Krzysztof Górlicki

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

bella
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: bella »

coÂś siĂŞ obawiam, Âże Krzysiu siĂŞ rozchorowaÂł na dobre... :(
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

No i caÂły system dyÂżurĂłw w Poranku posypaÂł siĂŞ jak domek z kart, ciekawe czy to problemy z gardÂłem ciÂąg dalszy czy po prostu bĂŞdzie prowadziÂł serwis np. od jutra. :mhm:
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

BiorĂŞ tÂą absencje na siebie :spiewa: Poprostu dziÂś nie czekaÂłem rano zgodnie z zapowiedziami i dlatego wyszÂło jak wyszÂło :cicho: Jutro postaram siĂŞ chwile potowarzyszyĂŚ wiĂŞc bedzie lepiej :tanczy: Zaryzykuje-albo bĂŞde amuletem,albo kompletnym nieudacznikiem :D
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Potowarzysz, bêdzie nam ra¿niej! Ciekawe czy Krzyœ jutro zasyci nasz g³ód têsknoty czy te¿ mo¿e "naanetujemy" siê na ca³y weekend! ? :D
maxxx

Przyjdzie :D ,wkoĂącu nie codziennie pisze siĂŞ 1000 post w jego wÂątku :tanczy: -choĂŚby dlatego :lol2: Chyba,Âże czeka na JarosÂławowego-on powoduje chyba lepszy efekt 'nakrzysiowywania' :tanczy:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

AleÂś Ty spostrzegawczy maxx, rzeczywiÂście tysiĂŞcznik zdobyty w krzysiowym wÂątku :D To nie moÂże byĂŚ przypadek, musimy to jutro uczciĂŚ o Poranku!
maxxx

Jeœli to bêdzie nie póŸniej ni¿ 8.00 to bardzo ,¿e tak powiem chêtnie :D A jak nie bêdzie co zbieraÌ o Poranku( :hmm: ) ;( Ale pi¹tki sa doœÌ zwariowane,nawet dwa z trzy tygodnie temu Joasia mia³a w pt Dn¯ :tanczy:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

maxxx pisze:Jeœli to bêdzie nie póŸniej ni¿ 8.00 to bardzo ,¿e tak powiem chêtnie :D:
No to jest duÂża szansa na synchronizacjĂŞ przedtelewizornÂą, bo mi tylko w czasie miĂŞdzy 7 a 8 pasi, potem zmykam w Âświat!
maxxx

No widzisz jak My sie rozumiemy bez s³ów :D Oby tylko tvn24 zachowa³o siê jak nale¿y :cicho:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Co za poruszenie w wÂątku Krzysztofowym :shock: :shock:
Ja mam dobre informacje- KrzyÂś wrĂłciÂł i jest w peÂłni siÂł :tanczy:
I bardzo Âładnie siĂŞ uÂśmiecha :D Chyba musiaÂł czytaĂŚ waszÂą dyskusje :lol:

Gratulacje z okazji 1000 postĂłw :brawa:

I jeszcze maÂłe co nieco z Poranka :D

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

[ Dodano: PiÂą Lis 09, 2007 6:26 pm ]
A jeszcze co do interNET24 :arrow: do tej pory zostaÂło nagranych 609 odcinkĂłw, po dwa dziennie, czyli magazyn byÂł na antenie okoÂło roku :spiewa:
Troche maÂło, jak na tak szybki rozwĂłj internetu, tematĂłw by im nie zabrakÂło :nie:
Szkoda, Âże juÂż nie ma tego magazynu, ciekawe czemu z niego zrezygnowano :rozglada:

A jak ktoÂś miaÂłby ochote sobie przypomnieĂŚ odcinki, wszystkie znajdujÂą siĂŞ na internet24.onet.pl :tanczy: :tanczy:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Taki uroczy Poranek, a ja zaledwie parê minut mia³am okazjê, by to uczciÌ! Nadrabiam teraz ogl¹daj¹c capsy arcziego, có¿ za uczta dla oczu! To fakt, takiego humoru i tylu uœmiechów dawno nie by³o. :D To chyba powrót do pracy tak go uszczêœliwia :D , a my bêdziemy szczêœliwi jak bêdzie gospodarzy³ porannym serwisom przynajmniej do niedzieli. Tymbardziej, ¿e bêdê mieÌ wiêcej ku temu okazji, by go ogl¹daÌ! :aniol:

[ Dodano: PiÂą Lis 09, 2007 5:34 pm ]
arczi pisze:Gratulacje z okazji 1000 postĂłw :brawa:

:
Dzieki! ChociaÂż dla mnie ta cyfra to znak ileÂż to ja czasu marnotrawiĂŞ na przesiadywanie w necie. No ale powiedzmy sobie szczerze: forum wciÂąga! :D
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Weekend z Krzysztofem mamy zaklepany :tanczy: Pewnie w duecie z jarosÂławem, wiĂŞc moÂże bĂŞdzie szansa na jakieÂś fajne gadki :devil:

I tak teraz sytuacja z obecnoÂściÂą KrzyÂśka siĂŞ polepszyÂła- kiedy nie byÂło PorankĂłw weekendowych Krzychu miaÂł tylko 2 dyÂżury w tygodniu najczĂŞÂściej no i interNET24 oczywiÂście :rozglada:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

arczi pisze:Weekend z Krzysztofem mamy zaklepany :tanczy:
Oby. WÂłaÂściwie to miaÂłam plan by w weekend ciut dÂłuÂżej zmruzyĂŚ oko, ale skoro taka wspaniaÂła perspektywa Porankowa roztacza siĂŞ przed nami, to trochĂŞ te plany nagnĂŞ kosztem snu. Ale wÂłaÂściwie spotkanie z Krzysiem przed ekranem- bezcenne!
maxxx

PrzedzwoniÌ,powiedzieÌ ¿eby z 2 godzinki póŸniej przyszed³ do pracy..od czego s¹ telefony :spiewa:

Ja dziœ to jeden serwis poranny widzia³em :hmm: Chyba Nika ten Krzysiek to by Nam bardziej ko³o pó³nocy pasowa³ :aniol: Zreszta tak jak kiedyœ 23:55 :D
Nika
Fan Forum
Fan Forum

maxxx pisze: Chyba Nika ten Krzysiek to by Nam bardziej ko³o pó³nocy pasowa³ :aniol: Zreszta tak jak kiedyœ 23:55 :D
No ba! Ja to bym wogĂłle go widziaÂła teÂż poza Porankami w Podsumowaniu Dnia o 23 na zmianĂŞ z Jaconiem, zamiast Porady.
ODPOWIEDZ