Krzysztof Górlicki

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Lena
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Lena »

Podziêkowania nale¿¹ siê maxxxowi, który zrobi³ te capsy, gdy¿ Joasia jest na drugim planie :devil: :devil:
dziĂŞkujĂŞ, wiedziaÂłam, Âże moÂżna na Was liczyĂŚ chÂłopaki :D cmok, cmok :D
cudnego dnia :D
maxxx
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

arczi pisze:Podziêkowania nale¿¹ siê maxxxowi, który zrobi³ te capsy, gdy¿ Joasia jest na drugim planie
Co Ty opowiadasz :spiewa: ChodziÂło mi o Krzysztofa-tylko JoaÂśka siĂŞ tam napatoczyÂła :lol2:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Lena
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

juÂż dobrze, dobrze, macie tu bo buziaczku od cioci Leny :* za te capsiki, a z Krzysiowym uÂśmiechem nic nie ma? :> nie Âżebym wybrzydzaÂła, ale moÂże jednak :lol2:
Dorotka969
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Dorotka969 »

niom proszê widzê, ¿e ch³opaki siê staraj¹ :P:P niby, ¿e Aœka ale zawsze :):) a jak ogl¹da³am ok 7 to tez taki pó³ na pó³ by³... oj têskni Lenka ja to widzê, bo Jego oczkach :)
Lena
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Dorotka969 pisze:oj tĂŞskni Lenka ja to widzĂŞ, bo Jego oczkach :)
oczka to On raczej miaÂł o 6 rano zaspane a nie stĂŞsknione :) ... a wogĂłle to jakbym nie uwaÂżaÂła, Âże jest obowiÂązkowym facetem i Âże po faktach chodzi spaĂŚ jak ma byĂŚ raĂącem w tv to bym pomyÂślaÂła, Âże raczej siĂŞ imprezowaÂł zamiast spaĂŚ :devil:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Lena pisze:[
a Âżeby nie byÂło tak wszystko cacy to przy Anicie KrzyÂś jest zupeÂłnie innym prowadzÂącym niÂż przy Jarku, taki jakiÂś zastraszony, chyba Anitka tak na niego dziaÂła... tylko uÂśmiech bez zmian :) uroczy :)
Oj nie zgadzam siĂŞ z tym, moÂże dlatego, Âże Anita-KrzyÂś to mĂłj ulubiony duet. Co do tego, Âże Krzys w duecie z AnitÂą jest bardziej opanowany i spokojny to siĂŞ zgodzĂŞ, ale na pewno nie z tym, Âże jest zastraszony. Anita pomimo lodĂłwkowego chÂłodu, z ktĂłrego jest znana epatuje rĂłniez profesjonalizmem, serdecznoÂściÂą i poczuciem humoru, aczkolwiek w odmiennej formie niÂżeli JarosÂław Kuzniar. A to, Âże KrzyÂś przy Anicie mniej siĂŞ podÂśmichuje pomiĂŞdzy niusami niÂżeli przy Jarku, nieznaczy w koĂącu, ze jest zastraszony.
Dorotka969
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Dorotka969 »

oj moÂże i nie jest, ale nie czuje siĂŞ taki swobodny i szkoda... bo nam tego brakuje :) ale spokojnie wraca Jarek niebawem :):):):)
Lena
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Nika pisze:
a Âżeby nie byÂło tak wszystko cacy to przy Anicie KrzyÂś jest zupeÂłnie innym prowadzÂącym niÂż przy Jarku, taki jakiÂś zastraszony, chyba Anitka tak na niego dziaÂła... tylko uÂśmiech bez zmian :) uroczy :)
Oj nie zgadzam siĂŞ z tym, moÂże dlatego, Âże Anita-KrzyÂś to mĂłj ulubiony duet. Co do tego, Âże Krzys w duecie z AnitÂą jest bardziej opanowany i spokojny to siĂŞ zgodzĂŞ, ale na pewno nie z tym, Âże jest zastraszony. Anita pomimo lodĂłwkowego chÂłodu, z ktĂłrego jest znana epatuje rĂłniez profesjonalizmem, serdecznoÂściÂą i poczuciem humoru, aczkolwiek w odmiennej formie niÂżeli JarosÂław Kuzniar. A to, Âże KrzyÂś przy Anicie mniej siĂŞ podÂśmichuje pomiĂŞdzy niusami niÂżeli przy Jarku, nieznaczy w koĂącu, ze jest zastraszony.

oj NikuÂś to tylko takie moje subiektywne odczucie, :) a co do Anity to wiele by moÂżna jej zarzuciĂŚ ale na pewno nie brak profesjonalizmu... ona mi bardziej pasuje do jakiÂś bardziej konwencjonlnych programĂłw informacyjnych :)
grupies
Początkujący
Początkujący

Post autor: grupies »

Lena pisze: oj NikuÂś to tylko takie moje subiektywne odczucie, :) a co do Anity to wiele by moÂżna jej zarzuciĂŚ ale na pewno nie brak profesjonalizmu... ona mi bardziej pasuje do jakiÂś bardziej konwencjonlnych programĂłw informacyjnych :)
Mnie tez pasuje do typowych programĂłw informacyjnych typu "Fakty". Wydaje mi siĂŞ, Âże wtedy jest najbardziej w swoim Âżywiole.

A Krzysia wolĂŞ jak jest z Jarkiem, bo widaĂŚ, Âże wtedy siĂŞ dobrze bawiÂą, bo nie wiadomo co ktĂłry wymyÂśli.....

[ Dodano: Sro Sie 29, 2007 8:47 am ]
Lena pisze: oj NikuÂś to tylko takie moje subiektywne odczucie, :) a co do Anity to wiele by moÂżna jej zarzuciĂŚ ale na pewno nie brak profesjonalizmu... ona mi bardziej pasuje do jakiÂś bardziej konwencjonlnych programĂłw informacyjnych :)
Mnie tez pasuje do typowych programĂłw informacyjnych typu "Fakty". Wydaje mi siĂŞ, Âże wtedy jest najbardziej w swoim Âżywiole.

A Krzysia wolĂŞ jak jest z Jarkiem, bo widaĂŚ, Âże wtedy siĂŞ dobrze bawiÂą, bo nie wiadomo co ktĂłry wymyÂśli.....
"..So here I am the victim of my own choices, and I'm just starting..."
Mikiska
Początkujący
Początkujący

Post autor: Mikiska »

A ja dzisiaj rano albo byÂłam jeszcze bardzo zaspana ;( i dobrze nie widziaÂłam, ale p. Krzysiu chyba jakby przytyÂł? :D :D :D
Lena
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Mikiska pisze:A ja dzisiaj rano albo byÂłam jeszcze bardzo zaspana ;( i dobrze nie widziaÂłam, ale p. Krzysiu chyba jakby przytyÂł? :D :D :D
nie przytyÂł tylko chyba byÂł u fryzjera :lol2:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Nie wkurzam siĂŞ, ja po prostu chyba mam sentyment do ich duetu. OdkÂąd tylko pamiĂŞtam KrzyÂś najczĂŞÂściej miewaÂł Poranki z AnitÂą, ktĂłra uwierzcie mi potrafi byĂŚ teÂż nieraz przezabawna i jak najbardziej potrafi wkomponowaĂŚ siĂŞ w konwencjĂŞ PorankowÂą, nawet dziÂś widziaÂłam jak Krzyska rozbawiÂła przy zapowiadaniu pogody. KaÂżdy ma inne odcuzcia co do kaÂżdego z tych duetĂłw, mi z kolei nie przypasiÂł Jarek Kuzniar, i wÂłasnie przy nim mam wraÂżenie, Âże Krzys jest rozdraÂżniony tymi jego niespodziewanymi "Âżartami". Ale nie ma siĂŞ o co spieraĂŚ, najwazniejsze, Âże kaÂżdy czuje siĂŞ usatysfakcjonowany widzÂąc raz Krzyska u boku Anity, a raz u boku Jarka, no i nie zapominajmy teÂż o Jakubie! :D
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Zgadzam sie z NIKÂĄ :cicho:
Anitka jest delikatniejsza i bardziej do siebie pasujÂą :tanczy:
A po za tym NajÂśmieszniejszÂą wpadkĂŞ Krzysio zaliczyÂł u boku Anity :spiewa:
KuÂźniar jest dobry do wkurzania Joasi :devil:
Lena
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Nika pisze:Ale nie ma siĂŞ o co spieraĂŚ, najwazniejsze, Âże kaÂżdy czuje siĂŞ usatysfakcjonowany widzÂąc raz Krzyska u boku Anity, a raz u boku Jarka, no i nie zapominajmy teÂż o Jakubie! :D
ja to bym najchĂŞtniej widziaÂła Krzysia u mojego boku :lol2: :xx: :devil: :devil: :devil:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

ja to bym najchĂŞtniej widziaÂła Krzysia u mojego boku :lol2: :xx: :devil: :devil: :devil:
No ba! Co do tamtych duetów spierac siê nie powinniœmy, ale o to mo¿emy zacz¹Ì siê biÌ! :lol: ... tylko kto to widzia³, ¿eby panny siê o faceta bi³y :uhh:
ODPOWIEDZ