Justyna Pochanke

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

pawell pisze:No to wiêc mo¿emy uznaÌ ¿e pierwszego prawid³owego posta na 100 stronie napisa³ TVN_FAN. :D :D No có¿ by³em blisko. :roll: :lol: :lol:
Jestem skÂłonny oddaĂŚ palme pierwszeĂąstwa dla pochanke - fana !! NaprawdĂŞ zasÂługuje na to. Swoim caÂłoksztaÂłtem, za capsy z JustynÂą za kilkadziesiÂąt zdjĂŞĂŚ z tÂą super dziennikarkÂą.

Jedna najlepsi majÂą najlepszych FanĂłw !! I to jest ÂświĂŞta prawda.
A wg mnie post FAN_TVN nadaje siĂŞ do skasowania jako zupeÂłnie nie na temat-to wyglÂąda jak prĂłba zdobycia pierwszego wpisu na 100 stronie. A na tym forum nie o to chodzi.
ZIMA
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: pochanke - fan »

pawell pisze:No to wiêc mo¿emy uznaÌ ¿e pierwszego prawid³owego posta na 100 stronie napisa³ TVN_FAN. No có¿ by³em blisko
to juÂż mi siĂŞ podoba :),TVN_FAN pierwszy, jestem ZA :) :!: ale poczekajmy na odp. admina z gratulacjami :)

dodajĂŞ jeszcze zdjĂŞcia, ale pomaÂłu, bo juz mi siĂŞ nie chce dziÂś :wink:

ObrazekObrazek
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

TVN_FAN pisze:pochanke-fanie ZDJÊCIA NIESAMOWITE !! Jeste¶ wielki, wielki, wielki !!
CoÂś mi siĂŞ wydaje Âże juÂż widziaÂłem te zdjĂŞcia na tym forum.
TVN_FAN pisze:NajwiĂŞkszy fan dziennikarki na tym forum - nikt nie ma do Ciebie startu :P GratulujĂŞ !!!
Nie bÂądÂź tego taki pewien. Jakich kryterii uÂżyÂłeÂś do oceny?
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

... ostatnie zdjĂŞcia, byĂŚ moÂże, jesli justynĂŞ toples ktoÂś daÂł :D , chylĂŞ czola i przeprosze Âże sie powtarzam
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

terraX pisze:No pewnie Âże siĂŞ nie liczy :lol:
Dlatego usun¹³em dwa pierwsze posty ze setnej strony.

OdnoÂśnie samych zdjĂŞĂŚ, to chyba niektĂłrzy forumowicze nie znajÂą znaczenia wyrazu "topless". Justyna tam topless nie byÂła, a rozwaÂżaĂą, czy te zdjĂŞcia zamieÂściĂŚ, czy teÂż nie, rĂłwnieÂż nie bardzo rozumiem, bo kiedyÂś (dawno temu) sam je zamieÂściÂłem na forum w ktĂłrymÂś z tematĂłw. JuÂż nie pamiĂŞtam gdzie, jak ktoÂś bĂŞdzie uparty, to na pewno znajdzie.
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

... jestem w pracy, jak wróce przej¿ê temat o Justynie w poszukiwaniu tych zdjeÌ ... w moich wyobra¿eniach by³a toples ... a tak naprawdê w bikini ... widzê ¿e niepotrzebnie dajê zdjecia na forum ... chyba lepiej jak zostawie je dla siebie ...

TVN_FANie g r a t u l u j ĂŞ :) !
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

pochanke - fan pisze:widzĂŞ Âże niepotrzebnie dajĂŞ zdjecia na forum ... chyba lepiej jak zostawie je dla siebie ...
Nie !! Pochanke-fanie !! Bardzo potrzebne s¹ Twoje zdjêcia i nie przejmuj siê jakimiœ nieprzychylnymi komentarzami... . Twoje zdjêcia s¹ super, myœlê, ¿e nie jestem odosobniony w tej kwestii i jakby nie Ty to wiêkszoœÌ by nie mia³a okazji zobaczyÌ Justyny w ró¿nych sytuacjach (i nie chodzi mi o te wczorajsze zdjêcia !!)
:: Kamil pisze:Nie bÂądÂź tego taki pewien. Jakich kryterii uÂżyÂłeÂś do oceny?
Wiesz...myÂślaÂłem, Âże jest to oczywiste... To chyba widaĂŚ... . Kryteria sÂą oczywiste... myÂślĂŞ...
pochanke-fan pisze:TVN_FANie g r a t u l u j ĂŞ
DziĂŞki ale tak naprawdĂŞ to miejsce naleÂży siĂŞ Tobie. :lol:
ZIMA
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

pochanke - fan pisze:TVN_FANie g r a t u l u j ĂŞ :) !
Ja równie¿ przy³¹czam siê do gratulacji :!: :wink: :D
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
terraX
Bywalec
Bywalec

Post autor: terraX »

pochanke - fan pisze:widzĂŞ Âże niepotrzebnie dajĂŞ zdjecia na forum ... chyba lepiej jak zostawie je dla siebie ...
:roll: nie kokietuj Pochanke fanie... :lol: dobrze wiesz, Âże po takim poÂście zaraz wszyscy siĂŞ odezwÂą, Âże jak najbardziej masz wklejaĂŚ zdjĂŞcia 8) I jest to prawda.
TVN_FAN pisze:
::Kamil pisze: Nie bÂądÂź tego taki pewien. Jakich kryterii uÂżyÂłeÂś do oceny?
Wiesz...myÂślaÂłem, Âże jest to oczywiste... To chyba widaĂŚ... . Kryteria sÂą oczywiste... myÂślĂŞ...
Ale Kamil teÂż zrobiÂł kiedyÂś "odcinek wspomnieniowy" o pani Justynie. Nie zapominajcie :!:
TVN_FAN gratulacje :!:
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie" :)
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

terraX pisze: Ale Kamil teÂż zrobiÂł kiedyÂś "odcinek wspomnieniowy" o pani Justynie. Nie zapominajcie :!:
Nie zapominamy :) I za to mu dziĂŞki !! Ale jednak myÂślĂŞ, Âże pochanke-fan jest bardziej zaaferowany i "zakrĂŞcony"(pozytywnie oczywiÂście :P ) na punkcie Justyny niÂż Kamill.
terraX pisze:TVN_FAN gratulacje :!:
DziĂŞki 8)
ZIMA
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

justyna pochanke

Post autor: salladyn »

Nie wiem czy przypadkiem ktoÂś wczeÂśniej juÂż tych zdjĂŞĂŚ nie publikowaÂł ale chyba nie.Niestety wÂłaÂściciele praw autorskich do tych zdjĂŞĂŚ zrobili okrutnÂą rzecz-wpletli w zdjĂŞcie okropny napis W&G .Rozumiem Âże musieli to zrobiĂŚ by dla gazet nie byÂły dostĂŞpne ale mogli chociaÂż zrobiĂŚ je przeÂźroczyste.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

na poczÂątek trochĂŞ historii:

ObrazekObrazek

ObrazekObrazek

... i capsy z dziÂś:

Obrazek

ObrazekObrazek

ObrazekObrazek

ObrazekObrazek

ObrazekObrazek

ObrazekObrazek

ObrazekObrazek

ObrazekObrazek
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

No i mieliÂśmy JustynĂŞ w Faktach znĂłw z zasÂłoniĂŞtym dekoltem :lol: :P

WypadÂła fajnie, nie zauwaÂżyÂłem jednak jednej ciekawej rzeczy a mianowicie brakÂło mi jej tak charakterystycznych komentarzy po materiaÂłach :wink: :lol: Poza tym jak zwykle ok :wink: Szybko,sprawnie i konkretnie :wink:

pochanke fanie - dziĂŞki :D
ZIMA
pawell

Post autor: pawell »

No, no jak duÂżo... :D :D DziĂŞki. :wink: "Fakty" dziÂś ze StyÂśkÂą byÂły jak zwykle fajne.

DziÂś brat mi opowiadaÂł troche o tym jak pracowaÂł w TVN w studiu "FaktĂłw" i powiedziaÂł Âże StyÂśka jest wredna... :? :/ tylko tyle :/ Ale jakoÂś nie mogĂŞ w to uwierzyĂŚ... :roll: :roll: :roll:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

pawell pisze:(...)DziÂś brat mi opowiadaÂł troche o tym jak pracowaÂł w TVN w studiu "FaktĂłw" i powiedziaÂł Âże StyÂśka jest wredna... :? :/ tylko tyle :/ Ale jakoÂś nie mogĂŞ w to uwierzyĂŚ... :roll: :roll: :roll:
No có¿...Justyna wredna ?? Mo¿e :P Na swój sposób to tak - przecie¿ jak siê ogl¹da M24 to widdaÌ jak na d³oni, ¿e ¿adna inna dziennikarka tak wrednie i bezpoœrednio nie potrafi wyci¹gn¹c od goœcia tego co chce 8) Justyna jest w tym najlepsza i jedyna :wink: Wiêc jest wredna ale zdecydowanie w pozytywnym œwietle. :wink: Wredna jest dla swoich goœci w studiu je¿eli siê miotaj¹ i migaj¹ od odpowiedzi na jej pytanie. :wink: :lol:

ps. a swojÂą drogÂą pawell odwaÂżna decyzja bo jakbyÂś gdzie indziej napisaÂł, Âże ktoÂś jest wredny to byÂłby to chyba TwĂłj ostatni post w tamtym wÂątku :wink: Ale nie martw siĂŞ :) Fani Justyny sÂą tolerancyjni :) :D Nie wyklniemy CiĂŞ z tego wÂątku 8)
ZIMA
ODPOWIEDZ