CoÂś w tym stylu. Justyna jest naprawdĂŞ fantastycznÂą publicystkÂą i powinna daĂŚ siĂŞ rĂłwnieÂż jako Âświetna publicystaka poznaĂŚ szerszej widowni (nie kaÂżdy ma dostĂŞp do TVN24, a nawet jeÂśli ma to oglÂąda od czasu do czasu).
ta to ma dobrze. Wybaczcie....ale jak potem piszecie jak to jej wakacje siê nale¿¹, po czym ona po wkacjach pracuje op 3-4dni a potem 6wolnego ( ostatni raz na antenie w œrode w Magazynie) to wybaczcie.
Porada, Marciniak, KalczyĂąska siedzÂą po 5-7dni w tygodfniu po 1-2 dni wolnego majÂą......no i ta piszczÂąca Jedrzejowska. Ta to chyba fotel ze studia ma wbity w tyÂłek i zabiera po kaÂżdym dyÂżurze ze sobÂą uniemoÂżliwiajÂąc dyÂżurowania innym Zacznijeszym w moim mniemaniu osĂłbkom tvn24. Woof wreszcie to z siebie wyrzuciÂłem
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą :::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24
ja osobiÂście spodziewaÂłem siĂŞ Âże dziÂś w Faktach bĂŞdzie Marciniak ale jednak mylnie.. chociaÂż ja tam za duÂżo domniemywaĂŚ nie mogĂŞ bo nie wiem jak tam w tvn24 majÂą poukÂładane :]
CaÂłkiem moÂżliwe. Ale czy to powĂłd, by tak katowaĂŚ widza automatami - Grassem i JĂŞdrzejowskÂą
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
I dziœ znów Justyna w Faktach. Program przebieg³ spokojnie, profesjonalne prowadzenie ze strony Justyny. Tak szczerze mówi¹c to ju¿ siê nudne trochê robi :mrgreen: No dobra...¿artujê!! Oby tak dalej, choÌ uwa¿am, ¿e ona marnuje siê(dok³adnie swój talent publicystyczny w takim programie gdzie przekazuje tylko wiadomoœci-bez rozmowy z goœÌmi, bez pytaù(nie zawsze tych ³atwych, prostych i przyjemnych!!)w Faktach-jestem za tym, ¿eby rzadziej pojawia³a siê w tym programie ale za to czêœciej bywa³a prowadz¹c¹ Magazyn24 h w miejsce takiego £.Grassa czy A.Jêdrzejowskiej!!Bo im do klasy Justyny brakuje baaaardzo, baaaardzo du¿oo!!