temat pierwszej czĂŞÂści magazynu "24 godziny": sytuacja w sÂłuÂżbie zdrowia

temat drugiej czĂŞÂści magazynu: PiÂłkarskie Mistrzostwa ÂŚwiata w Niemczech

Moderator: Łukasz
szkoda Âże nie pamiĂŞtasz o moÂżliwoÂści wpisania siĂŞ do grafiku ... ale skoro nie chcesz ...salladyn pisze:Ja oglÂądaÂłem to wydanie i chciaÂłem zrobiĂŚ capsy z tego magazynu ale pamiĂŞtam jak zostaÂłem zrugany...
Grafik... hmmm... NiezÂłe :brawa: :uhh:pochanke - fan pisze: ...szkoda Âże nie pamiĂŞtasz o moÂżliwoÂści wpisania siĂŞ do grafiku ... ale skoro nie chcesz ...![]()
Spokojnie.Polecam melisĂŞ, walerianĂŞ i wyciÂąg z kozÂłka lekarskiego.JeÂśli masz juÂż zaawansowanÂą nerwicĂŞ to moÂżesz zaÂżywaĂŚ relanium.:: Kamil pisze: OÂśmieszasz siĂŞ, nadal o kulturze zapominasz i robisz z siebie obraÂżonego waÂżniaka. Tyle ci powiem.
Justyna NAPRAWI£A swój b³¹d a Kamil ju¿ TAK MA od czasu Wiadomoœci. Czy on siê nigdy nie zmieni?salladyn pisze: Nic dziwnego ¿e Justyna wyprzedza go (tak¿e) w sonda¿u.Owszem, Justyna Pochanke te¿ wydawa³a na pocz¹tku jakieœ dziwne dŸwiêki.Strasznie krzycza³a jak mówi³a ¿e ogl¹daj¹ paùstwo FAKTY. Tyle tylko ¿e tak by³o raz mo¿e dwa razy.Teraz jest prawie jak maszyna.Prêdzej UFO wyl¹duje na ziemi ni¿ Justyna siê przejêzyczy.
"salladyn"bzdury to Ty wypisujesz a czym myÂślisz to lepiej nie pisaĂŚ .salladyn pisze:Drogi slaweczku.Takiego steku bzdur jaki napisaleÂś ty mĂłgÂłby ci pozadroÂściĂŚ sam Roman Giertych.JeÂśli trudno ci siĂŞ myÂśli majÂąc przytomny umysÂł, to przyciÂśnij swoje jaja do umywalki i pomyÂśl o tym jeszcze raz.
salladyn
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości