Krzysztof Górlicki
Moderator: Łukasz
oj... takie zdanie "szerzy" homofobiê... :rozglada: mój baaardzo dobry kolega jest gejem i nie uwa¿am ¿eby by³ "nienormalny", mo¿e patrzê na niego bardziej jak na dobr¹ kole¿ankê niz ni¿ na faceta, ale nie ukrywam, ¿e fajnie z nim wyjœÌ na miasto, zazdrosne spojrzenia innych kobiet murowanegrupies pisze:Dla mnie s¹ w 100% normalini

chociaÂż myÂślĂŞ, Âże jakbym wyszÂła na miasto z Panem Krzysiem :rydzyk:

cudnego dnia 

wcale nie szerze, bo wiesz zdanie "100% normalni" zawsze jest prawdziwe. Dla kaÂżdeego co innego jest normalne. Ja teÂż mam znajomych gejĂłw i naprawdĂŞ fajnie siĂŞ z nimi bawiĂŞ i dobrze siĂŞ z nimi czujĂŞ.
ALe jednak zawsze pozostaje ta nutka: szkoda, Âże nie woli kobiet
ALe jednak zawsze pozostaje ta nutka: szkoda, Âże nie woli kobiet

"..So here I am the victim of my own choices, and I'm just starting..."
-
- Czasem tu wpada
Jestem spowrotem, i widzĂŞ, Âże Krzysztof juz teÂż- no to zgralismy sie w czasie
Jak to miÂło rozpoczynaĂŚ znowu Poranek w tak doborowym towarzystwie, tymbardziej, Âże dziÂś KrzyÂś od rana nie miaÂł lekko, uprowadzono samolot w Turcji i musiaÂł czĂŞsto improwizjowaĂŚ i przeprowadzaÂł wiele spontanicznych rozmĂłw telefonicznych z osobami, ktĂłre miaÂły jakiekolwiek bliÂższe, najÂświeÂższe informacje na temat.
O ile pamiêtam , rzeczywiœcie najpierw naobiecywa³am, ale potem Krzys sam czmychn¹³ na pare dni na urlop... nie mog³am d³u¿ej czekac ,bo koniec wakacji zbli¿a siê nieuchronnie, a z terminami i Krzysiem mog³abym czekac do zimy, a po tafli lodu ¿le siê ¿egluje :uhh:
wielkie dzieki dla wszystkich za capsy :*

Jak to miÂło rozpoczynaĂŚ znowu Poranek w tak doborowym towarzystwie, tymbardziej, Âże dziÂś KrzyÂś od rana nie miaÂł lekko, uprowadzono samolot w Turcji i musiaÂł czĂŞsto improwizjowaĂŚ i przeprowadzaÂł wiele spontanicznych rozmĂłw telefonicznych z osobami, ktĂłre miaÂły jakiekolwiek bliÂższe, najÂświeÂższe informacje na temat.
Proponujê adamie ma³¹ retrospekcjê wydarzeùadam pisze: Naobiecywa³aœ mu wielk¹ przygodê -Krzysztof przyjecha³ -a Ciebie nie ma -ja wiem ze Kobiety ka¿¹ na siebie czekaÌ -ale maj¹ zwyczaj siê pojawiaÌ :cicho:
-co to za nowa gra![]()

adam pisze:no to masz capsiki :tanczy:
wielkie dzieki dla wszystkich za capsy :*
No to Krzysiu podpadÂłeÂś
Ja na twoim miejscu bym siĂŞ skusiÂł na Âżagle -bo nigdy nie byÂłem :devil:
Krzysiu chyba wczoraj bardzo byÂł ucieszony 16-tÂą rocznicÂą internetu w Polsce
Ja tam bym wola³ ¿agle ni¿ obchodziÌ rocznicê -ch³opak by trochê wypocz¹³ :aniol:

Ja na twoim miejscu bym siĂŞ skusiÂł na Âżagle -bo nigdy nie byÂłem :devil:
Ale s¹ tacy którzy to robi¹ ale w pó³nocnych krajacha po tafli lodu ¿le siê ¿egluje :uhh:

Krzysiu chyba wczoraj bardzo byÂł ucieszony 16-tÂą rocznicÂą internetu w Polsce

Szczerze mĂłwiÂąc to nie byÂłam na Âżaglach
ByÂłam nad morzem i owszem pÂływaÂłam, nie na jachcie, ale ... wpÂław

Ch³opak chyba dopiero teraz po tej niedzieli pójdzie na zas³u¿ony wypoczynek, coœ mi sie wydajeadam pisze: Ja tam bym wola³ ¿agle ni¿ obchodziÌ rocznicê -ch³opak by trochê wypocz¹³

ostatnio nie mia³am czasu, ale dziœ powróci³am do tematu ewentualnego poznania Krzysia...arczi pisze:Bardzo ciekawy pomys³postanowi³am poznac Krzysia myœlicie, ze jak posterczê od 4 rano pod siedzib¹ ITI to mam szansê Go spotkaÌ...Tylko on na pewno przyjedzie samochodem a ITI chyba ma podziemny gara¿ :devil: wiêc mo¿ecie siê rozmin¹Ì.
pojechaÂłam sobie pod ITI na rekonesans... i chyba nici z tego pomysÂłu...

po lewej od powsiĂąskiej jest ITI po prawej TVN, studio "poranka" jest chyba w tym budynku ITI, tam jest parking chyba z tyÂłu budynku lub podziemny, ale Âżeby siĂŞ tam dostaĂŚ trzeba pokonaĂŚ szlabanik... zapewne wjazd jest dla wybranych, nie zwrĂłciÂłam uwagi czy jest jakiÂś ochroniarz czy szlabanik jest na kartĂŞ zbliÂżeniowÂą... trzeba siĂŞ rzucaĂŚ na kaÂżde pojeÂżdzajÂące auto (chyba, Âże siĂŞ wie jakim Krzysio jeÂździ)... dalej, moÂże przyjeÂżdza taksĂłwkÂą, wejÂście jest z drugiej strony, trzeba bĂŞdzie lataĂŚ od szlabanu do wejÂścia, Âżeby nikogo nie przegapiĂŚ... tak wiĂŞc dla jednej osoby raczej awykonalne...
jakby to by³o w tvn to trzeba tylko stan¹Ì przed wejœciem... qrczê noooooo....
jakieÂś propozycje???

cudnego dnia 

hm... a jak sie dowiedzieĂŚ ktĂłry to Jego samochodzik??? trzeba sterczeĂŚ pod szlabanem...
a jak nie ma prawa jazdy
to co wtedy??? a jak ma jakieœ super hiper odlotowo szybkie auto to jak ja moim malutkim i nie za szybkim autkiem za nim zd¹¿e ???
Noramlnie jutro wyÂślĂŞ zdjecie do poranka, powiem, Âże bĂŞdĂŞ czekaĂŚ pod ITI od 11:15 i zapraszam na kawĂŞ

Noramlnie jutro wyÂślĂŞ zdjecie do poranka, powiem, Âże bĂŞdĂŞ czekaĂŚ pod ITI od 11:15 i zapraszam na kawĂŞ

cudnego dnia 

odnoszĂŞ wraÂżenie, Âże Twoje zainteresowanie jest skierowane tylko na jednÂą stronĂŞ Âżycia...grupies pisze:hehehehe tylko uwaÂżaj na ochroniarzy, bo CiĂŞ jeszcze przegoniÂą, albo sami bĂŞdÂą chcieli kawĂŞ ...a moze i nie tylko
nie wiem co chcia³aœ przekazaÌ lub czym siê podzieliÌ pisz¹c ten post, ale zapewniam Ciê, ¿e nie mam ani stylu ani wygl¹du kobiety, która mog³aby byÌ sk¹dœ przeganiana bo jej wygl¹d móg³by sugerowaÌ, ¿e jest zainteresowana zaproszeniem na kawê, a mo¿e i nie tylko... nie wiem jakie Ty masz doœwiadczenia z ochroniarzami, ale zapewniam Ciê, ¿e s¹ one ró¿ne z moimi...
moÂże czasem warto siĂŞ zastanowiĂŚ nim siĂŞ coÂś napisze... i jak to miaÂł byĂŚ Âżart to raczej ci nie wyszÂło...
cudnego dnia