Moderator: Łukasz
pawell pisze: Jestem bardzo ciekawy jak bĂŞdzie to wszystko z niÂą wyglÂądaĂŚ... SzczegĂłlnie moment zapowiadania 1 tematu i podglÂąd studia na napisach koĂącowych "DetektywĂłw" - tam kamera blisko "przylatuje" i dobrze wszystko widaĂŚ.
To akurat nie jest nic zÂłego, bo nawet szef "FaktĂłw" - Kamil Durczok zaczyna juÂż mĂłwiĂŚ jak obraz wchodzi na antenĂŞ i jak ramiĂŞ rusza.pochanke - fan pisze:trochĂŞ jednak za szybko Justyna zaczeÂła mĂłwiĂŚ, jeszcze zanim kamera jÂą dosiĂŞgÂła (tak nawiasem mĂłwiÂąc)
Tak, by³o bardzo dobrze jak zwykle.pochanke - fan pisze:ale reszta ju¿ prefect, kiedy fakty prowadzi Justyna to dla mnie czysta przyjemnoœÌ, by³a wspania³a dziœ ... jak¿esz odmienny styl w porównaniu z Durczokiem... za powolny goœÌ jest jak dla mnie, nie to co Justyna ... ach co za ¿ywio³owa kobieta !
![]()
No wÂłasnie...pochanke - fan pisze:Âże teÂż strona juÂż nie po raz pierwszy nawala kiedy najbardziej by siĂŞ przydaÂła !!!![]()
![]()
Tak, ale nie wiadomo dlaczego juÂż Ci 'starzy' nie piszÂą.pochanke - fan pisze:coraz wiĂŞcej nowych twarzy na forum o Stysi, fajnie ... bo stara gwardia sie pomaÂłu wykrusza
to Âże kamil tak robi nie powĂłd Âże, ma racjĂŞ bo fajnie to "niby" wyglÂąda i Justyna teÂż tak musipawell pisze:To akurat nie jest nic zÂłego, bo nawet szef "FaktĂłw" - Kamil Durczok zaczyna juÂż mĂłwiĂŚ jak obraz wchodzi na antenĂŞ i jak ramiĂŞ rusza.Nie czeka aÂż kamera go dosiĂŞgnie.
![]()
![]()
e tam, w³aœnie ¿e teraz bêdê siê czepia³ kamila (szef to szef - jak taki super dobry jest to niech nam to poka¿epawell pisze:nie ma co porównywaÌ Styœki i Kamila, bo to w³asnie zupe³nie 2 ró¿ne style.![]()
![]()
Nooo, bo to naprawde lepiej wyglÂąda jak zaczyna ktoÂś mĂłwiĂŚ wczesniej, a nie taka cisza przez te pare sekund na poczÂątku...pochanke - fan pisze:to Âże kamil tak robi nie powĂłd Âże, ma racjĂŞ bo fajnie to "niby" wyglÂąda i Justyna teÂż tak musi... kajdan fajnie wyczuwa momen kiedy kamera jest nieco bliÂżej ... brava mu za to
... poprostu czuje siĂŞ Âże mĂłwi do nas
Okpochanke - fan pisze:e tam, wÂłaÂśnie Âże teraz bĂŞdĂŞ siĂŞ czepiaÂł kamila (szef to szef - jak taki super dobry jest to niech nam to pokaÂże) i ... wychwalal JustynĂŞ a co ... jak zasÂłuÂży to czemu nie
![]()
jednym sie podoba to, drugim tamto ok ...pawell pisze:Nooo, bo to naprawde lepiej wyglÂąda jak zaczyna ktoÂś mĂłwiĂŚ wczesniej, a nie taka cisza przez te pare sekund na poczÂątku...Mi bardziej to odpowiada.
![]()
![]()
odwiedzam tylko ten temat, sporadycznie inne, jak coÂś bĂŞdĂŞ mial do kamila to tylko w porĂłwnaniu do Justyny, zbaczaĂŚ z tematu o Niej nie bĂŞdĂŞpawell pisze:OkmoÂżesz siĂŞ go czepiaĂŚ, ale niech on nie zdominuje tego wÂątku, ktĂłry jest o StyÂśce.
Czepiaj siĂŞ go w jego temacie. :devil:
Oj tak zawsze siĂŞ zawiesza wtedy gdyby siĂŞ capsy najbardziej przydaÂły.pochanke - fan pisze: tylko capsa ciÂągle brak![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości