschodniego brata. Ale teraz :?: Rosja to raczej nie najwa¿niejszy partner dla Polski-> dla mnie to placówka drugiej kategorii.

DziĂŞki ÂŁukasz za poparcie. Doktorowi- obiektywizmu 8)
MAKEPOVERTYHISTORY
Anonymus
Bywalec
Bywalec

Post autor: Anonymus »

Czy nie uwaÂżacie, Âże oststnio Justyna Pochanke jest rzadko we Faktach?
Na przykÂład Kajdanowicz czy Rymanowski prowadzÂą na zmianĂŞ przez caÂły tydzieĂą - przynajmniej tak w ostatnim czasie byÂło
a justyna Pochanke prowadziÂła w tym tygodniu no ale nie aÂż caÂły tydzieĂą
[...] juÂż dzis Fakty prowadziÂł Kajdanowicz a jej nie byÂło
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

Nie oglÂądasz uwaÂżnie. Grafik faktĂłw wyglÂąda tak:

Pon- Pt: Justyna Pochanke w jednym tygodniu, Bogdan Rymanowski w drugim.

Sb- Ndz: kajdanowicz- w kazdy weekend
MAKEPOVERTYHISTORY
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

ChĂŞtnie zamiast Kajdanowicza widziaÂłbym AnitĂŞ Werner :twisted:
ODPOWIEDZ