Justyna Pochanke

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

justyna pochanke

Post autor: salladyn »

To musiaÂłobyĂŚ niezwykÂłe przeÂżycie dla Justyny znowu chociaÂż przez chwilĂŞ popracowaĂŚ w radio.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

http://www.foto.akpa.pl/getimg.php?from ... a_2674.jpg brat waszej ulubienicy :D z KuligowskÂą :]
Android <3
JER53
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: JER53 »

kamuii pisze:http://www.foto.akpa.pl/getimg.php?from ... a_2674.jpg brat waszej ulubienicy :D z KuligowskÂą :]
Mili PaĂąstwo, czy to zdjĂŞcie (i podobnie linkowane w temacie Anity) jest dostĂŞpne dla kaÂżdego, czy tylko dla wybraĂącĂłw?
quantrix
Początkujący
Początkujący

Post autor: quantrix »

Obrazek
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

A fani StysÂławy dlaczego nie w EMPIKU :> z Sukcesem w rĂŞku ??? :D:D
Android <3
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: pochanke - fan »

kamuii pisze:A fani StysÂławy dlaczego nie w EMPIKU :> z Sukcesem w rĂŞku ??? :D:D
... ?
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Pochanke fanie czy¿bys nie widzia³ na ok³¹dce Sukcesu swojej ulubienicy :> ???

I piĂŞkna sesja zdjĂŞciowa
Android <3
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: pochanke - fan »

kamuii pisze:Pochanke fanie czy¿bys nie widzia³ na ok³¹dce Sukcesu swojej ulubienicy :> ???
:oops: nie wiedziaÂłem :wstyd:

Obrazek

ktoÂś ma skany i wywiad?:) [/img]
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Nie no Pochanke fanie jestem zszokowana i zbulwersowana Âże nie rzuciÂła Ci siĂŞ od razu w oczy :evil2:
Mi wpadÂła w oko :D przy okazji stania w 30 minutowej kolejce po Pottera 6
Niestety gazeta sta³a w tak g³upim miejscu tu¿ przy kasie ¿e nie mog³am jej obejrzeÌ , bo jak bym wysz³a z kolejki - wiadomo co by siê sta³o... za to jak ju¿ mog³am dosiêgn¹Ì nie by³o czasu na czytanie tylko obejrza³am fotki... :/

Za to nastĂŞpnego dnia jakiÂś dureĂą podwĂŞdziÂł jedyny odfoliowany egzemplarz

Ja raczej scanĂłw nie zrobiĂŞ bo to droga gazeta... 8 zÂł a oprĂłcz tego wywiadu nie ma w tym badziewiu nic co mogÂło by mnie zainteresowaĂŚ :evil2:

Ale przej¿ec warto naprawde ³¹dne zdjecia i du¿e :D
Android <3
terraX
Bywalec
Bywalec

Post autor: terraX »

ÂŁaÂł, ale prowokujÂący tytuÂł. Jak ktoÂś przeczyta- zdajcie relacjĂŞ, czy o to pytano paniÂą JustynĂŞ, czy -niepytana- snuÂła refleksje na ten temat :wink:
Kamuii, czy ty w ogĂłle bĂŞdziesz jeszcze miaÂła kontakt ze Âświatem, jak siĂŞ zaczytasz w tym Potterze :evil2:
Ps. co dodajÂą do tego Sukcesu, Âże zafoliowany? MoÂże jakiÂś szal? albo antyperspirant? albo zupkĂŞ w proszku? to juÂż biegnĂŞ do kiosku...
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie" :)
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Niestey Pottra w ramach samoukarania siĂŞ :evil2: oddaÂłam mamie dostanĂŞ po sesji ;( ale w tedy na pewno jakieÂś 2 dni nie bedzie mnie na forum :D:D

Co do gazety to ona jest zawsze zafoliowana bo sprzedawana po 2 dla pan i panĂłw :]
Android <3
terraX
Bywalec
Bywalec

Post autor: terraX »

kamuii pisze:Co do gazety to ona jest zawsze zafoliowana bo sprzedawana po 2 dla pan i panĂłw
No taaa... ale pani Justyna w ktĂłrej czĂŞÂści jest? Tej mĂŞskiej?
kamuii pisze:Niestey Pottra w ramach samoukarania siĂŞ :evil2: oddaÂłam mamie dostanĂŞ po sesji ale w tedy na pewno jakieÂś 2 dni nie bedzie mnie na forum
Po sesji jeszcze udziaÂł w konkursie :evil2:
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie" :)
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

Kamuii dziĂŞki za info o "Sukcesie" :)

A dziÂś...

Magazyn ''24 godziny'' poœwiêcony w ca³oœci tragedii w Katowicach. GoœÌmi Justyny Pochanke bêd¹: Janusz Skulich komendant PSP w Katowicach, szef MSWiA Ludwik Dorn, Andrzej Urban, szef komisji badaj¹cej katastrofê, prof. Zbigniew Paw³owski, specjalista od konstrukcji metalowych i prof. Micha³ Kleiber, specjalista ds. modelowania katastrof.

jak podaÂło http://www.tvn24.pl

No wiĂŞc Justyna wraca do nas po 4 dniach nieobecnoÂści. :) Magazyn zapowiada sie bardzo interesujÂąco. Rozmowy bĂŞda napewno na bardzo wysokim poziomie. Jak zwykle w programach Justyny.
ZIMA
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

Wczorajszy magazyn jak zwykle rewelacyjny, spisaÂła siĂŞ, bardzo m isiĂŞ podobaÂła rozmowa z szefem ratownikĂłw czy jakoÂś tak:)
Wróciłem!!
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

justyna pochanke

Post autor: salladyn »

Ja oczywiÂście nie widziaÂłem :( Zawsze przegapiam Magazyn 24 h jak prowadzi Justyna :( No ale nie prowadzi go poraz ostatni. :D Dzisiaj pewnie teÂż bĂŞdzie.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
ODPOWIEDZ