Justyna Pochanke

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

CoÂś w tym stylu. Justyna jest naprawdĂŞ fantastycznÂą publicystkÂą i powinna daĂŚ siĂŞ rĂłwnieÂż jako Âświetna publicystaka poznaĂŚ szerszej widowni (nie kaÂżdy ma dostĂŞp do TVN24, a nawet jeÂśli ma to oglÂąda od czasu do czasu).
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

no to moÂże o 18:00 w TVN i TVN24, to by byÂło dobrze.
Wróciłem!!
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

:( dziœ wieczór bez Justyny :( Szkoda, ¿e w Magazynie 24 h bêdzie Grass:(:(:( no có¿...wszystko co dobre szybko siê koùczy!!!

DziĂŞki Fusiak za capsy!! Jasne, Âże fani Justyny zawsze bedÂą chĂŞtni na capsy z jej udziaÂłem :):)
ZIMA
Kowal
Bywalec
Bywalec

Szkoda, Âże dzisiaj niebyÂło StyÂśki ale Grass, nawet byÂł dobry. PodobaÂła mi sie jego rozmowa z specjalistami do spraw terroryzmu.
Wróciłem!!
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

StysÂława siĂŞ zmĂŞczyÂła.....3wydania. I znĂłw weekend, przynajmniej na wizji.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
PabloOoOo_90
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: PabloOoOo_90 »

Jutro w Faktach Justyna Pochanke !! :lol: :lol: :lol: :jupi: :jupi: :jupi: :brawo: :brawo: :brawo: :drunk: :drunk: :drunk:
Liczą się tylko FAKTY TVN codziennie o 19:00 w TVN.
Zapraszają : Justyna Pochanke , Piotr Marciniak i Grzegorz Kajdanowicz.
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

wiĂŞcej emotek siĂŞ nie daÂło? sprĂłbuj :?
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

pablo_xl pisze:Jutro w Faktach Justyna Pochanke !! :lol: :lol: :lol: :jupi: :jupi: :jupi: :brawo: :brawo: :brawo: :drunk: :drunk: :drunk:

ta to ma dobrze. Wybaczcie....ale jak potem piszecie jak to jej wakacje siê nale¿¹, po czym ona po wkacjach pracuje op 3-4dni a potem 6wolnego ( ostatni raz na antenie w œrode w Magazynie) to wybaczcie.
Porada, Marciniak, KalczyĂąska siedzÂą po 5-7dni w tygodfniu po 1-2 dni wolnego majÂą......no i ta piszczÂąca Jedrzejowska. Ta to chyba fotel ze studia ma wbity w tyÂłek i zabiera po kaÂżdym dyÂżurze ze sobÂą uniemoÂżliwiajÂąc dyÂżurowania innym Zacznijeszym w moim mniemaniu osĂłbkom tvn24. Woof wreszcie to z siebie wyrzuciÂłem :lol:
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

ja osobiÂście spodziewaÂłem siĂŞ Âże dziÂś w Faktach bĂŞdzie Marciniak ale jednak mylnie.. chociaÂż ja tam za duÂżo domniemywaĂŚ nie mogĂŞ bo nie wiem jak tam w tvn24 majÂą poukÂładane :]
Kowal
Bywalec
Bywalec

W TVN24 wedÂług mnie przez urlopy panuje maÂłe zamieszanie.
Wróciłem!!
Awatar użytkownika
mikasur
Bywalec
Bywalec

Post autor: mikasur »

CaÂłkiem moÂżliwe. Ale czy to powĂłd, by tak katowaĂŚ widza automatami - Grassem i JĂŞdrzejowskÂą :?: :?: :?: :!: :evil: :x
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
Kowal
Bywalec
Bywalec

Ja akurat Grassa lubiĂŞ
Wróciłem!!
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

I dziœ znów Justyna w Faktach. Program przebieg³ spokojnie, profesjonalne prowadzenie ze strony Justyny. Tak szczerze mówi¹c to ju¿ siê nudne trochê robi :D :mrgreen: :wink: No dobra...¿artujê!! Oby tak dalej, choÌ uwa¿am, ¿e ona marnuje siê(dok³adnie swój talent publicystyczny w takim programie gdzie przekazuje tylko wiadomoœci-bez rozmowy z goœÌmi, bez pytaù(nie zawsze tych ³atwych, prostych i przyjemnych!!)w Faktach-jestem za tym, ¿eby rzadziej pojawia³a siê w tym programie ale za to czêœciej bywa³a prowadz¹c¹ Magazyn24 h w miejsce takiego £.Grassa czy A.Jêdrzejowskiej!!Bo im do klasy Justyny brakuje baaaardzo, baaaardzo du¿oo!!
ZIMA
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

TVN_FAN pisze:jestem za tym, Âżeby rzadziej pojawiaÂła siĂŞ w tym programie ale za to czĂŞÂściej bywaÂła prowadzÂącÂą Magazyn24 h
nie! teraz jest dobrze ale jednak mogÂła by teÂż czĂŞcciej prowadziĂŚ magazyn no ale coÂż inni tez muszÂą coÂś prowadziĂŚ
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

odnoÂśnie jakiegoÂś tam meczu w Kielcach.. Âże kibice sÂą nietolrencyjni bo pobili jakiegoÂś ciemnoskĂłrego co tam graÂł czy coÂś w tym stylu ;)
ODPOWIEDZ