Justyna Pochanke

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

pochanke - fan pisze:... no nareszcie po 2 dniach przerwy, fani Justyny siĂŞ obudzili :devil: :> :jupi:
aleÂż pochanke-fanie :lol: my nie Âśpimy :D my czuwamy :D

SwojÂą drogÂą tak sobie myslalem co sie stalo, Âże capsĂłw nie ma :P ZapomniaÂłem, ze mamy opcjĂŞ na forum "dodano" :> :devil:
A capsĂłw super strasznie duÂżo :D i dobrze :D

Od poniedzia³ku (mo¿e od niedzieli ?? 8) -có¿ nadzieja matka g³upich :devil: )Justyna w Faktach :D
ZIMA
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

TVN_FAN pisze:aleÂż pochanke-fanie :lol: my nie Âśpimy :D my czuwamy :D
Czuwamy i czekamy aÂż Justyna pojawi siĂŞ w "Faktach". :P :D
TVN_Fan pisze:SwojÂą drogÂą tak sobie myslalem co sie stalo, Âże capsĂłw nie ma :P ZapomniaÂłem, ze mamy opcjĂŞ na forum "dodano" :> :devil: (...)
Tak bardzo dziwnÂą opcjĂŞ i denerwujÂącÂą mnie... :spiewa: :)
TVN_FAN pisze:Od poniedzia³ku (mo¿e od niedzieli ?? 8) -có¿ nadzieja matka g³upich :devil: )Justyna w Faktach :D
Jak to przeczyta³em to pomyœla³em dlaczego od niedzieli? przecie¿ zawsze pojawia siê od poniedzia³ku - zapomnia³em ¿e ju¿ w niedzielê mija rok od œmierci Jana Paw³a II :roll: No có¿ mo¿e coœ szykuj¹ specjalnego w "Faktach" w ten dzieù i Styœka bêdzie tak jak rok temu w Krakowie. :roll: :D
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: pochanke - fan »

TVN_FAN pisze: aleÂż pochanke-fanie :lol: my nie Âśpimy :D my czuwamy :D
oj Âśpicie, Âśpicie jednak :P, Âżeby daĂŚ wiarĂŞ tak opcji przypominania o odpowiedzi i nie zaglÂądaĂŚ tu :( ... :shock: ;)
TVN_FAN pisze:A capsĂłw super strasznie duÂżo
okrojona maxymalnie wersja :red:
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

pawell pisze:No có¿ mo¿e coœ szykuj¹ specjalnego w "Faktach" w ten dzieù i Styœka bêdzie tak jak rok temu w Krakowie. :roll: :D [/color]
Wg mnie sytacja nie wymaga tego by prowadzÂący byÂł w Krakowie... wystarczy reporter.
Btw. Pewnie Fakty bĂŞdÂą na stojÂąco.
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: salladyn »

JuÂż sÂłyszĂŞ tĂŞ falĂŞ krytyki Âże wklejam tylko zdjĂŞcie bez Âżadnego komentarza.Trudno.

Obrazek

Tego zdjĂŞcia jeszcze tu nie byÂło.NaprawdĂŞ fajnie wyszÂła na tej fotce.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

salladyn pisze:Tego zdjĂŞcia jeszcze tu nie byÂło.NaprawdĂŞ fajnie wyszÂła na tej fotce.
byÂło, sam je dawaÂłem ;)

[ Dodano: PiÂą Mar 31, 2006 11:24 am ]
Sty 11, 2006 tu je masz i kilka innych: ;)

http://www.tvn.tivi.pl/forum/viewtopic. ... start=1515

[ Dodano: Sob Kwi 01, 2006 9:25 pm ]
dodajĂŞ parĂŞ zdjĂŞĂŚ znalezionych w internecie ... niestety ale tylko miniaturki :/

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

ktoÂś tu wspominaÂł, Âże Justyna moze bĂŞdzie prowadziĂŚ fakty w niedzielĂŞ, coÂś kurcze wydaje mi siĂŞ Âże nie ... Kajdan nie zapowiedziaÂł w sumie nikogo na jutro ... ale ... :mhm: , no, napewno bĂŞdĂŞ czekaÂł ! :D

[ Dodano: Pon Kwi 03, 2006 6:30 pm ]
nie wiecie czemu strony z obrazem tvn i tvn24 nie dziaÂłajÂą ? ... niestety, capsĂłw dziÂś brak, a szkoda :cry:

[ Dodano: Pon Kwi 03, 2006 7:01 pm ]
caps ze strony http://www.tvn.tivi.pl, Justyna dziÂś:

Obrazek
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

pochanke - fan pisze: [ Dodano: Pon Kwi 03, 2006 6:30 pm ]
nie wiecie czemu strony z obrazem tvn i tvn24 nie dziaÂłajÂą ? ... niestety, capsĂłw dziÂś brak, a szkoda :cry:
Faktycznie nie dziaÂłajÂą :( A szkoda bo jak ktoÂś napisaÂł Justyna dziÂś byÂła w tych fajnych falbaneczkach :P
A program có¿...szkoda, ¿e Justyna nie siedzi w Faktach od wczoraj :) ale có¿...nie wszystkie programy w TVN mog¹ prowadziÌ profesjonaliœci :devil:
ZIMA
pawell

pochanke - fan pisze:[ Dodano: Pon Kwi 03, 2006 6:30 pm ]
No niestety zawiesiÂły siĂŞ - nie pierwszy raz, ale pierwszy Âże aÂż tak dÂługo. :? Wielka szkoda, bo dziÂś byÂło bardzo Âładnie szczegĂłlnie ten lot na poczÂątku. :roll: :P
pochanke - fan pisze:[ Dodano: Pon Kwi 03, 2006 7:01 pm ]
caps ze strony http://www.tvn.tivi.pl, Justyna dziÂś:

Obrazek
Heh ale moÂże jednak ktoÂś ma wiĂŞcej capsĂłw z dziÂś :?: :)
emi
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: emi »

Dzisiaj piĂŞknie prowadziÂła Fakty, zreszta jak zwykle. :D hehe, ladny komentarz daÂła po wynikach ogladalnosci....cos, ze dziĂŞkujemy tym 4,2 mln a innych zachecamy do ogladania, i ze byÂłoby miÂło pobic kolejny rekord. No jakos tak mĂłwiÂła, nie pamietam dokÂładnie:P ale spodobaÂło mi sie to... :D :D
[koncowka byÂła najlepsza]
....w świecie Faktów....
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

a czemu to komentarzy brak ?, czy¿by by³o jak zwykle idealnie, ¿e siê nie chce skomentowaÌ? :lol: ... nie mia³em dziœ okazji poogl¹dac niestety :/ a www z obrazem dalej nie dzia³aj¹ :twisted: i jakby na z³oœÌ tvn24 online te¿ ... komplet :twisted: :rydzyk:
redaktor
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: redaktor »

pochanke - fan pisze:czyÂżby byÂło jak zwykle idealnie, Âże siĂŞ nie chce skomentowaĂŚ? :lol:
A czy mogÂłoby byĂŚ inaczej? :D
Justyna jak zawsze wspania³a :D Nic dodaÌ nic uj¹Ì.
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

pochanke - fan pisze:a czemu to komentarzy brak ?, czy¿by by³o jak zwykle idealnie, ¿e siê nie chce skomentowaÌ? :lol: ... nie mia³em dziœ okazji poogl¹dac niestety :/ a www z obrazem dalej nie dzia³aj¹ :twisted: i jakby na z³oœÌ tvn24 online te¿ ... komplet :twisted: :rydzyk:
No bo o czym tu pisaĂŚ ?? :D Nic nowego siĂŞ nie wydarzyÂło, nic siĂŞ jakiegoÂś szczegĂłlnego nie staÂło :P Nudaaa byÂła :spiewa:

A ta strona tvn mnie zaczyna wnerwiaĂŚ...czemu nic z tym nikt nie zrobi ?? Nie wiedzÂą o tym czy jak... :D
ZIMA
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: salladyn »

Dobra to ja skomentuje to tak.

Pope³niono b³¹d w odmianie przymiotnika dobry.

KiedyÂś odmieniano tak : dobry, lepszy, najlepszy.

Niedawno zaczĂŞto odmieniaĂŚ tak : dobry, lepszy, Chuck Norris.

A powinno byĂŚ tak : dobry(a), lepszy(a), JUSTYNA POCHANKE.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
pawell

TVN_FAN pisze:No bo o czym tu pisaĂŚ ?? :D Nic nowego siĂŞ nie wydarzyÂło, nic siĂŞ jakiegoÂś szczegĂłlnego nie staÂło :P Nudaaa byÂła :spiewa:
Tak, nuda szkoda Âże siĂŞ nic ciekawego nie dzieje... :roll:
TVN_FAN pisze:A ta strona tvn mnie zaczyna wnerwiaĂŚ...czemu nic z tym nikt nie zrobi ?? Nie wiedzÂą o tym czy jak... :D
Hehe tam to jest wszystko mo¿liwe. :D Wczoraj napisali ze do "Dzieù Dobry TVN" do³¹czy³a Jolanta Pieùkowska i raz na jakiœ czas przypomni im siê ¿e jest tak dzia³ - wyniki ogladalnoœci i czasem tam coœ zaktualizuj¹. Ale rzadko...
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

TVN_FAN pisze:No bo o czym tu pisaĂŚ ?? :D Nic nowego siĂŞ nie wydarzyÂło, nic siĂŞ jakiegoÂś szczegĂłlnego nie staÂło :P Nudaaa byÂła :spiewa:
pawell pisze:Tak, nuda szkoda Âże siĂŞ nic ciekawego nie dzieje... :roll:
czekacie na wpadkĂŞ czy co ? :cicho: :ech:
ODPOWIEDZ