Justyna Pochanke
Moderator: Łukasz
justyna pochanke
To musiaÂłobyĂŚ niezwykÂłe przeÂżycie dla Justyny znowu chociaÂż przez chwilĂŞ popracowaĂŚ w radio.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
http://www.foto.akpa.pl/getimg.php?from ... a_2674.jpg brat waszej ulubienicy
z KuligowskÂą :]

Android <3
Mili PaĂąstwo, czy to zdjĂŞcie (i podobnie linkowane w temacie Anity) jest dostĂŞpne dla kaÂżdego, czy tylko dla wybraĂącĂłw?kamuii pisze:http://www.foto.akpa.pl/getimg.php?from ... a_2674.jpg brat waszej ulubienicyz KuligowskÂą :]
-
- Czasem tu wpada
-
- Czasem tu wpada
Nie no Pochanke fanie jestem zszokowana i zbulwersowana Âże nie rzuciÂła Ci siĂŞ od razu w oczy :evil2:
Mi wpadÂła w oko
przy okazji stania w 30 minutowej kolejce po Pottera 6
Niestety gazeta sta³a w tak g³upim miejscu tu¿ przy kasie ¿e nie mog³am jej obejrzeÌ , bo jak bym wysz³a z kolejki - wiadomo co by siê sta³o... za to jak ju¿ mog³am dosiêgn¹Ì nie by³o czasu na czytanie tylko obejrza³am fotki... :/
Za to nastĂŞpnego dnia jakiÂś dureĂą podwĂŞdziÂł jedyny odfoliowany egzemplarz
Ja raczej scanĂłw nie zrobiĂŞ bo to droga gazeta... 8 zÂł a oprĂłcz tego wywiadu nie ma w tym badziewiu nic co mogÂło by mnie zainteresowaĂŚ :evil2:
Ale przej¿ec warto naprawde ³¹dne zdjecia i du¿e
Mi wpadÂła w oko

Niestety gazeta sta³a w tak g³upim miejscu tu¿ przy kasie ¿e nie mog³am jej obejrzeÌ , bo jak bym wysz³a z kolejki - wiadomo co by siê sta³o... za to jak ju¿ mog³am dosiêgn¹Ì nie by³o czasu na czytanie tylko obejrza³am fotki... :/
Za to nastĂŞpnego dnia jakiÂś dureĂą podwĂŞdziÂł jedyny odfoliowany egzemplarz
Ja raczej scanĂłw nie zrobiĂŞ bo to droga gazeta... 8 zÂł a oprĂłcz tego wywiadu nie ma w tym badziewiu nic co mogÂło by mnie zainteresowaĂŚ :evil2:
Ale przej¿ec warto naprawde ³¹dne zdjecia i du¿e

Android <3
ÂŁaÂł, ale prowokujÂący tytuÂł. Jak ktoÂś przeczyta- zdajcie relacjĂŞ, czy o to pytano paniÂą JustynĂŞ, czy -niepytana- snuÂła refleksje na ten temat
Kamuii, czy ty w ogĂłle bĂŞdziesz jeszcze miaÂła kontakt ze Âświatem, jak siĂŞ zaczytasz w tym Potterze :evil2:
Ps. co dodajÂą do tego Sukcesu, Âże zafoliowany? MoÂże jakiÂś szal? albo antyperspirant? albo zupkĂŞ w proszku? to juÂż biegnĂŞ do kiosku...
Kamuii, czy ty w ogĂłle bĂŞdziesz jeszcze miaÂła kontakt ze Âświatem, jak siĂŞ zaczytasz w tym Potterze :evil2:
Ps. co dodajÂą do tego Sukcesu, Âże zafoliowany? MoÂże jakiÂś szal? albo antyperspirant? albo zupkĂŞ w proszku? to juÂż biegnĂŞ do kiosku...
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie" 

No taaa... ale pani Justyna w ktĂłrej czĂŞÂści jest? Tej mĂŞskiej?kamuii pisze:Co do gazety to ona jest zawsze zafoliowana bo sprzedawana po 2 dla pan i panĂłw
Po sesji jeszcze udziaÂł w konkursie :evil2:kamuii pisze:Niestey Pottra w ramach samoukarania siĂŞ :evil2: oddaÂłam mamie dostanĂŞ po sesji ale w tedy na pewno jakieÂś 2 dni nie bedzie mnie na forum
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie" 

Kamuii dziĂŞki za info o "Sukcesie"
A dziÂś...
Magazyn ''24 godziny'' poœwiêcony w ca³oœci tragedii w Katowicach. GoœÌmi Justyny Pochanke bêd¹: Janusz Skulich komendant PSP w Katowicach, szef MSWiA Ludwik Dorn, Andrzej Urban, szef komisji badaj¹cej katastrofê, prof. Zbigniew Paw³owski, specjalista od konstrukcji metalowych i prof. Micha³ Kleiber, specjalista ds. modelowania katastrof.
jak podaÂło http://www.tvn24.pl
No wiĂŞc Justyna wraca do nas po 4 dniach nieobecnoÂści.
Magazyn zapowiada sie bardzo interesujÂąco. Rozmowy bĂŞda napewno na bardzo wysokim poziomie. Jak zwykle w programach Justyny.

A dziÂś...
Magazyn ''24 godziny'' poœwiêcony w ca³oœci tragedii w Katowicach. GoœÌmi Justyny Pochanke bêd¹: Janusz Skulich komendant PSP w Katowicach, szef MSWiA Ludwik Dorn, Andrzej Urban, szef komisji badaj¹cej katastrofê, prof. Zbigniew Paw³owski, specjalista od konstrukcji metalowych i prof. Micha³ Kleiber, specjalista ds. modelowania katastrof.
jak podaÂło http://www.tvn24.pl
No wiĂŞc Justyna wraca do nas po 4 dniach nieobecnoÂści.

ZIMA
justyna pochanke
Ja oczywiÂście nie widziaÂłem
Zawsze przegapiam Magazyn 24 h jak prowadzi Justyna
No ale nie prowadzi go poraz ostatni.
Dzisiaj pewnie teÂż bĂŞdzie.

Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!