Justyna Pochanke

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: pochanke - fan »

salladyn pisze:Ja mam takie zboczenie ¿e ogl¹dam program informacyjny nie tylko dla samych informacji (choÌ te oczywiœcie s¹ najwa¿niejsze) ale tak¿e dla tego kto je prowadzi.WiêkszoœÌ ludzi jednak przejdzie do porz¹dku dziennego nad tym ¿e ktoœ odejdzie z Faktów a ktoœ przyjdzie do Faktów.Dla mnie na pewno ten program by straci³ na tym.Czy bym go ogl¹da³ ? Jeœli tak to tylko z sentymentu.
no salladynie z t¹ wypowiedzi¹ w pe³ni siê zgodzê! , fajnie to uj¹³eœ :brawa: Fakty bez Justyny ? oglada³bym owszem, ale rzadziej i zapewne tak bêdzie jak pojawi siê Durczok
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

pochanke - fan pisze:zacznĂŞ od podziĂŞkowania za wywiad dla TVN_FANa :)
ObiecaÂłem wiĂŞc daÂłem :D
pochanke - fan pisze:... Justyna i dÂługie wÂłosy ??? ... o nie !hehehe, mam nadzieje Âże nam tego nie zrobi :lol: ... to nie byÂła by ta Stysia co teraz :grozi: :lol:
Eee no tu to nie wiem :D dÂługie wÂłosy - to mogÂłoby rzuciĂŚ na kolana kaÂżdego :) :D

Co do wypowiedzi Salladyna: pewnie, Âże Fakty, ktĂłre prowadzi Justyna a Fakty, ktĂłre prowadzi np. Kajdanowicz to jak niebo i ziemia :D dlatego przyjemniej oglÂąda siĂŞ Fakty profesjonalne niÂż Fakty w prowadzeniu czÂłowieka, ktĂłry w 100% lepiej speÂłnia siĂŞ jako reporter(choĂŚ jako prezenter siĂŞ wyrabia :D )

I mam nadziejĂŞ, ze Justyna z TVN nie odejdzie bo byÂłoby to myÂślĂŞ ze szkodÂą dla niej bo ani Polsat ani TVP to chyba raczej nie dla Justyny :devil: A dlaczego...tak jakoÂś mi siĂŞ wydaje bez Âżadnego konkretnego powodu :devil:
pchanke-fan pisze:(...) Fakty bez Justyny ? ogladaÂłbym owszem, ale rzadziej i zapewne tak bĂŞdzie jak pojawi siĂŞ Durczok
No i ja siĂŞ cieszĂŞ :devil: wiem jestem samolub ale to moÂże oznaczaĂŚ wiĂŞcej Justyny w TVN24 :D i wiĂŞcej w M24 :P
ZIMA
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

TVN_FAN pisze:dÂługie wÂłosy - to mogÂłoby rzuciĂŚ na kolana kaÂżdego :) :D
no to kto ma czas, ja pracuje, niebyt dalbym radê :/ ale kto ma troche wolnego czasu niech zrobi fotomontarz Justyny w ró¿nych fryzurach :lol: i zobaczymy ... ;), wiadomo nie odda tego co widzieÌ j¹ na ¿ywo ale sprobowac mo¿na ;)
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

salladyn pisze:Ja mam takie zboczenie ¿e ogl¹dam program informacyjny nie tylko dla samych informacji (choÌ te oczywiœcie s¹ najwa¿niejsze) ale tak¿e dla tego kto je prowadzi.WiêkszoœÌ ludzi jednak przejdzie do porz¹dku dziennego nad tym ¿e ktoœ odejdzie z Faktów a ktoœ przyjdzie do Faktów.Dla mnie na pewno ten program by straci³ na tym.Czy bym go ogl¹da³ ? Jeœli tak to tylko z sentymentu.
Ja mam jeszcze wiĂŞksze zboczenie :D - "Fakty" oglÂądam oczywiÂście dla informacji, ale teÂż tak jak Ty salladynie dla tego kto prowadzi i teÂż zwracam uwagĂŞ na grafikĂŞ, na belki, kadry itp. - to ostatnie szczegĂłlnie. :roll: Tak mam jakoÂś dziwnie Âże we wszystkich programach szczegĂłlnÂą uwagĂŞ zwracam na te kadry... :roll:
pochanke - fan pisze:(...)W tym roku Z³otymi Medalami zostanie wyró¿nionych piêciu dziennikarzy: Tadeusz Mosz z TVP1, Ewa Drzyzga i Justyna Pochanke z TVN (...)
:brawa: 2 panie z TVN :D A mam takie pytanie czy te medale zostaÂły juÂż rozdane :?:
pochanke - fan pisze:(...)a dziÂś FAKTY ... jak zwykle Âświetne, tylko szl. trafia Âże capsow nie da siĂŞ zrobiĂŚ :twisted:
Nie tylko Cebie... :x
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
terraX
Bywalec
Bywalec

Post autor: terraX »

FotomontaÂżu nie zrobiÂłam, ale obiecanego capsa z wczoraj, wstawiam dziÂś :D
ObrazekObrazek
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie" :)
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Martin »

W tym roku Z³otymi Medalami zostanie wyró¿nionych piêciu dziennikarzy: Tadeusz Mosz z TVP1, Ewa Drzyzga i Justyna Pochanke z TVN, Andrzej Szel¹g z Polsatu oraz Andrzej Zalewski
Chyba Wojciech SzelÂąg. :>
A mam takie pytanie czy te medale zostaÂły juÂż rozdane
Za³o¿ê siê, ¿e rozdanie bêdzie w TVN24 (jak w przypadku nagród Rzeczpospolitej).
Ja mam jeszcze wiĂŞksze zboczenie - "Fakty" oglÂądam oczywiÂście dla informacji, ale teÂż tak jak Ty salladynie dla tego kto prowadzi i teÂż zwracam uwagĂŞ na grafikĂŞ, na belki, kadry itp. - to ostatnie szczegĂłlnie. Tak mam jakoÂś dziwnie Âże we wszystkich programach szczegĂłlnÂą uwagĂŞ zwracam na te kadry...
Ja rĂłwnieÂż. :lol2: Kadry sÂą waÂżne, poniewaÂż eksploracja studia jest waÂżna. Kadry sÂą waÂżne, bo dodajÂą atrakcyjnoÂści programowi. DrugÂą rzeczÂą sÂą prowadzÂący, poniewaÂż jak przekazane sÂą informacje jest bardzo istotne. ProwadzÂący nie moÂże przynudzaĂŚ - StyÂśka jest tÂą osobÂą, ktĂłra dodaje najwiĂŞcej swoich komentarzykĂłw do informacji i dlatego Fakty nie sÂą wtedy nudne.
emi
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: emi »

hmmm...nie wiem czy to juz byÂło : W gazecie telewizyjnej jest konkurs pt. "zÂłota dwunastka srebrnego ekranu". Polega to mniej wiĂŞcej na tym, ze chcÂą zrobiĂŚ telewizje marzeĂą a wniej znalazÂło by siĂŞ dwunastu ludzi ekranu . Nominowani sa w rĂłznych kategoriach : prowadzÂący, publicysci, showmani itd. Przez 12 tyg, beda przedstawiac liste nominowanych. W zeszÂłym tygoniu byli nominowani prezenterzy telewizyjni. A w nich oczywiscie nasza ukochana StyÂśka:D:D:D a oprĂłcz Niej, Dorota Gawryluk, Hanna Smoktunowicz, Andrzej Turski, i Krzysztof Ziemiec. :]
HA! oczywiscie na Stysie zagÂłosowaÂłam.....ale mozna byÂło gÂłosowac tylko do wczoraj.

W tym tyg. nominowani sÂą Barbara CZajkowska, Kamil Durczok, Tomasz Lis, Tomasz Sekielski i Andrzej Morozowski i Monika Olejnik.
....w świecie Faktów....
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

zapowiedÂź faktĂłw:

Obrazek

zrĂłbcie wiĂŞcej capsĂłw, ja dziÂś nie dam rady :/ ...
ZeTek
Początkujący
Początkujący

Post autor: ZeTek »

Obrazek

[ Dodano: PiÂą Kwi 07, 2006 7:12 pm ]
Obrazek
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

PiÂątkowe Fakty z JustynÂą:

ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ZeTek
Początkujący
Początkujący

Post autor: ZeTek »

Obrazek

Obrazek

[ Dodano: PiÂą Kwi 07, 2006 7:31 pm ]
Obrazek
pawell

Fajnie bardzo fajnie wkoùcu wieksza iloœÌ capsów. :P No i chyba pierwsze w tym w¹tku z iTVN. :)

Teraz widaĂŚ Âże StyÂśka raz ubiera siĂŞ na czarno a raz na inny kolor. :D Dzisiaj jak zwykle super. :D

emi pisze:(...) W gazecie telewizyjnej jest konkurs pt. "zÂłota dwunastka srebrnego ekranu". Polega to mniej wiĂŞcej na tym, ze chcÂą zrobiĂŚ telewizje marzeĂą a wniej znalazÂło by siĂŞ dwunastu ludzi ekranu . (...) W zeszÂłym tygoniu byli nominowani prezenterzy telewizyjni. A w nich oczywiscie nasza ukochana StyÂśka:D:D:D a oprĂłcz Niej, Dorota Gawryluk, Hanna Smoktunowicz, Andrzej Turski, i Krzysztof Ziemiec. (...)
No to w tej kategorii napewno wygra StyÂśka. :] ByÂła na 2 miejscu w Telekamerach przed niÂą tylko Durczok (ktĂłry w tym jest w kategorii dziennikarze - publicyÂści) wiĂŞc powinna byĂŚ pierwsza. ;) WkoĂącu tu teÂż gÂłosujÂą widzowie. :D
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

Dzisiejsze "Fakty" byÂły Âświetne, jak zwykle Justyna cudowna. Bardzo dobra zapowiedz materiaÂłu o "W :brawa: ielorybie w Wisle" :lol:
Wróciłem!!
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

to zdjĂŞcie juÂż wstawiaÂłem na forum ale przypomne je w kontekÂście "dÂługich wÂłosĂłw" ... i co? powala na kolana? ... przyznam Âże z profila caÂłkiem, caÂłkiem ... :brawa: . Ale to nie ta sama Stysia ... przy swoim zdaniu zostajĂŞ

Obrazek

FaktĂłw nie oglÂądaÂłem, przyglÂądam siĂŞ capsom i siĂŞ zastanawiam dlaczego na zrobionym przeze mnie z zapowiedzi, ma ona biaÂły Âżakiet a na reszcie capsĂłw ... kremowy - bynajmniej nie biaÂły :mhm:
pawell

pochanke - fan pisze:to zdjĂŞcie juÂż wstawiaÂłem na forum ale przypomne je w kontekÂście "dÂługich wÂłosĂłw" ... i co? powala na kolana? ... przyznam Âże z profila caÂłkiem, caÂłkiem ... :brawa: . Ale to nie ta sama Stysia ... przy swoim zdaniu zostajĂŞ (...)
No ale co to za dÂługie wÂłosy? nie wiele dÂłuÂższe od tych co teraz ma :roll: mi chodziÂło o takie Âżeby miaÂła je gdzieÂś do ramion, albo i dÂłuÂższe. :P

Poza tym to zdjĂŞcie z profila, a ja chciaÂłbym jÂą zobaczyĂŚ w "normalnej" pozycji. ;)
ODPOWIEDZ