Krzysztof Górlicki
Moderator: Łukasz
BiorĂŞ tÂą absencje na siebie :spiewa: Poprostu dziÂś nie czekaÂłem rano zgodnie z zapowiedziami i dlatego wyszÂło jak wyszÂło :cicho: Jutro postaram siĂŞ chwile potowarzyszyĂŚ wiĂŞc bedzie lepiej :tanczy: Zaryzykuje-albo bĂŞde amuletem,albo kompletnym nieudacznikiem 

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Co za poruszenie w wÂątku Krzysztofowym
Ja mam dobre informacje- KrzyÂś wrĂłciÂł i jest w peÂłni siÂł :tanczy:
I bardzo Âładnie siĂŞ uÂśmiecha
Chyba musiaÂł czytaĂŚ waszÂą dyskusje
Gratulacje z okazji 1000 postĂłw :brawa:
I jeszcze maÂłe co nieco z Poranka
[ Dodano: PiÂą Lis 09, 2007 6:26 pm ]
A jeszcze co do interNET24
do tej pory zostaÂło nagranych 609 odcinkĂłw, po dwa dziennie, czyli magazyn byÂł na antenie okoÂło roku :spiewa:
Troche maÂło, jak na tak szybki rozwĂłj internetu, tematĂłw by im nie zabrakÂło :nie:
Szkoda, Âże juÂż nie ma tego magazynu, ciekawe czemu z niego zrezygnowano :rozglada:
A jak ktoÂś miaÂłby ochote sobie przypomnieĂŚ odcinki, wszystkie znajdujÂą siĂŞ na internet24.onet.pl :tanczy: :tanczy:

Ja mam dobre informacje- KrzyÂś wrĂłciÂł i jest w peÂłni siÂł :tanczy:
I bardzo Âładnie siĂŞ uÂśmiecha

Gratulacje z okazji 1000 postĂłw :brawa:
I jeszcze maÂłe co nieco z Poranka

[ Dodano: PiÂą Lis 09, 2007 6:26 pm ]
A jeszcze co do interNET24

Troche maÂło, jak na tak szybki rozwĂłj internetu, tematĂłw by im nie zabrakÂło :nie:
Szkoda, Âże juÂż nie ma tego magazynu, ciekawe czemu z niego zrezygnowano :rozglada:
A jak ktoÂś miaÂłby ochote sobie przypomnieĂŚ odcinki, wszystkie znajdujÂą siĂŞ na internet24.onet.pl :tanczy: :tanczy:
Taki uroczy Poranek, a ja zaledwie parê minut mia³am okazjê, by to uczciÌ! Nadrabiam teraz ogl¹daj¹c capsy arcziego, có¿ za uczta dla oczu! To fakt, takiego humoru i tylu uœmiechów dawno nie by³o.
To chyba powrĂłt do pracy tak go uszczĂŞÂśliwia
, a my bĂŞdziemy szczĂŞÂśliwi jak bĂŞdzie gospodarzyÂł porannym serwisom przynajmniej do niedzieli. Tymbardziej, Âże bĂŞdĂŞ mieĂŚ wiĂŞcej ku temu okazji, by go oglÂądaĂŚ! :aniol:
[ Dodano: PiÂą Lis 09, 2007 5:34 pm ]

[ Dodano: PiÂą Lis 09, 2007 5:34 pm ]
Dzieki! ChociaÂż dla mnie ta cyfra to znak ileÂż to ja czasu marnotrawiĂŞ na przesiadywanie w necie. No ale powiedzmy sobie szczerze: forum wciÂąga!arczi pisze:Gratulacje z okazji 1000 postĂłw :brawa:
:

Weekend z Krzysztofem mamy zaklepany :tanczy: Pewnie w duecie z jarosÂławem, wiĂŞc moÂże bĂŞdzie szansa na jakieÂś fajne gadki :devil:
I tak teraz sytuacja z obecnoÂściÂą KrzyÂśka siĂŞ polepszyÂła- kiedy nie byÂło PorankĂłw weekendowych Krzychu miaÂł tylko 2 dyÂżury w tygodniu najczĂŞÂściej no i interNET24 oczywiÂście :rozglada:
I tak teraz sytuacja z obecnoÂściÂą KrzyÂśka siĂŞ polepszyÂła- kiedy nie byÂło PorankĂłw weekendowych Krzychu miaÂł tylko 2 dyÂżury w tygodniu najczĂŞÂściej no i interNET24 oczywiÂście :rozglada:
Oby. WÂłaÂściwie to miaÂłam plan by w weekend ciut dÂłuÂżej zmruzyĂŚ oko, ale skoro taka wspaniaÂła perspektywa Porankowa roztacza siĂŞ przed nami, to trochĂŞ te plany nagnĂŞ kosztem snu. Ale wÂłaÂściwie spotkanie z Krzysiem przed ekranem- bezcenne!arczi pisze:Weekend z Krzysztofem mamy zaklepany :tanczy:
PrzedzwoniÌ,powiedzieÌ ¿eby z 2 godzinki póŸniej przyszed³ do pracy..od czego s¹ telefony :spiewa:
Ja dziœ to jeden serwis poranny widzia³em :hmm: Chyba Nika ten Krzysiek to by Nam bardziej ko³o pó³nocy pasowa³ :aniol: Zreszta tak jak kiedyœ 23:55
Ja dziœ to jeden serwis poranny widzia³em :hmm: Chyba Nika ten Krzysiek to by Nam bardziej ko³o pó³nocy pasowa³ :aniol: Zreszta tak jak kiedyœ 23:55

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !