[TVP1] 19.30
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
- Kontakt:
ProponujĂŞ jeszcze raz sprawdziĂŚ.Krasu pisze:Skoro "ÂŻygajÂące posÂągi" mogÂą to i ja mogĂŞ przez "ÂŻ" :idea:
No jasne, ¿e muzyka bêdzie inna. Sam pisa³em, ¿e jest mi nieznana. Ta muzyczka do reklamy jest fajna, ale i tak nie pasuje do jakiejkolwiek czo³ówki.doktorfaustus1 pisze: Widzia³em reklamê Plusa - byÌ mo¿e rzeczywiœcie jest tam fragment czo³ówki Wiadomoœci, ale muzyka chyba bêdzie inna. Nie ujawniliby wszytkiego.
Superexpress jest wed³ug mnie wiarygodny, mimo ¿e opinie na jego temat s¹ raczej negatywne. Ma tam wyraŸne wtyki. Bukowska ca³e dziesiêciolecie tam pracowa³a i na pewno jakaœ kole¿anka jej teraz nadaje (o castingach, o Pieùkowskiej jako korespondentce, o tej ca³ej Wysockiej itp.). Maj¹ na bie¿¹co pewne informacje, ludzi to interesuje, wiêc ci¹gle o tym tr¹bi¹.doktorfaustus1 pisze: Ale z drugiej strony nikt z TVP nie mówi³ o opóŸnieniach - ani Dworak, ani Grzywaczewski, ani Warakomska. Tak¹ informacjê poda³ jedynie Superexpres, medialink i chyba Newsweek (ten przy okazji wychwala³ Fakty pod niebiosa) - a moim zdaniem nie s¹ to pewne Ÿród³a informacji.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Mo¿e masz racjê, jak narazie chyba rzeczywiœcie maj¹ opóŸnienie - tak jak mówi³em M. Prokopiuk nie zapowiedzia³a nowego studia w g³ownym wydaniu. Cóz muszê siê jeszcze uzbroiÌ w cierpliwoœÌmichal pisze: Superexpress jest wed³ug mnie wiarygodny, mimo ¿e opinie na jego temat s¹ raczej negatywne. Ma tam wyraŸne wtyki. Bukowska ca³e dziesiêciolecie tam pracowa³a i na pewno jakaœ kole¿anka jej teraz nadaje (o castingach, o Pieùkowskiej jako korespondentce, o tej ca³ej Wysockiej itp.). Maj¹ na bie¿¹co pewne informacje, ludzi to interesuje, wiêc ci¹gle o tym tr¹bi¹.

-
- Fan Forum
- Kontakt:
ZÂłoÂśliwcze!!!!
Nie martw siĂŞ o to ÂŁukaszu - ja zastanawiam siĂŞ nad wyjÂściem z tej przykrej
i nie zamierzonej sytuacji
A moÂże sam zadziaÂłasz i wpiszesz mi rangĂŞ np Stale ma coÂś do powiedzenia lub GĂŞba mu siĂŞ nie zamyka? Do dzieÂła administratorze... 
Nie martw siĂŞ o to ÂŁukaszu - ja zastanawiam siĂŞ nad wyjÂściem z tej przykrej

Ostatnio zmieniony niedziela 05 wrz 2004, 22:14 przez doktorfaustus1, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Dziêi £ukasz - wiedzia³em, ¿e mogê na Ciebie liczyÌ - cóz zastosujê siê do propozycji i w oczekiwaniu na zmianê rang od jutra zawieszam swoj¹ dzia³alnoœÌ.£ukasz pisze:Sam siê w to wpakowa³.Chcia³ dyskutowaÌ na naszym forum to ma tak¹ rangê.
Pozdrawiam Dr Faustus1

PS oglÂądaÂłem dzisiaj Fakty i wcale nie byÂły jakoÂś super extra nadzwyczajne - wogĂłlĂŞ nie rzuciÂły mnie na kolana. Podobno wczoraj miaÂło byĂŚ inaczej

Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Data dodania Twojego postu: 5 Wrzeœnia. Dziœ mamy 6. a Ty nadal aktywnie uczestniczysz w rozmowach. Nie mo¿na Cie trzymaÌ za s³owo :?od jutra zawieszam swoj¹ dzia³alnoœÌ.

Ja siĂŞ jednak z tego faktu bardzo ciesze i niech to siĂŞ juÂż nei zmienia. ZostaĂą znami!
Pozdrawiam, Filip
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
No to piĂŞknie. Warakomsa szefowÂą "WiadomoÂści" tak szukaÂła i szukaÂła i w koĂącu znalazÂła we wÂłasnej osobie szefowÂą. Oj ta tvp jeszcze bardziej siĂŞ szmaci. Kopletne dno.
http://www.wirtualnemedia.pl/index1.php ... kulu=15435

http://www.wirtualnemedia.pl/index1.php ... kulu=15435
Ostatnio zmieniony poniedziałek 06 wrz 2004, 11:24 przez michos, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
No Ok Filipie zostanĂŞ specjalnie dla Ciebie i jeszcze kilku innych osĂłb
Wracaj¹c do Wiadomoœci - wed³ug dzisiejszej Rzeczpospolitej nowym pe³ni¹cym obowi¹zki szefa Wiadomoœci zosta³a .... Dorota Warakomska. Podejrzewam, ¿e pozosta³e kandydatury by³y tylko mydleniem oczu. Tak, tak szukamy nowego szefa, ale nikt nie mo¿e siê zdecydowaÌ na objêcie tego stanowiska, wiêc D. W. w poczuciu odpowiedizalnoœci za program sama pokieruje prac¹ redakcji. Pewnie nied³ugo w taki sam sposób pojawi siê na antenie o 19.30 - Minê³a 19.30 Dorota Warakomska Witam Paùstwa! Kilka dni temu spakowa³am walizki Joli Pienkowskiej i wys³a³a³m j¹ na placówkê do Waszyngtonu (przy okazji wynajê³am kilku talibów z rakietami ziemia-powietrze), poniewa¿ casting na prowadz¹cych nie przyniós³ okreœlonych efektów, w trosce o dobry wizerunek stacji sama zostanê g³ównym gospodarzem programu. Wiadomoœci zaczynamy od...
A teraz na powa¿nie - nowe studio nie ruszy³o, ale wprowadzili kilka zmian w studiu przejœciowym. Tak jak ju¿ mówi³em kilkanaœcie postów wy¿ej, modne s¹ obecnie materia³y naturalne - tj szk³o, metal, drewno. Zdjêto ciemnoczerwony materia³ ze œcian a w jego miejscu zamontowano jasno-niebieskie szklane p³yty. Ca³oœÌ wygl¹da nawet ciekawie - trzeba tylko odpowiednio podœwietliÌ. Podejrzewam, ¿e podobna kolorystyka bêdzie zastosowana w nowym studio - wszak TVP informowa³a, o przetargu na zakup takich w ³aœnie szklanych p³yt. Ca³oœÌ pewnie bêdzie mia³¹ sprawiaÌ wra¿enie deilkatnoœci, kruchoœci etc. Pojawi³y siê równie¿ wydania "Wiadomoœci - skrót" - pierwsze poporwadzi³ M. Adamczyk. (nawet maj¹ ciekaw¹ muzykê - mo¿e podobna bêdzie czo³ówka?) Drobne zmiany pojawi³y isê w pogodzie - o godzinie 8.10 zapowiada³ j¹ z balkonu W. Dolecki.

Wracaj¹c do Wiadomoœci - wed³ug dzisiejszej Rzeczpospolitej nowym pe³ni¹cym obowi¹zki szefa Wiadomoœci zosta³a .... Dorota Warakomska. Podejrzewam, ¿e pozosta³e kandydatury by³y tylko mydleniem oczu. Tak, tak szukamy nowego szefa, ale nikt nie mo¿e siê zdecydowaÌ na objêcie tego stanowiska, wiêc D. W. w poczuciu odpowiedizalnoœci za program sama pokieruje prac¹ redakcji. Pewnie nied³ugo w taki sam sposób pojawi siê na antenie o 19.30 - Minê³a 19.30 Dorota Warakomska Witam Paùstwa! Kilka dni temu spakowa³am walizki Joli Pienkowskiej i wys³a³a³m j¹ na placówkê do Waszyngtonu (przy okazji wynajê³am kilku talibów z rakietami ziemia-powietrze), poniewa¿ casting na prowadz¹cych nie przyniós³ okreœlonych efektów, w trosce o dobry wizerunek stacji sama zostanê g³ównym gospodarzem programu. Wiadomoœci zaczynamy od...
A teraz na powa¿nie - nowe studio nie ruszy³o, ale wprowadzili kilka zmian w studiu przejœciowym. Tak jak ju¿ mówi³em kilkanaœcie postów wy¿ej, modne s¹ obecnie materia³y naturalne - tj szk³o, metal, drewno. Zdjêto ciemnoczerwony materia³ ze œcian a w jego miejscu zamontowano jasno-niebieskie szklane p³yty. Ca³oœÌ wygl¹da nawet ciekawie - trzeba tylko odpowiednio podœwietliÌ. Podejrzewam, ¿e podobna kolorystyka bêdzie zastosowana w nowym studio - wszak TVP informowa³a, o przetargu na zakup takich w ³aœnie szklanych p³yt. Ca³oœÌ pewnie bêdzie mia³¹ sprawiaÌ wra¿enie deilkatnoœci, kruchoœci etc. Pojawi³y siê równie¿ wydania "Wiadomoœci - skrót" - pierwsze poporwadzi³ M. Adamczyk. (nawet maj¹ ciekaw¹ muzykê - mo¿e podobna bêdzie czo³ówka?) Drobne zmiany pojawi³y isê w pogodzie - o godzinie 8.10 zapowiada³ j¹ z balkonu W. Dolecki.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
1.DziĂŞki za capsy 
2. wiem ze na kompie tego nie widac ale na telewizorze bardzo dobrze i zarĂŞczam ci faustusie Âże Marynarka Holeckiej byÂła granatowa.UwaÂżam ze tym samym nie uszanowaÂła powagi caÂłej sprawy i ma u mnie duzego minusa.Ciekawe Âże przed wczoraj miaÂła beÂżowÂą marynarkĂŞ a wczoraj Pienkowska byla ubrana na czarno,tak samo jak ta z Polsatu przed wczoraj nie a wczoraj tak. MyÂślĂŞ Âże poszli poprostu za przykÂładem tvn gdzie prezenterzy wczoraj byli ubrani na czarno.
3.Hehe Faustus sympatyk tvn
masakra
:) No ae mam nadzieje ze jednak jak zapowiadasz zostajesz bo miala bym o jednÂą inteigentÂą osobĂŞ mniej do dyskutowania 
4.Michos please jak bĂŞdziesz mial wiĂŞcej linkĂłw z takimi wiadomosciami to zachowaj te wieÂści da siebie albo an priva bo jak czytam coÂś takiego to chce mi siĂŞ ÂżygaĂŚ
chyba nie chcesz Âżebym musiaÂła w trosce o swĂłj dywan zaprzestaĂŚ wizyt na forum
zwracam siĂŞ do was w sprawach najwyrzeszj wagi,
nadeszÂła epokowa chwila dla narodu
ukonstytuowaÂł siĂŞ nowy rzÂądzÂący obĂłz,
ogó³ obywateli niech przyjmie do wiadomosci
dzis zaÂświeci nad nami sÂłoĂące wolnoÂści....
Obywatele obywatelki pozbÂądzcie siĂŞ wszelkich
obaw wĂłdz powie wam jak macie postĂŞpowaĂŚ"
btw widzaiÂłam dzis koÂło 6.00 rano flash
najbardziej mnie rozwlaiÂł widok biegnÂącego przez news room adamczyka
powiini jakieÂś epsze zakoĂączenie wymyÂśliĂŚ 

2. wiem ze na kompie tego nie widac ale na telewizorze bardzo dobrze i zarĂŞczam ci faustusie Âże Marynarka Holeckiej byÂła granatowa.UwaÂżam ze tym samym nie uszanowaÂła powagi caÂłej sprawy i ma u mnie duzego minusa.Ciekawe Âże przed wczoraj miaÂła beÂżowÂą marynarkĂŞ a wczoraj Pienkowska byla ubrana na czarno,tak samo jak ta z Polsatu przed wczoraj nie a wczoraj tak. MyÂślĂŞ Âże poszli poprostu za przykÂładem tvn gdzie prezenterzy wczoraj byli ubrani na czarno.
3.Hehe Faustus sympatyk tvn

4.Michos please jak bĂŞdziesz mial wiĂŞcej linkĂłw z takimi wiadomosciami to zachowaj te wieÂści da siebie albo an priva bo jak czytam coÂś takiego to chce mi siĂŞ ÂżygaĂŚ

nic dodaÌ nic uj¹c ale zapomnia³eœ dodaÌ ¿e za nasze pieni¹dze... ona bêdzie te walizki pakowaÌ...a jej rozpoczêcie bêdzie nastêpuj¹ce mine³a 19.30 D. Warakomsa zapraszam na wiadomoœci "Drodzy towarzysze prosze o chwile uwagiWracaj¹c do Wiadomoœci - wed³ug dzisiejszej Rzeczpospolitej nowym pe³ni¹cym obowi¹zki szefa Wiadomoœci zosta³a .... Dorota Warakomska. Podejrzewam, ¿e pozosta³e kandydatury by³y tylko mydleniem oczu. Tak, tak szukamy nowego szefa, ale nikt nie mo¿e siê zdecydowaÌ na objêcie tego stanowiska, wiêc D. W. w poczuciu odpowiedizalnoœci za program sama pokieruje prac¹ redakcji. Pewnie nied³ugo w taki sam sposób pojawi siê na antenie o 19.30 - Minê³a 19.30 Dorota Warakomska Witam Paùstwa! Kilka dni temu spakowa³am walizki Joli Pienkowskiej i wys³a³a³m j¹ na placówkê do Waszyngtonu (przy okazji wynajê³am kilku talibów z rakietami ziemia-powietrze), poniewa¿ casting na prowadz¹cych nie przyniós³ okreœlonych efektów, w trosce o dobry wizerunek stacji sama zostanê g³ównym gospodarzem programu. Wiadomoœci zaczynamy od... .
zwracam siĂŞ do was w sprawach najwyrzeszj wagi,
nadeszÂła epokowa chwila dla narodu
ukonstytuowaÂł siĂŞ nowy rzÂądzÂący obĂłz,
ogó³ obywateli niech przyjmie do wiadomosci
dzis zaÂświeci nad nami sÂłoĂące wolnoÂści....
Obywatele obywatelki pozbÂądzcie siĂŞ wszelkich
obaw wĂłdz powie wam jak macie postĂŞpowaĂŚ"
btw widzaiÂłam dzis koÂło 6.00 rano flash

Android <3
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Widzia³em kilka wydaù flash - wszytkie z programu Kawa czy herbata oraz o 9.00 i ok 14.20 - rzeczywiœcie œmieszne jest to bieganie, ale s¹dzê, ¿e ca³oœÌ bêdzie tak wygladaÌ a¿ do uruchomienia nowego studia i wprowadzenia nowej czo³ówki. teraz pojawia siê tylko npais Wiadomoœci - skrót, oraz Przygotowa³ zespó³ Wiadomoœci - mo¿e w przysz³oœi pojawi siê odpowiednia czo³ówka i jakiœ stolik?
Kamuii, trzeba przyjrzeÌ siê tej marynarce dok³adniej. Wydaja mi siê, ¿e by³a czarna. W pi¹tke oglada³em Wiadomoœci w telewizorze (a nie z komputera) i gdyby nie by³a ubrana na czarno na pewno zwróci³bym na to uwagê. Tak¹ sam¹ marynarkê mia³a chyba w sobotê 8 maja - w dzieù po zamordowaniu W. Milewicza - prowadzi³a wówczas wydanie o 8.00 i 13.00. W g³ównym by³a Pieùkowska.
Kamuii, trzeba przyjrzeÌ siê tej marynarce dok³adniej. Wydaja mi siê, ¿e by³a czarna. W pi¹tke oglada³em Wiadomoœci w telewizorze (a nie z komputera) i gdyby nie by³a ubrana na czarno na pewno zwróci³bym na to uwagê. Tak¹ sam¹ marynarkê mia³a chyba w sobotê 8 maja - w dzieù po zamordowaniu W. Milewicza - prowadzi³a wówczas wydanie o 8.00 i 13.00. W g³ównym by³a Pieùkowska.
Adamczyka za bardzo nie lubie i tak sobie pomyÂślaÂłem ciekawe co by byÂło gdyby tak biegÂł jak na poczaÂłtku sktĂłtu i nagle boom!!! na ziemie !!!
A co do Âścian to kilka postĂłw wszeÂśniej byÂło takie zdjĂŞcie:
http://ww2.tvp.pl/tvppl/View?Cat=119&id=19186
to teraz z tej strony sÂą WiadomoÂści !!
a pmietacie jak Kozak prowadziÂł WiadomoÂści??
PS>1. Co to za jeden Witold Laskowski
PS>2. Macie jakies moze filmy z Âłapu- capu najlepiej stare np. 97,98,99 i jeszcze starsze
A co do Âścian to kilka postĂłw wszeÂśniej byÂło takie zdjĂŞcie:
http://ww2.tvp.pl/tvppl/View?Cat=119&id=19186
to teraz z tej strony sÂą WiadomoÂści !!
a pmietacie jak Kozak prowadziÂł WiadomoÂści??
PS>1. Co to za jeden Witold Laskowski
PS>2. Macie jakies moze filmy z Âłapu- capu najlepiej stare np. 97,98,99 i jeszcze starsze
Żartowałem.