Justyna wczoraj, dziÂś, jutro i najbliÂższym tygodniu Co do strojĂłw to ja juÂż wÂątpliwoÂści nie mam Âże to ÂżaÂłoba. Ale mi teÂż to zbytnio nie przeszkadza
tobi pisze:nieÂżle spasiona na tych fotach Wasza ulubienica
Tobi, nie moÂża byÂło uÂżyĂŚ innego sÂłowa?
nie, bo tym samym wyraÂżam wĂłj stosunek do osoby, ktĂłrej wyglÂąd tak oceniÂłem. musi ktoÂś tu byĂŚ, kto nie patrzy maniaklnie na jej osobe, a sÂłodycz jakÂą w tym wÂątku wspomnianÂą osobe darzycie jest chorobliwie subiektywna.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą :::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24
tobi pisze:nie, bo tym samym wyraÂżam wĂłj stosunek do osoby, ktĂłrej wyglÂąd tak oceniÂłem. musi ktoÂś tu byĂŚ, kto nie patrzy maniaklnie na jej osobe, a sÂłodycz jakÂą w tym wÂątku wspomnianÂą osobe darzycie jest chorobliwie subiektywna
Dobrze wiesz, ¿ê nie chodzi³o mi o to, co napisaleœ, ale jak. Nikt Ci nie zabrania krytykowaÌ Justyny
Ale gdyby Ci siĂŞ chciaÂło to zajrzyj tu http://www.forum.tvn.tivi.pl/viewtopic.php?t=427
Gdyby Ci siĂŞ jednak nie chciaÂło, to przytaczam punkt 2: "Na forum nie wolno uÂżywaĂŚ wulgaryzmĂłw i zwrotĂłw powszechnie uznanych za obraÂźliwe"
i inny punkt "Obra¿aÌ innych U¿ytkowników Forum, wyzywaÌ ich i poni¿aÌ"- tu powinien siê znaleŸÌ dopisek i "ludzi których krytykujesz(nawet jeœli ich nie lubisz)"
Peace
Jesli Justyna jest gruba i brzydka i nikt jej niechce to ja bardzo chêtnie siê z ni¹ o¿eniê Gdybym by³ kobiet¹ to chcia³bym bêd¹c jak to uj¹³eœ nie pamiêtam spasiona wygl¹daÌ tak jak ona.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
W niedzielĂŞ 20 listopada, czyli za kilka godzin minie rok od kiedy nie ma juÂż Marcina po naszej stronie. ["]
----------------------------------------------
hmm ... nie wiem czy dobrze kombinujĂŞ ale wydaje mi siĂŞ Âże Stysia w weekend sie pojawiÂła bo rok temu, chyba ze pamiĂŞc mnie zawodzi ... prowadziÂła fakty jak Marcin zmarÂł ... tak ? albo z pogrzebu, jedno z tych napewno
... ta czerĂą ... ale nie bo za dÂługo jÂą nosi.
nie fakty w dniu Âśmierci Marcina prowadziÂł Grzesiek Kajdanowicz...
opowiadaÂł o tym Âże zdjĂŞcia byÂł mu pokazaĂŚ itd... w dniu pogrzebu chyba tez on ale nie jestem pewna
pamiĂŞtam jak baÂłem sie o Stysie by sie poprostu nie rozpÂłakaÂła ... i napewno prowadziÂła bynajmniej z pogrzebu
-----
edit
kurde, pomieszanie z poplÂątaniem ... jak zobacze fakty caÂłe a nie reportarze Sianeckiego to zmieniĂŞ zdanie ... rok robi swoje, moÂże skleroza? eh ... mam nadziejĂŞ Âże nie
Ostatnio zmieniony niedziela 20 lis 2005, 01:06 przez pochanke - fan, łącznie zmieniany 1 raz.
BoÂże a co to ma za znaczenie,czy siĂŞ rozpÂłakaÂła czy nie PrzecieÂż kaÂżdy inaczej odbiera ÂśmierĂŚ przyjaciela,byĂŚ moÂże dusiÂła to w sobie znam wielu ludzi ktĂłrzy wÂłaÂśnie w ten sposĂłb to przeÂżywajÂą.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
kamuii pisze:Moze masz racje bo z Pogrzebu nie pamiĂŞtam ale w dniu smierci na pewno Kajdanowicz...
A ja daÂłabym sobie gÂłowĂŞ obciÂąc Âże po Âśmierci Marcina prowadziÂł Ryman, Kajdan by opowiadaÂł takie rzeczy? (chociaÂż akurat te opowieÂści teÂż mi zostaÂły w gÂłowie)
Tak bo to chodziÂło o "takie zdjĂŞcia bardzie prywatne"... Kajdanowi siĂŞ niedÂługo wczesniej dzieciak urodziÂł i on chyba o tym mĂłwil
to byl na pewno Kajdanowicz a w dzien pogrzebu byÂł Ryman
to mo¿e to by³o w tvn24? nie mog³em tego pomyliÌ ze œmierci¹ papie¿a, napewno Stysia coœ mówi³a o Marcinie ... a zreszt¹ niewa¿ne, nie ma co ci¹gn¹Ì ten w¹tek dalej