pochanke - fan pisze:... no nareszcie po 2 dniach przerwy, fani Justyny siĂŞ obudzili :devil: :> :jupi:
aleÂż pochanke-fanie my nie Âśpimy my czuwamy
SwojÂą drogÂą tak sobie myslalem co sie stalo, Âże capsĂłw nie ma ZapomniaÂłem, ze mamy opcjĂŞ na forum "dodano" :> :devil:
A capsĂłw super strasznie duÂżo i dobrze
Od poniedzia³ku (mo¿e od niedzieli ?? -có¿ nadzieja matka g³upich :devil: )Justyna w Faktach
TVN_FAN pisze:aleÂż pochanke-fanie my nie Âśpimy my czuwamy
Czuwamy i czekamy aÂż Justyna pojawi siĂŞ w "Faktach".
TVN_Fan pisze:SwojÂą drogÂą tak sobie myslalem co sie stalo, Âże capsĂłw nie ma ZapomniaÂłem, ze mamy opcjĂŞ na forum "dodano" :> :devil: (...)
Tak bardzo dziwnÂą opcjĂŞ i denerwujÂącÂą mnie... :spiewa:
TVN_FAN pisze:Od poniedzia³ku (mo¿e od niedzieli ?? -có¿ nadzieja matka g³upich :devil: )Justyna w Faktach
Jak to przeczyta³em to pomyœla³em dlaczego od niedzieli? przecie¿ zawsze pojawia siê od poniedzia³ku - zapomnia³em ¿e ju¿ w niedzielê mija rok od œmierci Jana Paw³a II No có¿ mo¿e coœ szykuj¹ specjalnego w "Faktach" w ten dzieù i Styœka bêdzie tak jak rok temu w Krakowie.
JuÂż sÂłyszĂŞ tĂŞ falĂŞ krytyki Âże wklejam tylko zdjĂŞcie bez Âżadnego komentarza.Trudno.
Tego zdjĂŞcia jeszcze tu nie byÂło.NaprawdĂŞ fajnie wyszÂła na tej fotce.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
[ Dodano: Sob Kwi 01, 2006 9:25 pm ] dodajĂŞ parĂŞ zdjĂŞĂŚ znalezionych w internecie ... niestety ale tylko miniaturki :/
ktoÂś tu wspominaÂł, Âże Justyna moze bĂŞdzie prowadziĂŚ fakty w niedzielĂŞ, coÂś kurcze wydaje mi siĂŞ Âże nie ... Kajdan nie zapowiedziaÂł w sumie nikogo na jutro ... ale ... :mhm: , no, napewno bĂŞdĂŞ czekaÂł !
[ Dodano: Pon Kwi 03, 2006 6:30 pm ] nie wiecie czemu strony z obrazem tvn i tvn24 nie dziaÂłajÂą ? ... niestety, capsĂłw dziÂś brak, a szkoda
[ Dodano: Pon Kwi 03, 2006 7:01 pm ] caps ze strony http://www.tvn.tivi.pl, Justyna dziÂś:
pochanke - fan pisze: [ Dodano: Pon Kwi 03, 2006 6:30 pm ] nie wiecie czemu strony z obrazem tvn i tvn24 nie dziaÂłajÂą ? ... niestety, capsĂłw dziÂś brak, a szkoda
Faktycznie nie dziaÂłajÂą A szkoda bo jak ktoÂś napisaÂł Justyna dziÂś byÂła w tych fajnych falbaneczkach
A program có¿...szkoda, ¿e Justyna nie siedzi w Faktach od wczoraj ale có¿...nie wszystkie programy w TVN mog¹ prowadziÌ profesjonaliœci :devil:
pochanke - fan pisze:[ Dodano: Pon Kwi 03, 2006 6:30 pm ] nie wiecie czemu strony z obrazem tvn i tvn24 nie dziaÂłajÂą ? ... niestety, capsĂłw dziÂś brak, a szkoda
No niestety zawiesiÂły siĂŞ - nie pierwszy raz, ale pierwszy Âże aÂż tak dÂługo. :? Wielka szkoda, bo dziÂś byÂło bardzo Âładnie szczegĂłlnie ten lot na poczÂątku.
pochanke - fan pisze:[ Dodano: Pon Kwi 03, 2006 7:01 pm ] caps ze strony http://www.tvn.tivi.pl, Justyna dziÂś:
Dzisiaj piĂŞknie prowadziÂła Fakty, zreszta jak zwykle. hehe, ladny komentarz daÂła po wynikach ogladalnosci....cos, ze dziĂŞkujemy tym 4,2 mln a innych zachecamy do ogladania, i ze byÂłoby miÂło pobic kolejny rekord. No jakos tak mĂłwiÂła, nie pamietam dokÂładnie:P ale spodobaÂło mi sie to...
[koncowka byÂła najlepsza]
a czemu to komentarzy brak ?, czy¿by by³o jak zwykle idealnie, ¿e siê nie chce skomentowaÌ? ... nie mia³em dziœ okazji poogl¹dac niestety :/ a www z obrazem dalej nie dzia³aj¹ i jakby na z³oœÌ tvn24 online te¿ ... komplet :rydzyk:
pochanke - fan pisze:a czemu to komentarzy brak ?, czy¿by by³o jak zwykle idealnie, ¿e siê nie chce skomentowaÌ? ... nie mia³em dziœ okazji poogl¹dac niestety :/ a www z obrazem dalej nie dzia³aj¹ i jakby na z³oœÌ tvn24 online te¿ ... komplet :rydzyk:
No bo o czym tu pisaĂŚ ?? Nic nowego siĂŞ nie wydarzyÂło, nic siĂŞ jakiegoÂś szczegĂłlnego nie staÂło Nudaaa byÂła :spiewa:
A ta strona tvn mnie zaczyna wnerwiaĂŚ...czemu nic z tym nikt nie zrobi ?? Nie wiedzÂą o tym czy jak...
KiedyÂś odmieniano tak : dobry, lepszy, najlepszy.
Niedawno zaczĂŞto odmieniaĂŚ tak : dobry, lepszy, Chuck Norris.
A powinno byĂŚ tak : dobry(a), lepszy(a), JUSTYNA POCHANKE.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
TVN_FAN pisze:No bo o czym tu pisaĂŚ ?? Nic nowego siĂŞ nie wydarzyÂło, nic siĂŞ jakiegoÂś szczegĂłlnego nie staÂło Nudaaa byÂła :spiewa:
Tak, nuda szkoda Âże siĂŞ nic ciekawego nie dzieje...
TVN_FAN pisze:A ta strona tvn mnie zaczyna wnerwiaĂŚ...czemu nic z tym nikt nie zrobi ?? Nie wiedzÂą o tym czy jak...
Hehe tam to jest wszystko mo¿liwe. Wczoraj napisali ze do "Dzieù Dobry TVN" do³¹czy³a Jolanta Pieùkowska i raz na jakiœ czas przypomni im siê ¿e jest tak dzia³ - wyniki ogladalnoœci i czasem tam coœ zaktualizuj¹. Ale rzadko...