Justyna Pochanke
Moderator: Łukasz
:)
Ja jestem fanem Justyny Pochanke lecz jak ktoœ mówi, ¿e Anita jest fajna to ja sie niebêde k³uci³. Wed³ug mnie decyzja zarz¹du TVN-u wcale niejest b³êdna. I niemo¿e byÌ tak, ¿e je¿eli faktów g³ównych nieprowadzi anita to decyzja jest hipokrytyczna.
1.Ja nie mĂłwiĂŞ Âże Justyna jest nie -fajna nie oceniam tego bo mnie to nie obchodzi...
MoÂże jest teÂż i dobrÂą dziennikarkÂą (kwestia gustu i indywidualnego odbioru)
Ale jednak dostaÂła siĂŞ do faktĂłw dlatego ze ma tam mĂŞÂża.Ponad to przez niÂą wyleciaÂła Anita.Wiadomo nie moÂże byĂŚ 2 gwiazd w tej samej stacji...
2.
3.
MoÂże jest teÂż i dobrÂą dziennikarkÂą (kwestia gustu i indywidualnego odbioru)
Ale jednak dostaÂła siĂŞ do faktĂłw dlatego ze ma tam mĂŞÂża.Ponad to przez niÂą wyleciaÂła Anita.Wiadomo nie moÂże byĂŚ 2 gwiazd w tej samej stacji...
2.
Decyzja jest glupia a nie "hipokrytyczna" hipokryzjÂą jest krygowanie siĂŞ Justyny ktĂłra na prawo i lewo gada jak to onanie chciaÂła byĂŚ w faktach itp...decyzja jest hipokrytyczna.
3.
No w³asnie ka¿dy inteligêtny cz³owiek wie ¿e pewne ogóle prawdy nie podlegaj¹ os¹dowi jednostki.I jeœli swietna dziennikarka z dnia na dzieù traci pracê a zastêpuje j¹ ¿ona szefa to ka¿dy inteligêtny cz³owiek wie ¿e coœ jest nie tak. A koteria i nepotyzm to cechy potêpiane przez ogó³...No wlasnie i dalczego to wy decydujecie ktore decyzje sa bledne i jakie zachowania nazywamy hipokryzja,
Android <3
To, ¿e Justyna dosta³a pracê w Faktach po znajomoœci (m¹¿ zrobi³ swoje) - do tego raczej nikt nie ma w¹tpliwoœci. Nie oznacza to jednak, ¿e Justyna jest z³a, to co robi w "Faktach" jest bardzo dobre -lubiê j¹, ceniê i szanujêKowal pisze:Ale ja nies¹dze, ¿e Justyna dosta³a prace w FAT-ach dosta³a po znajomoœci! Anita mo¿e i jest dobr¹ dziennikark¹ i wed³ug mnie powinna prowadzic FAKTY zamiast Botgdana! A tak naprawde to mo¿e niewzieliœcie pod uwage, ¿e Anita by niewyrobi³a bo ma "Poranek":)

Tylko nie pisz proszê, ¿e nie wziêliœmy pod uwagê, ¿e Anita ma Poranek i by nie wyrobi³a. O ile siê nie mylê, to w Porankach nie bywa³a gdy prowadzi³a g³ówne FAKTY (jak ju¿ to czasem tylko). Gdyby j¹ chcieli w g³ównych FAKTACH dalej by tam by³a, a do "Poranku" TVN24 osób by napewno im nie zabrak³o... (Ale gdzie tam: Jêdrzejowska wczeœnie wstawaÌ nie bêdzie

pochanke
Ja te¿ myslê, ¿e Justyna ma zadatki ma œwietn¹ prezenterkê. Musi jednak przezwyciê¿yÌ troche swoich fobii i ci¹gle uczyÌ siê profesjonalizmu.kaseta89 pisze:To, ¿e Justyna dosta³a pracê w Faktach po znajomoœci (m¹¿ zrobi³ swoje) - do tego raczej nikt nie ma w¹tpliwoœci. Nie oznacza to jednak, ¿e Justyna jest z³a, to co robi w "Faktach" jest bardzo dobre -lubiê j¹, ceniê i szanujê![]()
Problem jest taki, ze ona nie tylko sie zatrzyma³a, ale mam wrêcz wrazenie, ¿e sie cofa. Nie chcê wchodzic w prywatnosc, ale ewidentnie ma³¿eùstwo jej nie s³u¿y. Moze poczu³a sie za pewnie?

Te¿ to zauwa¿y³em ju¿ dawno. Kiedyœ Anita mia³a rozmowe z jakimœ Pochanke, który wypowiada³ siê na temat systemów komputerowych. A przy Magazynie ju¿ od dawna widnieje to nazwisko w napisach koùcowych.arrow pisze:Tak sie zastanawiam... producentem dzisiejszego Magazynu 24 Godziny by³ Andrzej Pochanke. to zbie¿noœÌ nazwisk czy rodzina?
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24
http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24
http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
To jej brat... podobno
a co do Pochanke to jeÂśli muj opis jest prawdziwy to podobno ma zamiar zrezygnowaĂŚ z prowadzenia faktĂłw i zostaĂŚ wydawcÂą w newsroom'ie bo chce siĂŞ poÂświĂŞciĂŚ macierzyĂąstwu...
a to otwiera drogĂŞ dla awansu a*tomatowi ,JĂŞdrzejowskiej i Grassowi czyli naszym naczelnym A*tomatom... ale to dobrze nikt juÂż w tedy tej parszywej stacji nie bĂŞdzie oglÂądaÂł
a co do Pochanke to jeÂśli muj opis jest prawdziwy to podobno ma zamiar zrezygnowaĂŚ z prowadzenia faktĂłw i zostaĂŚ wydawcÂą w newsroom'ie bo chce siĂŞ poÂświĂŞciĂŚ macierzyĂąstwu...
a to otwiera drogĂŞ dla awansu a*tomatowi ,JĂŞdrzejowskiej i Grassowi czyli naszym naczelnym A*tomatom... ale to dobrze nikt juÂż w tedy tej parszywej stacji nie bĂŞdzie oglÂądaÂł

Android <3