[TVP1] 19.30

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

A ja wÂłaÂśnie jak zawsze z daleka patrzyÂłem(jesli juÂż, to bardzo rzadko) tak teraz co raz bardziej mnie przekonue. Olejnik, ÂŻakowski, Janda, Prokop, przyznam,Âże chyba polubie te nowe pozycje TVP, a moÂże i TVP, jesli wraz z n owoÂściami przyjdzie profesjonalizm, a zniknie amatorstwo i sÂłuzba wÂładzy.
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

Kamuii zapominia³aœ dodaÌ kilka programów edukacyjnych dla m³odzie¿y i przysz³ych ma³¿onków - zamiast Wieczorynki pojawi siê dokument o nienarodzonych dzieciach w Holandii, a zawsze po Telexpresie bêdzie krótki felieton pt "Prezerwatywa - grzech œmiertelny".
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

doktorfaustus1 pisze:kilka programów edukacyjnych dla m³odzie¿y i przysz³ych ma³¿onków
A jakie te programy dla przysz³ych ma³¿onków? :D Bêdziemy sobie z Kasi¹ ogl¹daÌ mo¿e. :D
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

no ewentualnie od 8.00- 9.00 w porze maÂłej oglÂądalnoÂści Âżeby siĂŞ mÂłodzieÂż nie gorszyÂła
Android <3
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

kamuii pisze: To niech bierze spakuje te swoje waizki oraz walizki grzywaczewskiego i wypierrr.... skÂąd przyszÂła zanim rozwali "wiadomoÂści"
Bis, bis, bis! Po prostu piĂŞknie to ujĂŞÂłaÂś Kamuii, sam nie wpadÂłbym na tak trafnÂą propozycjĂŞ.

£ukaszu œpieszê z odpowiedzi¹ na Twoje pytanie. Np w takim programie ka¿de przysz³e ma³¿eùstwo dowiedzia³oby siê, ¿e z seksu nie mo¿na czerpaÌ radoœci. Najlepiej robiÌ to z zamkniêtymi oczami i po ciemku (niczym Boles³aw Wstydliwy, który tylko raz - podczas zaœlubin zdecydowa³ siê "spêdziÌ" noc z ¿on¹).
Oczywiœice ka¿dy stosunek musi zakoùczyÌ siê ci¹¿¹, a poród powinnien odbyÌ siê bez znieczulenia - tylko w taki sposób matka mo¿e poczuÌ wiêŸ ze dopiero co urodzonym dzieckiem.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

To nie bĂŞdziemy oglÂądaĂŚ. :D

P.S. Ojciec Dyrektor miaÂł swĂłj udziaÂł w redagowaniu tych programĂłw? :D
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

ÂŁukasz pisze:To nie bĂŞdziemy oglÂądaĂŚ. :D

P.S. Ojciec Dyrektor miaÂł swĂłj udziaÂł w redagowaniu tych programĂłw? :D
Odpowiem jak w tej reklamie pewnej platformy cyfrowej: "ÂŻAÂŁUJ SYNU, ÂŻAÂŁUJ!!!!!"

Ojciec Dyrektor (jest równie¿ profesorem, rektorem i Bóg wie kim jeszcze - mo¿e nawet marsjaninem) jest nie tylko twórca wspomnianego programu dla przysz³ych ma³¿onków, ale tak¿e prowadz¹cym i g³ównym ekspertem w wspomnianych sprawach. Wszak któ¿ inny, jak nie on, mo¿e pochwaliÌ sie w Polsce tak¹ wiedz¹ na temat seksu. Wis³ocka niech siê pod stó³ schowa.
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Pozwoli³em sobie do³o¿yÌ kilka zdjêÌ z róznych wydaù Wiadomoœci (wszytkie poœwiêcone Unii Europejskiej). Przepraszam, za z³¹ jakoœÌ, ale wszytkie zosta³y wykonane przy pomocy programu mediaplayer z plików pobranych w internecie. (Testuje zamieszczanie takich zdjêÌ - z czasem zarzucê Was kilkoma "pere³kami" :P )
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

JakoœÌ nawet nie jest taka z³a. Widzia³em gorsze. :lol:

1 maja "WiadomoÂści" obejrzaÂłem z przyjemnoÂściÂą :lol: a Fakty z obrzydzeniem.(ryman byÂł) :twisted: :twisted: :twisted:

To byÂł dobry pomysÂł aby w realizacjĂŞ wiadomoÂści zaangaÂżowaĂŚ najlepszych. Wiadomo w faktach ryman zgrywaÂł Lisa. PamiĂŞtasz faustusie te studio przebudowane specjalnie na 1 maja. Debilizm 100%. :?: :twisted: :twisted: :twisted:
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Tak, pamiĂŞtam studio FaktĂłw - z tyÂłu, za plecami Rymanowskiego ustawiono telebim z trzepoczÂącÂą jak na wietrze flagÂą Polski. PomysÂł ÂściÂągniĂŞty od Lisa, ktĂłry coÂś takiego po raz pierwszy zastosowaÂł podczas dziaÂłaĂą wojennych w Iraku 20 III 2003r. Ale wĂłwczas teÂż mi siĂŞ nie podobaÂło - "wcisneli" ten sprzĂŞt pod schody na antresolĂŞ, a na tej makiecie, ktĂłrÂą ustawili na stole prezenterskim nie widziaÂłem nic (z wyjÂątkiem jednej szaroburej plamy). Rymanowski mĂłgÂł zaproponowaĂŚ "wyjazdowe" wydanie FaktĂłw - tj oprĂłcz korespondentĂłw caÂły program mĂłgÂł byĂŚ nadany z jakiegoÂś szczegĂłlnego miejsca - np granicy polsko-czesko-niemieckiej. Program wyglÂądaÂłby wĂłwczas o wiele lepiej.

Chcia³em te¿ zamieœciÌ kilka zdjêÌ z wczorajszego g³ównego wydania - mówi¹c o nowej ramówce TVP kilka razy pokazali re¿yserkê Wiadomoœci i newsroom z innych ujêÌ. Niestety przez ca³y dzieù dostêpny by³ tylko plik z wydaniem z 31 sierpnia (nota bene podpisany 1 wrzeœnia :evil:, a dzisaj wszytko dzia³a OK - straci³em wiêc plik z wydaniem z 1 wrzesnia! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: )
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Moim zdaniem PieĂąkowska odejdzie z wiadomoÂści. Bo jak nie PieĂąkowska to Holecka lub Holeckiej czy Durczokowi ograniczÂą grafik w gÂł. wiadomoÂściach. Za duÂżo tych plotek i pogÂłosek na ten temat.
WM znĂłw donoszÂą, Âże wedÂług ÂźrĂłdeÂł zbliÂżonych do tvp wiadomoÂści poprowadzi Wysocka i jeszcze ktoÂś. Nie wiem ja tych osĂłb nie znam i nie mam wiĂŞkszego pojĂŞcia kim sÂą i dlaczego od razu mieliby siĂŞ staĂŚ prowadzÂącymi wiadomoÂści. GÂłupie to jest i jakieÂś nienormalne. Oprcz etgo w caÂłym tvp zajdÂą pgromne zmiany np. jak chodzi o prowadzÂących programy informacyjne.
http://www.wirtualnemedia.pl/index1.php ... rubryki=24
http://www.superexpress.pl/se/index.jsp ... position=1
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Âłukasz :) (nie Âłukaszu :) ) juÂż odpowiadam czy ty uwaÂżasz Âże ja mam jakikolwiek kontakt z o.dyrektorem ? o co ty mnie podejrzewasz ? :) sama ramĂłwkĂŞ uoÂżyÂłam jak tyko dostaÂłam smsem pany od grzywaczewskiego :):)

hehe faustusie miaÂłam wasnie nadzieje Âże moja wypowiedz o warakomskiej ci sie spodoba ;)

btw. niech sie nie odwaÂża ruszac nikogo z wiadomoÂści wrrrr :twisted:
Android <3
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

aaa i jeszcze 1 ju¿ pisa³am ostatnio o dziwnej sprawie z tymi marynarkami otó¿ jak naisaeœ faustusie ze M.Prokopiuk ma tak¹sam¹ tyko szar¹ to zdaje siê nawet tego samego dnia wieczorem Pieùkowska wyr¹ba³a w identycznej a wczoraj te¿ mia³a podobn¹ wiêc mo¿e one nie tyko kupuj¹ w jednym skepie ale te¿ siê wymieniaj¹ :) (btw. ta akurat marynarka jako 1 z niewieu nie wygl¹da jakby by³a kupiona na stadionie 10 lecia :) )
aaaa i jeszcze wczoraj byÂł dyÂżur Durczoka a byÂła Jola i nie zapowiedziala na dzisiaj Danuty Holeckiej czy to znaczy ze ona caÂły tydzieĂą bĂŞdzie ;) pracocholiczka jedna :):)
Android <3
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Durczok chyba bêdzie mia³ zmieniony grafik. W ka¿dy czwartek, oko³o 22.00 bêdzie gospodarzem programu "Czwartkowe debaty" - pierwsze wydanie nadadz¹ ju¿ 9 wrzeœnia. ByÌ mo¿e gospodarzem Forum zostanie Marek Czy¿. Informacje o zmiania prowadz¹cych jak narazie najczêœciej podaje Supereexpres - jako pierwszy poinformowa³ o rzekomym wys³a³niu Pieùkowskiej do USA i wci¹¿ podgrzewa ten temat.

W Wiadomosciahc o 15.00 Adamczyk powie, kto bêdzie gospodarzem wydania g³ównego. Ostatni wogólê nie informuj¹ o 19.30 kto przywita widzów kolejnego dnia. Zazwyczaj mówi¹ tylko o wydaniu wieczornym.
michal
Bywalec
Bywalec

Post autor: michal »

doktorfaustus1 pisze: PozwoliÂłem sobie doÂłoÂżyĂŚ kilka zdjĂŞĂŚ z rĂłznych wydaĂą WiadomoÂści (wszytkie poÂświĂŞcone Unii Europejskiej).
Ale chyba ta Holecka na dole to z wydania specjalnego o Milewiczu o 12.00 :?:
doktorfaustus1 pisze: Chcia³em te¿ zamieœciÌ kilka zdjêÌ z wczorajszego g³ównego wydania - mówi¹c o nowej ramówce TVP kilka razy pokazali re¿yserkê Wiadomoœci i newsroom z innych ujêÌ. Niestety przez ca³y dzieù dostêpny by³ tylko plik z wydaniem z 31 sierpnia (nota bene podpisany 1 wrzeœnia :evil:, a dzisaj wszytko dzia³a OK - straci³em wiêc plik z wydaniem z 1 wrzesnia! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: )
Dziwna sprawa - pliki pojawiaĂŚ siĂŞ zaczĂŞÂły juÂż 30 sierpnia, ale przez pierwsze dwa dni wstawili tylko Teleexpress i PanoramĂŞ. Pierwsze WiadomoÂści po przerwie pojawiÂły wÂłaÂśnie 1 wrzeÂśnia (z 31 sierpnia :evil: ). Nie byÂło wcale wydania z 1 wrzeÂśnia w necie.
ODPOWIEDZ