no salladynie z t¹ wypowiedzi¹ w pe³ni siê zgodzê! , fajnie to uj¹³eœ :brawa: Fakty bez Justyny ? oglada³bym owszem, ale rzadziej i zapewne tak bêdzie jak pojawi siê Durczoksalladyn pisze:Ja mam takie zboczenie ¿e ogl¹dam program informacyjny nie tylko dla samych informacji (choÌ te oczywiœcie s¹ najwa¿niejsze) ale tak¿e dla tego kto je prowadzi.WiêkszoœÌ ludzi jednak przejdzie do porz¹dku dziennego nad tym ¿e ktoœ odejdzie z Faktów a ktoœ przyjdzie do Faktów.Dla mnie na pewno ten program by straci³ na tym.Czy bym go ogl¹da³ ? Jeœli tak to tylko z sentymentu.
Justyna Pochanke
Moderator: Łukasz
-
- Czasem tu wpada
ObiecaÂłem wiĂŞc daÂłempochanke - fan pisze:zacznĂŞ od podziĂŞkowania za wywiad dla TVN_FANa

Eee no tu to nie wiempochanke - fan pisze:... Justyna i dÂługie wÂłosy ??? ... o nie !hehehe, mam nadzieje Âże nam tego nie zrobi... to nie byÂła by ta Stysia co teraz :grozi:
![]()

Co do wypowiedzi Salladyna: pewnie, Âże Fakty, ktĂłre prowadzi Justyna a Fakty, ktĂłre prowadzi np. Kajdanowicz to jak niebo i ziemia

I mam nadziejĂŞ, ze Justyna z TVN nie odejdzie bo byÂłoby to myÂślĂŞ ze szkodÂą dla niej bo ani Polsat ani TVP to chyba raczej nie dla Justyny :devil: A dlaczego...tak jakoÂś mi siĂŞ wydaje bez Âżadnego konkretnego powodu :devil:
No i ja siĂŞ cieszĂŞ :devil: wiem jestem samolub ale to moÂże oznaczaĂŚ wiĂŞcej Justyny w TVN24pchanke-fan pisze:(...) Fakty bez Justyny ? ogladaÂłbym owszem, ale rzadziej i zapewne tak bĂŞdzie jak pojawi siĂŞ Durczok

ZIMA
-
- Czasem tu wpada
Ja mam jeszcze wiêksze zboczeniesalladyn pisze:Ja mam takie zboczenie ¿e ogl¹dam program informacyjny nie tylko dla samych informacji (choÌ te oczywiœcie s¹ najwa¿niejsze) ale tak¿e dla tego kto je prowadzi.WiêkszoœÌ ludzi jednak przejdzie do porz¹dku dziennego nad tym ¿e ktoœ odejdzie z Faktów a ktoœ przyjdzie do Faktów.Dla mnie na pewno ten program by straci³ na tym.Czy bym go ogl¹da³ ? Jeœli tak to tylko z sentymentu.

:brawa: 2 panie z TVNpochanke - fan pisze:(...)W tym roku Z³otymi Medalami zostanie wyró¿nionych piêciu dziennikarzy: Tadeusz Mosz z TVP1, Ewa Drzyzga i Justyna Pochanke z TVN (...)

Nie tylko Cebie...pochanke - fan pisze:(...)a dziÂś FAKTY ... jak zwykle Âświetne, tylko szl. trafia Âże capsow nie da siĂŞ zrobiĂŚ![]()

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Chyba Wojciech Szel¹g. :>W tym roku Z³otymi Medalami zostanie wyró¿nionych piêciu dziennikarzy: Tadeusz Mosz z TVP1, Ewa Drzyzga i Justyna Pochanke z TVN, Andrzej Szel¹g z Polsatu oraz Andrzej Zalewski
Za³o¿ê siê, ¿e rozdanie bêdzie w TVN24 (jak w przypadku nagród Rzeczpospolitej).A mam takie pytanie czy te medale zosta³y ju¿ rozdane
Ja rĂłwnieÂż.Ja mam jeszcze wiĂŞksze zboczenie - "Fakty" oglÂądam oczywiÂście dla informacji, ale teÂż tak jak Ty salladynie dla tego kto prowadzi i teÂż zwracam uwagĂŞ na grafikĂŞ, na belki, kadry itp. - to ostatnie szczegĂłlnie. Tak mam jakoÂś dziwnie Âże we wszystkich programach szczegĂłlnÂą uwagĂŞ zwracam na te kadry...

hmmm...nie wiem czy to juz byÂło : W gazecie telewizyjnej jest konkurs pt. "zÂłota dwunastka srebrnego ekranu". Polega to mniej wiĂŞcej na tym, ze chcÂą zrobiĂŚ telewizje marzeĂą a wniej znalazÂło by siĂŞ dwunastu ludzi ekranu . Nominowani sa w rĂłznych kategoriach : prowadzÂący, publicysci, showmani itd. Przez 12 tyg, beda przedstawiac liste nominowanych. W zeszÂłym tygoniu byli nominowani prezenterzy telewizyjni. A w nich oczywiscie nasza ukochana StyÂśka:D:D:D a oprĂłcz Niej, Dorota Gawryluk, Hanna Smoktunowicz, Andrzej Turski, i Krzysztof Ziemiec. :]
HA! oczywiscie na Stysie zagÂłosowaÂłam.....ale mozna byÂło gÂłosowac tylko do wczoraj.
W tym tyg. nominowani sÂą Barbara CZajkowska, Kamil Durczok, Tomasz Lis, Tomasz Sekielski i Andrzej Morozowski i Monika Olejnik.
HA! oczywiscie na Stysie zagÂłosowaÂłam.....ale mozna byÂło gÂłosowac tylko do wczoraj.
W tym tyg. nominowani sÂą Barbara CZajkowska, Kamil Durczok, Tomasz Lis, Tomasz Sekielski i Andrzej Morozowski i Monika Olejnik.
....w świecie Faktów....
-
- Czasem tu wpada
Fajnie bardzo fajnie wkoùcu wieksza iloœÌ capsów.
No i chyba pierwsze w tym wÂątku z iTVN.
Teraz widaĂŚ Âże StyÂśka raz ubiera siĂŞ na czarno a raz na inny kolor.
Dzisiaj jak zwykle super.
WkoĂącu tu teÂż gÂłosujÂą widzowie.

Teraz widaĂŚ Âże StyÂśka raz ubiera siĂŞ na czarno a raz na inny kolor.

No to w tej kategorii napewno wygra StyÂśka. :] ByÂła na 2 miejscu w Telekamerach przed niÂą tylko Durczok (ktĂłry w tym jest w kategorii dziennikarze - publicyÂści) wiĂŞc powinna byĂŚ pierwsza.emi pisze:(...) W gazecie telewizyjnej jest konkurs pt. "zÂłota dwunastka srebrnego ekranu". Polega to mniej wiĂŞcej na tym, ze chcÂą zrobiĂŚ telewizje marzeĂą a wniej znalazÂło by siĂŞ dwunastu ludzi ekranu . (...) W zeszÂłym tygoniu byli nominowani prezenterzy telewizyjni. A w nich oczywiscie nasza ukochana StyÂśka:D:D:D a oprĂłcz Niej, Dorota Gawryluk, Hanna Smoktunowicz, Andrzej Turski, i Krzysztof Ziemiec. (...)

-
- Czasem tu wpada
to zdjĂŞcie juÂż wstawiaÂłem na forum ale przypomne je w kontekÂście "dÂługich wÂłosĂłw" ... i co? powala na kolana? ... przyznam Âże z profila caÂłkiem, caÂłkiem ... :brawa: . Ale to nie ta sama Stysia ... przy swoim zdaniu zostajĂŞ

FaktĂłw nie oglÂądaÂłem, przyglÂądam siĂŞ capsom i siĂŞ zastanawiam dlaczego na zrobionym przeze mnie z zapowiedzi, ma ona biaÂły Âżakiet a na reszcie capsĂłw ... kremowy - bynajmniej nie biaÂły :mhm:

FaktĂłw nie oglÂądaÂłem, przyglÂądam siĂŞ capsom i siĂŞ zastanawiam dlaczego na zrobionym przeze mnie z zapowiedzi, ma ona biaÂły Âżakiet a na reszcie capsĂłw ... kremowy - bynajmniej nie biaÂły :mhm:
No ale co to za dÂługie wÂłosy? nie wiele dÂłuÂższe od tych co teraz mapochanke - fan pisze:to zdjĂŞcie juÂż wstawiaÂłem na forum ale przypomne je w kontekÂście "dÂługich wÂłosĂłw" ... i co? powala na kolana? ... przyznam Âże z profila caÂłkiem, caÂłkiem ... :brawa: . Ale to nie ta sama Stysia ... przy swoim zdaniu zostajĂŞ (...)

Poza tym to zdjĂŞcie z profila, a ja chciaÂłbym jÂą zobaczyĂŚ w "normalnej" pozycji.