pawell pisze:No to wiêc mo¿emy uznaÌ ¿e pierwszego prawid³owego posta na 100 stronie napisa³ TVN_FAN. No có¿ by³em blisko.
Jestem skÂłonny oddaĂŚ palme pierwszeĂąstwa dla pochanke - fana !! NaprawdĂŞ zasÂługuje na to. Swoim caÂłoksztaÂłtem, za capsy z JustynÂą za kilkadziesiÂąt zdjĂŞĂŚ z tÂą super dziennikarkÂą.
Jedna najlepsi majÂą najlepszych FanĂłw !! I to jest ÂświĂŞta prawda.
A wg mnie post FAN_TVN nadaje siĂŞ do skasowania jako zupeÂłnie nie na temat-to wyglÂąda jak prĂłba zdobycia pierwszego wpisu na 100 stronie. A na tym forum nie o to chodzi.
Dlatego usun¹³em dwa pierwsze posty ze setnej strony.
OdnoÂśnie samych zdjĂŞĂŚ, to chyba niektĂłrzy forumowicze nie znajÂą znaczenia wyrazu "topless". Justyna tam topless nie byÂła, a rozwaÂżaĂą, czy te zdjĂŞcia zamieÂściĂŚ, czy teÂż nie, rĂłwnieÂż nie bardzo rozumiem, bo kiedyÂś (dawno temu) sam je zamieÂściÂłem na forum w ktĂłrymÂś z tematĂłw. JuÂż nie pamiĂŞtam gdzie, jak ktoÂś bĂŞdzie uparty, to na pewno znajdzie.
... jestem w pracy, jak wróce przej¿ê temat o Justynie w poszukiwaniu tych zdjeÌ ... w moich wyobra¿eniach by³a toples ... a tak naprawdê w bikini ... widzê ¿e niepotrzebnie dajê zdjecia na forum ... chyba lepiej jak zostawie je dla siebie ...
pochanke - fan pisze:widzĂŞ Âże niepotrzebnie dajĂŞ zdjecia na forum ... chyba lepiej jak zostawie je dla siebie ...
Nie !! Pochanke-fanie !! Bardzo potrzebne s¹ Twoje zdjêcia i nie przejmuj siê jakimiœ nieprzychylnymi komentarzami... . Twoje zdjêcia s¹ super, myœlê, ¿e nie jestem odosobniony w tej kwestii i jakby nie Ty to wiêkszoœÌ by nie mia³a okazji zobaczyÌ Justyny w ró¿nych sytuacjach (i nie chodzi mi o te wczorajsze zdjêcia !!)
:: Kamil pisze:Nie bÂądÂź tego taki pewien. Jakich kryterii uÂżyÂłeÂś do oceny?
Wiesz...myÂślaÂłem, Âże jest to oczywiste... To chyba widaĂŚ... . Kryteria sÂą oczywiste... myÂślĂŞ...
pochanke-fan pisze:TVN_FANie g r a t u l u j ĂŞ
DziĂŞki ale tak naprawdĂŞ to miejsce naleÂży siĂŞ Tobie.
pochanke - fan pisze:widzĂŞ Âże niepotrzebnie dajĂŞ zdjecia na forum ... chyba lepiej jak zostawie je dla siebie ...
nie kokietuj Pochanke fanie... dobrze wiesz, Âże po takim poÂście zaraz wszyscy siĂŞ odezwÂą, Âże jak najbardziej masz wklejaĂŚ zdjĂŞcia I jest to prawda.
TVN_FAN pisze:
::Kamil pisze:
Nie bÂądÂź tego taki pewien. Jakich kryterii uÂżyÂłeÂś do oceny?
Wiesz...myÂślaÂłem, Âże jest to oczywiste... To chyba widaĂŚ... . Kryteria sÂą oczywiste... myÂślĂŞ...
Ale Kamil teÂż zrobiÂł kiedyÂś "odcinek wspomnieniowy" o pani Justynie. Nie zapominajcie
TVN_FAN gratulacje
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie"
terraX pisze:
Ale Kamil teÂż zrobiÂł kiedyÂś "odcinek wspomnieniowy" o pani Justynie. Nie zapominajcie
Nie zapominamy I za to mu dziĂŞki !! Ale jednak myÂślĂŞ, Âże pochanke-fan jest bardziej zaaferowany i "zakrĂŞcony"(pozytywnie oczywiÂście ) na punkcie Justyny niÂż Kamill.
Nie wiem czy przypadkiem ktoÂś wczeÂśniej juÂż tych zdjĂŞĂŚ nie publikowaÂł ale chyba nie.Niestety wÂłaÂściciele praw autorskich do tych zdjĂŞĂŚ zrobili okrutnÂą rzecz-wpletli w zdjĂŞcie okropny napis W&G .Rozumiem Âże musieli to zrobiĂŚ by dla gazet nie byÂły dostĂŞpne ale mogli chociaÂż zrobiĂŚ je przeÂźroczyste.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
No i mieliÂśmy JustynĂŞ w Faktach znĂłw z zasÂłoniĂŞtym dekoltem
WypadÂła fajnie, nie zauwaÂżyÂłem jednak jednej ciekawej rzeczy a mianowicie brakÂło mi jej tak charakterystycznych komentarzy po materiaÂłach Poza tym jak zwykle ok Szybko,sprawnie i konkretnie
No, no jak duÂżo... DziĂŞki. "Fakty" dziÂś ze StyÂśkÂą byÂły jak zwykle fajne.
DziÂś brat mi opowiadaÂł troche o tym jak pracowaÂł w TVN w studiu "FaktĂłw" i powiedziaÂł Âże StyÂśka jest wredna... :? :/ tylko tyle :/ Ale jakoÂś nie mogĂŞ w to uwierzyĂŚ...
pawell pisze:(...)DziÂś brat mi opowiadaÂł troche o tym jak pracowaÂł w TVN w studiu "FaktĂłw" i powiedziaÂł Âże StyÂśka jest wredna... :? :/ tylko tyle :/ Ale jakoÂś nie mogĂŞ w to uwierzyĂŚ...
No có¿...Justyna wredna ?? Mo¿e Na swój sposób to tak - przecie¿ jak siê ogl¹da M24 to widdaÌ jak na d³oni, ¿e ¿adna inna dziennikarka tak wrednie i bezpoœrednio nie potrafi wyci¹gn¹c od goœcia tego co chce Justyna jest w tym najlepsza i jedyna Wiêc jest wredna ale zdecydowanie w pozytywnym œwietle. Wredna jest dla swoich goœci w studiu je¿eli siê miotaj¹ i migaj¹ od odpowiedzi na jej pytanie.
ps. a swojÂą drogÂą pawell odwaÂżna decyzja bo jakbyÂś gdzie indziej napisaÂł, Âże ktoÂś jest wredny to byÂłby to chyba TwĂłj ostatni post w tamtym wÂątku Ale nie martw siĂŞ Fani Justyny sÂą tolerancyjni Nie wyklniemy CiĂŞ z tego wÂątku