[TVP1] 19.30

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

No cĂłz ty doktorku niestety jesteÂś bezkrytyczny wiadomoÂściom no ale moÂże jakbyÂś zobaczyÂł wczorajsze fakty to trochĂŞ zdanie byÂś zmieniÂł.
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

Staram siê hamowaÌ, :P ale jak mówi³em nie mia³em wczoraj mo¿liwoœci obejrzenia Faktów. Owszem mog³y byÌ lepsze, ale moim zdaniem nawet je¿eli wczoraj wiadomoœci wypad³y na ich tle doœÌ s³abo to mimo wszytko nie by³y s³abe, z³e lub do kitu jak powiedzia³a Kamuii. :wink:
michal
Bywalec
Bywalec

Post autor: michal »

Krasu pisze:Skoro "ÂŻygajÂące posÂągi" mogÂą to i ja mogĂŞ przez "ÂŻ" :idea:
ProponujĂŞ jeszcze raz sprawdziĂŚ.

doktorfaustus1 pisze: Widzia³em reklamê Plusa - byÌ mo¿e rzeczywiœcie jest tam fragment czo³ówki Wiadomoœci, ale muzyka chyba bêdzie inna. Nie ujawniliby wszytkiego.
No jasne, ¿e muzyka bêdzie inna. Sam pisa³em, ¿e jest mi nieznana. Ta muzyczka do reklamy jest fajna, ale i tak nie pasuje do jakiejkolwiek czo³ówki.
doktorfaustus1 pisze: Ale z drugiej strony nikt z TVP nie mówi³ o opóŸnieniach - ani Dworak, ani Grzywaczewski, ani Warakomska. Tak¹ informacjê poda³ jedynie Superexpres, medialink i chyba Newsweek (ten przy okazji wychwala³ Fakty pod niebiosa) - a moim zdaniem nie s¹ to pewne Ÿród³a informacji.
Superexpress jest wed³ug mnie wiarygodny, mimo ¿e opinie na jego temat s¹ raczej negatywne. Ma tam wyraŸne wtyki. Bukowska ca³e dziesiêciolecie tam pracowa³a i na pewno jakaœ kole¿anka jej teraz nadaje (o castingach, o Pieùkowskiej jako korespondentce, o tej ca³ej Wysockiej itp.). Maj¹ na bie¿¹co pewne informacje, ludzi to interesuje, wiêc ci¹gle o tym tr¹bi¹.
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

michal pisze: Superexpress jest wed³ug mnie wiarygodny, mimo ¿e opinie na jego temat s¹ raczej negatywne. Ma tam wyraŸne wtyki. Bukowska ca³e dziesiêciolecie tam pracowa³a i na pewno jakaœ kole¿anka jej teraz nadaje (o castingach, o Pieùkowskiej jako korespondentce, o tej ca³ej Wysockiej itp.). Maj¹ na bie¿¹co pewne informacje, ludzi to interesuje, wiêc ci¹gle o tym tr¹bi¹.
Mo¿e masz racjê, jak narazie chyba rzeczywiœcie maj¹ opóŸnienie - tak jak mówi³em M. Prokopiuk nie zapowiedzia³a nowego studia w g³ownym wydaniu. Cóz muszê siê jeszcze uzbroiÌ w cierpliwoœÌ :P
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Nie wiem, czy gdzieÂś juÂż o tym pisaÂłeÂś, ale od kilkunastu godzin jesteÂś "Sympatykiem TVN-u". :D
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

ZÂłoÂśliwcze!!!!

Nie martw siĂŞ o to ÂŁukaszu - ja zastanawiam siĂŞ nad wyjÂściem z tej przykrej :D i nie zamierzonej sytuacji :D A moÂże sam zadziaÂłasz i wpiszesz mi rangĂŞ np Stale ma coÂś do powiedzenia lub GĂŞba mu siĂŞ nie zamyka? Do dzieÂła administratorze... :P
Ostatnio zmieniony niedziela 05 wrz 2004, 22:14 przez doktorfaustus1, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

O BoÂże doktorku to musi byĂŚ dla ciebie straszne i przeraÂżajÂące. To jest tak jak ja bym miaÂł siĂŞ staĂŚ sympatykiem tvp czy wiadomoÂści a to jest niemoÂżliwe.
A mo¿e da siê faustusowi zmniejszaÌ iloœÌ postów na liczniku tak abny ca³y czas by³ sta³ym bywalcem. :?: :?: :?:
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

michos pisze:A mo¿e da siê faustusowi zmniejszaÌ iloœÌ postów na liczniku tak abny ca³y czas by³ sta³ym bywalcem?
Sam siĂŞ w to wpakowaÂł. :D ChciaÂł dyskutowaĂŚ na naszym forum to ma takÂą rangĂŞ. :D
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

ÂŁukasz pisze:Sam siĂŞ w to wpakowaÂł. :D ChciaÂł dyskutowaĂŚ na naszym forum to ma takÂą rangĂŞ. :D
Dziêi £ukasz - wiedzia³em, ¿e mogê na Ciebie liczyÌ - cóz zastosujê siê do propozycji i w oczekiwaniu na zmianê rang od jutra zawieszam swoj¹ dzia³alnoœÌ.

Pozdrawiam Dr Faustus1 8)

PS oglÂądaÂłem dzisiaj Fakty i wcale nie byÂły jakoÂś super extra nadzwyczajne - wogĂłlĂŞ nie rzuciÂły mnie na kolana. Podobno wczoraj miaÂło byĂŚ inaczej :?: :!: CĂłz widaĂŚ anita jest nierĂłwna - raz wypada jej lepiej, innym gorzej...
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Filip
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Filip »

od jutra zawieszam swoj¹ dzia³alnoœÌ.
Data dodania Twojego postu: 5 WrzeÂśnia. DziÂś mamy 6. a Ty nadal aktywnie uczestniczysz w rozmowach. Nie moÂżna Cie trzymaĂŚ za sÂłowo :?

:lol: :lol: :lol:

Ja siê jednak z tego faktu bardzo ciesze i niech to siê ju¿ nei zmienia. Zostaù znami! :wink: I przy³¹czam siê do próœb o zmiane nazw rang. Wielkimi literami!
Pozdrawiam, Filip
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

No to piĂŞknie. Warakomsa szefowÂą "WiadomoÂści" tak szukaÂła i szukaÂła i w koĂącu znalazÂła we wÂłasnej osobie szefowÂą. Oj ta tvp jeszcze bardziej siĂŞ szmaci. Kopletne dno. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
http://www.wirtualnemedia.pl/index1.php ... kulu=15435
Ostatnio zmieniony poniedziałek 06 wrz 2004, 11:24 przez michos, łącznie zmieniany 1 raz.
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

No Ok Filipie zostanĂŞ specjalnie dla Ciebie i jeszcze kilku innych osĂłb :P

Wracaj¹c do Wiadomoœci - wed³ug dzisiejszej Rzeczpospolitej nowym pe³ni¹cym obowi¹zki szefa Wiadomoœci zosta³a .... Dorota Warakomska. Podejrzewam, ¿e pozosta³e kandydatury by³y tylko mydleniem oczu. Tak, tak szukamy nowego szefa, ale nikt nie mo¿e siê zdecydowaÌ na objêcie tego stanowiska, wiêc D. W. w poczuciu odpowiedizalnoœci za program sama pokieruje prac¹ redakcji. Pewnie nied³ugo w taki sam sposób pojawi siê na antenie o 19.30 - Minê³a 19.30 Dorota Warakomska Witam Paùstwa! Kilka dni temu spakowa³am walizki Joli Pienkowskiej i wys³a³a³m j¹ na placówkê do Waszyngtonu (przy okazji wynajê³am kilku talibów z rakietami ziemia-powietrze), poniewa¿ casting na prowadz¹cych nie przyniós³ okreœlonych efektów, w trosce o dobry wizerunek stacji sama zostanê g³ównym gospodarzem programu. Wiadomoœci zaczynamy od...

A teraz na powa¿nie - nowe studio nie ruszy³o, ale wprowadzili kilka zmian w studiu przejœciowym. Tak jak ju¿ mówi³em kilkanaœcie postów wy¿ej, modne s¹ obecnie materia³y naturalne - tj szk³o, metal, drewno. Zdjêto ciemnoczerwony materia³ ze œcian a w jego miejscu zamontowano jasno-niebieskie szklane p³yty. Ca³oœÌ wygl¹da nawet ciekawie - trzeba tylko odpowiednio podœwietliÌ. Podejrzewam, ¿e podobna kolorystyka bêdzie zastosowana w nowym studio - wszak TVP informowa³a, o przetargu na zakup takich w ³aœnie szklanych p³yt. Ca³oœÌ pewnie bêdzie mia³¹ sprawiaÌ wra¿enie deilkatnoœci, kruchoœci etc. Pojawi³y siê równie¿ wydania "Wiadomoœci - skrót" - pierwsze poporwadzi³ M. Adamczyk. (nawet maj¹ ciekaw¹ muzykê - mo¿e podobna bêdzie czo³ówka?) Drobne zmiany pojawi³y isê w pogodzie - o godzinie 8.10 zapowiada³ j¹ z balkonu W. Dolecki.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

1.DziĂŞki za capsy :)
2. wiem ze na kompie tego nie widac ale na telewizorze bardzo dobrze i zarĂŞczam ci faustusie Âże Marynarka Holeckiej byÂła granatowa.UwaÂżam ze tym samym nie uszanowaÂła powagi caÂłej sprawy i ma u mnie duzego minusa.Ciekawe Âże przed wczoraj miaÂła beÂżowÂą marynarkĂŞ a wczoraj Pienkowska byla ubrana na czarno,tak samo jak ta z Polsatu przed wczoraj nie a wczoraj tak. MyÂślĂŞ Âże poszli poprostu za przykÂładem tvn gdzie prezenterzy wczoraj byli ubrani na czarno.
3.Hehe Faustus sympatyk tvn :) masakra :):) No ae mam nadzieje ze jednak jak zapowiadasz zostajesz bo miala bym o jednÂą inteigentÂą osobĂŞ mniej do dyskutowania :)
4.Michos please jak bĂŞdziesz mial wiĂŞcej linkĂłw z takimi wiadomosciami to zachowaj te wieÂści da siebie albo an priva bo jak czytam coÂś takiego to chce mi siĂŞ ÂżygaĂŚ :twisted: :twisted: chyba nie chcesz Âżebym musiaÂła w trosce o swĂłj dywan zaprzestaĂŚ wizyt na forum :) :lol:
Wracaj¹c do Wiadomoœci - wed³ug dzisiejszej Rzeczpospolitej nowym pe³ni¹cym obowi¹zki szefa Wiadomoœci zosta³a .... Dorota Warakomska. Podejrzewam, ¿e pozosta³e kandydatury by³y tylko mydleniem oczu. Tak, tak szukamy nowego szefa, ale nikt nie mo¿e siê zdecydowaÌ na objêcie tego stanowiska, wiêc D. W. w poczuciu odpowiedizalnoœci za program sama pokieruje prac¹ redakcji. Pewnie nied³ugo w taki sam sposób pojawi siê na antenie o 19.30 - Minê³a 19.30 Dorota Warakomska Witam Paùstwa! Kilka dni temu spakowa³am walizki Joli Pienkowskiej i wys³a³a³m j¹ na placówkê do Waszyngtonu (przy okazji wynajê³am kilku talibów z rakietami ziemia-powietrze), poniewa¿ casting na prowadz¹cych nie przyniós³ okreœlonych efektów, w trosce o dobry wizerunek stacji sama zostanê g³ównym gospodarzem programu. Wiadomoœci zaczynamy od... .
nic dodaĂŚ nic ujÂąc ale zapomniaÂłeÂś dodaĂŚ Âże za nasze pieniÂądze... ona bĂŞdzie te walizki pakowaĂŚ...a jej rozpoczĂŞcie bĂŞdzie nastĂŞpujÂące mineÂła 19.30 D. Warakomsa zapraszam na wiadomoÂści "Drodzy towarzysze prosze o chwile uwagi
zwracam siĂŞ do was w sprawach najwyrzeszj wagi,
nadeszÂła epokowa chwila dla narodu
ukonstytuowaÂł siĂŞ nowy rzÂądzÂący obĂłz,
ogó³ obywateli niech przyjmie do wiadomosci
dzis zaÂświeci nad nami sÂłoĂące wolnoÂści....
Obywatele obywatelki pozbÂądzcie siĂŞ wszelkich
obaw wĂłdz powie wam jak macie postĂŞpowaĂŚ"
btw widzaiÂłam dzis koÂło 6.00 rano flash :) najbardziej mnie rozwlaiÂł widok biegnÂącego przez news room adamczyka :) powiini jakieÂś epsze zakoĂączenie wymyÂśliĂŚ :)
Android <3
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Widzia³em kilka wydaù flash - wszytkie z programu Kawa czy herbata oraz o 9.00 i ok 14.20 - rzeczywiœcie œmieszne jest to bieganie, ale s¹dzê, ¿e ca³oœÌ bêdzie tak wygladaÌ a¿ do uruchomienia nowego studia i wprowadzenia nowej czo³ówki. teraz pojawia siê tylko npais Wiadomoœci - skrót, oraz Przygotowa³ zespó³ Wiadomoœci - mo¿e w przysz³oœi pojawi siê odpowiednia czo³ówka i jakiœ stolik?

Kamuii, trzeba przyjrzeÌ siê tej marynarce dok³adniej. Wydaja mi siê, ¿e by³a czarna. W pi¹tke oglada³em Wiadomoœci w telewizorze (a nie z komputera) i gdyby nie by³a ubrana na czarno na pewno zwróci³bym na to uwagê. Tak¹ sam¹ marynarkê mia³a chyba w sobotê 8 maja - w dzieù po zamordowaniu W. Milewicza - prowadzi³a wówczas wydanie o 8.00 i 13.00. W g³ównym by³a Pieùkowska.
Przemek
Bywalec
Bywalec

Post autor: Przemek »

Adamczyka za bardzo nie lubie i tak sobie pomyÂślaÂłem ciekawe co by byÂło gdyby tak biegÂł jak na poczaÂłtku sktĂłtu i nagle boom!!! na ziemie !!!

A co do Âścian to kilka postĂłw wszeÂśniej byÂło takie zdjĂŞcie:
http://ww2.tvp.pl/tvppl/View?Cat=119&id=19186

to teraz z tej strony sÂą WiadomoÂści !!

a pmietacie jak Kozak prowadziÂł WiadomoÂści??

PS>1. Co to za jeden Witold Laskowski
PS>2. Macie jakies moze filmy z Âłapu- capu najlepiej stare np. 97,98,99 i jeszcze starsze
Żartowałem.
ODPOWIEDZ