[TVP1] 19.30
Moderator: Łukasz
A ja wÂłaÂśnie jak zawsze z daleka patrzyÂłem(jesli juÂż, to bardzo rzadko) tak teraz co raz bardziej mnie przekonue. Olejnik, ÂŻakowski, Janda, Prokop, przyznam,Âże chyba polubie te nowe pozycje TVP, a moÂże i TVP, jesli wraz z n owoÂściami przyjdzie profesjonalizm, a zniknie amatorstwo i sÂłuzba wÂładzy.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Kamuii zapominia³aœ dodaÌ kilka programów edukacyjnych dla m³odzie¿y i przysz³ych ma³¿onków - zamiast Wieczorynki pojawi siê dokument o nienarodzonych dzieciach w Holandii, a zawsze po Telexpresie bêdzie krótki felieton pt "Prezerwatywa - grzech œmiertelny".
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Bis, bis, bis! Po prostu piĂŞknie to ujĂŞÂłaÂś Kamuii, sam nie wpadÂłbym na tak trafnÂą propozycjĂŞ.kamuii pisze: To niech bierze spakuje te swoje waizki oraz walizki grzywaczewskiego i wypierrr.... skÂąd przyszÂła zanim rozwali "wiadomoÂści"
£ukaszu œpieszê z odpowiedzi¹ na Twoje pytanie. Np w takim programie ka¿de przysz³e ma³¿eùstwo dowiedzia³oby siê, ¿e z seksu nie mo¿na czerpaÌ radoœci. Najlepiej robiÌ to z zamkniêtymi oczami i po ciemku (niczym Boles³aw Wstydliwy, który tylko raz - podczas zaœlubin zdecydowa³ siê "spêdziÌ" noc z ¿on¹).
Oczywiœice ka¿dy stosunek musi zakoùczyÌ siê ci¹¿¹, a poród powinnien odbyÌ siê bez znieczulenia - tylko w taki sposób matka mo¿e poczuÌ wiêŸ ze dopiero co urodzonym dzieckiem.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Odpowiem jak w tej reklamie pewnej platformy cyfrowej: "ÂŻAÂŁUJ SYNU, ÂŻAÂŁUJ!!!!!"ÂŁukasz pisze:To nie bĂŞdziemy oglÂądaĂŚ.![]()
P.S. Ojciec Dyrektor miaÂł swĂłj udziaÂł w redagowaniu tych programĂłw?
Ojciec Dyrektor (jest równie¿ profesorem, rektorem i Bóg wie kim jeszcze - mo¿e nawet marsjaninem) jest nie tylko twórca wspomnianego programu dla przysz³ych ma³¿onków, ale tak¿e prowadz¹cym i g³ównym ekspertem w wspomnianych sprawach. Wszak któ¿ inny, jak nie on, mo¿e pochwaliÌ sie w Polsce tak¹ wiedz¹ na temat seksu. Wis³ocka niech siê pod stó³ schowa.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Pozwoli³em sobie do³o¿yÌ kilka zdjêÌ z róznych wydaù Wiadomoœci (wszytkie poœwiêcone Unii Europejskiej). Przepraszam, za z³¹ jakoœÌ, ale wszytkie zosta³y wykonane przy pomocy programu mediaplayer z plików pobranych w internecie. (Testuje zamieszczanie takich zdjêÌ - z czasem zarzucê Was kilkoma "pere³kami"
)

- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
JakoœÌ nawet nie jest taka z³a. Widzia³em gorsze.
1 maja "WiadomoÂści" obejrzaÂłem z przyjemnoÂściÂą
a Fakty z obrzydzeniem.(ryman byÂł)
To byÂł dobry pomysÂł aby w realizacjĂŞ wiadomoÂści zaangaÂżowaĂŚ najlepszych. Wiadomo w faktach ryman zgrywaÂł Lisa. PamiĂŞtasz faustusie te studio przebudowane specjalnie na 1 maja. Debilizm 100%.

1 maja "WiadomoÂści" obejrzaÂłem z przyjemnoÂściÂą

To byÂł dobry pomysÂł aby w realizacjĂŞ wiadomoÂści zaangaÂżowaĂŚ najlepszych. Wiadomo w faktach ryman zgrywaÂł Lisa. PamiĂŞtasz faustusie te studio przebudowane specjalnie na 1 maja. Debilizm 100%.

-
- Fan Forum
- Kontakt:
Tak, pamiĂŞtam studio FaktĂłw - z tyÂłu, za plecami Rymanowskiego ustawiono telebim z trzepoczÂącÂą jak na wietrze flagÂą Polski. PomysÂł ÂściÂągniĂŞty od Lisa, ktĂłry coÂś takiego po raz pierwszy zastosowaÂł podczas dziaÂłaĂą wojennych w Iraku 20 III 2003r. Ale wĂłwczas teÂż mi siĂŞ nie podobaÂło - "wcisneli" ten sprzĂŞt pod schody na antresolĂŞ, a na tej makiecie, ktĂłrÂą ustawili na stole prezenterskim nie widziaÂłem nic (z wyjÂątkiem jednej szaroburej plamy). Rymanowski mĂłgÂł zaproponowaĂŚ "wyjazdowe" wydanie FaktĂłw - tj oprĂłcz korespondentĂłw caÂły program mĂłgÂł byĂŚ nadany z jakiegoÂś szczegĂłlnego miejsca - np granicy polsko-czesko-niemieckiej. Program wyglÂądaÂłby wĂłwczas o wiele lepiej.
Chcia³em te¿ zamieœciÌ kilka zdjêÌ z wczorajszego g³ównego wydania - mówi¹c o nowej ramówce TVP kilka razy pokazali re¿yserkê Wiadomoœci i newsroom z innych ujêÌ. Niestety przez ca³y dzieù dostêpny by³ tylko plik z wydaniem z 31 sierpnia (nota bene podpisany 1 wrzeœnia
, a dzisaj wszytko dziaÂła OK - straciÂłem wiĂŞc plik z wydaniem z 1 wrzesnia!
)
Chcia³em te¿ zamieœciÌ kilka zdjêÌ z wczorajszego g³ównego wydania - mówi¹c o nowej ramówce TVP kilka razy pokazali re¿yserkê Wiadomoœci i newsroom z innych ujêÌ. Niestety przez ca³y dzieù dostêpny by³ tylko plik z wydaniem z 31 sierpnia (nota bene podpisany 1 wrzeœnia

- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
Moim zdaniem PieĂąkowska odejdzie z wiadomoÂści. Bo jak nie PieĂąkowska to Holecka lub Holeckiej czy Durczokowi ograniczÂą grafik w gÂł. wiadomoÂściach. Za duÂżo tych plotek i pogÂłosek na ten temat.
WM znĂłw donoszÂą, Âże wedÂług ÂźrĂłdeÂł zbliÂżonych do tvp wiadomoÂści poprowadzi Wysocka i jeszcze ktoÂś. Nie wiem ja tych osĂłb nie znam i nie mam wiĂŞkszego pojĂŞcia kim sÂą i dlaczego od razu mieliby siĂŞ staĂŚ prowadzÂącymi wiadomoÂści. GÂłupie to jest i jakieÂś nienormalne. Oprcz etgo w caÂłym tvp zajdÂą pgromne zmiany np. jak chodzi o prowadzÂących programy informacyjne.
http://www.wirtualnemedia.pl/index1.php ... rubryki=24
http://www.superexpress.pl/se/index.jsp ... position=1
WM znĂłw donoszÂą, Âże wedÂług ÂźrĂłdeÂł zbliÂżonych do tvp wiadomoÂści poprowadzi Wysocka i jeszcze ktoÂś. Nie wiem ja tych osĂłb nie znam i nie mam wiĂŞkszego pojĂŞcia kim sÂą i dlaczego od razu mieliby siĂŞ staĂŚ prowadzÂącymi wiadomoÂści. GÂłupie to jest i jakieÂś nienormalne. Oprcz etgo w caÂłym tvp zajdÂą pgromne zmiany np. jak chodzi o prowadzÂących programy informacyjne.
http://www.wirtualnemedia.pl/index1.php ... rubryki=24
http://www.superexpress.pl/se/index.jsp ... position=1
Âłukasz
(nie Âłukaszu
) juÂż odpowiadam czy ty uwaÂżasz Âże ja mam jakikolwiek kontakt z o.dyrektorem ? o co ty mnie podejrzewasz ?
sama ramĂłwkĂŞ uoÂżyÂłam jak tyko dostaÂłam smsem pany od grzywaczewskiego
:)
hehe faustusie miaÂłam wasnie nadzieje Âże moja wypowiedz o warakomskiej ci sie spodoba
btw. niech sie nie odwaÂża ruszac nikogo z wiadomoÂści wrrrr

hehe faustusie miaÂłam wasnie nadzieje Âże moja wypowiedz o warakomskiej ci sie spodoba

btw. niech sie nie odwaÂża ruszac nikogo z wiadomoÂści wrrrr

Android <3
aaa i jeszcze 1 ju¿ pisa³am ostatnio o dziwnej sprawie z tymi marynarkami otó¿ jak naisaeœ faustusie ze M.Prokopiuk ma tak¹sam¹ tyko szar¹ to zdaje siê nawet tego samego dnia wieczorem Pieùkowska wyr¹ba³a w identycznej a wczoraj te¿ mia³a podobn¹ wiêc mo¿e one nie tyko kupuj¹ w jednym skepie ale te¿ siê wymieniaj¹
(btw. ta akurat marynarka jako 1 z niewieu nie wyglÂąda jakby byÂła kupiona na stadionie 10 lecia
)
aaaa i jeszcze wczoraj byÂł dyÂżur Durczoka a byÂła Jola i nie zapowiedziala na dzisiaj Danuty Holeckiej czy to znaczy ze ona caÂły tydzieĂą bĂŞdzie
pracocholiczka jedna
:)

aaaa i jeszcze wczoraj byÂł dyÂżur Durczoka a byÂła Jola i nie zapowiedziala na dzisiaj Danuty Holeckiej czy to znaczy ze ona caÂły tydzieĂą bĂŞdzie

Android <3
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Durczok chyba bêdzie mia³ zmieniony grafik. W ka¿dy czwartek, oko³o 22.00 bêdzie gospodarzem programu "Czwartkowe debaty" - pierwsze wydanie nadadz¹ ju¿ 9 wrzeœnia. ByÌ mo¿e gospodarzem Forum zostanie Marek Czy¿. Informacje o zmiania prowadz¹cych jak narazie najczêœciej podaje Supereexpres - jako pierwszy poinformowa³ o rzekomym wys³a³niu Pieùkowskiej do USA i wci¹¿ podgrzewa ten temat.
W Wiadomosciahc o 15.00 Adamczyk powie, kto bêdzie gospodarzem wydania g³ównego. Ostatni wogólê nie informuj¹ o 19.30 kto przywita widzów kolejnego dnia. Zazwyczaj mówi¹ tylko o wydaniu wieczornym.
W Wiadomosciahc o 15.00 Adamczyk powie, kto bêdzie gospodarzem wydania g³ównego. Ostatni wogólê nie informuj¹ o 19.30 kto przywita widzów kolejnego dnia. Zazwyczaj mówi¹ tylko o wydaniu wieczornym.
Ale chyba ta Holecka na dole to z wydania specjalnego o Milewiczu o 12.00doktorfaustus1 pisze: PozwoliÂłem sobie doÂłoÂżyĂŚ kilka zdjĂŞĂŚ z rĂłznych wydaĂą WiadomoÂści (wszytkie poÂświĂŞcone Unii Europejskiej).

Dziwna sprawa - pliki pojawiaÌ siê zaczê³y ju¿ 30 sierpnia, ale przez pierwsze dwa dni wstawili tylko Teleexpress i Panoramê. Pierwsze Wiadomoœci po przerwie pojawi³y w³aœnie 1 wrzeœnia (z 31 sierpniadoktorfaustus1 pisze: Chcia³em te¿ zamieœciÌ kilka zdjêÌ z wczorajszego g³ównego wydania - mówi¹c o nowej ramówce TVP kilka razy pokazali re¿yserkê Wiadomoœci i newsroom z innych ujêÌ. Niestety przez ca³y dzieù dostêpny by³ tylko plik z wydaniem z 31 sierpnia (nota bene podpisany 1 wrzeœnia, a dzisaj wszytko dzia³a OK - straci³em wiêc plik z wydaniem z 1 wrzesnia!
![]()
![]()
![]()
![]()
)