[TVP1] 19.30

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Redaktor Gadomski jest zupe³nie beznadziejny, bardzo cieszê siê, ¿e odszed³ z Faktów. By³ najs³abszym ogniwem programu. jego materia³y by³y nudne, wrêcz denne, zawsze takie same. W popo³udniowych mo¿na by³o go znieœÌ, ale jego obecnoœÌw g³ównych to by³a pomy³ka. Z takimi jak Gadomski, to Wiadomoœci nie stworz¹ dobrego zespo³u reporterów, który jednak ostatnio jest coraz lepszy. Dochodz¹ gwiazdy prasy, TVN. :D
terraX
Bywalec
Bywalec

Post autor: terraX »

Nie, nie gwiazdy prasy niech zostanÂą w prasie. W WiadomoÂściach majÂą problem, zamiast "wychowaĂŚ" sobie ekipĂŞ reporterĂłw, to kupujÂą z innych mediĂłw. To sÂą rozpaczliwe dziaÂłania. JuÂż tylko czekam kiedy pojawi siĂŞ tam J. Paradowska jako reporterka albo Rolicki jako korespondent.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Dzisiaj gratulujemy WaramoÂściom Romaszewskiej i jej materiaÂłu o AzerbejdÂżanie.. :evil2: samego materiaÂłu nie widziaÂłam zaÂłapaÂłam siĂŞ tylko na stand upa i utwierdziÂło mnie to w przekonaiu Âże ta baba jest tam tylko dziĂŞki pewnym negatywnym zjawiskom zwanych dalej koteria i nepotyzmem...
Co to wogĂłle byÂło ? Ten stand up byÂł caÂłkowicie przeczytany z promptera w dodatku z koszmarnÂą dykcjÂą znakami przystankowymi tam gdzie nie trzeba... istny koszmar i poziom Wiejskiej telewizji kablowej
tego nie powstydzili by siĂŞnawet CholewiĂąski czy Lipko... !!!
A tyle lat jest w tv... masakra istna i Âżenada. Gratulacje dla wydawcy ktĂłry puÂściÂł ten materiaÂł :twisted:
Android <3
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

Co prawda nie widzia³em tego, ale wierze na s³owo, TVP przyzwyczai³o mnie do takich "rewelacyjnych" materia³ów.
Wróciłem!!
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Wczoraj o 19:30 mogliÂśmy oglÂądaĂŚ ponownie debiut Doroty Wysockiej. Niestety tragedia... Jak zawsze mĂłiÂła niewyraÂźnie, wrĂŞcz beÂłkotliwie. WyglÂądaÂła bardzo brzydko. ;(

Niestety najprawdopodobniej bêdzie, w³aœciwie to ju¿ jest powrót do stanu porpzedniego. Wszyscy pewnie doskonale pamieamy redaktor wysock¹ 7.07.2005 w dniu zamachó w Londynie. Premier przyby³ do Londynu, gdy¿ do Londynu przyby³, bo Premier przyby³, bo premier Tony Blair przyby³ do Londynu. :? Masakra. Po co j¹ tam na si³ê pchaÌ? Uk³ady. Ale ona siê tak naprawdê nawet do Kuriera nie nadaje! :twisted:
Przemek
Bywalec
Bywalec

Post autor: Przemek »

Ona sie nadaje do TVBiaÂłoruÂś.

A czemu jest w g³ównych Wiadomoœciach?
Bo jej m¹¿ jest w otoczeniu premiera.

Ha! MaÂło Âże neootyzm to jeszcze Kaczyzm!
Żartowałem.
terraX
Bywalec
Bywalec

Marcin pisze:Wczoraj o 19:30 mogliÂśmy oglÂądaĂŚ ponownie debiut Doroty Wysockiej.

BoÂże, boÂże a byÂło tak dobrze... siedziaÂła w tych wieczornych i nawet "nieÂźle" jej tam szÂło, przynajmniej mogÂłam na niÂą patrzeĂŚ. Przez moment wydawaÂło mi siĂŞ, Âże moÂże coÂś z niej bĂŞdzie, jak sobie poĂŚwiczy w wiadomoÂściach wieczornych.
Do g³ównych ca³kowicie siê nie nadaje. Przeci¹ga koùcówki (to takie modne przecie¿), mówi niewyraŸnie- be³kocze, rasowa spikerka, nie dziennikarka ale spikerka :evil2:
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie" :)
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Ja np jestem wielkÂą fankÂą Doroty Wysockiej :D
UwaÂżam Âże takie oceny sÂą niesprawiedliwe jest ona najlepsza polskÂą dziennikarkÂą newsowo publicystycznÂą :]
A to ze jej m¹¿ jest w otoczeniu premieraz gwarantuje nie upolitycznienie tvp a wrêcz przeciwnie to co g³osi Pis czyli Prawo i SprawiedliwosÌ :evil2:

kaÂżdemu moÂże siĂŞ przydaÂżyc takie drobne przejĂŞzyczenie jak z tym premierem :D a dorotka deklasuje kaÂżdego w polskich mediach taki Durczok to siĂŞ moze schowaĂŚ :evil2:

Z radoÂści Âże wraca poszÂła siĂŞ wczoraj upiĂŚ i niestety nie widziaÂłam swojej idolki :( co ja teraz zrobiĂŞ ;( :mur:
Android <3
Przemek
Bywalec
Bywalec

150 STRON TEGO TEMATU!! :D :D :wink: :!: :!:
Żartowałem.
terraX
Bywalec
Bywalec

kamuii pisze:Ja np jestem wielkÂą fankÂą Doroty Wysockiej :D
Kamuii moÂże zaÂłoÂżymy fanklĂłb tej "dziennikarki"?
Przemek
Bywalec
Bywalec

No.. klUb zaÂłozymy. Ale miÂłoÂśnikĂłw rzucania jajami w D.WyscokÂą...
Żartowałem.
terraX
Bywalec
Bywalec

Przemek pisze:No.. klUb zaÂłozymy. Ale miÂłoÂśnikĂłw rzucania jajami w D.WyscokÂą...
HasÂłem przewodnim niech bĂŞdzie "Odpryski intelektualnej krytyki, czyli dlaczego miejsce Wysockiej jest na Plutonie".
Szkoda ÂświeÂżych jaj... zbierajmy zbuki :evil2:
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

WirtualneMedia.pl pisze:Wielka kampania reklamowa "WiadomoÂści"

W ca³ej Polsce pojawi¹ siê billboardy z twarzami g³ównych dziennikarzy m.in.: Durczoka, Kunicy, Gawryluk, Ziemca, Wysockiej i Kraœko.

31 grudnia TVP rozpoczyna kampaniê promuj¹c¹ "Wiadomoœci" g³ówny serwis informacyjny w TVP. Jej celem jest umocnienie pozycji "Wiadomoœci" jako lidera wœród programów informacyjnych w Polsce.

W ramach kampanii w ca³ej Polsce pojawi¹ siê billboardy z twarzami g³ównych prezenterów i reporterów "Wiadomoœci" i has³em "Wiadomoœci - zawsze sprawdzone". W kampanii udzia³ wezm¹ Kamil Durczok i Miko³aj Kunica, Dorota Gawryluk i Jacek Gasiùski, Krzysztof Ziemiec i Jacek Karnowski oraz Dorota Wysocka i Piotr Kraœko. 70 tablic wielkoformatowych pojawi siê ³¹cznie w 140 lokalizacjach w najwiêkszych miastach Polski. Kampaniê, która bêdzie trwa³a cztery tygodnie, przygotowa³ Dom Mediowy Zenithmedia

Jak wynika z danych TVP w badaniach prowadzonych przez SMG/KRC "WiadomoÂści" uzyskaÂły najwyÂższy wskaÂźnik przywiÂązania do serwisu. Od wrzeÂśnia do grudnia br. wskaÂźnik ten wzrĂłsÂł z poziomu 8 do 17 punktĂłw i jest najwyÂższy spoÂśrĂłd wszystkich serwisĂłw informacyjnych. Dla porĂłwnania, wskaÂźnik ten dla "FaktĂłw" wynosi 15 punktĂłw, a dla "WydarzeĂą" - 8*.

W grudniu 2004 r. g³ówne wydanie "Wiadomoœci" przyci¹ga³o œrednio 4 984,3 tys. widzów, w grudniu br. liczba ta wzros³a do 5 124,82 tys.**.

*(ÂźrĂłdÂło SMG/KRC, badanie ciÂągÂłe, dane na dzieĂą 18.12.2005).
** TNS OBOP
terraX
Bywalec
Bywalec

ZaczĂŞli siĂŞ reklamowaĂŚ, bo juÂż naprawdĂŞ czujÂą zagroÂżenie, ze strony FaktĂłw i WydarzeĂą. Ale KraÂśko i Wysocka na plakacie jako twarz programu... :nie:
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

terraX pisze:Ale KraÂśko i Wysocka na plakacie jako twarz programu... :nie:
no a co tam robi Gawryluk ?? Sory ale ona mi pasuje tak do prowadzenia WiadomoÂści jak Kajdanowicz do FaktĂłw :?
ZIMA
ODPOWIEDZ