[TVP1] 19.30
Moderator: Łukasz
Redaktor Gadomski jest zupe³nie beznadziejny, bardzo cieszê siê, ¿e odszed³ z Faktów. By³ najs³abszym ogniwem programu. jego materia³y by³y nudne, wrêcz denne, zawsze takie same. W popo³udniowych mo¿na by³o go znieœÌ, ale jego obecnoœÌw g³ównych to by³a pomy³ka. Z takimi jak Gadomski, to Wiadomoœci nie stworz¹ dobrego zespo³u reporterów, który jednak ostatnio jest coraz lepszy. Dochodz¹ gwiazdy prasy, TVN. 

Dzisiaj gratulujemy WaramoÂściom Romaszewskiej i jej materiaÂłu o AzerbejdÂżanie.. :evil2: samego materiaÂłu nie widziaÂłam zaÂłapaÂłam siĂŞ tylko na stand upa i utwierdziÂło mnie to w przekonaiu Âże ta baba jest tam tylko dziĂŞki pewnym negatywnym zjawiskom zwanych dalej koteria i nepotyzmem...
Co to wogĂłle byÂło ? Ten stand up byÂł caÂłkowicie przeczytany z promptera w dodatku z koszmarnÂą dykcjÂą znakami przystankowymi tam gdzie nie trzeba... istny koszmar i poziom Wiejskiej telewizji kablowej
tego nie powstydzili by siĂŞnawet CholewiĂąski czy Lipko... !!!
A tyle lat jest w tv... masakra istna i Âżenada. Gratulacje dla wydawcy ktĂłry puÂściÂł ten materiaÂł
Co to wogĂłle byÂło ? Ten stand up byÂł caÂłkowicie przeczytany z promptera w dodatku z koszmarnÂą dykcjÂą znakami przystankowymi tam gdzie nie trzeba... istny koszmar i poziom Wiejskiej telewizji kablowej
tego nie powstydzili by siĂŞnawet CholewiĂąski czy Lipko... !!!
A tyle lat jest w tv... masakra istna i Âżenada. Gratulacje dla wydawcy ktĂłry puÂściÂł ten materiaÂł

Android <3
Wczoraj o 19:30 mogliÂśmy oglÂądaĂŚ ponownie debiut Doroty Wysockiej. Niestety tragedia... Jak zawsze mĂłiÂła niewyraÂźnie, wrĂŞcz beÂłkotliwie. WyglÂądaÂła bardzo brzydko. 
Niestety najprawdopodobniej bêdzie, w³aœciwie to ju¿ jest powrót do stanu porpzedniego. Wszyscy pewnie doskonale pamieamy redaktor wysock¹ 7.07.2005 w dniu zamachó w Londynie. Premier przyby³ do Londynu, gdy¿ do Londynu przyby³, bo Premier przyby³, bo premier Tony Blair przyby³ do Londynu. :? Masakra. Po co j¹ tam na si³ê pchaÌ? Uk³ady. Ale ona siê tak naprawdê nawet do Kuriera nie nadaje!

Niestety najprawdopodobniej bêdzie, w³aœciwie to ju¿ jest powrót do stanu porpzedniego. Wszyscy pewnie doskonale pamieamy redaktor wysock¹ 7.07.2005 w dniu zamachó w Londynie. Premier przyby³ do Londynu, gdy¿ do Londynu przyby³, bo Premier przyby³, bo premier Tony Blair przyby³ do Londynu. :? Masakra. Po co j¹ tam na si³ê pchaÌ? Uk³ady. Ale ona siê tak naprawdê nawet do Kuriera nie nadaje!

Marcin pisze:Wczoraj o 19:30 mogliÂśmy oglÂądaĂŚ ponownie debiut Doroty Wysockiej.
BoÂże, boÂże a byÂło tak dobrze... siedziaÂła w tych wieczornych i nawet "nieÂźle" jej tam szÂło, przynajmniej mogÂłam na niÂą patrzeĂŚ. Przez moment wydawaÂło mi siĂŞ, Âże moÂże coÂś z niej bĂŞdzie, jak sobie poĂŚwiczy w wiadomoÂściach wieczornych.
Do g³ównych ca³kowicie siê nie nadaje. Przeci¹ga koùcówki (to takie modne przecie¿), mówi niewyraŸnie- be³kocze, rasowa spikerka, nie dziennikarka ale spikerka :evil2:
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie" 

Ja np jestem wielkÂą fankÂą Doroty Wysockiej 
UwaÂżam Âże takie oceny sÂą niesprawiedliwe jest ona najlepsza polskÂą dziennikarkÂą newsowo publicystycznÂą :]
A to ze jej m¹¿ jest w otoczeniu premieraz gwarantuje nie upolitycznienie tvp a wrêcz przeciwnie to co g³osi Pis czyli Prawo i SprawiedliwosÌ :evil2:
kaÂżdemu moÂże siĂŞ przydaÂżyc takie drobne przejĂŞzyczenie jak z tym premierem
a dorotka deklasuje kaÂżdego w polskich mediach taki Durczok to siĂŞ moze schowaĂŚ :evil2:
Z radoÂści Âże wraca poszÂła siĂŞ wczoraj upiĂŚ i niestety nie widziaÂłam swojej idolki
co ja teraz zrobiĂŞ
:mur:

UwaÂżam Âże takie oceny sÂą niesprawiedliwe jest ona najlepsza polskÂą dziennikarkÂą newsowo publicystycznÂą :]
A to ze jej m¹¿ jest w otoczeniu premieraz gwarantuje nie upolitycznienie tvp a wrêcz przeciwnie to co g³osi Pis czyli Prawo i SprawiedliwosÌ :evil2:
kaÂżdemu moÂże siĂŞ przydaÂżyc takie drobne przejĂŞzyczenie jak z tym premierem

Z radoÂści Âże wraca poszÂła siĂŞ wczoraj upiĂŚ i niestety nie widziaÂłam swojej idolki

Android <3
HasÂłem przewodnim niech bĂŞdzie "Odpryski intelektualnej krytyki, czyli dlaczego miejsce Wysockiej jest na Plutonie".Przemek pisze:No.. klUb zaÂłozymy. Ale miÂłoÂśnikĂłw rzucania jajami w D.WyscokÂą...
Szkoda ÂświeÂżych jaj... zbierajmy zbuki :evil2:
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie" 

-
- Stały bywalec
- Kontakt:
WirtualneMedia.pl pisze:Wielka kampania reklamowa "WiadomoÂści"
W ca³ej Polsce pojawi¹ siê billboardy z twarzami g³ównych dziennikarzy m.in.: Durczoka, Kunicy, Gawryluk, Ziemca, Wysockiej i Kraœko.
31 grudnia TVP rozpoczyna kampaniê promuj¹c¹ "Wiadomoœci" g³ówny serwis informacyjny w TVP. Jej celem jest umocnienie pozycji "Wiadomoœci" jako lidera wœród programów informacyjnych w Polsce.
W ramach kampanii w ca³ej Polsce pojawi¹ siê billboardy z twarzami g³ównych prezenterów i reporterów "Wiadomoœci" i has³em "Wiadomoœci - zawsze sprawdzone". W kampanii udzia³ wezm¹ Kamil Durczok i Miko³aj Kunica, Dorota Gawryluk i Jacek Gasiùski, Krzysztof Ziemiec i Jacek Karnowski oraz Dorota Wysocka i Piotr Kraœko. 70 tablic wielkoformatowych pojawi siê ³¹cznie w 140 lokalizacjach w najwiêkszych miastach Polski. Kampaniê, która bêdzie trwa³a cztery tygodnie, przygotowa³ Dom Mediowy Zenithmedia
Jak wynika z danych TVP w badaniach prowadzonych przez SMG/KRC "WiadomoÂści" uzyskaÂły najwyÂższy wskaÂźnik przywiÂązania do serwisu. Od wrzeÂśnia do grudnia br. wskaÂźnik ten wzrĂłsÂł z poziomu 8 do 17 punktĂłw i jest najwyÂższy spoÂśrĂłd wszystkich serwisĂłw informacyjnych. Dla porĂłwnania, wskaÂźnik ten dla "FaktĂłw" wynosi 15 punktĂłw, a dla "WydarzeĂą" - 8*.
W grudniu 2004 r. g³ówne wydanie "Wiadomoœci" przyci¹ga³o œrednio 4 984,3 tys. widzów, w grudniu br. liczba ta wzros³a do 5 124,82 tys.**.
*(ÂźrĂłdÂło SMG/KRC, badanie ciÂągÂłe, dane na dzieĂą 18.12.2005).
** TNS OBOP