juÂż dobrze, dobrze, macie tu bo buziaczku od cioci Leny :* za te capsiki, a z Krzysiowym uÂśmiechem nic nie ma? :> nie Âżebym wybrzydzaÂła, ale moÂże jednak
niom proszê widzê, ¿e ch³opaki siê staraj¹ :P niby, ¿e Aœka ale zawsze :) a jak ogl¹da³am ok 7 to tez taki pó³ na pó³ by³... oj têskni Lenka ja to widzê, bo Jego oczkach
Dorotka969 pisze:oj tĂŞskni Lenka ja to widzĂŞ, bo Jego oczkach
oczka to On raczej miaÂł o 6 rano zaspane a nie stĂŞsknione ... a wogĂłle to jakbym nie uwaÂżaÂła, Âże jest obowiÂązkowym facetem i Âże po faktach chodzi spaĂŚ jak ma byĂŚ raĂącem w tv to bym pomyÂślaÂła, Âże raczej siĂŞ imprezowaÂł zamiast spaĂŚ :devil:
Lena pisze:[
a Âżeby nie byÂło tak wszystko cacy to przy Anicie KrzyÂś jest zupeÂłnie innym prowadzÂącym niÂż przy Jarku, taki jakiÂś zastraszony, chyba Anitka tak na niego dziaÂła... tylko uÂśmiech bez zmian uroczy
Oj nie zgadzam siĂŞ z tym, moÂże dlatego, Âże Anita-KrzyÂś to mĂłj ulubiony duet. Co do tego, Âże Krzys w duecie z AnitÂą jest bardziej opanowany i spokojny to siĂŞ zgodzĂŞ, ale na pewno nie z tym, Âże jest zastraszony. Anita pomimo lodĂłwkowego chÂłodu, z ktĂłrego jest znana epatuje rĂłniez profesjonalizmem, serdecznoÂściÂą i poczuciem humoru, aczkolwiek w odmiennej formie niÂżeli JarosÂław Kuzniar. A to, Âże KrzyÂś przy Anicie mniej siĂŞ podÂśmichuje pomiĂŞdzy niusami niÂżeli przy Jarku, nieznaczy w koĂącu, ze jest zastraszony.
Lena pisze:[
a Âżeby nie byÂło tak wszystko cacy to przy Anicie KrzyÂś jest zupeÂłnie innym prowadzÂącym niÂż przy Jarku, taki jakiÂś zastraszony, chyba Anitka tak na niego dziaÂła... tylko uÂśmiech bez zmian uroczy
Oj nie zgadzam siĂŞ z tym, moÂże dlatego, Âże Anita-KrzyÂś to mĂłj ulubiony duet. Co do tego, Âże Krzys w duecie z AnitÂą jest bardziej opanowany i spokojny to siĂŞ zgodzĂŞ, ale na pewno nie z tym, Âże jest zastraszony. Anita pomimo lodĂłwkowego chÂłodu, z ktĂłrego jest znana epatuje rĂłniez profesjonalizmem, serdecznoÂściÂą i poczuciem humoru, aczkolwiek w odmiennej formie niÂżeli JarosÂław Kuzniar. A to, Âże KrzyÂś przy Anicie mniej siĂŞ podÂśmichuje pomiĂŞdzy niusami niÂżeli przy Jarku, nieznaczy w koĂącu, ze jest zastraszony.
oj NikuÂś to tylko takie moje subiektywne odczucie, a co do Anity to wiele by moÂżna jej zarzuciĂŚ ale na pewno nie brak profesjonalizmu... ona mi bardziej pasuje do jakiÂś bardziej konwencjonlnych programĂłw informacyjnych
Lena pisze: oj NikuÂś to tylko takie moje subiektywne odczucie, a co do Anity to wiele by moÂżna jej zarzuciĂŚ ale na pewno nie brak profesjonalizmu... ona mi bardziej pasuje do jakiÂś bardziej konwencjonlnych programĂłw informacyjnych
Mnie tez pasuje do typowych programĂłw informacyjnych typu "Fakty". Wydaje mi siĂŞ, Âże wtedy jest najbardziej w swoim Âżywiole.
A Krzysia wolĂŞ jak jest z Jarkiem, bo widaĂŚ, Âże wtedy siĂŞ dobrze bawiÂą, bo nie wiadomo co ktĂłry wymyÂśli.....
[ Dodano: Sro Sie 29, 2007 8:47 am ]
Lena pisze: oj NikuÂś to tylko takie moje subiektywne odczucie, a co do Anity to wiele by moÂżna jej zarzuciĂŚ ale na pewno nie brak profesjonalizmu... ona mi bardziej pasuje do jakiÂś bardziej konwencjonlnych programĂłw informacyjnych
Mnie tez pasuje do typowych programĂłw informacyjnych typu "Fakty". Wydaje mi siĂŞ, Âże wtedy jest najbardziej w swoim Âżywiole.
A Krzysia wolĂŞ jak jest z Jarkiem, bo widaĂŚ, Âże wtedy siĂŞ dobrze bawiÂą, bo nie wiadomo co ktĂłry wymyÂśli.....
"..So here I am the victim of my own choices, and I'm just starting..."
Nie wkurzam siĂŞ, ja po prostu chyba mam sentyment do ich duetu. OdkÂąd tylko pamiĂŞtam KrzyÂś najczĂŞÂściej miewaÂł Poranki z AnitÂą, ktĂłra uwierzcie mi potrafi byĂŚ teÂż nieraz przezabawna i jak najbardziej potrafi wkomponowaĂŚ siĂŞ w konwencjĂŞ PorankowÂą, nawet dziÂś widziaÂłam jak Krzyska rozbawiÂła przy zapowiadaniu pogody. KaÂżdy ma inne odcuzcia co do kaÂżdego z tych duetĂłw, mi z kolei nie przypasiÂł Jarek Kuzniar, i wÂłasnie przy nim mam wraÂżenie, Âże Krzys jest rozdraÂżniony tymi jego niespodziewanymi "Âżartami". Ale nie ma siĂŞ o co spieraĂŚ, najwazniejsze, Âże kaÂżdy czuje siĂŞ usatysfakcjonowany widzÂąc raz Krzyska u boku Anity, a raz u boku Jarka, no i nie zapominajmy teÂż o Jakubie!
Zgadzam sie z NIKÂĄ :cicho:
Anitka jest delikatniejsza i bardziej do siebie pasujÂą :tanczy:
A po za tym NajÂśmieszniejszÂą wpadkĂŞ Krzysio zaliczyÂł u boku Anity :spiewa:
KuÂźniar jest dobry do wkurzania Joasi :devil:
Nika pisze:Ale nie ma siĂŞ o co spieraĂŚ, najwazniejsze, Âże kaÂżdy czuje siĂŞ usatysfakcjonowany widzÂąc raz Krzyska u boku Anity, a raz u boku Jarka, no i nie zapominajmy teÂż o Jakubie!
ja to bym najchĂŞtniej widziaÂła Krzysia u mojego boku x: :devil: :devil: :devil:
ja to bym najchĂŞtniej widziaÂła Krzysia u mojego boku x: :devil: :devil: :devil:
No ba! Co do tamtych duetów spierac siê nie powinniœmy, ale o to mo¿emy zacz¹Ì siê biÌ! ... tylko kto to widzia³, ¿eby panny siê o faceta bi³y :uhh: