[TVP1] 19.30

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

hehe ale widzĂŞ Âże ty wygrywasz :)
no chyba Âże obaj piszecie pod tym samym nickiem :)
a zdjêcie z Gali jest te¿ artykó³ tzn wywiad z Holeck¹ ;) http://gala.onet.pl/0,1142101,wywiady.html
Android <3
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Doktorzefaustusie, ja tu czegoÂś nie rozumiem:
GALA: Masz wpÂływ na to, co przedstawiasz w WIADOMOÂŚCIACH?
D.H.: Mam i to spory. Na przyk³ad zapowiedzi do ³¹czeù na ¿ywo i materia³ów filmowych w dzieù papieski z okazji 25. rocznicy pontyfikatu Ojca Œwiêtego przygotowywa³am sama.
Czy to, co Holecka okreœla "zapowiedziamy do materia³ów filmowych" to s¹ zwyk³e zapowiedzi, które s¹ g³ównym zadaniem prowadz¹cego? I czy ona w tym wywiadzie siê chwali tym, ¿e z okazji 25 pontyfikatu przygotowa³a je sama? I nazywa to sporym wp³ywem na kszta³t "Wiadomoœci"? :lol: :lol: :lol: :D :D :D

To w takim razie kto pisze jej zapowiedzi, gdy nie ma rocznicy pontyfikatu? :lol: :D :roll: :evil:
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

£ukszu, D. Holecka obecnie sama pisze sobie zapowiedzi, natmiast wraz z redaktorem wydania decyduje o kszta³cie i kolejnoœci materia³ów w g³ównym wydaniu. Jednka wczeœniej du¿ego wp³ywu nie mia³a - przez lata pracowa³a nad wydaniami o 8.00, 12.00 i 15.00, w wyadaniu g³ównym pojawia³a siê niedawno - pocz¹tkowo posiada³a mniejszy zakres obowi¹zków - z czasem zaczê³a odpowiadaÌ za wiêksz¹ iloœÌ spraw. Teraz odpowiada swoj¹ "gêb¹" za ka¿dy materia³ - redaktor wydania dla wielu nieœwiadomych i niewykszta³conych widzów wci¹z pozostaje anonimowy. Wrazie jakiœ sporów sama decyduje o tym co zostanie wyemitowane. Zreszt¹ tak samo jest w Faktach nie s¹dzê, ¿e Grzegorz Kajdanowicz (tj Kajdanowicz) z chwil¹ pojawienia siê w wydaniu g³ównym o 19.00 decydowa³ ju¿ o wszytkim - raczej wci¹¿ samemu mo¿e pisaÌ sobiê tylko zapowiedzi.

WidziaÂłem dzisiaj w TV reklamĂŞ Gali - oprĂłcz zdjĂŞĂŚ dziennikarzy FaktĂłw, jest teÂż artykuÂł pt "Cichy rozwĂłd, gÂłoÂśny awans" o Dorocie Warakomskiej
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

dok³adnie tak wczesniej o niczym nie decydowa³a teraz poniewa¿ wszystko podpisuje swoj¹ "gêb¹" jest inaczej i tak powinno byÌ :) jak powiedzia³ faustus nie decyduje tylko o ³¹czeniach na ¿ywo ale i o doborze materia³ów i ich kolejnoœci Obrazek
http://gala.onet.pl/0,1152117,tematy.html

a i jeszcze cos :twisted: :evil: :twisted: :evil: http://gala.onet.pl/0,1182498,1,tematy.html Warakomska widaÌ z tego wywiadu jaka z niej sucz masakra wspó³czoje ludziom z wiadomosci ze musz¹ z ni¹ pracowaÌ, mi³y szef z niej :evil:
btw.
Pani mocne strony? SÂłyszaÂłam, Âże jest pani Âświetnym didÂżejem.
aha juz widze Âświstaka pakujÂącego w te sreberka :)
Android <3
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

ZostaÂła wicedyryktorem informacji i publicystyki i od razu goÂści na okÂładce "Gali"-juÂż naprawdĂŞ nie majÂą z kim robiĂŚ wywiadu.
Ona jest strasznie antypatyczna, odpychajÂąca. Ja bym nigdy w Âżyciu z takim babsztylem nie chciaÂł pracowaĂŚ. :twisted: :twisted: :twisted:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

oj dok³adnie nic dodaÌ nic uj¹Ì :)

a ja jeszcze w sprawie ubioru wczoraj J.Pieùkowska mia³a ubran¹ ró¿ow¹ oczojebn¹ marynarkê z troche jaœniejsz¹ lamówk¹ niby nic szczególnego ale ;) prawie identyczn¹ ma Danuta Holecka tyle ¿e br¹zow¹ z bial¹ lamówk¹ a co jeszcze ciekawsze dokladnie identyczn¹ ma Anita Werner tyle ¿e czarn¹ z bia³¹ lamówk¹ :)
biorÂąc pod uwagĂŞ ze ostatnio rownieÂż wszyscy noszÂą marynarki typu tenis (te z paskami) to zastanawiam siĂŞ czy oni majÂą jakiÂś sklep telewizyjny czy co :):)
Android <3
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

A MaÂłgosia Prokopiuk w dzisejszych WiadomoÂściach ma taki sam Âżakiet jak J. PieĂąkowska, tyle Âże srebrny.

PS rozbawiÂł mnie fragment wywiadu z WarakomskÂą - "ProszĂŞ w ciÂągu trzech sekund wyszukaĂŚ coÂś w komputerze!"
Hm , a co pani w³¹czyÌ grê Mario, a mo¿e pasjans by³by ³atwiejszy :twisted:

ChociaÂż przyznaĂŚ musze, Âże ciekawa byÂłaby u niej praktyka :P

Kwiatek, nie wiem, czy jeszcze interesujesz siĂŞ MartÂą Grzwacz, ale na podanej przez Kamuii stronie jeste rĂłnieÂż jej zdjĂŞcie:

Obrazek
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Przemek
Bywalec
Bywalec

Post autor: Przemek »

ja to zdjecie widzialem jest w marcowej gali tam sa zdjeia prawie wszystkich z wiadomosi
Żartowałem.
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

kwiatek pisze:ja to zdjecie widzialem jest w marcowej gali tam sa zdjeia prawie wszystkich z wiadomosi
No cĂłz, staraÂłem siĂŞ, mam jednak nadziejĂŞ, Âże kiedyÂś udam mi
Ciebie zaskoczyĂŚ czymÂś nowym :lol: :lol: A wracajÂąc do Marty Grzywacz - lepiej wyglÂąda w krĂłtkich wÂłosach.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

tak na pewno byo by ciekawie :) ale mam dla niej pewnÂą bez cennÂą dla niej radĂŞ opartÂą na jej Âżyciowych doÂświadczeniach
Warakomska - Jestem teÂż najlepszym pakowaczem walizek, jakiego znam. PotrafiĂŞ zmieÂściĂŚ wszystko. Jestem Âświetna w organizowaniu wyjazdĂłw.
To niech bierze spakuje te swoje waizki oraz walizki grzywaczewskiego i wypierrr.... skÂąd przyszÂła zanim rozwali "wiadomoÂści"
"A moÂże by tak za tydzieĂą polecieĂŚ dookoÂła Âświata" - pomyÂślaÂłam kiedyÂś. I pojechaÂłam.
moÂże powtĂłrka z rozrywki ?? tylko juÂż chyba nie za nasze pieniÂądze z abonamentu no i nie do Japonii tego bym nie zdzierÂżyÂła
Ja mata kondo minna no hito :) a warakomskiej yoi no rioko :) dobrej podró¿y
Android <3
Przemek
Bywalec
Bywalec

mnie sie tak podoba

wiesz co musze poszukaĂŚ w jakiejÂś doprej wyszukiwarce Marta Grzywacz moze troche powspominam!!!

PS znasz jakas dopra wyszukiwarke optĂłcz GOOGLE I ONET, INTERIA, WP.PL ?????
Żartowałem.
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Korzystam z google.pl, oraz http://www.szukacz.pl. Raczej staram sie omijaĂŚ wszelkie inne typu: onet, interia, wp. DobrÂą wyszukiwarkÂą jest rĂłwniez http://www.altavista.com - ale warto korzytaĂŚ z niej tylko wĂłwczas, gdy poszukujemy zdjĂŞĂŚ, mp3, plikĂłw video. W tym przypadku dziaÂła szybciej niÂż google.pl (np w zakaÂłdce "imagines" wpisz TVP i zobaczyÂś zile wynikĂłw siĂŞ pojawi)

doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Ciekawe, kiedy wreszcie wystartuje nowe studio WiadomoÂści? WedÂług serwisu wirtualnemedia.pl pracĂŞ nad budowÂą przeciÂągajÂą siĂŞ i na pewno nie zostanÂą ukoĂączone do 6 wrzeÂśnia. Czeka nas natomiast kolejny lifting studia przejÂściwoego. ByĂŚ moÂże w tym przypadku wirtualnemedia po raz pierwszy napisaÂły prawdĂŞ, wszak o kÂłopotach z konstrukcjÂą nowego studia pisaÂł juÂż Newsweek. TVP jako instytucja paĂąstowa musi ogÂłaszaĂŚ przetargi etc. Mam nadziejĂŞ, Âże Warakomska zacznie wcielaĂŚ w Âżycie plan stowrzenia bardzo dobrego serwisu informacyjnego i nie rozpieprzy (za przeproszeniem) WiadomoÂści, tak jak PanoramĂŞ.
Przemek
Bywalec
Bywalec

ciekawe jak sie zmieni to studio przejsciowe mogli by zmienic ozdobniki bo te mi sie nie podobaja w ogole one nie pasuja do calej grafiki wszystko w kolorach pomaraĂączowym i czerwonym a te ozdobniki niebieski
Żartowałem.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

jak dla mnie to z tym studiem w newsroomie nic ciekawego nie da siĂŞ zrobiĂŚ :) czekam z niecierpiwosciÂą na nowe a co warakomskiej to pozwoĂŞ sobie powtĂłrzyĂŚ mojego posta Cytat:
warakomska - Jestem teÂż najlepszym pakowaczem walizek, jakiego znam. PotrafiĂŞ zmieÂściĂŚ wszystko. Jestem Âświetna w organizowaniu wyjazdĂłw.
To niech bierze spakuje te swoje waizki oraz walizki grzywaczewskiego i wypierrr.... skÂąd przyszÂła zanim rozwali "wiadomoÂści"
"A moÂże by tak za tydzieĂą polecieĂŚ dookoÂła Âświata" - pomyÂślaÂłam kiedyÂś. I pojechaÂłam.
moÂże powtĂłrka z rozrywki ?? tylko juÂż chyba nie za nasze pieniÂądze z abonamentu no i nie do Japonii tego bym nie zdzierÂżyÂła
Ja mata kondo minna no hito a warakomskiej yoi no rioko dobrej podró¿y
Ostatnio zmieniony wtorek 31 sie 2004, 10:47 przez kamuii, łącznie zmieniany 1 raz.
Android <3
ODPOWIEDZ