Krzysztof Górlicki

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

grupies
Początkujący
Początkujący

Post autor: grupies »

ach taka aura to wÂłasnie najlepsza poÂżywka do rozwaÂżania rĂłznych opcji....
"..So here I am the victim of my own choices, and I'm just starting..."
Lena
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Lena »

grupies pisze:Dla mnie sÂą w 100% normalini
oj... takie zdanie "szerzy" homofobiê... :rozglada: mój baaardzo dobry kolega jest gejem i nie uwa¿am ¿eby by³ "nienormalny", mo¿e patrzê na niego bardziej jak na dobr¹ kole¿ankê niz ni¿ na faceta, ale nie ukrywam, ¿e fajnie z nim wyjœÌ na miasto, zazdrosne spojrzenia innych kobiet murowane :D super na poprawê humoru :)
chociaÂż myÂślĂŞ, Âże jakbym wyszÂła na miasto z Panem Krzysiem :rydzyk: :D to teÂż mam jak w banku spojrzenia, nie tylko zazdrosne, ale i niestety zawstne... zawsze panicznie baÂłam siĂŞ bycia osobÂą publicznÂą... jeÂżeli Pan Krzysiu Âśma , to wcale siĂŞ nie dziwiĂŞ , Âże dobrze schowaÂł przed Âświatem... na Jego miejscu teÂż bym schowaÂła... :)
cudnego dnia :D
grupies
Początkujący
Początkujący

wcale nie szerze, bo wiesz zdanie "100% normalni" zawsze jest prawdziwe. Dla kaÂżdeego co innego jest normalne. Ja teÂż mam znajomych gejĂłw i naprawdĂŞ fajnie siĂŞ z nimi bawiĂŞ i dobrze siĂŞ z nimi czujĂŞ.

ALe jednak zawsze pozostaje ta nutka: szkoda, Âże nie woli kobiet :P
Dorotka969
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Dorotka969 »

oj, oj :):) dobrze, Âże Pan Krzysiu i Jarek w tym samym czasie idÂą na urlop jak ja wyjeÂżdzam to nie bĂŞdĂŞ aÂż tak bardzo tĂŞskniÂła ":):):)
Annie
Początkujący
Początkujący

Post autor: Annie »

i byÂł fajny duecik :tanczy: :tanczy: :tanczy: a krawacik jeszcze ciemniejszy hihihi :)
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

DziÂś Krzysiu to sam zaczepiaÂł Jarka :shock: moÂże najlepszÂą obronÂą jest atak :devil:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Jestem spowrotem, i widzĂŞ, Âże Krzysztof juz teÂż- no to zgralismy sie w czasie :D
Jak to miÂło rozpoczynaĂŚ znowu Poranek w tak doborowym towarzystwie, tymbardziej, Âże dziÂś KrzyÂś od rana nie miaÂł lekko, uprowadzono samolot w Turcji i musiaÂł czĂŞsto improwizjowaĂŚ i przeprowadzaÂł wiele spontanicznych rozmĂłw telefonicznych z osobami, ktĂłre miaÂły jakiekolwiek bliÂższe, najÂświeÂższe informacje na temat.
adam pisze: Naobiecywa³aœ mu wielk¹ przygodê -Krzysztof przyjecha³ -a Ciebie nie ma -ja wiem ze Kobiety ka¿¹ na siebie czekaÌ -ale maj¹ zwyczaj siê pojawiaÌ :cicho:
-co to za nowa gra :shock:
Proponujê adamie ma³¹ retrospekcjê wydarzeù :D O ile pamiêtam , rzeczywiœcie najpierw naobiecywa³am, ale potem Krzys sam czmychn¹³ na pare dni na urlop... nie mog³am d³u¿ej czekac ,bo koniec wakacji zbli¿a siê nieuchronnie, a z terminami i Krzysiem mog³abym czekac do zimy, a po tafli lodu ¿le siê ¿egluje :uhh:
adam pisze:no to masz capsiki :tanczy:

wielkie dzieki dla wszystkich za capsy :*
adam
Fan Forum
Fan Forum

No to Krzysiu podpadÂłeÂś :shock:
Ja na twoim miejscu bym siĂŞ skusiÂł na Âżagle -bo nigdy nie byÂłem :devil:
a po tafli lodu Âżle siĂŞ Âżegluje :uhh:
Ale s¹ tacy którzy to robi¹ ale w pó³nocnych krajach :D
Krzysiu chyba wczoraj bardzo by³ ucieszony 16-t¹ rocznic¹ internetu w Polsce :neutral: Ja tam bym wola³ ¿agle ni¿ obchodziÌ rocznicê -ch³opak by trochê wypocz¹³ :aniol:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Szczerze mĂłwiÂąc to nie byÂłam na Âżaglach 8) ByÂłam nad morzem i owszem pÂływaÂłam, nie na jachcie, ale ... wpÂław :D
adam pisze: Ja tam bym wola³ ¿agle ni¿ obchodziÌ rocznicê -ch³opak by trochê wypocz¹³
ChÂłopak chyba dopiero teraz po tej niedzieli pĂłjdzie na zasÂłuÂżony wypoczynek, coÂś mi sie wydaje 8)
adam
Fan Forum
Fan Forum

CoÂś mi siĂŞ wydaje ze Krzysiu pĂłjdzie na urlop jak ta nowa siĂŞ pojawi -no bo kto miaÂłby go zastÂąpiĂŚ-Joasia podobno do PZP Beatka ktĂłra czasami teÂż zastĂŞpowaÂła prowadzi na co dzieĂą DNÂŻ-czyli tak szybko bym nie odgwizdywaÂł urlopy Krzysia :cicho:
Lena
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

arczi pisze:
postanowiÂłam poznac Krzysia myÂślicie, ze jak posterczĂŞ od 4 rano pod siedzibÂą ITI to mam szansĂŞ Go spotkaĂŚ...
Bardzo ciekawy pomys³ :shock: Tylko on na pewno przyjedzie samochodem a ITI chyba ma podziemny gara¿ :devil: wiêc mo¿ecie siê rozmin¹Ì.
ostatnio nie miaÂłam czasu, ale dziÂś powrĂłciÂłam do tematu ewentualnego poznania Krzysia...
pojechaÂłam sobie pod ITI na rekonesans... i chyba nici z tego pomysÂłu... :(
po lewej od powsiĂąskiej jest ITI po prawej TVN, studio "poranka" jest chyba w tym budynku ITI, tam jest parking chyba z tyÂłu budynku lub podziemny, ale Âżeby siĂŞ tam dostaĂŚ trzeba pokonaĂŚ szlabanik... zapewne wjazd jest dla wybranych, nie zwrĂłciÂłam uwagi czy jest jakiÂś ochroniarz czy szlabanik jest na kartĂŞ zbliÂżeniowÂą... trzeba siĂŞ rzucaĂŚ na kaÂżde pojeÂżdzajÂące auto (chyba, Âże siĂŞ wie jakim Krzysio jeÂździ)... dalej, moÂże przyjeÂżdza taksĂłwkÂą, wejÂście jest z drugiej strony, trzeba bĂŞdzie lataĂŚ od szlabanu do wejÂścia, Âżeby nikogo nie przegapiĂŚ... tak wiĂŞc dla jednej osoby raczej awykonalne...
jakby to by³o w tvn to trzeba tylko stan¹Ì przed wejœciem... qrczê noooooo....

jakieÂś propozycje??? :D
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Studio jest w ITI. Ja nie mam pomys³ów na to jak mia³ybyœcie Krzysia poznaÌ. Mo¿e go kiedyœ œledŸcie i jedŸcie za nim pod dom, jak ju¿ wypatrzycie który to jego samochód :rozglada:
Lena
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

hm... a jak sie dowiedzieÌ który to Jego samochodzik??? trzeba sterczeÌ pod szlabanem... :) a jak nie ma prawa jazdy :shock: to co wtedy??? a jak ma jakieœ super hiper odlotowo szybkie auto to jak ja moim malutkim i nie za szybkim autkiem za nim zd¹¿e ???
Noramlnie jutro wyÂślĂŞ zdjecie do poranka, powiem, Âże bĂŞdĂŞ czekaĂŚ pod ITI od 11:15 i zapraszam na kawĂŞ :D
grupies
Początkujący
Początkujący

hehehehe tylko uwaÂżaj na ochroniarzy, bo CiĂŞ jeszcze przegoniÂą, albo sami bĂŞdÂą chcieli kawĂŞ ...a moze i nie tylko.

Pozdrawiam
Lena
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

grupies pisze:hehehehe tylko uwaÂżaj na ochroniarzy, bo CiĂŞ jeszcze przegoniÂą, albo sami bĂŞdÂą chcieli kawĂŞ ...a moze i nie tylko
odnoszĂŞ wraÂżenie, Âże Twoje zainteresowanie jest skierowane tylko na jednÂą stronĂŞ Âżycia...
nie wiem co chcia³aœ przekazaÌ lub czym siê podzieliÌ pisz¹c ten post, ale zapewniam Ciê, ¿e nie mam ani stylu ani wygl¹du kobiety, która mog³aby byÌ sk¹dœ przeganiana bo jej wygl¹d móg³by sugerowaÌ, ¿e jest zainteresowana zaproszeniem na kawê, a mo¿e i nie tylko... nie wiem jakie Ty masz doœwiadczenia z ochroniarzami, ale zapewniam Ciê, ¿e s¹ one ró¿ne z moimi...
moÂże czasem warto siĂŞ zastanowiĂŚ nim siĂŞ coÂś napisze... i jak to miaÂł byĂŚ Âżart to raczej ci nie wyszÂło...
ODPOWIEDZ