Justyna Pochanke

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

yes, yes,yes !! :devil: :P Po miesi¹cach, d³ugich miesi¹cach w smutnych zimowych barwach :lol: dziœ wreszcie kolor radoœci. W ró¿owym jej œlicznie i ju¿ w zwi¹zku z tym mam nadziejê, ¿e te brzydkie czarne i ponure kolory posz³y baaaaaaardzo g³êboko do szafy :P :tanczy:

A moÂże nawet i na smietnik :P :P 8)

Fakty oczywiÂście ok z jednym komentarzem gdy doszÂło do materiaÂłu o karze dla sÂłonecznej telewizji. :devil:
pochanke-fan pisze:czy¿by i Justyna mia³a czarnego doœÌ ?
tak jak wiêkszoœÌ z nas :P
ZIMA
emi
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: emi »

No Styska musiaÂła sie tak jasno i pieknie ubraĂŚ, zeby chociaÂż swoim wygladem (czarnym) nie przypominac nam krajobrazu za oknem. A tak gdy sie na niÂą patrzy to od razu czÂłowiek sie rozpromienia i nabiera checi na wszystkie Fakty :D
....w świecie Faktów....
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

TVN_FAN pisze:yes, yes,yes !! :devil: :P Po miesi¹cach, d³ugich miesi¹cach w smutnych zimowych barwach :lol: dziœ wreszcie kolor radoœci. W ró¿owym jej œlicznie i ju¿ w zwi¹zku z tym mam nadziejê, ¿e te brzydkie czarne i ponure kolory posz³y baaaaaaardzo g³êboko do szafy :P :tanczy: (...)
Myœlê ¿e Twoja radoœÌ nie potrwa d³ugo :roll: pewnie wkrótce Styœka pojawi siê na antenie w czerni. :D Dobra koniec o ubraniu... :spiewa:

A koĂącĂłwka Âśmieszna - dawno takiej nie byÂło mam nadziejĂŞ Âże bĂŞdzie ich wiĂŞcej bo wtedy StyÂśka jest Âświetna w tych momentach. :P :D
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Rafał
Początkujący
Początkujący

Post autor: Rafał »

JUustyna Pochanke lepiej wyglÂądw w rzaczach jasnych niÂż w czerni . PrzyszÂła juÂż wiosna , wiĂŞc pewnie dlatego . :tanczy:
Super czwartki w TVN :
WIELKIE UCIECZKI - godz. 21.30
DETEKTYW - godz. 22.25
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: pochanke - fan »

RafaÂł pisze:JUustyna Pochanke lepiej wyglÂądw w rzaczach jasnych niÂż w czerni
a ja siĂŞ z tym nie zgodzĂŞ :D
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

pochanke - fan pisze:a ja siĂŞ z tym nie zgodzĂŞ :D
Bo ona we wszystkim wyglÂąda rewelacyjnie :D :D
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

[ Dodano: Czw Mar 23, 2006 7:01 pm ]
Âśliczna bluzka i piĂŞkna czerĂą :D
pawell

pochanke - fan pisze:Âśliczna bluzka i piĂŞkna czerĂą :D
Tak, ta bluzka bardzo fajna - super wyglÂąda to na Justynie. :P :D No i moment zaskoczenia w dzisiejszych "Faktach" napisy koĂącowe na StyÂśce. :lol2: :D
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

pawell pisze: No i moment zaskoczenia w dzisiejszych "Faktach" napisy koĂącowe na StyÂśce. :lol2: :D
Tak :P to mi siĂŞ podobaÂło :devil: :devil: Jak rĂłwnieÂż podobaÂła mi siĂŞ ta bluzka :) kolor Âżakietu juÂż nie :(

Poza tym to wszystko na najwyÂższym Âświatowym poziomie :) tylko obawiam siĂŞ, Âże jutro Justyna ostatni raz i co ?? potem znĂłw tydzieĂą laby ?? :?

Chyba, Âże M24h o 17:30 w co coraz bardziej zaczynam powÂątpiewaĂŚ nauczony doÂświadczeniem z ostatniego tygodnia przed wizytÂą Justyny w "Faktach" :?
ZIMA
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

Ostatnie Fakty z JustynÂą w tym tygodniu:

ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Stysia wypadÂła jak zwykle ... rewelacyjnie, wiĂŞc o czym tu pisaĂŚ jak nie o tym jak dziÂś wyglÂądaÂła, byÂła znowu na czarno czy teÂż moÂże na kolorowo ?, miala naszyjnik czy nie miaÂła ? :mhm: ;)

no nic ... dziÂś teÂż Âślicznie wyglÂądaÂła :lol2:
pawell

DziÂś "Fakty" w wykonaniu StyÂśki bardzo spokoje - jak dla mnie za spokojne. :lol2: PrzydaÂłby siĂŞ taki koniec jak niedawno byÂł. :P :D

No a teraz pytanie kiedy StyÂśka ponownie na wizji pewnie od poniedziaÂłku (3 kwietnia), ale czy w tym tygodni bĂŞdzie w "Magazynie 24 godziny" :?: Mam nadziejĂŞ ze tak :P juÂż troche czasu jej tam nie byÂło. :roll:

A w tym tygodniu z ubraniem siĂŞ StyÂśka zmieniaÂła raz czerĂą, a raz kolor. :D :P
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Rozmowa z Andrzejem Morozowskim i Tomaszem Sekielskim w Kurierze z 17.02.2006:

ca³oœÌ tutaj www.kurier.lublin.pl/index.php?name=New ... &sid=23310

a o Justynie mowa tu:

PrzejdÂźmy do kobiet, Panowie. KtĂłra jest Âładniejsza: Pochanke czy Smoktunowicz?
M:OczywiÂście, Âże Pochanke.
S: Ja nie jestem taki pewny, miaÂłbym trudnoÂści z wyborem. UwaÂżam, Âże obie sÂą bardzo Âładne i pociÂągajÂące. LubiĂŞ patrzeĂŚ na jednÂą i drugÂą.
*ZwaÂżywszy na fakt, gdzie pracujÂą prezenterki, odpowiedÂź Sekielskiego jest bardziej szczera, a Morozowskiego, powiedzmy, bardziej profesjonalna.
S: Lizusowska, po prostu lizusowska! To jest odpowiedÂź prymusa w klasie. „Kto ci siĂŞ bardziej podoba: twoja pani profesor czy pani z Ăłsmej B?”. „Moja pani, oczywiÂście” – odpowiada lizusek.
M: To nie tak. JustynĂŞ znam jeszcze z Radia Zet, wiĂŞc bardzo dÂługo. Razem z niÂą pracowaÂłem, a...
S: Tylko pamiĂŞtaj, Âże to jest Âżona naszego szefa, i nie mĂłw, Âże siĂŞ podkochiwaÂłeÂś.
M: To teÂż, ale podobanie siĂŞ to jest efekt nie tylko oceny urody, ale i charakteru. Ja JustynĂŞ lubiĂŞ po prostu. A pani Smoktunowicz nie znam, wiĂŞc jeÂżeli mam wybĂłr, to zawsze wybiorĂŞ JustynĂŞ.
S: Nie wykrĂŞcaj kota ogonem, pytanie jest o urodĂŞ.
M: Ale¿ jedno ma z drugim zwi¹zek, ja teraz po prostu t³umaczê, dlaczego Justyna mi siê bardziej podoba. Dlatego, ¿e znam j¹ jako bardzo dobr¹ matkê i ciep³¹ kobietê. I gdy patrzê na ni¹ na ekranie, to ta wiedza o niej jest gdzieœ u mnie w g³owie i wp³ywa jakoœ na ocenê urody. A gdy patrzê na Smoktunowicz, to jest to tylko osoba z ekranu, bo ja jej nie znam po prostu.
S: On dalej próbuje niezdarnie wybrn¹Ì.
pawell

:lol: :lol: :lol: :lol: Bardzo fajny ten fragment i w ogĂłle caÂły wywiad z nimi szczegĂłlnie ten moment mnie rozbawiÂł:
pochanke - fan pisze:(...)S: Lizusowska, po prostu lizusowska! To jest odpowiedÂź prymusa w klasie. „Kto ci siĂŞ bardziej podoba: twoja pani profesor czy pani z Ăłsmej B?”. „Moja pani, oczywiÂście” – odpowiada lizusek.(...)
:D genialny tekst. :devil: :devil:

A co do pytania, ktĂłre zostaÂło zadane Sekielskiemu i Morozowskiemu to oczywiÂście, Âże Justyna jest Âładniejsza. :P :D
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

pawell pisze:A co do pytania, ktĂłre zostaÂło zadane Sekielskiemu i Morozowskiemu to oczywiÂście, Âże Justyna jest Âładniejsza. :P :D
Hmm...dla mnie to pytanie conajmniej nie nam miejscu :P PorĂłwnanie Justyny z PaniÂą z WydarzeĂą to jak...dobra nie skoĂączĂŞ bo sÂą takie "cuda" jak ostrzeÂżenia. :devil:

A wywiad jak zwykle rewelacja :lol: a Panu Sekielskiemu to radzĂŞ iÂśc do okulisty :devil: :devil:

Dla pochanke-fana po raz nty wielkie dziĂŞki :D

[ Dodano: Pon Mar 27, 2006 6:05 pm ]
Magazyn 24 h godzina 17:30

Obrazek, Obrazek

Obrazek , Obrazek

Magazyn mi siĂŞ podoba :D dziĂŞki dla Marcina za info w shoutboxie o fakcie iÂż Justyna wÂłaÂśnie prowadzi program. Najlepsza byÂła rozmowa z PaniÂą z "Sukcesu" o jej wyciĂŞtym noÂżyczkami :devil: artykule :P
Justynie wybitnie ten temat leÂżaÂł :devil:
ZIMA
ODPOWIEDZ