A moÂże nawet i na smietnik

Fakty oczywiÂście ok z jednym komentarzem gdy doszÂło do materiaÂłu o karze dla sÂłonecznej telewizji. :devil:
tak jak wiêkszoœÌ z naspochanke-fan pisze:czy¿by i Justyna mia³a czarnego doœÌ ?

Moderator: Łukasz
tak jak wiêkszoœÌ z naspochanke-fan pisze:czy¿by i Justyna mia³a czarnego doœÌ ?
Myœlê ¿e Twoja radoœÌ nie potrwa d³ugoTVN_FAN pisze:yes, yes,yes !! :devil:Po miesi¹cach, d³ugich miesi¹cach w smutnych zimowych barwach
dziœ wreszcie kolor radoœci. W ró¿owym jej œlicznie i ju¿ w zwi¹zku z tym mam nadziejê, ¿e te brzydkie czarne i ponure kolory posz³y baaaaaaardzo g³êboko do szafy
:tanczy: (...)
Takpawell pisze: No i moment zaskoczenia w dzisiejszych "Faktach" napisy koĂącowe na StyÂśce.![]()
pochanke - fan pisze:(...)S: Lizusowska, po prostu lizusowska! To jest odpowiedÂź prymusa w klasie. „Kto ci siĂŞ bardziej podoba: twoja pani profesor czy pani z Ăłsmej B?”. „Moja pani, oczywiÂście” – odpowiada lizusek.(...)
Hmm...dla mnie to pytanie conajmniej nie nam miejscupawell pisze:A co do pytania, ktĂłre zostaÂło zadane Sekielskiemu i Morozowskiemu to oczywiÂście, Âże Justyna jest Âładniejsza.![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot], TommyC i 12 gości